Četvrtak

18 Kolovoz

  • 06:00

    Shane Delia na putu začina

    +

    Afrička obala, Sezona 3 | Epizoda 5

    Vjetrovita marokanska obala, dom je najvećem ribolovu na sardine i Shane Delia je željan probati lokalnu riblju keftu. Sve traženije arganovo ulje omogućuje Shaneu da oslobodi kreativnost u svojoj kuhinji.

    Idite na emisiju
  • 06:25

    Shane Delia na putu začina

    +

    Maorska baština, Sezona 3 | Epizoda 6

    711. g. Arapi su napali današnju Španjolsku i Portugal. Gdje je kršćanstvo zakazalo, kroz tri generacije, postalo je većinski muslimansko područje. Shane Delia dolazi u Andaluziju i otkriva kuhinju čiji su korijeni duboko u islamu.

    Idite na emisiju
  • 06:45

    Ginova obalna Odiseja

    +

    Toskana/Lacij, Sezona 5 | Epizoda 3

    Zaboravite vinograde i čemprese, danas će vam Gino pokazati prave čari Toscane sa njenim plažama i kaubojima. Gino sjeda na konja i pridružuje se kaubojima da nauči nešto o njihovoj tradiciji prije nego što organziira roštilj na plaži.

    Idite na emisiju
  • 07:10

    Putovanja vikendom s Greggom Wallaceom

    +

    Berlin, Sezona 1 | Epizoda 3

    Gregg je oduvijek želio posjetiti njemačku prijestolnicu Berlin. Tijekom tri dana dao se u potragu za fascinantnom poviješću grada i, naravno, hranom. Od pada Berlinskog zida Berlin je postao jedan od umjetnički najkreativnijih gradova Europe…

    Idite na emisiju
  • 08:00

    Jamiejeva brza i laka jela

    +

    Jamiejeva brza i laka jela, Sezona 1 | Epizoda 13

    Idite na emisiju
  • 08:30

    Jamiejeva brza i laka jela

    +

    Jamiejeva brza i laka jela, Sezona 1 | Epizoda 14

    Idite na emisiju
  • 09:00

    Pecimo s Franciscom Moreirom

    +

    Citrusi, Sezona 2 | Epizoda 11

    Zbog okusa i svježine koje daju svakome desertu, Francisco nam predstavlja tri uobičajena citrusa u tri jedinstvena recepta.

    Idite na emisiju
  • 09:30

    Pecimo s Franciscom Moreirom

    +

    Čokolade, Sezona 2 | Epizoda 12

    Čokolada je Franciskov omiljeni sastojak, a danas nam donosi tri recepta s kraljicom čokoladom u glavnoj ulozi.

    Idite na emisiju
  • 10:00

    Rick Stein: Cornwall

    +

    Epizoda 15, Sezona 1 | Epizoda 15

    Rickova odiseja u Cornwallu se bliži kraju. Odmara se u gradu Trurou, gdje otkriva neobične priče o duhovima i obilazi veličanstvenu katedralu. Rick će nam ispričati priču o ekscentričnom vikaru za kojeg se smatra da je napisao državnu himnu.

    Idite na emisiju
  • 10:30

    Rick Stein: Cornwall

    +

    Epizoda 1, Sezona 2 | Epizoda 1

    Rick Stein lansira svoju novu seriju o rodnom Cornwallu s putovanjem u prošlost, u vrijeme kada je vodio noćni klub u Padstowu. Zatim će loviti ribu u divljem Atlantiku i od ulova napraviti vrhunsku riblju pitu.

    Idite na emisiju
  • 11:00

    Na Serifin način 1

    +

    Grožđe, Sezona 1 | Epizoda 13

    Ova epizoda Na Serifin način puna je divnih recepata s grožđem. Serifa Aksoy koristi grožđe koje je ubrala iz vlastitog vrta kako bi napravila jedno od najstarijih fermentiranih pića – Hardaliye s mentom.

  • 11:30

    Dobar tek

    +

    Svi će biti sretni, Sezona 5 | Epizoda 2

    Kada dvije stvari slažu na savršen način, Talijani kažu da su kao bračni par. Baš se tako slažu sastojci koje će Lora i Stoyan spojiti u prvom receptu. Zove se talijanska svatovska juha i priprema se s uobičajenim stvarima u smočnici.

    Idite na emisiju
  • 12:00

    Donna Hay: Osnove za vrhunska jela

    +

    Karamel, Sezona 1 | Epizoda 7

    Idite na emisiju
  • 12:30

    Donna Hay: Osnove za vrhunska jela

    +

    Ganache od tamne čokolade, Sezona 1 | Epizoda 8

    Idite na emisiju
  • 13:00

    Donalove azijske pečene slastice

    +

    Singapur 1. dio, Sezona 1 | Epizoda 3

    Donal Skehan je u dinamičnom Singapuru gdje je ulična hrana vrlo popularna. Na tržnici kuša “roti” i sladi se se pjenastim zelenim “pandan” kolačem.

  • 13:30

    Donalove azijske pečene slastice

    +

    Singapur 2. dio, Sezona 1 | Epizoda 4

    I dalje u Singapuru Donal Skehan kuša popularne mekane žemlje i pokušava napraviti moderni pekarski bestseler – kolač od ličija i martinija.

  • 14:00

    Putovanja vikendom s Greggom Wallaceom

    +

    Amsterdam, Sezona 1 | Epizoda 4

    Tri dana u Amsterdamu, “najliberalnijem europskom gradu” Gregg istražuje nevjerojatnu povijest grada i kuša lokalna jela. Obilazi galerije i vozi se kanalima, posjećuje čuvenu tržnicu cvijeća u Amsterdamu kao i čudesni festival cvijeća…

    Idite na emisiju
  • 15:00

    Jamiejeva brza i laka jela

    +

    Jamiejeva brza i laka jela, Sezona 1 | Epizoda 15

    Idite na emisiju
  • 15:30

    Jamiejeva brza i laka jela

    +

    Jamiejeva brza i laka jela, Sezona 1 | Epizoda 16

    Idite na emisiju
  • 16:00

    Na Serifin način 1

    +

    Gljive, Sezona 2 | Epizoda 1

    U ovoj epizodi Na Serifin način, Serifa Aksoy odlazi tražiti gljive u šumi blizu svog doma. Gljive su mikroorganizmi koje rastu iz zemlje i mogu prouzročiti ozbiljnu štetu ako se konzumiraju otrovne, a ona će nam objasniti razliku između vrsta.

  • 16:30

    Dobar tek

    +

    Svi će biti sretni, Sezona 5 | Epizoda 2

    Kada dvije stvari slažu na savršen način, Talijani kažu da su kao bračni par. Baš se tako slažu sastojci koje će Lora i Stoyan spojiti u prvom receptu. Zove se talijanska svatovska juha i priprema se s uobičajenim stvarima u smočnici.

    Idite na emisiju
  • 17:00

    Pecimo s Franciscom Moreirom

    +

    Pjenaste kreme, Sezona 2 | Epizoda 13

    Tko nije ljubitelj ukusne pjenaste kremice poznate po imenu "Mousse"?!

    Idite na emisiju
  • 17:30

    Pecimo s Franciscom Moreirom

    +

    Države, Sezona 2 | Epizoda 14

    Ne morate daleko tražiti da biste otkrili nevjerojatne deserte u svakom kutku svijeta.

    Idite na emisiju
  • 18:00

    Moja je kuhinja najbolja: Australija

    +

    Vrhunski instant restoran -Thalia i Bianca, Sezona 5 | Epizoda 43

    Natjecatelji ponovno kreću na put po Australiji u posljednjoj rundi s instant-restoranima. Sat otkucava, noževi su spremni i zvono na vratima će ponovno zazvoniti.

    Idite na emisiju
  • 19:00

    Donna Hay: Osnove za vrhunska jela

    +

    Karamel, Sezona 1 | Epizoda 7

    Idite na emisiju
  • 19:30

    Donna Hay: Osnove za vrhunska jela

    +

    Ganache od tamne čokolade, Sezona 1 | Epizoda 8

    Idite na emisiju
  • 20:00

    Rick Stein: Cornwall

    +

    Epizoda 2, Sezona 2 | Epizoda 2

    Rick Stein putuje u St Ives, kako bi nam ispričao više o malo poznatom britanskom umjetniku, Alfredu Wallisu. Na granici Cornwalla i Devona, Rick upoznaje uzgajivača janjadi koji ga nadahnjuje u pripremi ukusnog gulaša od janjetine.

    Idite na emisiju
  • 20:30

    Rick Stein: Cornwall

    +

    Epizoda 3, Sezona 2 | Epizoda 3

    Rick upoznaje biologinju Gillian Burke koja ga vodi kroz rijetko stanište zvano atlantska umjerena prašuma, na obali rijeke Helford. Rick slijedi svoju strast za sušenim mesom i otkriva tim koji proizvodi kvalitetnu salamu iz Cornwalla.

    Idite na emisiju
  • 21:00

    Jamiejeva brza i laka jela

    +

    Jamiejeva brza i laka jela, Sezona 1 | Epizoda 15

    Idite na emisiju
  • 21:30

    Jamiejeva brza i laka jela

    +

    Jamiejeva brza i laka jela, Sezona 1 | Epizoda 16

    Idite na emisiju
  • 22:00

    Putovanja vikendom s Greggom Wallaceom

    +

    Amsterdam, Sezona 1 | Epizoda 4

    Tri dana u Amsterdamu, “najliberalnijem europskom gradu” Gregg istražuje nevjerojatnu povijest grada i kuša lokalna jela. Obilazi galerije i vozi se kanalima, posjećuje čuvenu tržnicu cvijeća u Amsterdamu kao i čudesni festival cvijeća…

    Idite na emisiju
  • 23:00

    Donalove azijske pečene slastice

    +

    Singapur 1. dio, Sezona 1 | Epizoda 3

    Donal Skehan je u dinamičnom Singapuru gdje je ulična hrana vrlo popularna. Na tržnici kuša “roti” i sladi se se pjenastim zelenim “pandan” kolačem.

  • 23:30

    Donalove azijske pečene slastice

    +

    Singapur 2. dio, Sezona 1 | Epizoda 4

    I dalje u Singapuru Donal Skehan kuša popularne mekane žemlje i pokušava napraviti moderni pekarski bestseler – kolač od ličija i martinija.

  • 00:00

    Dobar tek

    +

    Svi će biti sretni, Sezona 5 | Epizoda 2

    Kada dvije stvari slažu na savršen način, Talijani kažu da su kao bračni par. Baš se tako slažu sastojci koje će Lora i Stoyan spojiti u prvom receptu. Zove se talijanska svatovska juha i priprema se s uobičajenim stvarima u smočnici.

    Idite na emisiju
  • 00:30

    Na Serifin način 1

    +

    Gljive, Sezona 2 | Epizoda 1

    U ovoj epizodi Na Serifin način, Serifa Aksoy odlazi tražiti gljive u šumi blizu svog doma. Gljive su mikroorganizmi koje rastu iz zemlje i mogu prouzročiti ozbiljnu štetu ako se konzumiraju otrovne, a ona će nam objasniti razliku između vrsta.

  • 01:00

    Shane Delia na putu začina

    +

    Španjolska obala, Sezona 3 | Epizoda 7

    Sherry ima lošu reputaciju kao jeftino piće za bakice, ali će Shane Delia otkriti složene i osvježavajuće okuse tog aperitiva. Chef Angel Leon inspirira Shanea da se vrati u kuhinju i testira svoje sposobnosti.

    Idite na emisiju
  • 01:30

    Shane Delia na putu začina

    +

    Dom tapasa, Sezona 3 | Epizoda 8

    Španjolska cijenjena šunka iberico smatra se najboljom šunkom na svijetu i Shane Delia putuje na farmu svinja kako bi vidio jedinstveno okruženje potrebno za proizvodnju šunke te kvalitete.

    Idite na emisiju
  • 02:00

    Rick Stein: Cornwall

    +

    Epizoda 2, Sezona 2 | Epizoda 2

    Rick Stein putuje u St Ives, kako bi nam ispričao više o malo poznatom britanskom umjetniku, Alfredu Wallisu. Na granici Cornwalla i Devona, Rick upoznaje uzgajivača janjadi koji ga nadahnjuje u pripremi ukusnog gulaša od janjetine.

    Idite na emisiju
  • 02:20

    Rick Stein: Cornwall

    +

    Epizoda 3, Sezona 2 | Epizoda 3

    Rick upoznaje biologinju Gillian Burke koja ga vodi kroz rijetko stanište zvano atlantska umjerena prašuma, na obali rijeke Helford. Rick slijedi svoju strast za sušenim mesom i otkriva tim koji proizvodi kvalitetnu salamu iz Cornwalla.

    Idite na emisiju
  • 02:50

    Najbolje se jede od kuće

    +

    Talijanski specijalitet, Sezona 1 | Epizoda 30

    Kuhar Gino D’Acampo ima misiju. Dokazati da je kod kuće najslađe. Danas su to talijanski specijaliteti. Klasični recept za škampe, cannelloni s odreskom i vegetarijanske okruglice.

    Idite na emisiju
  • 03:40

    Moja je kuhinja najbolja: Australija

    +

    Vrhunski instant restoran -Thalia i Bianca, Sezona 5 | Epizoda 43

    Natjecatelji ponovno kreću na put po Australiji u posljednjoj rundi s instant-restoranima. Sat otkucava, noževi su spremni i zvono na vratima će ponovno zazvoniti.

    Idite na emisiju
  • 04:45

    Na Serifin način 1

    +

    Gljive, Sezona 2 | Epizoda 1

    U ovoj epizodi Na Serifin način, Serifa Aksoy odlazi tražiti gljive u šumi blizu svog doma. Gljive su mikroorganizmi koje rastu iz zemlje i mogu prouzročiti ozbiljnu štetu ako se konzumiraju otrovne, a ona će nam objasniti razliku između vrsta.

  • 05:10

    Donna Hay: Osnove za vrhunska jela

    +

    Karamel, Sezona 1 | Epizoda 7

    Idite na emisiju
  • 05:35

    Donna Hay: Osnove za vrhunska jela

    +

    Ganache od tamne čokolade, Sezona 1 | Epizoda 8

    Idite na emisiju