Srijeda

5 Listopad

  • 06:00

    Anthony Bourdain: Bez rezervacije

    +

    El Bulli, Sezona 7 | Epizoda 12

    Tony i njegov kolega Jose Andres kuhaju skupa s molekularnim gastronomom Ferranom Adrijom u njegovoj kuhinji u El Bulliju, restoranu s tri Michelinove zvjezdice na španjolskoj Costa Bravi netom prije trajnog zatvaranja početkom ove godine.

    Idite na emisiju
  • 07:00

    Ainsleyin jelovnik s tržnica

    +

    Willunga, Sezona 1 | Epizoda 1

    Na užurbanoj tržnici u Willungi u Južnoj Australiji Ainsley kreće u potragu za sastojcima. Otkriva krasnu svinjsku slabinu od uzgajivača rijetke vrste svinja a za desert odabire jednostavnu slojevitu poslasticu koja odaje počast sezonskim sastojcima.

  • 08:00

    Jamiejevi jednostavni obroci za svaki dan

    +

    Epizoda 15, Sezona 1 | Epizoda 15

    Superbrza pohana piletina za cijelu obitelj, savršeni deserti i burgeri sa slatkim krumpirom, danas su na popisu Jamiejevih ukusnih, brzih i neobičnih jela od posve običnih sastojaka.

    Idite na emisiju
  • 08:30

    Jamiejevi jednostavni obroci za svaki dan

    +

    Epizoda 16, Sezona 1 | Epizoda 16

    Jamie priprema veliki, ukusan složenac s kobasicama koji obožava cijela obitelj. Pokazuje nam novi način kako začiniti salatu s patlidžanima koja je izvrstan dodatak najbržim domaćim lepinjama.

    Idite na emisiju
  • 09:00

    Rudolphova pekarnica

    +

    Rudolphova pekarnica 2, 93, Sezona 2 | Epizoda 93

    1.Pita B52 2. Jednostavna tortica od manga

    Idite na emisiju
  • 09:30

    Rudolphova pekarnica

    +

    Rudolphova pekarnica 2, 94, Sezona 2 | Epizoda 94

    1.Kineska torta od nektarina 2.Ragu od rakova u kruhu

    Idite na emisiju
  • 10:00

    Vina svijeta

    +

    Epizoda 2, Sezona 1 | Epizoda 2

    Matthew Goode i Matthew Rhys upoznaju nas u novoj seriji s ljudima i pričama o najpoznatijim vinima svijeta. Putuju u Montalcino, vinski stručnjak Joe Fattorini odlazi u Čile, Gizzi Erskine u Arizonu, a chef Daniel Doherty priča o grožđu i kuha…

  • 11:00

    Gurmanski svaki dan

    +

    Epizoda 9, Sezona 1 | Epizoda 9

    Pirjani volovski rep, marinirane gljive, karamelizirani luk. Justine danas priprema ovo i još mnogo toga.

    Idite na emisiju
  • 11:30

    Dobar tek

    +

    Dobar tek 1, 11, Sezona 1 | Epizoda 11

    Okruglice u azijskom stilu, pečena piletina s bogatim prilogom savršen je prijedlog za obiteljski nedjeljni objed kad se cijela obitelj okupi oko stola, a desert se priprema s palačinkama i tiramisu-kremom.

    Idite na emisiju
  • 12:00

    Karsuova turska kuhinja

    +

    Epizoda 3, Sezona 1 | Epizoda 3

  • 12:30

    Maksutova nova turska kuhinja

    +

    Kobasice u umaku od rajčice, Sezona 1 | Epizoda 3

    Očaravajući i kreativni kuhar 24 Kitchena, Maksut Ashkar, radio je na neolokalnoj kuhinji, filozofski unoseći dašak svježine u tursku kuhinju. Turskoj će hrani dodati suvremeni i umjetnički dah.

  • 13:00

    Za Patinim meksičkim stolom

    +

    Escaramuza, Sezona 10 | Epizoda 5

    Jalisco je poznat po svojim charrosima. Pati doživljava jedinstven i poznat dio ovog dijela kulture: escaramuzu. U kuhinji Pati priprema birriju u stilu Jalisca, a njezina prijateljica, slastičarka, radi meksički žele za desert.

    Idite na emisiju
  • 13:30

    Za Patinim meksičkim stolom

    +

    Tradicija i inovacija, Sezona 10 | Epizoda 6

    Pati upoznaje kuhara i povjesničara Marua Toleda koji radi na očuvanju i prenošenju nekih od najvažnijih regionalnih recepata Jalisca. U kuhinji, Pati priprema pileći tamales u stilu Jalisca i čili relleno rižu začinjenu salsa rojom.

    Idite na emisiju
  • 14:00

    Ainsleyin jelovnik s tržnica

    +

    Warrnambool, Sezona 1 | Epizoda 2

    Sljedeća postaja Ainsleyja je obalni grad Warrnambool u Victoriji, gdje se valoviti zeleni pašnjaci susreću s dubokim plavim morem. To znači odličnu govedinu, kremaste mliječne proizvode i najsvježije plodove mora, sve dostupno na nedjeljnoj tržnici.

  • 15:00

    Jamiejevi jednostavni obroci za svaki dan

    +

    Epizoda 17, Sezona 1 | Epizoda 17

    Tradicionalna pečena piletina na francuski način, savjeti kako ukusno iskoristiti ostatke staroga kruha i linguini od kozica u kremastom umaku za prijatelja i mentora Gennara Contalda teme su današnjih Jamiejevih brzih i jednostavnih obroka.

    Idite na emisiju
  • 15:30

    Jamiejevi jednostavni obroci za svaki dan

    +

    Epizoda 18, Sezona 1 | Epizoda 18

    Jamie priprema pečenu piletinu na posve nov način, kombinirajući je sa sastojcima za pizzu Margheritu – bosiljak, rajčicu i mozzarellu, a potom nevjerojatne prepečence od kozica za cijelu obitelj.

    Idite na emisiju
  • 16:00

    Gurmanski svaki dan

    +

    Epizoda 10, Sezona 1 | Epizoda 10

    Laura Cassai u kuhinji priprema talijanski klasik: svježe fettuccine s kremastom juhom od rakova. Kasnije priprema savršene popečke koji su iznimno hrskavi.

    Idite na emisiju
  • 16:30

    Dobar tek

    +

    Dobar tek 1, 11, Sezona 1 | Epizoda 11

    Okruglice u azijskom stilu, pečena piletina s bogatim prilogom savršen je prijedlog za obiteljski nedjeljni objed kad se cijela obitelj okupi oko stola, a desert se priprema s palačinkama i tiramisu-kremom.

    Idite na emisiju
  • 17:00

    Rudolphova pekarnica

    +

    Rudolphova pekarnica 2, 95, Sezona 2 | Epizoda 95

    1.Japanska torta izlazećeg sunca 2. Torta od smokava

    Idite na emisiju
  • 17:30

    Rudolphova pekarnica

    +

    Rudolphova pekarnica 2, 96, Sezona 2 | Epizoda 96

    1.Palačinke s jabukama 2.Torta od smokava i mascarponea

    Idite na emisiju
  • 18:00

    Moja je kuhinja najbolja: Australija

    +

    Epizoda 29, Sezona 6 | Epizoda 29

    Idite na emisiju
  • 19:00

    Karsuova turska kuhinja

    +

    Epizoda 3, Sezona 1 | Epizoda 3

  • 19:30

    Maksutova nova turska kuhinja

    +

    Kobasice u umaku od rajčice, Sezona 1 | Epizoda 3

    Očaravajući i kreativni kuhar 24 Kitchena, Maksut Ashkar, radio je na neolokalnoj kuhinji, filozofski unoseći dašak svježine u tursku kuhinju. Turskoj će hrani dodati suvremeni i umjetnički dah.

  • 20:00

    Vina svijeta

    +

    Epizoda 3, Sezona 1 | Epizoda 3

    Matthew Goode i Matthew Rhys u upoznaju nas s ljudima i pričama o vrhunskim vinima i otkrivaju zašto su Rimljani dodavali sir vinu. Joe Fattorini je u dolinu Loire, Amelia Singer na poluotoku Mornington, a chef Jose Pizzaro priča o grožđu i kuha…

  • 21:00

    Jamiejevi jednostavni obroci za svaki dan

    +

    Epizoda 17, Sezona 1 | Epizoda 17

    Tradicionalna pečena piletina na francuski način, savjeti kako ukusno iskoristiti ostatke staroga kruha i linguini od kozica u kremastom umaku za prijatelja i mentora Gennara Contalda teme su današnjih Jamiejevih brzih i jednostavnih obroka.

    Idite na emisiju
  • 21:30

    Jamiejevi jednostavni obroci za svaki dan

    +

    Epizoda 18, Sezona 1 | Epizoda 18

    Jamie priprema pečenu piletinu na posve nov način, kombinirajući je sa sastojcima za pizzu Margheritu – bosiljak, rajčicu i mozzarellu, a potom nevjerojatne prepečence od kozica za cijelu obitelj.

    Idite na emisiju
  • 22:00

    Ainsleyin jelovnik s tržnica

    +

    Warrnambool, Sezona 1 | Epizoda 2

    Sljedeća postaja Ainsleyja je obalni grad Warrnambool u Victoriji, gdje se valoviti zeleni pašnjaci susreću s dubokim plavim morem. To znači odličnu govedinu, kremaste mliječne proizvode i najsvježije plodove mora, sve dostupno na nedjeljnoj tržnici.

  • 23:00

    Za Patinim meksičkim stolom

    +

    Escaramuza, Sezona 10 | Epizoda 5

    Jalisco je poznat po svojim charrosima. Pati doživljava jedinstven i poznat dio ovog dijela kulture: escaramuzu. U kuhinji Pati priprema birriju u stilu Jalisca, a njezina prijateljica, slastičarka, radi meksički žele za desert.

    Idite na emisiju
  • 23:30

    Za Patinim meksičkim stolom

    +

    Tradicija i inovacija, Sezona 10 | Epizoda 6

    Pati upoznaje kuhara i povjesničara Marua Toleda koji radi na očuvanju i prenošenju nekih od najvažnijih regionalnih recepata Jalisca. U kuhinji, Pati priprema pileći tamales u stilu Jalisca i čili relleno rižu začinjenu salsa rojom.

    Idite na emisiju
  • 00:00

    Dobar tek

    +

    Dobar tek 1, 11, Sezona 1 | Epizoda 11

    Okruglice u azijskom stilu, pečena piletina s bogatim prilogom savršen je prijedlog za obiteljski nedjeljni objed kad se cijela obitelj okupi oko stola, a desert se priprema s palačinkama i tiramisu-kremom.

    Idite na emisiju
  • 00:30

    Gurmanski svaki dan

    +

    Epizoda 10, Sezona 1 | Epizoda 10

    Laura Cassai u kuhinji priprema talijanski klasik: svježe fettuccine s kremastom juhom od rakova. Kasnije priprema savršene popečke koji su iznimno hrskavi.

    Idite na emisiju
  • 01:00

    Anthony Bourdain: Bez rezervacije

    +

    Američki desert, Sezona 7 | Epizoda 13

    Voditelj istražuje pustinju u Kaliforniji s rockerom Joshem Hommeom iz grupe Queens of the Stone Age.

    Idite na emisiju
  • 01:55

    Vina svijeta

    +

    Epizoda 3, Sezona 1 | Epizoda 3

    Matthew Goode i Matthew Rhys u upoznaju nas s ljudima i pričama o vrhunskim vinima i otkrivaju zašto su Rimljani dodavali sir vinu. Joe Fattorini je u dolinu Loire, Amelia Singer na poluotoku Mornington, a chef Jose Pizzaro priča o grožđu i kuha…

  • 02:40

    Tajne tete Cátie

    +

    Krumpir, Sezona 3 | Epizoda 23

    Postoji nekoliko desetaka vrsta jestivog krumpira, ali mi imamo naviku koristiti samo nekoliko vrsta i to većinom kao prilog. Teta Katie krumpirima daje glavnu ulogu. Počinjemo s njokima od batata u umaku od četiri vrste sira.

    Idite na emisiju
  • 03:05

    Tajne tete Cátie

    +

    Bakalar, Sezona 3 | Epizoda 24

    Stoljećima je bio dio portugalskog identiteta. Pripremamo ga na tisuću načina... neki načini su normalniji od drugih. Teta Katie priprema tri jela koja će mu dati novo ruho.

    Idite na emisiju
  • 03:30

    Moja je kuhinja najbolja: Australija

    +

    Epizoda 29, Sezona 6 | Epizoda 29

    Idite na emisiju
  • 04:20

    Dobar tek

    +

    Dobar tek 1, 11, Sezona 1 | Epizoda 11

    Okruglice u azijskom stilu, pečena piletina s bogatim prilogom savršen je prijedlog za obiteljski nedjeljni objed kad se cijela obitelj okupi oko stola, a desert se priprema s palačinkama i tiramisu-kremom.

    Idite na emisiju
  • 04:45

    Gurmanski svaki dan

    +

    Epizoda 10, Sezona 1 | Epizoda 10

    Laura Cassai u kuhinji priprema talijanski klasik: svježe fettuccine s kremastom juhom od rakova. Kasnije priprema savršene popečke koji su iznimno hrskavi.

    Idite na emisiju
  • 05:10

    Karsuova turska kuhinja

    +

    Epizoda 3, Sezona 1 | Epizoda 3

  • 05:35

    Maksutova nova turska kuhinja

    +

    Kobasice u umaku od rajčice, Sezona 1 | Epizoda 3

    Očaravajući i kreativni kuhar 24 Kitchena, Maksut Ashkar, radio je na neolokalnoj kuhinji, filozofski unoseći dašak svježine u tursku kuhinju. Turskoj će hrani dodati suvremeni i umjetnički dah.