Srijeda

28 Rujan

  • 06:00

    Anthony Bourdain: Bez rezervacije

    +

    Brazil, Sezona 7 | Epizoda 7

    Chef istražuje kulturu i kuhinju Brazila, a posebice ga privlači arhitektura i klasični automobili kojih su pune ulice.

    Idite na emisiju
  • 06:40

    U kuhinji iz kutije s Jackom Steinom

    +

    LUCCA (ITALIJA) X S PIREOM, Sezona 1 | Epizoda 4

    Jack i Polly razgovaraju s lokalnim mesarom o povijesti klasičnog jela za britanske pubove - kobasica. Jack to pro pokuša pripremiti kokuće prije nego jelo odnese u mali talijanski grad pun zidina gdje će to s Michelinovim kuharom s jednom zvjezdicom pretvoriti u neprepoznatljivo remek.

  • 07:05

    Ainsleyin jelovnik s tržnica

    +

    Warrnambool, Sezona 1 | Epizoda 2

    Sljedeća postaja Ainsleyja je obalni grad Warrnambool u Victoriji, gdje se valoviti zeleni pašnjaci susreću s dubokim plavim morem. To znači odličnu govedinu, kremaste mliječne proizvode i najsvježije plodove mora, sve dostupno na nedjeljnoj tržnici.

  • 08:00

    Jamiejevi jednostavni obroci za svaki dan

    +

    Epizoda 5, Sezona 1 | Epizoda 5

    Pržene ribice i krumpirići, omiljena brza hrana Britanaca, dobivaju novi izgled u zdravijoj i ukusnoj verziji, a pita od kobasice i pirea je nešto što nikada u životu niste vidjeli, sve Jamiejeve kuhače djelo.

    Idite na emisiju
  • 08:30

    Jamiejevi jednostavni obroci za svaki dan

    +

    Epizoda 6, Sezona 1 | Epizoda 6

    Jamie priprema obiteljsku verziju piletine s maslacom koju djeca obožavaju, a losos u lisnatom tijestu nezaobilazna je delikatesa koju će svatko znati pripremiti prema Jamiejevom receptu.

    Idite na emisiju
  • 09:00

    Rudolphova pekarnica

    +

    Rudolphova pekarnica 2, 83, Sezona 2 | Epizoda 83

    1.Burger kolači 2. Torta od sira s limunom

    Idite na emisiju
  • 09:30

    Rudolphova pekarnica

    +

    Rudolphova pekarnica 2, 84, Sezona 2 | Epizoda 84

    1. Čokoladna šarlota 2. Pečene pite od jabuka

    Idite na emisiju
  • 10:00

    Španjolska Ricka Steina

    +

    Galicija, Sezona 1 | Epizoda 1

    Rick Stein počinje svoju španjolsku kulinarsku turneju na obali sjeverozapadnog Atlantika. Starim kamperom, otkriva mjesta na kojima može kušati klasična jela ruralne Španjolske. Ovaj tjedan to su školjke, empanade i varivo od svinjetine.

  • 11:00

    Gurmanski svaki dan

    +

    Epizoda 4, Sezona 1 | Epizoda 4

    Justine će vam pokazati neke od recepata koji će vas impresionirati. Ražnjići od lososa i pancete, složenac od batata i poslastica od limuna.

    Idite na emisiju
  • 11:30

    Dobar tek

    +

    Dobar tek 1, 6, Sezona 1 | Epizoda 6

    U ovom će epizodi Lora i Stoyan usrećiti sve ljubitelje ulične hrane, konkretno doner kebaba, dijeljenjem odličnog recepta za domaći doner kebab. Zatim će pripremiti kolač od keksa s mascarponeom, čokoladom i karamelom.

    Idite na emisiju
  • 12:00

    Izlet s Curtisom Stoneom

    +

    NOVI JUŽNI WALES, Sezona 2 | Epizoda 3

    U sumrak Curtis i Mark, chef iz restorana 'Three Blue Ducks', rone za jastozima i uživaju u večeri uz more. Curtis na drveću kuša nikad prije doživljene okuse: voće od čokoladnog i limunovog pudinga.

    Idite na emisiju
  • 12:30

    Izlet s Curtisom Stoneom

    +

    SONOMA, Sezona 2 | Epizoda 4

    Kalifornija, u balonu, visoko nad vinogradima Sonome, kuša se vino. Na zemlji, Curtis posjećuje vinariju Littorai sa svojim sommelierom. Na moru, isplovljava sa ženskom posadom pecati losose. I kušati svježe filete.

    Idite na emisiju
  • 13:00

    Za Patinim meksičkim stolom

    +

    Klasična jela iz Jalisca, Sezona 10 | Epizoda 3

    Pati će zastati u nekoliko omiljenih restorana u Guadalajari kako bi dobila dva klasična recepta te regije. Na povratku u svoju kuhinju Pati usavršava svoje recepte za nekoliko favorita iz regije Jalisco: menudo, tepache i jericalla.

    Idite na emisiju
  • 13:30

    Za Patinim meksičkim stolom

    +

    Mariachi, Sezona 10 | Epizoda 4

    Kažu da je u Jaliscu nastala glazba mariachi. Pati uči o povijesti, instrumentima i značenju te glazbe. U Guadalajari će ručati s vođom najpoznatije meksičke grupe Mariachi Nuevo Tecalitlán. U svojoj kuhinji Pati izrađuje carne en su jugo.

    Idite na emisiju
  • 14:00

    Ainsleyin jelovnik s tržnica

    +

    Logan, Sezona 1 | Epizoda 3

    Ainsley odlazi u Logan na jednu od najraznolikijih tržnica. S toliko egzotičnog voća i povrća u ponudi, izazov je napraviti jelovnik. Upoznaje vrijednog poljoprivrednika Rama pa mu odluči pripremiti vegetarijanski curry za 85. rođendan.

  • 15:00

    Jamiejevi jednostavni obroci za svaki dan

    +

    Epizoda 7, Sezona 1 | Epizoda 7

    Jamie priprema pikantnu piri piri piletinu za prave gurmane i pogačice od bakalara s ukusnim i kremastim umakom od vlasca.

    Idite na emisiju
  • 15:30

    Jamiejevi jednostavni obroci za svaki dan

    +

    Epizoda 8, Sezona 1 | Epizoda 8

    Jamie priprema ukusnu slanu pitu od povrća sa šampinjonima i umakom od luka i crnog piva, a potom uživa u spoju uz odrezak sa Jools.

    Idite na emisiju
  • 16:00

    Gurmanski svaki dan

    +

    Epizoda 5, Sezona 1 | Epizoda 5

    Jednostavna piletina s kurkumom i zobena kaša za doručak koja je odležala preko noći. Pogledajte neka od sjajnih rješenja za zaposlene.

    Idite na emisiju
  • 16:30

    Dobar tek

    +

    Dobar tek 1, 6, Sezona 1 | Epizoda 6

    U ovom će epizodi Lora i Stoyan usrećiti sve ljubitelje ulične hrane, konkretno doner kebaba, dijeljenjem odličnog recepta za domaći doner kebab. Zatim će pripremiti kolač od keksa s mascarponeom, čokoladom i karamelom.

    Idite na emisiju
  • 17:00

    Rudolphova pekarnica

    +

    Rudolphova pekarnica 2, 85, Sezona 2 | Epizoda 85

    1. Pekarski burgeri 2 Pita od krušaka s oraščićima

    Idite na emisiju
  • 17:30

    Rudolphova pekarnica

    +

    Rudolphova pekarnica 2, 86, Sezona 2 | Epizoda 86

    1. Čokoladne tagliatele 2. Torta Gerlos

    Idite na emisiju
  • 18:00

    Moja je kuhinja najbolja: Australija

    +

    Epizoda 24, Sezona 6 | Epizoda 24

    Idite na emisiju
  • 19:05

    Izlet s Curtisom Stoneom

    +

    NOVI JUŽNI WALES, Sezona 2 | Epizoda 3

    U sumrak Curtis i Mark, chef iz restorana 'Three Blue Ducks', rone za jastozima i uživaju u večeri uz more. Curtis na drveću kuša nikad prije doživljene okuse: voće od čokoladnog i limunovog pudinga.

    Idite na emisiju
  • 19:30

    Izlet s Curtisom Stoneom

    +

    SONOMA, Sezona 2 | Epizoda 4

    Kalifornija, u balonu, visoko nad vinogradima Sonome, kuša se vino. Na zemlji, Curtis posjećuje vinariju Littorai sa svojim sommelierom. Na moru, isplovljava sa ženskom posadom pecati losose. I kušati svježe filete.

    Idite na emisiju
  • 20:00

    Španjolska Ricka Steina

    +

    Baskija, Sezona 1 | Epizoda 2

    Rick nastavlja svoje putovanje u starom kamperu od Baskije na obali Atlantika prema Mediteranu, kušajući jela i gostoljubivost Rioje, Navarre, Pamplone i Katalonije. Na meniju je zelena juha Minestra i Rabo de Torro, omiljeno Hemingwayevo jelo.

  • 21:00

    Jamiejevi jednostavni obroci za svaki dan

    +

    Epizoda 7, Sezona 1 | Epizoda 7

    Jamie priprema pikantnu piri piri piletinu za prave gurmane i pogačice od bakalara s ukusnim i kremastim umakom od vlasca.

    Idite na emisiju
  • 21:30

    Jamiejevi jednostavni obroci za svaki dan

    +

    Epizoda 8, Sezona 1 | Epizoda 8

    Jamie priprema ukusnu slanu pitu od povrća sa šampinjonima i umakom od luka i crnog piva, a potom uživa u spoju uz odrezak sa Jools.

    Idite na emisiju
  • 22:00

    Ainsleyin jelovnik s tržnica

    +

    Logan, Sezona 1 | Epizoda 3

    Ainsley odlazi u Logan na jednu od najraznolikijih tržnica. S toliko egzotičnog voća i povrća u ponudi, izazov je napraviti jelovnik. Upoznaje vrijednog poljoprivrednika Rama pa mu odluči pripremiti vegetarijanski curry za 85. rođendan.

  • 23:00

    Za Patinim meksičkim stolom

    +

    Klasična jela iz Jalisca, Sezona 10 | Epizoda 3

    Pati će zastati u nekoliko omiljenih restorana u Guadalajari kako bi dobila dva klasična recepta te regije. Na povratku u svoju kuhinju Pati usavršava svoje recepte za nekoliko favorita iz regije Jalisco: menudo, tepache i jericalla.

    Idite na emisiju
  • 23:30

    Za Patinim meksičkim stolom

    +

    Mariachi, Sezona 10 | Epizoda 4

    Kažu da je u Jaliscu nastala glazba mariachi. Pati uči o povijesti, instrumentima i značenju te glazbe. U Guadalajari će ručati s vođom najpoznatije meksičke grupe Mariachi Nuevo Tecalitlán. U svojoj kuhinji Pati izrađuje carne en su jugo.

    Idite na emisiju
  • 00:00

    Dobar tek

    +

    Dobar tek 1, 6, Sezona 1 | Epizoda 6

    U ovom će epizodi Lora i Stoyan usrećiti sve ljubitelje ulične hrane, konkretno doner kebaba, dijeljenjem odličnog recepta za domaći doner kebab. Zatim će pripremiti kolač od keksa s mascarponeom, čokoladom i karamelom.

    Idite na emisiju
  • 00:30

    Gurmanski svaki dan

    +

    Epizoda 5, Sezona 1 | Epizoda 5

    Jednostavna piletina s kurkumom i zobena kaša za doručak koja je odležala preko noći. Pogledajte neka od sjajnih rješenja za zaposlene.

    Idite na emisiju
  • 01:00

    Anthony Bourdain: Bez rezervacije

    +

    Japan, Sezona 7 | Epizoda 8

    Pisac o hrani kuša kuhinju otoka Hokkaido na sjeveru Japana, a ta je epizoda snimljena netom prije potresa i tsunamija u ožujku 2011.

    Idite na emisiju
  • 01:55

    Španjolska Ricka Steina

    +

    Baskija, Sezona 1 | Epizoda 2

    Rick nastavlja svoje putovanje u starom kamperu od Baskije na obali Atlantika prema Mediteranu, kušajući jela i gostoljubivost Rioje, Navarre, Pamplone i Katalonije. Na meniju je zelena juha Minestra i Rabo de Torro, omiljeno Hemingwayevo jelo.

  • 02:40

    Tajne tete Cátie

    +

    Aromatični začini, Sezona 3 | Epizoda 13

    Teta Katie je bezuvjetni obožavatelj bilja – aroma koju ostavljaju u zraku i okus koji dobivamo kuhanjem. Zato ćemo u tri jela koja slijede koristiti i iskoristiti, aromatično bilje.

    Idite na emisiju
  • 03:30

    Moja je kuhinja najbolja: Australija

    +

    Epizoda 24, Sezona 6 | Epizoda 24

    Idite na emisiju
  • 04:20

    Dobar tek

    +

    Dobar tek 1, 6, Sezona 1 | Epizoda 6

    U ovom će epizodi Lora i Stoyan usrećiti sve ljubitelje ulične hrane, konkretno doner kebaba, dijeljenjem odličnog recepta za domaći doner kebab. Zatim će pripremiti kolač od keksa s mascarponeom, čokoladom i karamelom.

    Idite na emisiju
  • 04:45

    Gurmanski svaki dan

    +

    Epizoda 5, Sezona 1 | Epizoda 5

    Jednostavna piletina s kurkumom i zobena kaša za doručak koja je odležala preko noći. Pogledajte neka od sjajnih rješenja za zaposlene.

    Idite na emisiju
  • 05:10

    Izlet s Curtisom Stoneom

    +

    NOVI JUŽNI WALES, Sezona 2 | Epizoda 3

    U sumrak Curtis i Mark, chef iz restorana 'Three Blue Ducks', rone za jastozima i uživaju u večeri uz more. Curtis na drveću kuša nikad prije doživljene okuse: voće od čokoladnog i limunovog pudinga.

    Idite na emisiju
  • 05:35

    Izlet s Curtisom Stoneom

    +

    SONOMA, Sezona 2 | Epizoda 4

    Kalifornija, u balonu, visoko nad vinogradima Sonome, kuša se vino. Na zemlji, Curtis posjećuje vinariju Littorai sa svojim sommelierom. Na moru, isplovljava sa ženskom posadom pecati losose. I kušati svježe filete.

    Idite na emisiju