Ponedjeljak

10 Listopad

  • 06:00

    Anthony Bourdain: Bez rezervacije

    +

    Kurdistan, Sezona 7 | Epizoda 15

    Tony i njegova ekipa upućuju se u ratnu zonu tek stasalog Kurdistana kako bi istražili tragičnu povijest i budućnost punu nade za etničku skupinu Kurde.

    Idite na emisiju
  • 06:40

    Jednostavna jela s Nigelom Slaterom 1

    +

    Slatko i kiselo, Sezona 1 | Epizoda 1

    Nigel Slater istražit će najstariji i najuspješniji kuhinjski par - slatko i kiselo. Od svinjskih odrezaka i ogrozda do rabarbare s umakom od karamele. Nigel će prirediti pet različitih jela koja funkcioniraju kao divan spoj između slatkog i kiselog.

    Idite na emisiju
  • 07:00

    Ainsleyin jelovnik s tržnica

    +

    Tasmania, Sezona 1 | Epizoda 4

    Ainsley stiže u Tasmaniju kako bi istražio Salamancu, poznatu tržnicu u Hobartu. Odmah je inspiriran iznimno kvalitetnim voćem i povrćem. Oduševljen je jabukama farmera Boba a kasnije pronalazi neke od najboljih svjetskih kamenica.

  • 08:00

    Jamiejevi jednostavni obroci za svaki dan

    +

    Epizoda 21, Sezona 1 | Epizoda 21

    Jamie priprema recepte pune iznenađenja - pitu s rižom i cvjetačom i začinjeni file od lososa.

    Idite na emisiju
  • 08:30

    Jamiejevi jednostavni obroci za svaki dan

    +

    Epizoda 22, Sezona 1 | Epizoda 22

    Jamie dijeli s nama ukusan recept za punjene paprike s raguom od crnog graha, avokadom i feta sirom, uz ljutu pileću juhu s rezancima i povrćem.

    Idite na emisiju
  • 09:00

    Rudolphova pekarnica

    +

    Rudolphova pekarnica 2, 99, Sezona 2 | Epizoda 99

    1. Banana polonaise 2.Eskimski poljupci

    Idite na emisiju
  • 09:30

    Rudolphova pekarnica

    +

    Rudolphova pekarnica 2, 100, Sezona 2 | Epizoda 100

    Valerijeva torta

    Idite na emisiju
  • 10:00

    Vina svijeta

    +

    Epizoda 5, Sezona 1 | Epizoda 5

    Matthew Goode i Matthew Rhys upoznaju nas s ljudima i pričama o najpoznatijim vinima svijeta. Odlaze u talijanski Chianti, dom Mona Lise; Joe Fattorini je u Čileu, chef Atul Kocchar kuha i priča o vinu, upoznajemo se s vinima iz Moldove…

    Idite na emisiju
  • 11:00

    Gurmanski svaki dan

    +

    Epizoda 12, Sezona 1 | Epizoda 12

    Justine se pridružuje Laura Cassai u pripremi raviola od špinata i rikote s bundevom. Justine grila hobotnicu i priprema klasičnu štrudlu.

    Idite na emisiju
  • 11:30

    Dobar tek

    +

    Dobar tek 1, 14, Sezona 1 | Epizoda 14

    Lora i Stoyan donose dva višedijelna recepta za koje je potrebno nešto vremena, ali zbilja se isplati pripremiti ih – pileće rolade s nadjevom u umaku od rajčice servirane s prilogom i pariške njoke, te čokoladni kolač s kruškama i mascarponeom.

    Idite na emisiju
  • 12:00

    Karsuova turska kuhinja

    +

    Epizoda 6, Sezona 1 | Epizoda 6

    Idite na emisiju
  • 12:30

    Maksutova nova turska kuhinja

    +

    Salma Asi, Sezona 1 | Epizoda 6

    Očaravajući i kreativni kuhar 24 Kitchena, Maksut Ashkar, radio je na neolokalnoj kuhinji, filozofski unoseći dašak svježine u tursku kuhinju. Turskoj će hrani dodati suvremeni i umjetnički dah.

    Idite na emisiju
  • 13:00

    Jamie Oliver: Potraga za najboljom knjigom recepata

    +

    Epizoda 6, Sezona 1 | Epizoda 6

    Polufinale je i četiri pobjednička kuhara priprema svoju hranu pred sucima te stvaraju jela koja zaslužuju duplericu u njihovoj kuharici. Tko će se plasirati u završni čin?

    Idite na emisiju
  • 14:00

    Ainsleyin jelovnik s tržnica

    +

    Wollongong, Sezona 1 | Epizoda 5

    Ainsley nastavlja putovanje prema Wollongongu, na tržnicu punu organske hrane. Uočava prekrasne bukovače od lokalnog uzgajivača a kako bi zaokružio svoj jelovnik, uzima i organski patlidžan za tempuru s azijskim začinima i medom.

  • 15:00

    Jamiejevi jednostavni obroci za svaki dan

    +

    Epizoda 23, Sezona 1 | Epizoda 23

    Jamie danas priprema piletinu s pečenim grahom i pokazuje nam novi način pripreme avokada, a Buddy uskače sa zanimljivim začinima i dodacima za kokice.

    Idite na emisiju
  • 15:30

    Jamiejevi jednostavni obroci za svaki dan

    +

    Epizoda 24, Sezona 1 | Epizoda 24

    Jamie nam pokazuje pripremu jednostavnog jela od riže sa chorizo kobasicama i kozicama te fritate inspiraranom okusima Indije, a Buddy priprema poslastice od jagoda i trešanja umočenih u čokoladu.

    Idite na emisiju
  • 16:00

    Gurmanski svaki dan

    +

    Epizoda 13, Sezona 1 | Epizoda 13

    Kraljevski losos, salata od tjestenine i jednostavan humus od sušenog graška samo su neki od recepata u današnjoj emisiji.

    Idite na emisiju
  • 16:30

    Dobar tek

    +

    Dobar tek 1, 14, Sezona 1 | Epizoda 14

    Lora i Stoyan donose dva višedijelna recepta za koje je potrebno nešto vremena, ali zbilja se isplati pripremiti ih – pileće rolade s nadjevom u umaku od rajčice servirane s prilogom i pariške njoke, te čokoladni kolač s kruškama i mascarponeom.

    Idite na emisiju
  • 17:00

    Pecimo s Miljuschkom 1

    +

    Epizoda 1, Sezona 2 | Epizoda 1

    Idite na emisiju
  • 17:30

    Pecimo s Miljuschkom 1

    +

    Rahlo tijesto, Sezona 1 | Epizoda 1

    Danas Miljuschka priprema rahlo tijesto. Zatim radi ukusnu klasičnu šlapicu od jagoda s mini brulee kremom na dnu šlapice.

    Idite na emisiju
  • 18:00

    Moja je kuhinja najbolja: Australija

    +

    , Sezona 6 | Epizoda 32

    Idite na emisiju
  • 19:00

    Karsuova turska kuhinja

    +

    Epizoda 6, Sezona 1 | Epizoda 6

    Idite na emisiju
  • 19:30

    Maksutova nova turska kuhinja

    +

    Salma Asi, Sezona 1 | Epizoda 6

    Očaravajući i kreativni kuhar 24 Kitchena, Maksut Ashkar, radio je na neolokalnoj kuhinji, filozofski unoseći dašak svježine u tursku kuhinju. Turskoj će hrani dodati suvremeni i umjetnički dah.

    Idite na emisiju
  • 20:00

    Vina svijeta

    +

    Epizoda 6, Sezona 1 | Epizoda 6

    Matthew Goode i Matthew Rhys upoznaju nas s ljudima i pričama o najpoznatijim vinima svijeta. Posjećuju Michelangelov vinograd, a Joe Fattorini Izrael.; Michelinov chef Clare Smyth kuha i priča o vinu, Gizzi Erskine je u kalifonijskoj Napa Valley…

    Idite na emisiju
  • 21:00

    Jamiejevi jednostavni obroci za svaki dan

    +

    Epizoda 23, Sezona 1 | Epizoda 23

    Jamie danas priprema piletinu s pečenim grahom i pokazuje nam novi način pripreme avokada, a Buddy uskače sa zanimljivim začinima i dodacima za kokice.

    Idite na emisiju
  • 21:30

    Jamiejevi jednostavni obroci za svaki dan

    +

    Epizoda 24, Sezona 1 | Epizoda 24

    Jamie nam pokazuje pripremu jednostavnog jela od riže sa chorizo kobasicama i kozicama te fritate inspiraranom okusima Indije, a Buddy priprema poslastice od jagoda i trešanja umočenih u čokoladu.

    Idite na emisiju
  • 22:00

    Ainsleyin jelovnik s tržnica

    +

    Wollongong, Sezona 1 | Epizoda 5

    Ainsley nastavlja putovanje prema Wollongongu, na tržnicu punu organske hrane. Uočava prekrasne bukovače od lokalnog uzgajivača a kako bi zaokružio svoj jelovnik, uzima i organski patlidžan za tempuru s azijskim začinima i medom.

  • 23:00

    Jamie Oliver: Potraga za najboljom knjigom recepata

    +

    Epizoda 6, Sezona 1 | Epizoda 6

    Polufinale je i četiri pobjednička kuhara priprema svoju hranu pred sucima te stvaraju jela koja zaslužuju duplericu u njihovoj kuharici. Tko će se plasirati u završni čin?

    Idite na emisiju
  • 00:00

    Dobar tek

    +

    Dobar tek 1, 14, Sezona 1 | Epizoda 14

    Lora i Stoyan donose dva višedijelna recepta za koje je potrebno nešto vremena, ali zbilja se isplati pripremiti ih – pileće rolade s nadjevom u umaku od rajčice servirane s prilogom i pariške njoke, te čokoladni kolač s kruškama i mascarponeom.

    Idite na emisiju
  • 00:30

    Gurmanski svaki dan

    +

    Epizoda 13, Sezona 1 | Epizoda 13

    Kraljevski losos, salata od tjestenine i jednostavan humus od sušenog graška samo su neki od recepata u današnjoj emisiji.

    Idite na emisiju
  • 01:00

    Anthony Bourdain: Bez rezervacije

    +

    Cajun, Sezona 7 | Epizoda 16

    Tony putuje preko New Orleansa do cajunskog juga kako bi saznao zbog čega se kultura tog rukavca toliko razlikuje. Večera s mještanima Wendellom Pierceom i Lolis Elie te sudjeluje u pripremi juhe od račića pečenju svinje na ražnju.

    Idite na emisiju
  • 01:55

    Vina svijeta

    +

    Epizoda 6, Sezona 1 | Epizoda 6

    Matthew Goode i Matthew Rhys upoznaju nas s ljudima i pričama o najpoznatijim vinima svijeta. Posjećuju Michelangelov vinograd, a Joe Fattorini Izrael.; Michelinov chef Clare Smyth kuha i priča o vinu, Gizzi Erskine je u kalifonijskoj Napa Valley…

    Idite na emisiju
  • 02:40

    Tajne tete Cátie

    +

    Punjena jela, Sezona 3 | Epizoda 29

    Punjenje je kulinarska tehnika koja se koristi u kuhinjama diljem svijeta. Teta Katie voli dobro punjenje i zato danas priprema tijesto punjeno avokadom i posuto dimljenom paprikom. Za kraj će napraviti vafle punjene vanilijom i kremom od limuna.

    Idite na emisiju
  • 03:05

    Tajne tete Cátie

    +

    Voljena obitelj, Sezona 3 | Epizoda 30

    Danas Teta Katie ugošćuje svoju majku, a zajedno će replicirati omiljeni recept ujaka Antónija Joãoa, osobe koja zauzima veliko mjesto u njihovim srcima. A koje deliciju pripremaju? Brazilsku feijoadu, prepunu uspomena i priča.

    Idite na emisiju
  • 03:30

    Moja je kuhinja najbolja: Australija

    +

    , Sezona 6 | Epizoda 32

    Idite na emisiju
  • 04:20

    Dobar tek

    +

    Dobar tek 1, 14, Sezona 1 | Epizoda 14

    Lora i Stoyan donose dva višedijelna recepta za koje je potrebno nešto vremena, ali zbilja se isplati pripremiti ih – pileće rolade s nadjevom u umaku od rajčice servirane s prilogom i pariške njoke, te čokoladni kolač s kruškama i mascarponeom.

    Idite na emisiju
  • 04:45

    Gurmanski svaki dan

    +

    Epizoda 13, Sezona 1 | Epizoda 13

    Kraljevski losos, salata od tjestenine i jednostavan humus od sušenog graška samo su neki od recepata u današnjoj emisiji.

    Idite na emisiju
  • 05:10

    Karsuova turska kuhinja

    +

    Epizoda 6, Sezona 1 | Epizoda 6

    Idite na emisiju
  • 05:35

    Maksutova nova turska kuhinja

    +

    Salma Asi, Sezona 1 | Epizoda 6

    Očaravajući i kreativni kuhar 24 Kitchena, Maksut Ashkar, radio je na neolokalnoj kuhinji, filozofski unoseći dašak svježine u tursku kuhinju. Turskoj će hrani dodati suvremeni i umjetnički dah.

    Idite na emisiju