Ponedjeljak

3 Listopad

  • 06:00

    Anthony Bourdain: Bez rezervacije

    +

    Macau, Sezona 7 | Epizoda 10

    Anthony istražuje najbogatiju kockarsku lokaciju na svijetu i njezin čudan status europske enklave u Kini.

    Idite na emisiju
  • 07:00

    Ainsleyin jelovnik s tržnica

    +

    Wollongong, Sezona 1 | Epizoda 5

    Ainsley nastavlja putovanje prema Wollongongu, na tržnicu punu organske hrane. Uočava prekrasne bukovače od lokalnog uzgajivača a kako bi zaokružio svoj jelovnik, uzima i organski patlidžan za tempuru s azijskim začinima i medom.

  • 08:00

    Jamiejevi jednostavni obroci za svaki dan

    +

    Epizoda 11, Sezona 1 | Epizoda 11

    Jamie pretvara jednostavan patliđan u nevjerojatno i ukusno jelo – Patlidžan Milanese, a potom pali roštilj i priprema brzinski ručak od pikantnih tacoa s lososom s umakom od manga i tortiljama.

    Idite na emisiju
  • 08:30

    Jamiejevi jednostavni obroci za svaki dan

    +

    Epizoda 12, Sezona 1 | Epizoda 12

    Jamie dijeli svoje tajne kako ubrzati pripremu pečenih svinjskih šnicli omotanih pršutom, uz gratinirane njoke sa sirom. Priprema nam i neobičan curry sa škampima i tortu od hrskave riže.

    Idite na emisiju
  • 09:00

    Rudolphova pekarnica

    +

    Rudolphova pekarnica 2, 89, Sezona 2 | Epizoda 89

    1. Pita od jabuka s indijskim oraščićima 2. Tiramichurrosi

    Idite na emisiju
  • 09:30

    Rudolphova pekarnica

    +

    Rudolphova pekarnica 2, 90, Sezona 2 | Epizoda 90

    1.Gruzijski kruh sa sirom 2. Gruzijska tortica od oraha

    Idite na emisiju
  • 10:00

    Španjolska Ricka Steina

    +

    Estremadura i Sevilla, Sezona 1 | Epizoda 4

    Rick kreće prema Estremaduri, poznatoj po mljevenoj paprici i španjolskoj slavnoj Iberico šunki. Starim kamperom se vozi prema najromantičnijem gradu Španjolske, Sevilli, domu tapasa i flamenka.

  • 11:00

    Gurmanski svaki dan

    +

    Epizoda 7, Sezona 1 | Epizoda 7

    Epizoda krcata okusima. Cvjetača u buffalo stilu, špageti u umaku od rakova i komorača. Justine pokazuje kako je jednostavno napraviti složenac od krušaka, pekanskih oraha i čokolade.

    Idite na emisiju
  • 11:30

    Dobar tek

    +

    Dobar tek 1, 9, Sezona 1 | Epizoda 9

    Bez brašna, bez pečenja, s jakim okusom lješnjaka, čokolade, maslaca, kave, vrhnja i konjaka… Teletina na burgundski i salata s kozjim sirom. Svi vole francusku kuhinju, to se podrazumijeva.

    Idite na emisiju
  • 12:00

    Karsuova turska kuhinja

    +

    Epizoda 1, Sezona 1 | Epizoda 1

  • 12:30

    Maksutova nova turska kuhinja

    +

    Mesne okruglice Dalyan, Sezona 1 | Epizoda 1

    Očaravajući i kreativni kuhar 24 Kitchena, Maksut Ashkar, radio je na neolokalnoj kuhinji, filozofski unoseći dašak svježine u tursku kuhinju. Turskoj će hrani dodati suvremeni i umjetnički dah.

  • 13:00

    Jamie Oliver: Potraga za najboljom knjigom recepata

    +

    Epizoda 5, Sezona 1 | Epizoda 5

    Preostalih pet kuhara stvara dva jela koja se ocjenjuju prema tome kako izgledaju kad su profesionalno fotografirana i prema tome kako su ocijenjena u Jamienoj brzoj anketi na društvenim mrežama.

    Idite na emisiju
  • 14:00

    Ainsleyin jelovnik s tržnica

    +

    Adelaide, Sezona 1 | Epizoda 6

  • 15:00

    Jamiejevi jednostavni obroci za svaki dan

    +

    Epizoda 13, Sezona 1 | Epizoda 13

    Jamie ovoga puta otkriva svu puninu okusa gljiva pripremom ukusne juhe od gljiva sa sirom, a salata dobiva novi izgled s cvjetačom i nevjerojatnom mjšavinom sastojaka.

    Idite na emisiju
  • 15:30

    Jamiejevi jednostavni obroci za svaki dan

    +

    Epizoda 14, Sezona 1 | Epizoda 14

    Jamie priprema nevjerojatan quiche s avokadom, s ukusnim punjenjem od sira i bosiljka i pokazuje nam posve novi način pripreme klasičnog odreska.

    Idite na emisiju
  • 16:00

    Gurmanski svaki dan

    +

    Epizoda 8, Sezona 1 | Epizoda 8

    Justine danas priprema jednostavna i ukusna jela. Nudle s hakka svinjetinom, umak od morskih plodova i tart od flambiranih jabuka i šljiva.

    Idite na emisiju
  • 16:30

    Dobar tek

    +

    Dobar tek 1, 9, Sezona 1 | Epizoda 9

    Bez brašna, bez pečenja, s jakim okusom lješnjaka, čokolade, maslaca, kave, vrhnja i konjaka… Teletina na burgundski i salata s kozjim sirom. Svi vole francusku kuhinju, to se podrazumijeva.

    Idite na emisiju
  • 17:00

    Rudolphova pekarnica

    +

    Rudolphova pekarnica 2, 91, Sezona 2 | Epizoda 91

    1.Bretonska torta s bademima 2.Hummus i kruh

    Idite na emisiju
  • 17:30

    Rudolphova pekarnica

    +

    Rudolphova pekarnica 2, 92, Sezona 2 | Epizoda 92

    1.Pita od banana s kikirikijem 2.Raskošna torta Poffert

    Idite na emisiju
  • 18:00

    Moja je kuhinja najbolja: Australija

    +

    Epizoda 27, Sezona 6 | Epizoda 27

    Idite na emisiju
  • 19:00

    Karsuova turska kuhinja

    +

    Epizoda 1, Sezona 1 | Epizoda 1

  • 19:30

    Maksutova nova turska kuhinja

    +

    Mesne okruglice Dalyan, Sezona 1 | Epizoda 1

    Očaravajući i kreativni kuhar 24 Kitchena, Maksut Ashkar, radio je na neolokalnoj kuhinji, filozofski unoseći dašak svježine u tursku kuhinju. Turskoj će hrani dodati suvremeni i umjetnički dah.

  • 20:00

    Vina svijeta

    +

    Epizoda 1, Sezona 1 | Epizoda 1

    Matthew Goode i Matthew Rhys upoznaju nas s ljudima i pričama o najpoznatijim vinima svijeta. Susreću toskansku vinarku Doru, Joe Fattorini je u Južnoj Africi, chef Brad McDonald priča o grožđu i kuha, dok je australska propalica vrhunski vinar…

  • 21:00

    Jamiejevi jednostavni obroci za svaki dan

    +

    Epizoda 13, Sezona 1 | Epizoda 13

    Jamie ovoga puta otkriva svu puninu okusa gljiva pripremom ukusne juhe od gljiva sa sirom, a salata dobiva novi izgled s cvjetačom i nevjerojatnom mjšavinom sastojaka.

    Idite na emisiju
  • 21:30

    Jamiejevi jednostavni obroci za svaki dan

    +

    Epizoda 14, Sezona 1 | Epizoda 14

    Jamie priprema nevjerojatan quiche s avokadom, s ukusnim punjenjem od sira i bosiljka i pokazuje nam posve novi način pripreme klasičnog odreska.

    Idite na emisiju
  • 22:00

    Ainsleyin jelovnik s tržnica

    +

    Adelaide, Sezona 1 | Epizoda 6

  • 23:00

    Jamie Oliver: Potraga za najboljom knjigom recepata

    +

    Epizoda 5, Sezona 1 | Epizoda 5

    Preostalih pet kuhara stvara dva jela koja se ocjenjuju prema tome kako izgledaju kad su profesionalno fotografirana i prema tome kako su ocijenjena u Jamienoj brzoj anketi na društvenim mrežama.

    Idite na emisiju
  • 00:00

    Dobar tek

    +

    Dobar tek 1, 9, Sezona 1 | Epizoda 9

    Bez brašna, bez pečenja, s jakim okusom lješnjaka, čokolade, maslaca, kave, vrhnja i konjaka… Teletina na burgundski i salata s kozjim sirom. Svi vole francusku kuhinju, to se podrazumijeva.

    Idite na emisiju
  • 00:30

    Gurmanski svaki dan

    +

    Epizoda 8, Sezona 1 | Epizoda 8

    Justine danas priprema jednostavna i ukusna jela. Nudle s hakka svinjetinom, umak od morskih plodova i tart od flambiranih jabuka i šljiva.

    Idite na emisiju
  • 01:00

    Anthony Bourdain: Bez rezervacije

    +

    Napulj, Sezona 7 | Epizoda 11

    Pisac o hrani kreće u Napulj u potrazi za autentičnim talijanskim doživljajem za stolom, a nadahnuo ga je razgovor dvojice njujorških chefova, koji tvrde da su se američke verzije jela uvelike odmaknule od originalnih.

    Idite na emisiju
  • 01:55

    Vina svijeta

    +

    Epizoda 1, Sezona 1 | Epizoda 1

    Matthew Goode i Matthew Rhys upoznaju nas s ljudima i pričama o najpoznatijim vinima svijeta. Susreću toskansku vinarku Doru, Joe Fattorini je u Južnoj Africi, chef Brad McDonald priča o grožđu i kuha, dok je australska propalica vrhunski vinar…

  • 02:40

    Tajne tete Cátie

    +

    Puna kuća, Sezona 3 | Epizoda 19

    Teta Katie ima veliku obitelj i uvijek je zadovoljstvo pridružiti se njihovom stolu. Ona voli imati punu kuću, te za takve prilike ima pripremljenu listu recepata koje svi vole. Jedan od tih recepata je granata od hobotnice.

    Idite na emisiju
  • 03:05

    Tajne tete Cátie

    +

    Hamburger, Sezona 3 | Epizoda 20

    Prošlo je vrijeme kada je hamburger bio smatran kraljem brze i plastične hrane. Danas će nam Teta Katie pripremiti tri kvalitetna hamburgera. Oni mogu biti napravljeni od ribe...pa čak biti i vegetarijanski!

    Idite na emisiju
  • 03:30

    Moja je kuhinja najbolja: Australija

    +

    Epizoda 27, Sezona 6 | Epizoda 27

    Idite na emisiju
  • 04:20

    Dobar tek

    +

    Dobar tek 1, 9, Sezona 1 | Epizoda 9

    Bez brašna, bez pečenja, s jakim okusom lješnjaka, čokolade, maslaca, kave, vrhnja i konjaka… Teletina na burgundski i salata s kozjim sirom. Svi vole francusku kuhinju, to se podrazumijeva.

    Idite na emisiju
  • 04:45

    Gurmanski svaki dan

    +

    Epizoda 8, Sezona 1 | Epizoda 8

    Justine danas priprema jednostavna i ukusna jela. Nudle s hakka svinjetinom, umak od morskih plodova i tart od flambiranih jabuka i šljiva.

    Idite na emisiju
  • 05:10

    Karsuova turska kuhinja

    +

    Epizoda 1, Sezona 1 | Epizoda 1

  • 05:35

    Maksutova nova turska kuhinja

    +

    Mesne okruglice Dalyan, Sezona 1 | Epizoda 1

    Očaravajući i kreativni kuhar 24 Kitchena, Maksut Ashkar, radio je na neolokalnoj kuhinji, filozofski unoseći dašak svježine u tursku kuhinju. Turskoj će hrani dodati suvremeni i umjetnički dah.