Utorak

4 Listopad

  • 06:00

    Anthony Bourdain: Bez rezervacije

    +

    Napulj, Sezona 7 | Epizoda 11

    Pisac o hrani kreće u Napulj u potrazi za autentičnim talijanskim doživljajem za stolom, a nadahnuo ga je razgovor dvojice njujorških chefova, koji tvrde da su se američke verzije jela uvelike odmaknule od originalnih.

    Idite na emisiju
  • 07:00

    Ainsleyin jelovnik s tržnica

    +

    Adelaide, Sezona 1 | Epizoda 6

  • 08:00

    Jamiejevi jednostavni obroci za svaki dan

    +

    Epizoda 13, Sezona 1 | Epizoda 13

    Jamie ovoga puta otkriva svu puninu okusa gljiva pripremom ukusne juhe od gljiva sa sirom, a salata dobiva novi izgled s cvjetačom i nevjerojatnom mjšavinom sastojaka.

    Idite na emisiju
  • 08:30

    Jamiejevi jednostavni obroci za svaki dan

    +

    Epizoda 14, Sezona 1 | Epizoda 14

    Jamie priprema nevjerojatan quiche s avokadom, s ukusnim punjenjem od sira i bosiljka i pokazuje nam posve novi način pripreme klasičnog odreska.

    Idite na emisiju
  • 09:00

    Rudolphova pekarnica

    +

    Rudolphova pekarnica 2, 91, Sezona 2 | Epizoda 91

    1.Bretonska torta s bademima 2.Hummus i kruh

    Idite na emisiju
  • 09:30

    Rudolphova pekarnica

    +

    Rudolphova pekarnica 2, 92, Sezona 2 | Epizoda 92

    1.Pita od banana s kikirikijem 2.Raskošna torta Poffert

    Idite na emisiju
  • 10:00

    Vina svijeta

    +

    Epizoda 1, Sezona 1 | Epizoda 1

    Matthew Goode i Matthew Rhys upoznaju nas s ljudima i pričama o najpoznatijim vinima svijeta. Susreću toskansku vinarku Doru, Joe Fattorini je u Južnoj Africi, chef Brad McDonald priča o grožđu i kuha, dok je australska propalica vrhunski vinar…

  • 11:00

    Gurmanski svaki dan

    +

    Epizoda 8, Sezona 1 | Epizoda 8

    Justine danas priprema jednostavna i ukusna jela. Nudle s hakka svinjetinom, umak od morskih plodova i tart od flambiranih jabuka i šljiva.

    Idite na emisiju
  • 11:30

    Dobar tek

    +

    Dobar tek 1, 10, Sezona 1 | Epizoda 10

    Kako napraviti kruh koji se ne mijesi s mnogo sjemenki? Glavno jelo je više no impresivno – pačji bataci s kiselim kupusom. Jelovnik će završiti nježnim mousseom od čokolade i mlijeka s ukusnom dunjom i umakom.

    Idite na emisiju
  • 12:00

    Karsuova turska kuhinja

    +

    Epizoda 2, Sezona 1 | Epizoda 2

  • 12:30

    Maksutova nova turska kuhinja

    +

    Janjetina s viticama, Sezona 1 | Epizoda 2

    Očaravajući i kreativni kuhar 24 Kitchena, Maksut Ashkar, radio je na neolokalnoj kuhinji, filozofski unoseći dašak svježine u tursku kuhinju. Turskoj će hrani dodati suvremeni i umjetnički dah.

  • 13:00

    Paul ide u Hollywood

    +

    Deep South, Savannah, New Orleans, Sezona 1 | Epizoda 2

  • 14:00

    Ainsleyin jelovnik s tržnica

    +

    Willunga, Sezona 1 | Epizoda 1

    Na užurbanoj tržnici u Willungi u Južnoj Australiji Ainsley kreće u potragu za sastojcima. Otkriva krasnu svinjsku slabinu od uzgajivača rijetke vrste svinja a za desert odabire jednostavnu slojevitu poslasticu koja odaje počast sezonskim sastojcima.

  • 15:00

    Jamiejevi jednostavni obroci za svaki dan

    +

    Epizoda 15, Sezona 1 | Epizoda 15

    Superbrza pohana piletina za cijelu obitelj, savršeni deserti i burgeri sa slatkim krumpirom, danas su na popisu Jamiejevih ukusnih, brzih i neobičnih jela od posve običnih sastojaka.

    Idite na emisiju
  • 15:30

    Jamiejevi jednostavni obroci za svaki dan

    +

    Epizoda 16, Sezona 1 | Epizoda 16

    Jamie priprema veliki, ukusan složenac s kobasicama koji obožava cijela obitelj. Pokazuje nam novi način kako začiniti salatu s patlidžanima koja je izvrstan dodatak najbržim domaćim lepinjama.

    Idite na emisiju
  • 16:00

    Gurmanski svaki dan

    +

    Epizoda 9, Sezona 1 | Epizoda 9

    Pirjani volovski rep, marinirane gljive, karamelizirani luk. Justine danas priprema ovo i još mnogo toga.

    Idite na emisiju
  • 16:30

    Dobar tek

    +

    Dobar tek 1, 10, Sezona 1 | Epizoda 10

    Kako napraviti kruh koji se ne mijesi s mnogo sjemenki? Glavno jelo je više no impresivno – pačji bataci s kiselim kupusom. Jelovnik će završiti nježnim mousseom od čokolade i mlijeka s ukusnom dunjom i umakom.

    Idite na emisiju
  • 17:00

    Rudolphova pekarnica

    +

    Rudolphova pekarnica 2, 93, Sezona 2 | Epizoda 93

    1.Pita B52 2. Jednostavna tortica od manga

    Idite na emisiju
  • 17:30

    Rudolphova pekarnica

    +

    Rudolphova pekarnica 2, 94, Sezona 2 | Epizoda 94

    1.Kineska torta od nektarina 2.Ragu od rakova u kruhu

    Idite na emisiju
  • 18:00

    Moja je kuhinja najbolja: Australija

    +

    Epizoda 28, Sezona 6 | Epizoda 28

    Idite na emisiju
  • 19:00

    Karsuova turska kuhinja

    +

    Epizoda 2, Sezona 1 | Epizoda 2

  • 19:30

    Maksutova nova turska kuhinja

    +

    Janjetina s viticama, Sezona 1 | Epizoda 2

    Očaravajući i kreativni kuhar 24 Kitchena, Maksut Ashkar, radio je na neolokalnoj kuhinji, filozofski unoseći dašak svježine u tursku kuhinju. Turskoj će hrani dodati suvremeni i umjetnički dah.

  • 20:00

    Vina svijeta

    +

    Epizoda 2, Sezona 1 | Epizoda 2

    Matthew Goode i Matthew Rhys upoznaju nas u novoj seriji s ljudima i pričama o najpoznatijim vinima svijeta. Putuju u Montalcino, vinski stručnjak Joe Fattorini odlazi u Čile, Gizzi Erskine u Arizonu, a chef Daniel Doherty priča o grožđu i kuha…

  • 21:00

    Jamiejevi jednostavni obroci za svaki dan

    +

    Epizoda 15, Sezona 1 | Epizoda 15

    Superbrza pohana piletina za cijelu obitelj, savršeni deserti i burgeri sa slatkim krumpirom, danas su na popisu Jamiejevih ukusnih, brzih i neobičnih jela od posve običnih sastojaka.

    Idite na emisiju
  • 21:30

    Jamiejevi jednostavni obroci za svaki dan

    +

    Epizoda 16, Sezona 1 | Epizoda 16

    Jamie priprema veliki, ukusan složenac s kobasicama koji obožava cijela obitelj. Pokazuje nam novi način kako začiniti salatu s patlidžanima koja je izvrstan dodatak najbržim domaćim lepinjama.

    Idite na emisiju
  • 22:00

    Ainsleyin jelovnik s tržnica

    +

    Willunga, Sezona 1 | Epizoda 1

    Na užurbanoj tržnici u Willungi u Južnoj Australiji Ainsley kreće u potragu za sastojcima. Otkriva krasnu svinjsku slabinu od uzgajivača rijetke vrste svinja a za desert odabire jednostavnu slojevitu poslasticu koja odaje počast sezonskim sastojcima.

  • 23:00

    Paul ide u Hollywood

    +

    Deep South, Savannah, New Orleans, Sezona 1 | Epizoda 2

  • 00:00

    Dobar tek

    +

    Dobar tek 1, 10, Sezona 1 | Epizoda 10

    Kako napraviti kruh koji se ne mijesi s mnogo sjemenki? Glavno jelo je više no impresivno – pačji bataci s kiselim kupusom. Jelovnik će završiti nježnim mousseom od čokolade i mlijeka s ukusnom dunjom i umakom.

    Idite na emisiju
  • 00:30

    Gurmanski svaki dan

    +

    Epizoda 9, Sezona 1 | Epizoda 9

    Pirjani volovski rep, marinirane gljive, karamelizirani luk. Justine danas priprema ovo i još mnogo toga.

    Idite na emisiju
  • 01:00

    Anthony Bourdain: Bez rezervacije

    +

    El Bulli, Sezona 7 | Epizoda 12

    Tony i njegov kolega Jose Andres kuhaju skupa s molekularnim gastronomom Ferranom Adrijom u njegovoj kuhinji u El Bulliju, restoranu s tri Michelinove zvjezdice na španjolskoj Costa Bravi netom prije trajnog zatvaranja početkom ove godine.

    Idite na emisiju
  • 01:55

    Vina svijeta

    +

    Epizoda 2, Sezona 1 | Epizoda 2

    Matthew Goode i Matthew Rhys upoznaju nas u novoj seriji s ljudima i pričama o najpoznatijim vinima svijeta. Putuju u Montalcino, vinski stručnjak Joe Fattorini odlazi u Čile, Gizzi Erskine u Arizonu, a chef Daniel Doherty priča o grožđu i kuha…

  • 02:40

    Tajne tete Cátie

    +

    Grickalice, Sezona 3 | Epizoda 21

    Ne postoje smrznute grickalice koje mogu biti bolje od domaćih. Zato će Teta Katie napraviti slane grickalice za dane proslava, ali i kao lagani objed. Počinjemo s kroketima od tune.

    Idite na emisiju
  • 03:05

    Tajne tete Cátie

    +

    Bez glutena, Sezona 3 | Epizoda 22

    Prehrana bez glutena ima sve više sljedbenika; neki iz znatiželje, neki jer moraju. Zato je danas Teta Katie odlučila napraviti jelovnik sa zdravima, alternativama bez glutena. Pripremit će hranjivu salatu od crvene leće s krutonima.

    Idite na emisiju
  • 03:30

    Moja je kuhinja najbolja: Australija

    +

    Epizoda 28, Sezona 6 | Epizoda 28

    Idite na emisiju
  • 04:20

    Dobar tek

    +

    Dobar tek 1, 10, Sezona 1 | Epizoda 10

    Kako napraviti kruh koji se ne mijesi s mnogo sjemenki? Glavno jelo je više no impresivno – pačji bataci s kiselim kupusom. Jelovnik će završiti nježnim mousseom od čokolade i mlijeka s ukusnom dunjom i umakom.

    Idite na emisiju
  • 04:45

    Gurmanski svaki dan

    +

    Epizoda 9, Sezona 1 | Epizoda 9

    Pirjani volovski rep, marinirane gljive, karamelizirani luk. Justine danas priprema ovo i još mnogo toga.

    Idite na emisiju
  • 05:10

    Karsuova turska kuhinja

    +

    Epizoda 2, Sezona 1 | Epizoda 2

  • 05:35

    Maksutova nova turska kuhinja

    +

    Janjetina s viticama, Sezona 1 | Epizoda 2

    Očaravajući i kreativni kuhar 24 Kitchena, Maksut Ashkar, radio je na neolokalnoj kuhinji, filozofski unoseći dašak svježine u tursku kuhinju. Turskoj će hrani dodati suvremeni i umjetnički dah.