Četvrtak

6 Listopad

  • 06:00

    Anthony Bourdain: Bez rezervacije

    +

    Američki desert, Sezona 7 | Epizoda 13

    Voditelj istražuje pustinju u Kaliforniji s rockerom Joshem Hommeom iz grupe Queens of the Stone Age.

    Idite na emisiju
  • 07:00

    Ainsleyin jelovnik s tržnica

    +

    Warrnambool, Sezona 1 | Epizoda 2

    Sljedeća postaja Ainsleyja je obalni grad Warrnambool u Victoriji, gdje se valoviti zeleni pašnjaci susreću s dubokim plavim morem. To znači odličnu govedinu, kremaste mliječne proizvode i najsvježije plodove mora, sve dostupno na nedjeljnoj tržnici.

  • 08:00

    Jamiejevi jednostavni obroci za svaki dan

    +

    Epizoda 17, Sezona 1 | Epizoda 17

    Tradicionalna pečena piletina na francuski način, savjeti kako ukusno iskoristiti ostatke staroga kruha i linguini od kozica u kremastom umaku za prijatelja i mentora Gennara Contalda teme su današnjih Jamiejevih brzih i jednostavnih obroka.

    Idite na emisiju
  • 08:30

    Jamiejevi jednostavni obroci za svaki dan

    +

    Epizoda 18, Sezona 1 | Epizoda 18

    Jamie priprema pečenu piletinu na posve nov način, kombinirajući je sa sastojcima za pizzu Margheritu – bosiljak, rajčicu i mozzarellu, a potom nevjerojatne prepečence od kozica za cijelu obitelj.

    Idite na emisiju
  • 09:00

    Rudolphova pekarnica

    +

    Rudolphova pekarnica 2, 95, Sezona 2 | Epizoda 95

    1.Japanska torta izlazećeg sunca 2. Torta od smokava

    Idite na emisiju
  • 09:30

    Rudolphova pekarnica

    +

    Rudolphova pekarnica 2, 96, Sezona 2 | Epizoda 96

    1.Palačinke s jabukama 2.Torta od smokava i mascarponea

    Idite na emisiju
  • 10:00

    Vina svijeta

    +

    Epizoda 3, Sezona 1 | Epizoda 3

    Matthew Goode i Matthew Rhys u upoznaju nas s ljudima i pričama o vrhunskim vinima i otkrivaju zašto su Rimljani dodavali sir vinu. Joe Fattorini je u dolinu Loire, Amelia Singer na poluotoku Mornington, a chef Jose Pizzaro priča o grožđu i kuha…

  • 11:00

    Gurmanski svaki dan

    +

    Epizoda 10, Sezona 1 | Epizoda 10

    Laura Cassai u kuhinji priprema talijanski klasik: svježe fettuccine s kremastom juhom od rakova. Kasnije priprema savršene popečke koji su iznimno hrskavi.

    Idite na emisiju
  • 11:30

    Dobar tek

    +

    Dobar tek 1, 12, Sezona 1 | Epizoda 12

    Lora i Stoyan će usrećiti sve obožavatelje juhe s tripicama pripremanjem meksičke verzije – menudoa.

    Idite na emisiju
  • 12:00

    Karsuova turska kuhinja

    +

    Epizoda 4, Sezona 1 | Epizoda 4

  • 12:30

    Maksutova nova turska kuhinja

    +

    Maklube, Sezona 1 | Epizoda 4

    Očaravajući i kreativni kuhar 24 Kitchena, Maksut Ashkar, radio je na neolokalnoj kuhinji, filozofski unoseći dašak svježine u tursku kuhinju. Turskoj će hrani dodati suvremeni i umjetnički dah.

  • 13:00

    Kuhar van dužnosti 1

    +

    Epizoda 1, Sezona 2 | Epizoda 1

    U prvoj epizodi kuhar Mark fokusira se na neke od klasika: špageti carbonara i kolač od mrkve. Mark podučava neke vještine s nožem koje će vam trebati. Na kraju, njegovo viđenje pastirske pite s mljevenim graškom, limunom i feta sirom.

    Idite na emisiju
  • 13:30

    Kuhar van dužnosti 1

    +

    Epizoda 2, Sezona 2 | Epizoda 2

    Markov prvi recept je pileći crumble sa slaninom i brokulom, a kasnije sprema zeleni curry s rižom inspiriran Tajlandom. Za desert je ukusan čokoladni fondant s kulinarskim trikom koji jamči rastopljenu čokoladnu unutrašnjost!

    Idite na emisiju
  • 14:00

    Ainsleyin jelovnik s tržnica

    +

    Logan, Sezona 1 | Epizoda 3

    Ainsley odlazi u Logan na jednu od najraznolikijih tržnica. S toliko egzotičnog voća i povrća u ponudi, izazov je napraviti jelovnik. Upoznaje vrijednog poljoprivrednika Rama pa mu odluči pripremiti vegetarijanski curry za 85. rođendan.

  • 15:00

    Jamiejevi jednostavni obroci za svaki dan

    +

    Epizoda 19, Sezona 1 | Epizoda 19

    Jamie priprema svoj specijalitet Avocado hollandaise, s bakalarom na pari i šparogama, jelo iz restorana koje je lako pripremiti kod kuće. Sin Buddy pomaže ispeći ponešto drukčije pizze za cijelu obitelj.

    Idite na emisiju
  • 15:30

    Jamiejevi jednostavni obroci za svaki dan

    +

    Epizoda 20, Sezona 1 | Epizoda 20

    Jamie nam pokazuje najjednostavniju pripremu indijskog specijaliteta – jalfrezi s piletinom i paprikom iz pećnice, kao i vlastitog specijaliteta s brokulom.

    Idite na emisiju
  • 16:00

    Gurmanski svaki dan

    +

    Epizoda 11, Sezona 1 | Epizoda 11

    Stanite da se namirite dok Justine priprema svinjetinu zapečenu u loncu sa šljivama i krumpirima. Danas također priprema tuna tataki salatu i još mnogo toga.

    Idite na emisiju
  • 16:30

    Dobar tek

    +

    Dobar tek 1, 12, Sezona 1 | Epizoda 12

    Lora i Stoyan će usrećiti sve obožavatelje juhe s tripicama pripremanjem meksičke verzije – menudoa.

    Idite na emisiju
  • 17:00

    Rudolphova pekarnica

    +

    Rudolphova pekarnica 2, 97, Sezona 2 | Epizoda 97

    1.Zalogajčići chili con carne 2.Lagana karamel torta s pecanskim oraščićima

    Idite na emisiju
  • 17:30

    Rudolphova pekarnica

    +

    Rudolphova pekarnica 2, 98, Sezona 2 | Epizoda 98

    1.Torta od sira s malinama 2.Salzburške noklice

    Idite na emisiju
  • 18:00

    Moja je kuhinja najbolja: Australija

    +

    Epizoda 30, Sezona 6 | Epizoda 30

    Idite na emisiju
  • 19:00

    Karsuova turska kuhinja

    +

    Epizoda 4, Sezona 1 | Epizoda 4

  • 19:30

    Maksutova nova turska kuhinja

    +

    Maklube, Sezona 1 | Epizoda 4

    Očaravajući i kreativni kuhar 24 Kitchena, Maksut Ashkar, radio je na neolokalnoj kuhinji, filozofski unoseći dašak svježine u tursku kuhinju. Turskoj će hrani dodati suvremeni i umjetnički dah.

  • 20:00

    Vina svijeta

    +

    Epizoda 4, Sezona 1 | Epizoda 4

    Matthew Goode i Matthew Rhys upoznaju nas u novoj seriji s ljudima i pričama o najpoznatijim vinima svijeta. Vatikanski svećenik u potrazi za novim pričesnim vinom, Joe Fattorini u Južnoj Africi, chef Francesco Mazzei priča o grožđu i kuha…

  • 21:00

    Jamiejevi jednostavni obroci za svaki dan

    +

    Epizoda 19, Sezona 1 | Epizoda 19

    Jamie priprema svoj specijalitet Avocado hollandaise, s bakalarom na pari i šparogama, jelo iz restorana koje je lako pripremiti kod kuće. Sin Buddy pomaže ispeći ponešto drukčije pizze za cijelu obitelj.

    Idite na emisiju
  • 21:30

    Jamiejevi jednostavni obroci za svaki dan

    +

    Epizoda 20, Sezona 1 | Epizoda 20

    Jamie nam pokazuje najjednostavniju pripremu indijskog specijaliteta – jalfrezi s piletinom i paprikom iz pećnice, kao i vlastitog specijaliteta s brokulom.

    Idite na emisiju
  • 22:00

    Ainsleyin jelovnik s tržnica

    +

    Logan, Sezona 1 | Epizoda 3

    Ainsley odlazi u Logan na jednu od najraznolikijih tržnica. S toliko egzotičnog voća i povrća u ponudi, izazov je napraviti jelovnik. Upoznaje vrijednog poljoprivrednika Rama pa mu odluči pripremiti vegetarijanski curry za 85. rođendan.

  • 23:00

    Kuhar van dužnosti 1

    +

    Epizoda 1, Sezona 2 | Epizoda 1

    U prvoj epizodi kuhar Mark fokusira se na neke od klasika: špageti carbonara i kolač od mrkve. Mark podučava neke vještine s nožem koje će vam trebati. Na kraju, njegovo viđenje pastirske pite s mljevenim graškom, limunom i feta sirom.

    Idite na emisiju
  • 23:30

    Kuhar van dužnosti 1

    +

    Epizoda 2, Sezona 2 | Epizoda 2

    Markov prvi recept je pileći crumble sa slaninom i brokulom, a kasnije sprema zeleni curry s rižom inspiriran Tajlandom. Za desert je ukusan čokoladni fondant s kulinarskim trikom koji jamči rastopljenu čokoladnu unutrašnjost!

    Idite na emisiju
  • 00:00

    Dobar tek

    +

    Dobar tek 1, 12, Sezona 1 | Epizoda 12

    Lora i Stoyan će usrećiti sve obožavatelje juhe s tripicama pripremanjem meksičke verzije – menudoa.

    Idite na emisiju
  • 00:30

    Gurmanski svaki dan

    +

    Epizoda 11, Sezona 1 | Epizoda 11

    Stanite da se namirite dok Justine priprema svinjetinu zapečenu u loncu sa šljivama i krumpirima. Danas također priprema tuna tataki salatu i još mnogo toga.

    Idite na emisiju
  • 01:00

    Anthony Bourdain: Bez rezervacije

    +

    Ukrajina, Sezona 7 | Epizoda 14

    Tony obilazi Ukrajinu s prijateljem Zamirom Gottom. Kušaju mnogo votke i zeleni boršč. Mjesta na kojima se zaustavljaju uključuju Černobil i bivše najtajnije sovjetsko odredište.

    Idite na emisiju
  • 01:55

    Vina svijeta

    +

    Epizoda 4, Sezona 1 | Epizoda 4

    Matthew Goode i Matthew Rhys upoznaju nas u novoj seriji s ljudima i pričama o najpoznatijim vinima svijeta. Vatikanski svećenik u potrazi za novim pričesnim vinom, Joe Fattorini u Južnoj Africi, chef Francesco Mazzei priča o grožđu i kuha…

  • 02:40

    Tajne tete Cátie

    +

    Pjenice i nabujci, Sezona 3 | Epizoda 25

    Nekada su se kuhari mjerili kvalitetom pjenica i nabujaka koje bi napravili. Da, to su temperamentna jela za koje je potrebno i malo sreće. Teta Katie će nam pokazati kako ih pripremiti.

    Idite na emisiju
  • 03:05

    Tajne tete Cátie

    +

    Pite, Sezona 3 | Epizoda 26

    Znate li koja je bila prva delicija koju je Teta Katie naučila pripremati? Pite. Zato se danas posvećujemo pripremi tri recepta slanih i slatkih pita. Za početak, pripremamo pitu od pahuljica s jogurtom i crvenim bobicama.

    Idite na emisiju
  • 03:30

    Moja je kuhinja najbolja: Australija

    +

    Epizoda 30, Sezona 6 | Epizoda 30

    Idite na emisiju
  • 04:20

    Dobar tek

    +

    Dobar tek 1, 12, Sezona 1 | Epizoda 12

    Lora i Stoyan će usrećiti sve obožavatelje juhe s tripicama pripremanjem meksičke verzije – menudoa.

    Idite na emisiju
  • 04:45

    Gurmanski svaki dan

    +

    Epizoda 11, Sezona 1 | Epizoda 11

    Stanite da se namirite dok Justine priprema svinjetinu zapečenu u loncu sa šljivama i krumpirima. Danas također priprema tuna tataki salatu i još mnogo toga.

    Idite na emisiju
  • 05:10

    Karsuova turska kuhinja

    +

    Epizoda 4, Sezona 1 | Epizoda 4

  • 05:35

    Maksutova nova turska kuhinja

    +

    Maklube, Sezona 1 | Epizoda 4

    Očaravajući i kreativni kuhar 24 Kitchena, Maksut Ashkar, radio je na neolokalnoj kuhinji, filozofski unoseći dašak svježine u tursku kuhinju. Turskoj će hrani dodati suvremeni i umjetnički dah.