Četvrtak

13 Listopad

  • 06:00

    Anthony Bourdain: Bez rezervacije

    +

    Mozambik, Sezona 8 | Epizoda 2

    Mistična postkolonijalna Afrika. Ta zemlja ima lošu povijest, ali doživljava svjetliju sadašnjost. Predivna zemlja zadivljujuće, ukusne i raznolike gastronomije, a ova emisija je zbog toga jedinstvena.

    Idite na emisiju
  • 06:40

    Jednostavna jela s Nigelom Slaterom 1

    +

    Mekano i hrskavo, Sezona 1 | Epizoda 4

    Nigel Slater nastavlja istraživati odlične kombinacije u kuhinji, a ovaj se put okreće teksturi. Napravit će klasičnu slanu pitu s korom od lisnatog tijesta, a napravit će i novu verziju omiljenog deserta iz djetinjstva: poširane kruške.

    Idite na emisiju
  • 07:00

    Len i Ainsley: Velika kuharska pustolovina

    +

    Manchester, Sezona 1 | Epizoda 1

    Par dolazi u Manchester, gdje Len prvi put kuša kinesku hranu i kuša meksički mezcal. Ainsley odlazi u kuhinju i kuha ukusnu prženu govedinu inspiriranu dnevnim pustolovinama.

  • 08:00

    Jamiejev i Jimmyjev gastronomski izazov

    +

    Njemačka, Sezona 1 | Epizoda 2

    Jimmy i Jamie suprotstavili su se cijenjenom njemačkom proizvođaču kobasica u namjeri da uvjere princa Bavarske da u jelovnik svog restorana uvrsti britanske kobase. Gwyneth Paltrow kuha tjesteninu s dečkima.

    Idite na emisiju
  • 09:00

    Pecimo s Miljuschkom 1

    +

    Epizoda 3, Sezona 2 | Epizoda 3

    Idite na emisiju
  • 09:30

    Pecimo s Miljuschkom 1

    +

    Biskvit de Savoie, Sezona 1 | Epizoda 3

    Miljuschka danas priprema biskvit de savoie. Napravit će piškote s čokoladnom glazurom i Charlotte Russe tortu s malinama.

    Idite na emisiju
  • 10:00

    Vina svijeta

    +

    Epizoda 8, Sezona 1 | Epizoda 8

    Matthew Goode i Matthew Rhys upoznaju nas s ljudima i pričama o najpoznatijim vinima svijeta. Obojica su u Bologni, a Joe Fattorini u Burgundiji na aukciji vina; chef Elena Arzak kuha i priča o omiljenom vinu, Amelia Singer kuša australska vina...

    Idite na emisiju
  • 11:00

    Gurmanski svaki dan

    +

    Epizoda 15, Sezona 1 | Epizoda 15

    Justine dijeli svoj recept za klasičnu salatu od krumpira i pridružuje joj se Laura Cassai koja priprema fettuccine bez glutena s vongolama, rajčicom i bosiljkom.

    Idite na emisiju
  • 11:30

    Dobar tek

    +

    Dobar tek 1, 17, Sezona 1 | Epizoda 17

    Dobre lazanje su sočne, bogate i mirišu na tostirani parmezan. Baš su takve lazanje Lora i Stoyan planirali napraviti u ovoj epizodi. Puding s bananom i karamelom i marshmallowima je za sve koji ga i onako vole, ali žele probati nešto novo.

    Idite na emisiju
  • 12:00

    Karsuova turska kuhinja

    +

    Deveta epizoda, Sezona 1 | Epizoda 9

    Idite na emisiju
  • 12:30

    Maksutova nova turska kuhinja

    +

    Riža s inčunima, Sezona 1 | Epizoda 9

    Očaravajući i kreativni kuhar 24 Kitchena, Maksut Ashkar, radio je na neolokalnoj kuhinji, filozofski unoseći dašak svježine u tursku kuhinju. Turskoj će hrani dodati suvremeni i umjetnički dah.

    Idite na emisiju
  • 13:00

    Kuhar van dužnosti 1

    +

    Epizoda 3, Sezona 2 | Epizoda 3

    U ovoj epizodi Mark dokazuje da nisu svi sendviči jednaki! Započinje pariškim klasikom, Croque Madame i brioche od smeđeg šećera s kremom Chantilly. Za kraj, Mark sprema hrskavu prženu grdobinu s maslacem i krumpirićima.

    Idite na emisiju
  • 13:30

    Kuhar van dužnosti 1

    +

    Epizoda 4, Sezona 2 | Epizoda 4

    Mark donosi okuse iz cijelog svijeta. Započinje kuhanjem janjećih kolača sa somunima od krumpira, slanom karamelnom kremom s kikirikijem i višnjama. Za kraj, sporo pečene mesne okruglice s glaziranim papardellama i maslacem od češnjaka

    Idite na emisiju
  • 14:00

    Len i Ainsley: Velika kuharska pustolovina

    +

    Bristol, Sezona 1 | Epizoda 2

    Par posjećuje Bristol, gdje Len prvi put kuša jamajčansku hranu te španjolsku hladnu juhu. Ainsley odlazi u kuhinju i kuha jelo inspirirano njegovim naslijeđem.

  • 15:00

    Jamiejev i Jimmyjev gastronomski izazov

    +

    Italija, Sezona 1 | Epizoda 3

    Talijani su ludi za desertima, od tiramisua i panna cotte pa sve do sladoleda.

    Idite na emisiju
  • 16:00

    Gurmanski svaki dan

    +

    Epizoda 16, Sezona 1 | Epizoda 16

    Justine priprema na otvorenom svoj divovski keks s roštilja.

    Idite na emisiju
  • 16:30

    Dobar tek

    +

    Dobar tek 1, 17, Sezona 1 | Epizoda 17

    Dobre lazanje su sočne, bogate i mirišu na tostirani parmezan. Baš su takve lazanje Lora i Stoyan planirali napraviti u ovoj epizodi. Puding s bananom i karamelom i marshmallowima je za sve koji ga i onako vole, ali žele probati nešto novo.

    Idite na emisiju
  • 17:00

    Pecimo s Miljuschkom 1

    +

    Epizoda 4, Sezona 2 | Epizoda 4

    Idite na emisiju
  • 17:30

    Pecimo s Miljuschkom 1

    +

    Slatko tijesto bez glutena, Sezona 1 | Epizoda 4

    Pečenje može biti bez glutena, zato Miljuschka radi tijesto bez glutena.Prvo će napraviti tart s kremom od limuna i proteinskom pjenicom, a zatim tortu od sira s marakujom.

    Idite na emisiju
  • 18:00

    Moja je kuhinja najbolja: Australija

    +

    , Sezona 6 | Epizoda 35

    Idite na emisiju
  • 19:00

    Karsuova turska kuhinja

    +

    Deveta epizoda, Sezona 1 | Epizoda 9

    Idite na emisiju
  • 19:30

    Maksutova nova turska kuhinja

    +

    Riža s inčunima, Sezona 1 | Epizoda 9

    Očaravajući i kreativni kuhar 24 Kitchena, Maksut Ashkar, radio je na neolokalnoj kuhinji, filozofski unoseći dašak svježine u tursku kuhinju. Turskoj će hrani dodati suvremeni i umjetnički dah.

    Idite na emisiju
  • 20:00

    Vina svijeta

    +

    Epizoda 9, Sezona 1 | Epizoda 9

    Matthew Goode i Matthew Rhys upoznaju nas s ljudima i pričama o najpoznatijim vinima svijeta. U ovoj epizodi testiraju svoje someliersko znanje u Veroni, Amanda Singer i Joe Fattorini su u Portugalu; chef Niki Nakayama kuha i priča o sakeu…

    Idite na emisiju
  • 21:00

    Jamiejev i Jimmyjev gastronomski izazov

    +

    Italija, Sezona 1 | Epizoda 3

    Talijani su ludi za desertima, od tiramisua i panna cotte pa sve do sladoleda.

    Idite na emisiju
  • 22:00

    Len i Ainsley: Velika kuharska pustolovina

    +

    Bristol, Sezona 1 | Epizoda 2

    Par posjećuje Bristol, gdje Len prvi put kuša jamajčansku hranu te španjolsku hladnu juhu. Ainsley odlazi u kuhinju i kuha jelo inspirirano njegovim naslijeđem.

  • 23:00

    Kuhar van dužnosti 1

    +

    Epizoda 3, Sezona 2 | Epizoda 3

    U ovoj epizodi Mark dokazuje da nisu svi sendviči jednaki! Započinje pariškim klasikom, Croque Madame i brioche od smeđeg šećera s kremom Chantilly. Za kraj, Mark sprema hrskavu prženu grdobinu s maslacem i krumpirićima.

    Idite na emisiju
  • 23:30

    Kuhar van dužnosti 1

    +

    Epizoda 4, Sezona 2 | Epizoda 4

    Mark donosi okuse iz cijelog svijeta. Započinje kuhanjem janjećih kolača sa somunima od krumpira, slanom karamelnom kremom s kikirikijem i višnjama. Za kraj, sporo pečene mesne okruglice s glaziranim papardellama i maslacem od češnjaka

    Idite na emisiju
  • 00:00

    Dobar tek

    +

    Dobar tek 1, 17, Sezona 1 | Epizoda 17

    Dobre lazanje su sočne, bogate i mirišu na tostirani parmezan. Baš su takve lazanje Lora i Stoyan planirali napraviti u ovoj epizodi. Puding s bananom i karamelom i marshmallowima je za sve koji ga i onako vole, ali žele probati nešto novo.

    Idite na emisiju
  • 00:30

    Gurmanski svaki dan

    +

    Epizoda 16, Sezona 1 | Epizoda 16

    Justine priprema na otvorenom svoj divovski keks s roštilja.

    Idite na emisiju
  • 01:00

    Anthony Bourdain: Bez rezervacije

    +

    Obala Hrvatske, Sezona 8 | Epizoda 3

    Nova Riviera. Idemo brodom od luke do luke do onog za što se priča da je novo buduće odredište za odmor. Chef Mate Jankovic vodi Tonyja kroz bogatu povijest kulinarstva te zemlje i daje mu najbolju hranu koju je ovaj ikad jeo.

    Idite na emisiju
  • 01:55

    Vina svijeta

    +

    Epizoda 9, Sezona 1 | Epizoda 9

    Matthew Goode i Matthew Rhys upoznaju nas s ljudima i pričama o najpoznatijim vinima svijeta. U ovoj epizodi testiraju svoje someliersko znanje u Veroni, Amanda Singer i Joe Fattorini su u Portugalu; chef Niki Nakayama kuha i priča o sakeu…

    Idite na emisiju
  • 02:40

    Tajne tete Cátie

    +

    Svete sardine, Sezona 3 | Epizoda 35

    Teta Cátia, kao i milijuni Portugalaca, voli sardine. Pripremit ćemo puding od sardina s rajčicom i posebnim umakom od maslina, pinjola i peršina, popečke od sardina, u jajima. Sardine su u glavnoj ulozi i kao simbol festivala svetaca u Lisabonu.

    Idite na emisiju
  • 03:05

    Tajne tete Cátie

    +

    Azija s Manuelom Fernandesom, Sezona 3 | Epizoda 36

    Istraživači novih okusa će uživati. Azija, s posebnim gostom Manuelom Fernandesom. Započinjemo s wontonima, s gorko-slatkim umakom. Slijedi curry s govedinom i batatom. Na kraju, sladoled od kokosa, kolač s kikirikijem i svježi mango.

    Idite na emisiju
  • 03:30

    Moja je kuhinja najbolja: Australija

    +

    , Sezona 6 | Epizoda 35

    Idite na emisiju
  • 04:20

    Dobar tek

    +

    Dobar tek 1, 17, Sezona 1 | Epizoda 17

    Dobre lazanje su sočne, bogate i mirišu na tostirani parmezan. Baš su takve lazanje Lora i Stoyan planirali napraviti u ovoj epizodi. Puding s bananom i karamelom i marshmallowima je za sve koji ga i onako vole, ali žele probati nešto novo.

    Idite na emisiju
  • 04:45

    Gurmanski svaki dan

    +

    Epizoda 16, Sezona 1 | Epizoda 16

    Justine priprema na otvorenom svoj divovski keks s roštilja.

    Idite na emisiju
  • 05:10

    Karsuova turska kuhinja

    +

    Deveta epizoda, Sezona 1 | Epizoda 9

    Idite na emisiju
  • 05:35

    Maksutova nova turska kuhinja

    +

    Riža s inčunima, Sezona 1 | Epizoda 9

    Očaravajući i kreativni kuhar 24 Kitchena, Maksut Ashkar, radio je na neolokalnoj kuhinji, filozofski unoseći dašak svježine u tursku kuhinju. Turskoj će hrani dodati suvremeni i umjetnički dah.

    Idite na emisiju