Srijeda

12 Listopad

  • 06:00

    Anthony Bourdain: Bez rezervacije

    +

    Praznični specijal, Sezona 8 | Epizoda 1

    Serija nastavlja s omiljenim blagdanskim tradicijama, a Tony doživljava neobične i dezorijentirane blagdane. Kako je izbačen iz kuće, sklanja se u njojorškom hotelu ACE i poziva ostale da mu pomognu otkriti pravo značenje Božića.

    Idite na emisiju
  • 06:40

    Jednostavna jela s Nigelom Slaterom 1

    +

    Ljuto i hladno, Sezona 1 | Epizoda 3

    Nigel Slater nastavlja istraživati kako jednostavne kombinacije mogu dovesti do izvrsnih jela. Ovaj put gleda kako ljuti okusi idu jako dobro uz nešto osvježavajuće. Od klasičnog pilećeg curryja do ljute juhe od rajčice s jogurtom.

    Idite na emisiju
  • 07:00

    Ainsleyin jelovnik s tržnica

    +

    Adelaide, Sezona 1 | Epizoda 6

  • 08:00

    Jamiejev i Jimmyjev gastronomski izazov

    +

    Francuska, Sezona 1 | Epizoda 1

    Jamie i Jimmy uspoređuju britanske i francuske sireve. Alan Carr im dolazi u posjetu.

    Idite na emisiju
  • 09:00

    Pecimo s Miljuschkom 1

    +

    Epizoda 2, Sezona 2 | Epizoda 2

    Idite na emisiju
  • 09:30

    Pecimo s Miljuschkom 1

    +

    Tijesto za kolače, Sezona 1 | Epizoda 2

    Tema dana je osnova tijesta za kolače s kojim će Mijuschka prvo napraviti kolač od limuna i rabarbare. S istim tijestom će napraviti čokoladnu sladolednu tortu s lješnjacima.

    Idite na emisiju
  • 10:00

    Vina svijeta

    +

    Epizoda 7, Sezona 1 | Epizoda 7

    Matthew Goode i Matthew Rhys upoznaju nas s ljudima i pričama o najpoznatijim vinima svijeta. U Rimu kušaju desertno vino, a Joe Fattorini putuje u Šangaj na najpoznatije svjetsko vinsko tržište, chef Peter Gordon kuha i priča o novozelandskim vinima…

    Idite na emisiju
  • 11:00

    Gurmanski svaki dan

    +

    Epizoda 14, Sezona 1 | Epizoda 14

    Pridružite se Justine dok priprema rasječeno pečeno pile sa salsom od dimljenih rajčica i dekadentne čokoladne tartufe od espressa i lješnjaka.

    Idite na emisiju
  • 11:30

    Dobar tek

    +

    Dobar tek 1, 16, Sezona 1 | Epizoda 16

    Lora će otkriti obiteljski recept za teletinu sa šljivama. Osim toga, Lora i Stoyan će pripremiti fantastična mekana peciva s aromatičnim maslacem i paštetom od dimljene lokarde.

    Idite na emisiju
  • 12:00

    Karsuova turska kuhinja

    +

    Osma epizoda, Sezona 1 | Epizoda 8

    Idite na emisiju
  • 12:30

    Maksutova nova turska kuhinja

    +

    Riža buhara, Sezona 1 | Epizoda 8

    Očaravajući i kreativni kuhar 24 Kitchena, Maksut Ashkar, radio je na neolokalnoj kuhinji, filozofski unoseći dašak svježine u tursku kuhinju. Turskoj će hrani dodati suvremeni i umjetnički dah.

    Idite na emisiju
  • 13:00

    Za Patinim meksičkim stolom

    +

    Doći do korijena, Sezona 10 | Epizoda 7

    Pati upoznaje mlade kuhare i vlasnike restorana koju se vraćaju svojim korijenima i autohtonoj biljci - kukuruzu - za stvaranje jelovnika prepunog ukusnih jela. Poziva svog prijatelja koji radi deserte pellizcadu i chicharrón u salsa verde.

    Idite na emisiju
  • 13:30

    Za Patinim meksičkim stolom

    +

    Srce tekile, Sezona 10 | Epizoda 8

    Pati posjećuje Jalisco, rodno mjesto meksičkog žestokog pića, tekile. Uči o povijesti pravljenja tekile i promatra proces izrade. Zatim priprema veliki doručak od kukuruznih tortilja sa salsom verde con chile de árbol i tradicionalnim arroz rojo.

    Idite na emisiju
  • 14:00

    Len i Ainsley: Velika kuharska pustolovina

    +

    Manchester, Sezona 1 | Epizoda 1

    Par dolazi u Manchester, gdje Len prvi put kuša kinesku hranu i kuša meksički mezcal. Ainsley odlazi u kuhinju i kuha ukusnu prženu govedinu inspiriranu dnevnim pustolovinama.

  • 15:00

    Jamiejev i Jimmyjev gastronomski izazov

    +

    Njemačka, Sezona 1 | Epizoda 2

    Jimmy i Jamie suprotstavili su se cijenjenom njemačkom proizvođaču kobasica u namjeri da uvjere princa Bavarske da u jelovnik svog restorana uvrsti britanske kobase. Gwyneth Paltrow kuha tjesteninu s dečkima.

    Idite na emisiju
  • 16:00

    Gurmanski svaki dan

    +

    Epizoda 15, Sezona 1 | Epizoda 15

    Justine dijeli svoj recept za klasičnu salatu od krumpira i pridružuje joj se Laura Cassai koja priprema fettuccine bez glutena s vongolama, rajčicom i bosiljkom.

    Idite na emisiju
  • 16:30

    Dobar tek

    +

    Dobar tek 1, 16, Sezona 1 | Epizoda 16

    Lora će otkriti obiteljski recept za teletinu sa šljivama. Osim toga, Lora i Stoyan će pripremiti fantastična mekana peciva s aromatičnim maslacem i paštetom od dimljene lokarde.

    Idite na emisiju
  • 17:00

    Pecimo s Miljuschkom 1

    +

    Epizoda 3, Sezona 2 | Epizoda 3

    Idite na emisiju
  • 17:30

    Pecimo s Miljuschkom 1

    +

    Biskvit de Savoie, Sezona 1 | Epizoda 3

    Miljuschka danas priprema biskvit de savoie. Napravit će piškote s čokoladnom glazurom i Charlotte Russe tortu s malinama.

    Idite na emisiju
  • 18:00

    Moja je kuhinja najbolja: Australija

    +

    , Sezona 6 | Epizoda 34

    Idite na emisiju
  • 19:00

    Karsuova turska kuhinja

    +

    Osma epizoda, Sezona 1 | Epizoda 8

    Idite na emisiju
  • 19:30

    Maksutova nova turska kuhinja

    +

    Riža buhara, Sezona 1 | Epizoda 8

    Očaravajući i kreativni kuhar 24 Kitchena, Maksut Ashkar, radio je na neolokalnoj kuhinji, filozofski unoseći dašak svježine u tursku kuhinju. Turskoj će hrani dodati suvremeni i umjetnički dah.

    Idite na emisiju
  • 20:00

    Vina svijeta

    +

    Epizoda 8, Sezona 1 | Epizoda 8

    Matthew Goode i Matthew Rhys upoznaju nas s ljudima i pričama o najpoznatijim vinima svijeta. Obojica su u Bologni, a Joe Fattorini u Burgundiji na aukciji vina; chef Elena Arzak kuha i priča o omiljenom vinu, Amelia Singer kuša australska vina...

    Idite na emisiju
  • 21:00

    Jamiejev i Jimmyjev gastronomski izazov

    +

    Njemačka, Sezona 1 | Epizoda 2

    Jimmy i Jamie suprotstavili su se cijenjenom njemačkom proizvođaču kobasica u namjeri da uvjere princa Bavarske da u jelovnik svog restorana uvrsti britanske kobase. Gwyneth Paltrow kuha tjesteninu s dečkima.

    Idite na emisiju
  • 22:00

    Len i Ainsley: Velika kuharska pustolovina

    +

    Manchester, Sezona 1 | Epizoda 1

    Par dolazi u Manchester, gdje Len prvi put kuša kinesku hranu i kuša meksički mezcal. Ainsley odlazi u kuhinju i kuha ukusnu prženu govedinu inspiriranu dnevnim pustolovinama.

  • 23:00

    Za Patinim meksičkim stolom

    +

    Doći do korijena, Sezona 10 | Epizoda 7

    Pati upoznaje mlade kuhare i vlasnike restorana koju se vraćaju svojim korijenima i autohtonoj biljci - kukuruzu - za stvaranje jelovnika prepunog ukusnih jela. Poziva svog prijatelja koji radi deserte pellizcadu i chicharrón u salsa verde.

    Idite na emisiju
  • 23:30

    Za Patinim meksičkim stolom

    +

    Srce tekile, Sezona 10 | Epizoda 8

    Pati posjećuje Jalisco, rodno mjesto meksičkog žestokog pića, tekile. Uči o povijesti pravljenja tekile i promatra proces izrade. Zatim priprema veliki doručak od kukuruznih tortilja sa salsom verde con chile de árbol i tradicionalnim arroz rojo.

    Idite na emisiju
  • 00:00

    Dobar tek

    +

    Dobar tek 1, 16, Sezona 1 | Epizoda 16

    Lora će otkriti obiteljski recept za teletinu sa šljivama. Osim toga, Lora i Stoyan će pripremiti fantastična mekana peciva s aromatičnim maslacem i paštetom od dimljene lokarde.

    Idite na emisiju
  • 00:30

    Gurmanski svaki dan

    +

    Epizoda 15, Sezona 1 | Epizoda 15

    Justine dijeli svoj recept za klasičnu salatu od krumpira i pridružuje joj se Laura Cassai koja priprema fettuccine bez glutena s vongolama, rajčicom i bosiljkom.

    Idite na emisiju
  • 01:00

    Anthony Bourdain: Bez rezervacije

    +

    Mozambik, Sezona 8 | Epizoda 2

    Mistična postkolonijalna Afrika. Ta zemlja ima lošu povijest, ali doživljava svjetliju sadašnjost. Predivna zemlja zadivljujuće, ukusne i raznolike gastronomije, a ova emisija je zbog toga jedinstvena.

    Idite na emisiju
  • 01:55

    Vina svijeta

    +

    Epizoda 8, Sezona 1 | Epizoda 8

    Matthew Goode i Matthew Rhys upoznaju nas s ljudima i pričama o najpoznatijim vinima svijeta. Obojica su u Bologni, a Joe Fattorini u Burgundiji na aukciji vina; chef Elena Arzak kuha i priča o omiljenom vinu, Amelia Singer kuša australska vina...

    Idite na emisiju
  • 02:40

    Tajne tete Cátie

    +

    Proljeće, Sezona 3 | Epizoda 33

    Proljeće, vrijeme njegovanja i slavljenja života. Teta Cátia predlaže zabavno i svježe jelo, puno boja. Zabava: kuhati kozice u juhi od raka u aparatu za kavu. Svježina: u voću. Boja: u torti, žutoj kao mimoze. Pripremimo jelo lijepo kao proljeće.

    Idite na emisiju
  • 03:05

    Tajne tete Cátie

    +

    Citrusi, Sezona 3 | Epizoda 34

    Za Tetu Cátiju, neki citrusi su kao sol: ako ih nema, hrana je bljutava! Danas imamo tri recepta u kojima su citrusi glavni likovi. Za predjelo, rolice od sabljarke s umakom od limuna i krumpirima iz pećnice.

    Idite na emisiju
  • 03:30

    Moja je kuhinja najbolja: Australija

    +

    , Sezona 6 | Epizoda 34

    Idite na emisiju
  • 04:20

    Dobar tek

    +

    Dobar tek 1, 16, Sezona 1 | Epizoda 16

    Lora će otkriti obiteljski recept za teletinu sa šljivama. Osim toga, Lora i Stoyan će pripremiti fantastična mekana peciva s aromatičnim maslacem i paštetom od dimljene lokarde.

    Idite na emisiju
  • 04:45

    Gurmanski svaki dan

    +

    Epizoda 15, Sezona 1 | Epizoda 15

    Justine dijeli svoj recept za klasičnu salatu od krumpira i pridružuje joj se Laura Cassai koja priprema fettuccine bez glutena s vongolama, rajčicom i bosiljkom.

    Idite na emisiju
  • 05:10

    Karsuova turska kuhinja

    +

    Osma epizoda, Sezona 1 | Epizoda 8

    Idite na emisiju
  • 05:35

    Maksutova nova turska kuhinja

    +

    Riža buhara, Sezona 1 | Epizoda 8

    Očaravajući i kreativni kuhar 24 Kitchena, Maksut Ashkar, radio je na neolokalnoj kuhinji, filozofski unoseći dašak svježine u tursku kuhinju. Turskoj će hrani dodati suvremeni i umjetnički dah.

    Idite na emisiju