Utorak

11 Listopad

  • 06:00

    Anthony Bourdain: Bez rezervacije

    +

    Cajun, Sezona 7 | Epizoda 16

    Tony putuje preko New Orleansa do cajunskog juga kako bi saznao zbog čega se kultura tog rukavca toliko razlikuje. Večera s mještanima Wendellom Pierceom i Lolis Elie te sudjeluje u pripremi juhe od račića pečenju svinje na ražnju.

    Idite na emisiju
  • 06:40

    Jednostavna jela s Nigelom Slaterom 1

    +

    More i kopno, Sezona 1 | Epizoda 2

    Nigel Slater nastavlja istraživati uspješne kuhinjske parove, a ovaj put je tu klasična kombinacija ribe i mesa. Nigel će podijeliti svoje favorite, uključujući kombinaciju pastrve sa šunkom Parma te janjetinu s inćunima.

    Idite na emisiju
  • 07:00

    Ainsleyin jelovnik s tržnica

    +

    Wollongong, Sezona 1 | Epizoda 5

    Ainsley nastavlja putovanje prema Wollongongu, na tržnicu punu organske hrane. Uočava prekrasne bukovače od lokalnog uzgajivača a kako bi zaokružio svoj jelovnik, uzima i organski patlidžan za tempuru s azijskim začinima i medom.

  • 08:00

    Jamiejevi jednostavni obroci za svaki dan

    +

    Epizoda 23, Sezona 1 | Epizoda 23

    Jamie danas priprema piletinu s pečenim grahom i pokazuje nam novi način pripreme avokada, a Buddy uskače sa zanimljivim začinima i dodacima za kokice.

    Idite na emisiju
  • 08:30

    Jamiejevi jednostavni obroci za svaki dan

    +

    Epizoda 24, Sezona 1 | Epizoda 24

    Jamie nam pokazuje pripremu jednostavnog jela od riže sa chorizo kobasicama i kozicama te fritate inspiraranom okusima Indije, a Buddy priprema poslastice od jagoda i trešanja umočenih u čokoladu.

    Idite na emisiju
  • 09:00

    Pecimo s Miljuschkom 1

    +

    Epizoda 1, Sezona 2 | Epizoda 1

    Idite na emisiju
  • 09:30

    Pecimo s Miljuschkom 1

    +

    Rahlo tijesto, Sezona 1 | Epizoda 1

    Danas Miljuschka priprema rahlo tijesto. Zatim radi ukusnu klasičnu šlapicu od jagoda s mini brulee kremom na dnu šlapice.

    Idite na emisiju
  • 10:00

    Vina svijeta

    +

    Epizoda 6, Sezona 1 | Epizoda 6

    Matthew Goode i Matthew Rhys upoznaju nas s ljudima i pričama o najpoznatijim vinima svijeta. Posjećuju Michelangelov vinograd, a Joe Fattorini Izrael.; Michelinov chef Clare Smyth kuha i priča o vinu, Gizzi Erskine je u kalifonijskoj Napa Valley…

    Idite na emisiju
  • 11:00

    Gurmanski svaki dan

    +

    Epizoda 13, Sezona 1 | Epizoda 13

    Kraljevski losos, salata od tjestenine i jednostavan humus od sušenog graška samo su neki od recepata u današnjoj emisiji.

    Idite na emisiju
  • 11:30

    Dobar tek

    +

    Dobar tek 1, 15, Sezona 1 | Epizoda 15

    Palenta s čvarcima i sirom, bakin recept kojeg se svi sjećamo, inspirirao je Loru i Stoyana za kulinarski eksperiment. Pripremit će i ukiseljeni celer i paprike i za kraj, pitu od jabuka.

    Idite na emisiju
  • 12:00

    Karsuova turska kuhinja

    +

    Sedma epizoda, Sezona 1 | Epizoda 7

    Idite na emisiju
  • 12:30

    Maksutova nova turska kuhinja

    +

    Složenac od miješanog povrća, Sezona 1 | Epizoda 7

    Očaravajući i kreativni kuhar 24 Kitchena, Maksut Ashkar, radio je na neolokalnoj kuhinji, filozofski unoseći dašak svježine u tursku kuhinju. Turskoj će hrani dodati suvremeni i umjetnički dah.

    Idite na emisiju
  • 13:00

    Paul ide u Hollywood

    +

    Divlji Zapad, Santa Fe, Novi Meksiko, Sezona 1 | Epizoda 3

    Paul Hollywood stiže u Novi Meksiko kako bi istražio jela koja slave govedinu, grah i kruh – osnovnu prehranu kauboja koju i danas vole ljubitelji dobre hrane. Kod kuće odaje počast gradu Santa Fe kuhanjem tradicionalnog čilija s kukuruznim kruhom.

  • 14:00

    Ainsleyin jelovnik s tržnica

    +

    Adelaide, Sezona 1 | Epizoda 6

  • 15:00

    Jamiejev i Jimmyjev gastronomski izazov

    +

    Francuska, Sezona 1 | Epizoda 1

    Jamie i Jimmy uspoređuju britanske i francuske sireve. Alan Carr im dolazi u posjetu.

    Idite na emisiju
  • 16:00

    Gurmanski svaki dan

    +

    Epizoda 14, Sezona 1 | Epizoda 14

    Pridružite se Justine dok priprema rasječeno pečeno pile sa salsom od dimljenih rajčica i dekadentne čokoladne tartufe od espressa i lješnjaka.

    Idite na emisiju
  • 16:30

    Dobar tek

    +

    Dobar tek 1, 15, Sezona 1 | Epizoda 15

    Palenta s čvarcima i sirom, bakin recept kojeg se svi sjećamo, inspirirao je Loru i Stoyana za kulinarski eksperiment. Pripremit će i ukiseljeni celer i paprike i za kraj, pitu od jabuka.

    Idite na emisiju
  • 17:00

    Pecimo s Miljuschkom 1

    +

    Epizoda 2, Sezona 2 | Epizoda 2

    Idite na emisiju
  • 17:30

    Pecimo s Miljuschkom 1

    +

    Tijesto za kolače, Sezona 1 | Epizoda 2

    Tema dana je osnova tijesta za kolače s kojim će Mijuschka prvo napraviti kolač od limuna i rabarbare. S istim tijestom će napraviti čokoladnu sladolednu tortu s lješnjacima.

    Idite na emisiju
  • 18:00

    Moja je kuhinja najbolja: Australija

    +

    , Sezona 6 | Epizoda 33

    Idite na emisiju
  • 19:00

    Karsuova turska kuhinja

    +

    Sedma epizoda, Sezona 1 | Epizoda 7

    Idite na emisiju
  • 19:30

    Maksutova nova turska kuhinja

    +

    Složenac od miješanog povrća, Sezona 1 | Epizoda 7

    Očaravajući i kreativni kuhar 24 Kitchena, Maksut Ashkar, radio je na neolokalnoj kuhinji, filozofski unoseći dašak svježine u tursku kuhinju. Turskoj će hrani dodati suvremeni i umjetnički dah.

    Idite na emisiju
  • 20:00

    Vina svijeta

    +

    Epizoda 7, Sezona 1 | Epizoda 7

    Matthew Goode i Matthew Rhys upoznaju nas s ljudima i pričama o najpoznatijim vinima svijeta. U Rimu kušaju desertno vino, a Joe Fattorini putuje u Šangaj na najpoznatije svjetsko vinsko tržište, chef Peter Gordon kuha i priča o novozelandskim vinima…

    Idite na emisiju
  • 21:00

    Jamiejev i Jimmyjev gastronomski izazov

    +

    Francuska, Sezona 1 | Epizoda 1

    Jamie i Jimmy uspoređuju britanske i francuske sireve. Alan Carr im dolazi u posjetu.

    Idite na emisiju
  • 22:00

    Ainsleyin jelovnik s tržnica

    +

    Adelaide, Sezona 1 | Epizoda 6

  • 23:00

    Paul ide u Hollywood

    +

    Divlji Zapad, Santa Fe, Novi Meksiko, Sezona 1 | Epizoda 3

    Paul Hollywood stiže u Novi Meksiko kako bi istražio jela koja slave govedinu, grah i kruh – osnovnu prehranu kauboja koju i danas vole ljubitelji dobre hrane. Kod kuće odaje počast gradu Santa Fe kuhanjem tradicionalnog čilija s kukuruznim kruhom.

  • 00:00

    Dobar tek

    +

    Dobar tek 1, 15, Sezona 1 | Epizoda 15

    Palenta s čvarcima i sirom, bakin recept kojeg se svi sjećamo, inspirirao je Loru i Stoyana za kulinarski eksperiment. Pripremit će i ukiseljeni celer i paprike i za kraj, pitu od jabuka.

    Idite na emisiju
  • 00:30

    Gurmanski svaki dan

    +

    Epizoda 14, Sezona 1 | Epizoda 14

    Pridružite se Justine dok priprema rasječeno pečeno pile sa salsom od dimljenih rajčica i dekadentne čokoladne tartufe od espressa i lješnjaka.

    Idite na emisiju
  • 01:00

    Anthony Bourdain: Bez rezervacije

    +

    Praznični specijal, Sezona 8 | Epizoda 1

    Serija nastavlja s omiljenim blagdanskim tradicijama, a Tony doživljava neobične i dezorijentirane blagdane. Kako je izbačen iz kuće, sklanja se u njojorškom hotelu ACE i poziva ostale da mu pomognu otkriti pravo značenje Božića.

    Idite na emisiju
  • 01:55

    Vina svijeta

    +

    Epizoda 7, Sezona 1 | Epizoda 7

    Matthew Goode i Matthew Rhys upoznaju nas s ljudima i pričama o najpoznatijim vinima svijeta. U Rimu kušaju desertno vino, a Joe Fattorini putuje u Šangaj na najpoznatije svjetsko vinsko tržište, chef Peter Gordon kuha i priča o novozelandskim vinima…

    Idite na emisiju
  • 02:40

    Tajne tete Cátie

    +

    Gljive, Sezona 3 | Epizoda 31

    Danas slavimo omiljeni sastojak tete Cátie. Pripremit će tri jela s gljivama. Počet ćemo s bijelim gljivama, punjenim zeljem. Zatim, Cordon Bleu: pura s ribanim sirom i gljivama. Za kraj, gljive à brás u košarici od slame.

    Idite na emisiju
  • 03:05

    Tajne tete Cátie

    +

    Poslastice, Sezona 3 | Epizoda 32

    Danas će teta Cátia pripremati poslastice koje vole djeca. S vremena na vrijeme ih treba iznenaditi slatkišima koje obično ne mogu jesti: šarenim bombonima i spiralnim lizalicama, krafnama ukrašenim čokoladom i bojama te energetskim pločicama.

    Idite na emisiju
  • 03:30

    Moja je kuhinja najbolja: Australija

    +

    , Sezona 6 | Epizoda 33

    Idite na emisiju
  • 04:20

    Dobar tek

    +

    Dobar tek 1, 15, Sezona 1 | Epizoda 15

    Palenta s čvarcima i sirom, bakin recept kojeg se svi sjećamo, inspirirao je Loru i Stoyana za kulinarski eksperiment. Pripremit će i ukiseljeni celer i paprike i za kraj, pitu od jabuka.

    Idite na emisiju
  • 04:45

    Gurmanski svaki dan

    +

    Epizoda 14, Sezona 1 | Epizoda 14

    Pridružite se Justine dok priprema rasječeno pečeno pile sa salsom od dimljenih rajčica i dekadentne čokoladne tartufe od espressa i lješnjaka.

    Idite na emisiju
  • 05:10

    Karsuova turska kuhinja

    +

    Sedma epizoda, Sezona 1 | Epizoda 7

    Idite na emisiju
  • 05:35

    Maksutova nova turska kuhinja

    +

    Složenac od miješanog povrća, Sezona 1 | Epizoda 7

    Očaravajući i kreativni kuhar 24 Kitchena, Maksut Ashkar, radio je na neolokalnoj kuhinji, filozofski unoseći dašak svježine u tursku kuhinju. Turskoj će hrani dodati suvremeni i umjetnički dah.

    Idite na emisiju