Raspored
Subota
20 Kolovoz
06:00
Tajna Francuska Ricka Steina
+Epizoda 1, Sezona 1 | Epizoda 1
Rick Stein traži nabolje čuvane gastronomske tajne Francuske. Njegovo putovanje započinje u Dieppeu sa svježim rumbcem nakon kreće u potragu za morskim biljem uz estuarij Somme.
Idite na emisiju07:00
Tajna Francuska Ricka Steina
+Epizoda 2, Sezona 1 | Epizoda 2
Ricka Steina put vodi kroz istočne pokrajine Francuske, Elzas i Juru, dom njemu omiljenog francuskog jela, choucroute garna i francuskog sira comtea.
Idite na emisiju08:10
Jamiejev i Jimmyjev gastronomski izazov
+Susan Sarandon, Sezona 8 | Epizoda 10
Jamieju i Jimmyju pridružit će se dobitnica nagrade Oscar, glumica Susan Sarandon, koja će zamijeniti glamur Hollywooda za šarm Southenda!
Idite na emisiju09:00
Pecimo s Franciscom Moreirom
+Čajevi, Sezona 2 | Epizoda 7
Francisco voli dodati aromu čaja u deserte kako bi pojačao okus slastice.
Idite na emisiju09:30
Pecimo s Franciscom Moreirom
+Cjelovite žitarice, Sezona 2 | Epizoda 8
Cjelovite žitarice imaju intenzivniji okus od prerađenih i zato ih Francisco voli dodati u deserte.
Idite na emisiju10:00
Miguelove gozbe
+Epizoda 1, Sezona 1 | Epizoda 1
U ovoj epizodi Miguelove gozbe, upoznajte jednog od najvećih novozelandskih lovaca na dagnje. Otkrijte je li veličina uistinu važna i pogledajte kako se Miguel nosi s izazovom na večeri gdje svaki gost ima poseban prehrambeni zahtjev.
10:30
Miguelove gozbe
+Epizoda 2, Sezona 1 | Epizoda 2
U ovoj epizodi Miguelove gozbe, pogledajte kako se pripremaju jaja sa slaninom na drukčiji način i otkrijte sve čari brze hrane s ulice.
11:00
Za Patinim meksičkim stolom
+Obilazak hrane u Hermosillu, Sezona 9 | Epizoda 2
Pati će provesti dan u glavnom gradu Sonore, Hermosillu, gdje će posjetiti najbolje kulinarske destinacije. Od gigantskih burritosa kod Dona Guille, do gozbe za ljubitelje mesa u popularnom restoranu Mochomos.
Idite na emisiju11:30
Jamiejevi jednostavni obroci za svaki dan
+Epizoda 19, Sezona 1 | Epizoda 19
Jamie priprema svoj specijalitet Avocado hollandaise, s bakalarom na pari i šparogama, jelo iz restorana koje je lako pripremiti kod kuće. Sin Buddy pomaže ispeći ponešto drukčije pizze za cijelu obitelj.
Idite na emisiju12:00
Jamiejevi jednostavni obroci za svaki dan
+Epizoda 20, Sezona 1 | Epizoda 20
Jamie nam pokazuje najjednostavniju pripremu indijskog specijaliteta – jalfrezi s piletinom i paprikom iz pećnice, kao i vlastitog specijaliteta s brokulom.
Idite na emisiju12:30
Tajna Francuska Ricka Steina
+Epizoda 3, Sezona 1 | Epizoda 3
Rick Stein dolazi na pola svog lutanja po Francuskoj, istražuje Burgundiju nakon čega stiže u Auvergne na izdašna jela koja slave najfinije meso i mliječne proizvode.
Idite na emisiju13:50
Tajna Francuska Ricka Steina
+Epizoda 4, Sezona 1 | Epizoda 4
Rick stiže u Perigord, poznat po crnim tartufima, orasima i jelima od pačetine. Priprema enchaud, tradicionalnu pečenu svinjetinu, a zatim kreće na mediteransku obalu.
Idite na emisiju15:00
Jamiejeva ljetna kuhinja
+Jamie kuha ljetna jela, Extra | Epizoda 1
U ovoj dugometražnoj epizodi, Jamie Oliver pokazuje neka odlična ljetna jela, koja će pretvoriti obroke pod vedrim nebom u pravi užitak.
16:00
Jednostavno Raymond Blanc 1
+Moja omiljena brasserie jela, Sezona 1 | Epizoda 9
Raymond Blanc dijeli svoju arhivu recepata i predstavlja svoja omiljena jela koja se pripremaju u svim njegovim restoranima. Dijeli tajne od senzacionalnih salata do elegantnih kulinarskih jela za sredinu stola.
17:00
Kuhajte kao Talijani
+Kuća slavnih, Sezona 1 | Epizoda 7
Talijanska kultura svjetski je poznata po umjetnosti, povijesti i arhitekturi, no hrana je ključan dio identiteta. Silvia istražuje tri nacionalna blaga. Tisućljetni recept za amatricianu, jelo od morskih plodova iz Apulije i pizzu zaštićenu od UN-a.
Idite na emisiju17:30
Kuhajte kao Talijani
+Tradicija, Sezona 1 | Epizoda 8
Talijanima je hrana važna poveznica s korijenima i ključno im je očuvati tradicionalnu kuhinju. Silvia i Lina pripremaju cijenjenu ragu napolitanu te staru antipasto poslasticu za sva osjetila. Iz Italije se uključuje mama za desert od Penattonea.
Idite na emisiju18:00
Pecimo s Franciscom Moreirom
+Citrusi, Sezona 2 | Epizoda 11
Zbog okusa i svježine koje daju svakome desertu, Francisco nam predstavlja tri uobičajena citrusa u tri jedinstvena recepta.
Idite na emisiju18:30
Pecimo s Franciscom Moreirom
+Čokolade, Sezona 2 | Epizoda 12
Čokolada je Franciskov omiljeni sastojak, a danas nam donosi tri recepta s kraljicom čokoladom u glavnoj ulozi.
Idite na emisiju19:00
Miguelove gozbe
+Epizoda 3, Sezona 1 | Epizoda 3
U ovoj epizodi Miguelove gozbe odlazimo u potragu za najkremastijim kozjim sirom i upoznajemo kraljicu rižinih proljetnih rolica, saznajemo najbolji način pripreme talijanske tjestenine kao i najukusnijeg deserta.
19:30
Miguelove gozbe
+Epizoda 4, Sezona 1 | Epizoda 4
U ovoj epizodi Miguelove gozbe, odlazimo u potragu za najboljim uljem, Miguel uči Stuarta kako pripremiti romantičnu večeru za dvoje, poziva nas u svoj dom te pred sebe stavlja izazov – pripremiti gurmanski obrok u hotelskoj sobi.
19:55
Za Patinim meksičkim stolom
+Carne Asada s obitelji, Sezona 9 | Epizoda 4
Pati će provesti neko vrijeme sa svojim momcima kuhajući klasična jela u sonoranskom stilu. Prvo, uči ih osnovama istinske sonoranske tradicije - carne asada. Zatim, za desert, galeta od grožđa s kremom od kikirikija.
Idite na emisiju20:25
Za Patinim meksičkim stolom
+Moć brašna, Sezona 9 | Epizoda 5
Pšenica i meso dva su kamena temeljca sonoranske kuhinje, a Pati će pokazati svoju verziju klasičnog recepta koji sadrži oba sastojka. U jednom od najstarijih mlinova u Hermosillu, Pati će dobiti lekciju u pripremanju coyotasa.
Idite na emisiju20:55
Nadiyini obiteljski recepti
+Obiteljski izlazak, Sezona 1 | Epizoda 1
Nadiya Hussain otkriva pripremu savršenih jela za poseban dan ili za obiteljske izlete, kao i za dokone vikende. Njezini ukusni recepti izmamit će zadovoljan osmijeh na licu svakoga. Danas priprema jela za obiteljski izlazak van…
Idite na emisiju21:30
Nadiyini obiteljski recepti
+Obiteljsko okupljanje, Sezona 1 | Epizoda 2
Nadiya Hussain otkriva pripremu savršenih jela za poseban dan ili za obiteljske izlete, kao i za dokone vikende. Njezini recepti učinit će cijelu obitelj zadovoljnom. Današnja je tema obiteljsko okupljanje…
Idite na emisiju22:00
Rudolphova pekarnica
+Epizoda 19, Sezona 7 | Epizoda 19
Idite na emisiju22:30
Rudolphova pekarnica
+Epizoda 20, Sezona 7 | Epizoda 20
Idite na emisiju23:00
Tajna Francuska Ricka Steina
+Epizoda 3, Sezona 1 | Epizoda 3
Rick Stein dolazi na pola svog lutanja po Francuskoj, istražuje Burgundiju nakon čega stiže u Auvergne na izdašna jela koja slave najfinije meso i mliječne proizvode.
Idite na emisiju00:10
Tajna Francuska Ricka Steina
+Epizoda 4, Sezona 1 | Epizoda 4
Rick stiže u Perigord, poznat po crnim tartufima, orasima i jelima od pačetine. Priprema enchaud, tradicionalnu pečenu svinjetinu, a zatim kreće na mediteransku obalu.
Idite na emisiju01:15
Jamiejeva ljetna kuhinja
+Jamie kuha ljetna jela, Extra | Epizoda 1
U ovoj dugometražnoj epizodi, Jamie Oliver pokazuje neka odlična ljetna jela, koja će pretvoriti obroke pod vedrim nebom u pravi užitak.
02:10
Jednostavno Raymond Blanc 1
+Moja omiljena brasserie jela, Sezona 1 | Epizoda 9
Raymond Blanc dijeli svoju arhivu recepata i predstavlja svoja omiljena jela koja se pripremaju u svim njegovim restoranima. Dijeli tajne od senzacionalnih salata do elegantnih kulinarskih jela za sredinu stola.
03:00
Kuhajte kao Talijani
+Tradicija, Sezona 1 | Epizoda 8
Talijanima je hrana važna poveznica s korijenima i ključno im je očuvati tradicionalnu kuhinju. Silvia i Lina pripremaju cijenjenu ragu napolitanu te staru antipasto poslasticu za sva osjetila. Iz Italije se uključuje mama za desert od Penattonea.
Idite na emisiju03:25
Kuhanje bez granica
+Kuhanje bez granica 6, 20, Sezona 6 | Epizoda 20
Idite na emisiju03:50
Kuhanje bez granica
+Kuhanje bez granica 6, 21, Sezona 6 | Epizoda 21
Idite na emisiju04:20
Miguelove gozbe
+Epizoda 3, Sezona 1 | Epizoda 3
U ovoj epizodi Miguelove gozbe odlazimo u potragu za najkremastijim kozjim sirom i upoznajemo kraljicu rižinih proljetnih rolica, saznajemo najbolji način pripreme talijanske tjestenine kao i najukusnijeg deserta.
04:45
Miguelove gozbe
+Epizoda 4, Sezona 1 | Epizoda 4
U ovoj epizodi Miguelove gozbe, odlazimo u potragu za najboljim uljem, Miguel uči Stuarta kako pripremiti romantičnu večeru za dvoje, poziva nas u svoj dom te pred sebe stavlja izazov – pripremiti gurmanski obrok u hotelskoj sobi.
05:10
Za Patinim meksičkim stolom
+Carne Asada s obitelji, Sezona 9 | Epizoda 4
Pati će provesti neko vrijeme sa svojim momcima kuhajući klasična jela u sonoranskom stilu. Prvo, uči ih osnovama istinske sonoranske tradicije - carne asada. Zatim, za desert, galeta od grožđa s kremom od kikirikija.
Idite na emisiju05:35
Za Patinim meksičkim stolom
+Moć brašna, Sezona 9 | Epizoda 5
Pšenica i meso dva su kamena temeljca sonoranske kuhinje, a Pati će pokazati svoju verziju klasičnog recepta koji sadrži oba sastojka. U jednom od najstarijih mlinova u Hermosillu, Pati će dobiti lekciju u pripremanju coyotasa.
Idite na emisiju