Utorak

27 Rujan

  • 06:00

    Anthony Bourdain: Bez rezervacije

    +

    Kuba, Sezona 7 | Epizoda 6

    Tony putuje na Kubu u potrazi za srcem i dušom otoka na kojem se ljepota odražava u ljudima, hrani, arhitekturi i ulicama ukrašenim automobilima iz nekog drugog doba.

    Idite na emisiju
  • 06:40

    U kuhinji iz kutije s Jackom Steinom

    +

    CAPETOWN (JUŽNOAFRIČKA REPUBLIKA) X PEČENA GOVEDINA I JORKŠIRSKI PUDING S POVRĆEM, Sezona 1 | Epizoda 3

    Jack započinje putovanje iz predivne kuće iz 17. stoljeća na Temzi gdje mu Polly pokazuje staru metodu pečenja životinja u vatrenoj rupi. On to pokušava napraviti s govedinom u Cornwallu prije nego odluči to jelo poslužiti u Cape Townu.

  • 07:05

    Ainsleyin jelovnik s tržnica

    +

    Willunga, Sezona 1 | Epizoda 1

    Na užurbanoj tržnici u Willungi u Južnoj Australiji Ainsley kreće u potragu za sastojcima. Otkriva krasnu svinjsku slabinu od uzgajivača rijetke vrste svinja a za desert odabire jednostavnu slojevitu poslasticu koja odaje počast sezonskim sastojcima.

  • 08:00

    Jamiejevi jednostavni obroci za svaki dan

    +

    Epizoda 3, Sezona 1 | Epizoda 3

    Jamie priprema ukusne cannellone s gljivama i ražnjiće sa škampima i češnjakom koji daju novi pogled na jela od morskih plodova.

    Idite na emisiju
  • 08:30

    Jamiejevi jednostavni obroci za svaki dan

    +

    Epizoda 4, Sezona 1 | Epizoda 4

    Pečeno pile s daškom korejskog okusa i kimchijem posutima sjemenkama sezama i losos punjen kozicama i omotan slaninom novi su Jamiejevi aduti u pripremi neobičnih jela od svakodnevnih sastojaka.

    Idite na emisiju
  • 09:00

    Rudolphova pekarnica

    +

    Rudolphova pekarnica 2, 81, Sezona 2 | Epizoda 81

    Čokoladni kolač s bananom i pita s rižom i narančom.

    Idite na emisiju
  • 09:30

    Rudolphova pekarnica

    +

    Rudolphova pekarnica 2, 82, Sezona 2 | Epizoda 82

    1.Vafli sa slaninom 2. Kolači s kruškom

    Idite na emisiju
  • 10:00

    Mediteranski bijeg Ricka Steina

    +

    Maroko i Turska, Sezona 1 | Epizoda 6

    Mediteranska putovanja Ricka Steina nastavljaju se u Maroku i završavaju u Turskoj uz mnoštvo lokalnih specijaliteta i dojmova s putovanja.

  • 11:00

    Gurmanski svaki dan

    +

    Epizoda 3, Sezona 1 | Epizoda 3

    Navratite do kuhinje i pogledajte što Justine sprema. Gaspačo i pržena riža s Bliskog istoka su samo neke od stvari koje priprema.

    Idite na emisiju
  • 11:30

    Dobar tek

    +

    Dobar tek 1, 5, Sezona 1 | Epizoda 5

    Savršeni doručak miriše na svježe pečeni kruh, maslac i otopljeni sir. U ovoj ćete epizodi imati priliku vidjeti taj recept. Nakon toga možete uživati u zasitnom predjelu od patlidžana i slanutka i gustoj jesenskoj minestrone juhi.

    Idite na emisiju
  • 12:00

    Izlet s Curtisom Stoneom

    +

    JUŽNA AUSTRALIJA, Sezona 2 | Epizoda 1

    Curtis i ekipa iz Maudea kušaju vino Chestera Osborna na krovu vinarije D'arenberg, građevine koja kao da je sišla s platna Salvadora Dalija. Potom idu na iscrpljujuću pouku o striži i uzgajanju ovaca. Jacque kombinira domorodačke sastojke.

    Idite na emisiju
  • 12:30

    Izlet s Curtisom Stoneom

    +

    RIM, Sezona 2 | Epizoda 2

    Curtis u srcu Rima istražuje kuhinju rođenih Rimljana. Put počinje posjetom lokalnom mesaru i susretom s bivšim chefom koji sada radi pizze. Kuša i starodrevni židovski kolač od paljenog povrća te coratellu, tradicionalno jelo od ribljih ostataka.

    Idite na emisiju
  • 13:00

    Paul ide u Hollywood

    +

    New York, Sezona 1 | Epizoda 1

    Paul Hollywood spaja hranu, film i brze bicikle na putu dugom 4800 km od New Yorka do Los Angelesa. U New Yorku slijedi kulinarske stope Franka Sinatre i Johna Travolte i peče pitu s jabukama iz Velike Jabuke.

  • 14:00

    Ainsleyin jelovnik s tržnica

    +

    Warrnambool, Sezona 1 | Epizoda 2

    Sljedeća postaja Ainsleyja je obalni grad Warrnambool u Victoriji, gdje se valoviti zeleni pašnjaci susreću s dubokim plavim morem. To znači odličnu govedinu, kremaste mliječne proizvode i najsvježije plodove mora, sve dostupno na nedjeljnoj tržnici.

  • 15:00

    Jamiejevi jednostavni obroci za svaki dan

    +

    Epizoda 5, Sezona 1 | Epizoda 5

    Pržene ribice i krumpirići, omiljena brza hrana Britanaca, dobivaju novi izgled u zdravijoj i ukusnoj verziji, a pita od kobasice i pirea je nešto što nikada u životu niste vidjeli, sve Jamiejeve kuhače djelo.

    Idite na emisiju
  • 15:30

    Jamiejevi jednostavni obroci za svaki dan

    +

    Epizoda 6, Sezona 1 | Epizoda 6

    Jamie priprema obiteljsku verziju piletine s maslacom koju djeca obožavaju, a losos u lisnatom tijestu nezaobilazna je delikatesa koju će svatko znati pripremiti prema Jamiejevom receptu.

    Idite na emisiju
  • 16:00

    Gurmanski svaki dan

    +

    Epizoda 4, Sezona 1 | Epizoda 4

    Justine će vam pokazati neke od recepata koji će vas impresionirati. Ražnjići od lososa i pancete, složenac od batata i poslastica od limuna.

    Idite na emisiju
  • 16:30

    Dobar tek

    +

    Dobar tek 1, 5, Sezona 1 | Epizoda 5

    Savršeni doručak miriše na svježe pečeni kruh, maslac i otopljeni sir. U ovoj ćete epizodi imati priliku vidjeti taj recept. Nakon toga možete uživati u zasitnom predjelu od patlidžana i slanutka i gustoj jesenskoj minestrone juhi.

    Idite na emisiju
  • 17:00

    Rudolphova pekarnica

    +

    Rudolphova pekarnica 2, 83, Sezona 2 | Epizoda 83

    1.Burger kolači 2. Torta od sira s limunom

    Idite na emisiju
  • 17:30

    Rudolphova pekarnica

    +

    Rudolphova pekarnica 2, 84, Sezona 2 | Epizoda 84

    1. Čokoladna šarlota 2. Pečene pite od jabuka

    Idite na emisiju
  • 18:00

    Moja je kuhinja najbolja: Australija

    +

    Epizoda 23, Sezona 6 | Epizoda 23

    Idite na emisiju
  • 19:05

    Izlet s Curtisom Stoneom

    +

    JUŽNA AUSTRALIJA, Sezona 2 | Epizoda 1

    Curtis i ekipa iz Maudea kušaju vino Chestera Osborna na krovu vinarije D'arenberg, građevine koja kao da je sišla s platna Salvadora Dalija. Potom idu na iscrpljujuću pouku o striži i uzgajanju ovaca. Jacque kombinira domorodačke sastojke.

    Idite na emisiju
  • 19:30

    Izlet s Curtisom Stoneom

    +

    RIM, Sezona 2 | Epizoda 2

    Curtis u srcu Rima istražuje kuhinju rođenih Rimljana. Put počinje posjetom lokalnom mesaru i susretom s bivšim chefom koji sada radi pizze. Kuša i starodrevni židovski kolač od paljenog povrća te coratellu, tradicionalno jelo od ribljih ostataka.

    Idite na emisiju
  • 20:00

    Španjolska Ricka Steina

    +

    Galicija, Sezona 1 | Epizoda 1

    Rick Stein počinje svoju španjolsku kulinarsku turneju na obali sjeverozapadnog Atlantika. Starim kamperom, otkriva mjesta na kojima može kušati klasična jela ruralne Španjolske. Ovaj tjedan to su školjke, empanade i varivo od svinjetine.

  • 21:00

    Jamiejevi jednostavni obroci za svaki dan

    +

    Epizoda 5, Sezona 1 | Epizoda 5

    Pržene ribice i krumpirići, omiljena brza hrana Britanaca, dobivaju novi izgled u zdravijoj i ukusnoj verziji, a pita od kobasice i pirea je nešto što nikada u životu niste vidjeli, sve Jamiejeve kuhače djelo.

    Idite na emisiju
  • 21:30

    Jamiejevi jednostavni obroci za svaki dan

    +

    Epizoda 6, Sezona 1 | Epizoda 6

    Jamie priprema obiteljsku verziju piletine s maslacom koju djeca obožavaju, a losos u lisnatom tijestu nezaobilazna je delikatesa koju će svatko znati pripremiti prema Jamiejevom receptu.

    Idite na emisiju
  • 22:00

    Ainsleyin jelovnik s tržnica

    +

    Warrnambool, Sezona 1 | Epizoda 2

    Sljedeća postaja Ainsleyja je obalni grad Warrnambool u Victoriji, gdje se valoviti zeleni pašnjaci susreću s dubokim plavim morem. To znači odličnu govedinu, kremaste mliječne proizvode i najsvježije plodove mora, sve dostupno na nedjeljnoj tržnici.

  • 23:00

    Paul ide u Hollywood

    +

    New York, Sezona 1 | Epizoda 1

    Paul Hollywood spaja hranu, film i brze bicikle na putu dugom 4800 km od New Yorka do Los Angelesa. U New Yorku slijedi kulinarske stope Franka Sinatre i Johna Travolte i peče pitu s jabukama iz Velike Jabuke.

  • 00:00

    Dobar tek

    +

    Dobar tek 1, 5, Sezona 1 | Epizoda 5

    Savršeni doručak miriše na svježe pečeni kruh, maslac i otopljeni sir. U ovoj ćete epizodi imati priliku vidjeti taj recept. Nakon toga možete uživati u zasitnom predjelu od patlidžana i slanutka i gustoj jesenskoj minestrone juhi.

    Idite na emisiju
  • 00:30

    Gurmanski svaki dan

    +

    Epizoda 4, Sezona 1 | Epizoda 4

    Justine će vam pokazati neke od recepata koji će vas impresionirati. Ražnjići od lososa i pancete, složenac od batata i poslastica od limuna.

    Idite na emisiju
  • 01:00

    Anthony Bourdain: Bez rezervacije

    +

    Brazil, Sezona 7 | Epizoda 7

    Chef istražuje kulturu i kuhinju Brazila, a posebice ga privlači arhitektura i klasični automobili kojih su pune ulice.

    Idite na emisiju
  • 01:55

    Španjolska Ricka Steina

    +

    Galicija, Sezona 1 | Epizoda 1

    Rick Stein počinje svoju španjolsku kulinarsku turneju na obali sjeverozapadnog Atlantika. Starim kamperom, otkriva mjesta na kojima može kušati klasična jela ruralne Španjolske. Ovaj tjedan to su školjke, empanade i varivo od svinjetine.

  • 02:40

    Tajne tete Cátie

    +

    Tapasi i grickalice, Sezona 3 | Epizoda 11

    Danas vas Teta Katia poziva na užinu. Predstavlja nam male doze ukusnih delikatesa kako bismo ih mogli kušati u društvu obitelji i prijatelja u neformalnom okruženju. Počinjem sa zlatnim zalogajima, popraćeno malim štapićima od krumpira.

    Idite na emisiju
  • 03:30

    Moja je kuhinja najbolja: Australija

    +

    Epizoda 23, Sezona 6 | Epizoda 23

    Idite na emisiju
  • 04:20

    Dobar tek

    +

    Dobar tek 1, 5, Sezona 1 | Epizoda 5

    Savršeni doručak miriše na svježe pečeni kruh, maslac i otopljeni sir. U ovoj ćete epizodi imati priliku vidjeti taj recept. Nakon toga možete uživati u zasitnom predjelu od patlidžana i slanutka i gustoj jesenskoj minestrone juhi.

    Idite na emisiju
  • 04:45

    Gurmanski svaki dan

    +

    Epizoda 4, Sezona 1 | Epizoda 4

    Justine će vam pokazati neke od recepata koji će vas impresionirati. Ražnjići od lososa i pancete, složenac od batata i poslastica od limuna.

    Idite na emisiju
  • 05:10

    Izlet s Curtisom Stoneom

    +

    JUŽNA AUSTRALIJA, Sezona 2 | Epizoda 1

    Curtis i ekipa iz Maudea kušaju vino Chestera Osborna na krovu vinarije D'arenberg, građevine koja kao da je sišla s platna Salvadora Dalija. Potom idu na iscrpljujuću pouku o striži i uzgajanju ovaca. Jacque kombinira domorodačke sastojke.

    Idite na emisiju
  • 05:35

    Izlet s Curtisom Stoneom

    +

    RIM, Sezona 2 | Epizoda 2

    Curtis u srcu Rima istražuje kuhinju rođenih Rimljana. Put počinje posjetom lokalnom mesaru i susretom s bivšim chefom koji sada radi pizze. Kuša i starodrevni židovski kolač od paljenog povrća te coratellu, tradicionalno jelo od ribljih ostataka.

    Idite na emisiju