Subota

20 Kolovoz

  • 06:00

    Tajna Francuska Ricka Steina

    +

    Epizoda 1, Sezona 1 | Epizoda 1

    Rick Stein traži nabolje čuvane gastronomske tajne Francuske. Njegovo putovanje započinje u Dieppeu sa svježim rumbcem nakon kreće u potragu za morskim biljem uz estuarij Somme.

    Idite na emisiju
  • 07:00

    Tajna Francuska Ricka Steina

    +

    Epizoda 2, Sezona 1 | Epizoda 2

    Ricka Steina put vodi kroz istočne pokrajine Francuske, Elzas i Juru, dom njemu omiljenog francuskog jela, choucroute garna i francuskog sira comtea.

    Idite na emisiju
  • 08:10

    Jamiejev i Jimmyjev gastronomski izazov

    +

    Susan Sarandon, Sezona 8 | Epizoda 10

    Jamieju i Jimmyju pridružit će se dobitnica nagrade Oscar, glumica Susan Sarandon, koja će zamijeniti glamur Hollywooda za šarm Southenda!

    Idite na emisiju
  • 09:00

    Pecimo s Franciscom Moreirom

    +

    Čajevi, Sezona 2 | Epizoda 7

    Francisco voli dodati aromu čaja u deserte kako bi pojačao okus slastice.

    Idite na emisiju
  • 09:30

    Pecimo s Franciscom Moreirom

    +

    Cjelovite žitarice, Sezona 2 | Epizoda 8

    Cjelovite žitarice imaju intenzivniji okus od prerađenih i zato ih Francisco voli dodati u deserte.

    Idite na emisiju
  • 10:00

    Miguelove gozbe

    +

    Epizoda 1, Sezona 1 | Epizoda 1

    U ovoj epizodi Miguelove gozbe, upoznajte jednog od najvećih novozelandskih lovaca na dagnje. Otkrijte je li veličina uistinu važna i pogledajte kako se Miguel nosi s izazovom na večeri gdje svaki gost ima poseban prehrambeni zahtjev.

  • 10:30

    Miguelove gozbe

    +

    Epizoda 2, Sezona 1 | Epizoda 2

    U ovoj epizodi Miguelove gozbe, pogledajte kako se pripremaju jaja sa slaninom na drukčiji način i otkrijte sve čari brze hrane s ulice.

  • 11:00

    Za Patinim meksičkim stolom

    +

    Obilazak hrane u Hermosillu, Sezona 9 | Epizoda 2

    Pati će provesti dan u glavnom gradu Sonore, Hermosillu, gdje će posjetiti najbolje kulinarske destinacije. Od gigantskih burritosa kod Dona Guille, do gozbe za ljubitelje mesa u popularnom restoranu Mochomos.

    Idite na emisiju
  • 11:30

    Jamiejevi jednostavni obroci za svaki dan

    +

    Epizoda 19, Sezona 1 | Epizoda 19

    Jamie priprema svoj specijalitet Avocado hollandaise, s bakalarom na pari i šparogama, jelo iz restorana koje je lako pripremiti kod kuće. Sin Buddy pomaže ispeći ponešto drukčije pizze za cijelu obitelj.

    Idite na emisiju
  • 12:00

    Jamiejevi jednostavni obroci za svaki dan

    +

    Epizoda 20, Sezona 1 | Epizoda 20

    Jamie nam pokazuje najjednostavniju pripremu indijskog specijaliteta – jalfrezi s piletinom i paprikom iz pećnice, kao i vlastitog specijaliteta s brokulom.

    Idite na emisiju
  • 12:30

    Tajna Francuska Ricka Steina

    +

    Epizoda 3, Sezona 1 | Epizoda 3

    Rick Stein dolazi na pola svog lutanja po Francuskoj, istražuje Burgundiju nakon čega stiže u Auvergne na izdašna jela koja slave najfinije meso i mliječne proizvode.

    Idite na emisiju
  • 13:50

    Tajna Francuska Ricka Steina

    +

    Epizoda 4, Sezona 1 | Epizoda 4

    Rick stiže u Perigord, poznat po crnim tartufima, orasima i jelima od pačetine. Priprema enchaud, tradicionalnu pečenu svinjetinu, a zatim kreće na mediteransku obalu.

    Idite na emisiju
  • 15:00

    Jamiejeva ljetna kuhinja

    +

    Jamie kuha ljetna jela, Extra | Epizoda 1

    U ovoj dugometražnoj epizodi, Jamie Oliver pokazuje neka odlična ljetna jela, koja će pretvoriti obroke pod vedrim nebom u pravi užitak.

  • 16:00

    Jednostavno Raymond Blanc 1

    +

    Moja omiljena brasserie jela, Sezona 1 | Epizoda 9

    Raymond Blanc dijeli svoju arhivu recepata i predstavlja svoja omiljena jela koja se pripremaju u svim njegovim restoranima. Dijeli tajne od senzacionalnih salata do elegantnih kulinarskih jela za sredinu stola.

  • 17:00

    Kuhajte kao Talijani

    +

    Kuća slavnih, Sezona 1 | Epizoda 7

    Talijanska kultura svjetski je poznata po umjetnosti, povijesti i arhitekturi, no hrana je ključan dio identiteta. Silvia istražuje tri nacionalna blaga. Tisućljetni recept za amatricianu, jelo od morskih plodova iz Apulije i pizzu zaštićenu od UN-a.

    Idite na emisiju
  • 17:30

    Kuhajte kao Talijani

    +

    Tradicija, Sezona 1 | Epizoda 8

    Talijanima je hrana važna poveznica s korijenima i ključno im je očuvati tradicionalnu kuhinju. Silvia i Lina pripremaju cijenjenu ragu napolitanu te staru antipasto poslasticu za sva osjetila. Iz Italije se uključuje mama za desert od Penattonea.

    Idite na emisiju
  • 18:00

    Pecimo s Franciscom Moreirom

    +

    Citrusi, Sezona 2 | Epizoda 11

    Zbog okusa i svježine koje daju svakome desertu, Francisco nam predstavlja tri uobičajena citrusa u tri jedinstvena recepta.

    Idite na emisiju
  • 18:30

    Pecimo s Franciscom Moreirom

    +

    Čokolade, Sezona 2 | Epizoda 12

    Čokolada je Franciskov omiljeni sastojak, a danas nam donosi tri recepta s kraljicom čokoladom u glavnoj ulozi.

    Idite na emisiju
  • 19:00

    Miguelove gozbe

    +

    Epizoda 3, Sezona 1 | Epizoda 3

    U ovoj epizodi Miguelove gozbe odlazimo u potragu za najkremastijim kozjim sirom i upoznajemo kraljicu rižinih proljetnih rolica, saznajemo najbolji način pripreme talijanske tjestenine kao i najukusnijeg deserta.

  • 19:30

    Miguelove gozbe

    +

    Epizoda 4, Sezona 1 | Epizoda 4

    U ovoj epizodi Miguelove gozbe, odlazimo u potragu za najboljim uljem, Miguel uči Stuarta kako pripremiti romantičnu večeru za dvoje, poziva nas u svoj dom te pred sebe stavlja izazov – pripremiti gurmanski obrok u hotelskoj sobi.

  • 19:55

    Za Patinim meksičkim stolom

    +

    Carne Asada s obitelji, Sezona 9 | Epizoda 4

    Pati će provesti neko vrijeme sa svojim momcima kuhajući klasična jela u sonoranskom stilu. Prvo, uči ih osnovama istinske sonoranske tradicije - carne asada. Zatim, za desert, galeta od grožđa s kremom od kikirikija.

    Idite na emisiju
  • 20:25

    Za Patinim meksičkim stolom

    +

    Moć brašna, Sezona 9 | Epizoda 5

    Pšenica i meso dva su kamena temeljca sonoranske kuhinje, a Pati će pokazati svoju verziju klasičnog recepta koji sadrži oba sastojka. U jednom od najstarijih mlinova u Hermosillu, Pati će dobiti lekciju u pripremanju coyotasa.

    Idite na emisiju
  • 20:55

    Nadiyini obiteljski recepti

    +

    Obiteljski izlazak, Sezona 1 | Epizoda 1

    Nadiya Hussain otkriva pripremu savršenih jela za poseban dan ili za obiteljske izlete, kao i za dokone vikende. Njezini ukusni recepti izmamit će zadovoljan osmijeh na licu svakoga. Danas priprema jela za obiteljski izlazak van…

    Idite na emisiju
  • 21:30

    Nadiyini obiteljski recepti

    +

    Obiteljsko okupljanje, Sezona 1 | Epizoda 2

    Nadiya Hussain otkriva pripremu savršenih jela za poseban dan ili za obiteljske izlete, kao i za dokone vikende. Njezini recepti učinit će cijelu obitelj zadovoljnom. Današnja je tema obiteljsko okupljanje…

    Idite na emisiju
  • 22:00

    Rudolphova pekarnica

    +

    Epizoda 19, Sezona 7 | Epizoda 19

    Idite na emisiju
  • 22:30

    Rudolphova pekarnica

    +

    Epizoda 20, Sezona 7 | Epizoda 20

    Idite na emisiju
  • 23:00

    Tajna Francuska Ricka Steina

    +

    Epizoda 3, Sezona 1 | Epizoda 3

    Rick Stein dolazi na pola svog lutanja po Francuskoj, istražuje Burgundiju nakon čega stiže u Auvergne na izdašna jela koja slave najfinije meso i mliječne proizvode.

    Idite na emisiju
  • 00:10

    Tajna Francuska Ricka Steina

    +

    Epizoda 4, Sezona 1 | Epizoda 4

    Rick stiže u Perigord, poznat po crnim tartufima, orasima i jelima od pačetine. Priprema enchaud, tradicionalnu pečenu svinjetinu, a zatim kreće na mediteransku obalu.

    Idite na emisiju
  • 01:15

    Jamiejeva ljetna kuhinja

    +

    Jamie kuha ljetna jela, Extra | Epizoda 1

    U ovoj dugometražnoj epizodi, Jamie Oliver pokazuje neka odlična ljetna jela, koja će pretvoriti obroke pod vedrim nebom u pravi užitak.

  • 02:10

    Jednostavno Raymond Blanc 1

    +

    Moja omiljena brasserie jela, Sezona 1 | Epizoda 9

    Raymond Blanc dijeli svoju arhivu recepata i predstavlja svoja omiljena jela koja se pripremaju u svim njegovim restoranima. Dijeli tajne od senzacionalnih salata do elegantnih kulinarskih jela za sredinu stola.

  • 03:00

    Kuhajte kao Talijani

    +

    Tradicija, Sezona 1 | Epizoda 8

    Talijanima je hrana važna poveznica s korijenima i ključno im je očuvati tradicionalnu kuhinju. Silvia i Lina pripremaju cijenjenu ragu napolitanu te staru antipasto poslasticu za sva osjetila. Iz Italije se uključuje mama za desert od Penattonea.

    Idite na emisiju
  • 03:25

    Kuhanje bez granica

    +

    Kuhanje bez granica 6, 20, Sezona 6 | Epizoda 20

    Idite na emisiju
  • 03:50

    Kuhanje bez granica

    +

    Kuhanje bez granica 6, 21, Sezona 6 | Epizoda 21

    Idite na emisiju
  • 04:20

    Miguelove gozbe

    +

    Epizoda 3, Sezona 1 | Epizoda 3

    U ovoj epizodi Miguelove gozbe odlazimo u potragu za najkremastijim kozjim sirom i upoznajemo kraljicu rižinih proljetnih rolica, saznajemo najbolji način pripreme talijanske tjestenine kao i najukusnijeg deserta.

  • 04:45

    Miguelove gozbe

    +

    Epizoda 4, Sezona 1 | Epizoda 4

    U ovoj epizodi Miguelove gozbe, odlazimo u potragu za najboljim uljem, Miguel uči Stuarta kako pripremiti romantičnu večeru za dvoje, poziva nas u svoj dom te pred sebe stavlja izazov – pripremiti gurmanski obrok u hotelskoj sobi.

  • 05:10

    Za Patinim meksičkim stolom

    +

    Carne Asada s obitelji, Sezona 9 | Epizoda 4

    Pati će provesti neko vrijeme sa svojim momcima kuhajući klasična jela u sonoranskom stilu. Prvo, uči ih osnovama istinske sonoranske tradicije - carne asada. Zatim, za desert, galeta od grožđa s kremom od kikirikija.

    Idite na emisiju
  • 05:35

    Za Patinim meksičkim stolom

    +

    Moć brašna, Sezona 9 | Epizoda 5

    Pšenica i meso dva su kamena temeljca sonoranske kuhinje, a Pati će pokazati svoju verziju klasičnog recepta koji sadrži oba sastojka. U jednom od najstarijih mlinova u Hermosillu, Pati će dobiti lekciju u pripremanju coyotasa.

    Idite na emisiju