Subota

13 Kolovoz

  • 06:00

    Mediteranski bijeg Ricka Steina

    +

    Sicilija i Apulija, Sezona 1 | Epizoda 3

    Rick nastavlja putovanje Sicilijom, uživajući u bojama i ambijentu riblje tržnice u Cataniji.

  • 07:00

    Mediteranski bijeg Ricka Steina

    +

    Apulija i Krf, Sezona 1 | Epizoda 4

    Rick napušta Italiju i odlazi na grčki otok Krf gdje uživa u obiteljskoj gozbi.

  • 08:10

    Jamiejev i Jimmyjev gastronomski izazov

    +

    Amir Khan, Sezona 8 | Epizoda 8

    Noć je za borbu na Southend molu jer dvostruki svjetski boksački prvak Amir Khan ulazi u ring.

    Idite na emisiju
  • 09:05

    Pecimo s Franciscom Moreirom

    +

    Okusi Portugala, Sezona 1 | Epizoda 19

    Francisco priznaje da voli tradicionalne portugalske okuse. Skuta i cimet stvorit će tortu koju treba preliti sirupom od meta i ukrasiti koštunjavim voćem.

    Idite na emisiju
  • 09:35

    Pecimo s Franciscom Moreirom

    +

    Choux tjestenina, Sezona 1 | Epizoda 20

    Danas će Francisco pripremiti choux paketiće punjene ganache kremom od mliječne čokolade i mango gelom s okusom kardamoma; profiterole s pekmezom od malina i laganom pjenicom od čokolade i kokosa. Za kraj Paris-Brest od lješnjaka, karamele i pralina.

    Idite na emisiju
  • 10:05

    Chuckov slobodni tjedan: Meksiko

    +

    Huamantla, Sezona 1 | Epizoda 5

    Meksiko je poznat po festivalima, a u Humantlu dolaze tisuće ljudi vidjeti kako se ulica pretvara u tepih od cvijeća dug osam kilometara! Prije toga će Chuck Hughes pokušati napraviti sladoled, boriti se s bikovima i pridobiti lokalno stanovništvo.

  • 10:30

    Chuckov slobodni tjedan: Meksiko

    +

    Oaxaca, Sezona 1 | Epizoda 6

    Chuck Huges dolazi u Oaxacu i kreće ravno prema najpoznatijem Tlyuda štandu, gdje duboko u noć poslužuju meksički ekvivalent pizze. Sljedeći dan odlazi u lov na najpopularniju grickalicu u Oaxaci, pržene skakavce.

  • 11:00

    Za Patinim meksičkim stolom

    +

    Dan na selu Sinaloe, Sezona 8 | Epizoda 11

    U ovoj epizodi Pati putuje na selo, vidjeti farme i ribarnice kako bi pobliže upoznala bogatstvo koje Sinaloa nudi. Posjetit će mljekaru koja je poznata po svježem siru i dobiti lekciju iz slatkovodnog pecanja.

    Idite na emisiju
  • 11:30

    Jamiejevi jednostavni obroci za svaki dan

    +

    Epizoda 17, Sezona 1 | Epizoda 17

    Tradicionalna pečena piletina na francuski način, savjeti kako ukusno iskoristiti ostatke staroga kruha i linguini od kozica u kremastom umaku za prijatelja i mentora Gennara Contalda teme su današnjih Jamiejevih brzih i jednostavnih obroka.

    Idite na emisiju
  • 12:00

    Jamiejevi jednostavni obroci za svaki dan

    +

    Epizoda 18, Sezona 1 | Epizoda 18

    Jamie priprema pečenu piletinu na posve nov način, kombinirajući je sa sastojcima za pizzu Margheritu – bosiljak, rajčicu i mozzarellu, a potom nevjerojatne prepečence od kozica za cijelu obitelj.

    Idite na emisiju
  • 12:30

    Mediteranski bijeg Ricka Steina

    +

    Majorca i Katalonija, Sezona 1 | Epizoda 5

    S Krfa, Rick nastavlja prema španjolskom otoku Mallorci, gdje jede ono što opisuje najukusnijom janjetinom koju je ikad kušao.

  • 13:50

    Mediteranski bijeg Ricka Steina

    +

    Maroko i Turska, Sezona 1 | Epizoda 6

    Mediteranska putovanja Ricka Steina nastavljaju se u Maroku i završavaju u Turskoj uz mnoštvo lokalnih specijaliteta i dojmova s putovanja.

  • 15:00

    Jamiejev i Jimmyjev gastronomski izazov

    +

    Joe Lycett, Sezona 8 | Epizoda 9

    Momcima će se pridružiti Joe Lycett za večer zabave, gozbe i lekcije iz kuhanja. Joe je oduvijek želio postati talijanska baka s velikim rukama za izradu tjestenine.

    Idite na emisiju
  • 16:00

    Jednostavno Raymond Blanc 1

    +

    Raymondova putovanja, Sezona 1 | Epizoda 7

    Raymond Blanc dijeli svoju ljubav prema putovanjima, te prihvaća utjecaj drugih kultura u svoju kuhinju. Obogaćivanjem svoje vlastite francuske kulture i kuhinje, priprema senzacionalne svježe brzo pržene lignje sa saltom od rikole i komorača.

  • 17:00

    Kuhajte kao Talijani

    +

    Kuhaj očima i rukama, Sezona 1 | Epizoda 3

    Talijanskim kuharima nikad nisu bili važni recepti koliko instinkt. Silvia ništa neće mjeriti niti raditi uz pomoć uređaja, sve odoka. Ukusne minipizze od ostatka kruha, rižoto od kozica i limuna i štruca od jogurta i bobica. Vjerujte očima i rukama!

    Idite na emisiju
  • 17:30

    Kuhajte kao Talijani

    +

    Sveti kruh, Sezona 1 | Epizoda 4

    Kruh je svetinja u Italiji i prisutan u svakom obroku. Silvia dijeli tri ukusna recepta kako iskoristiti ostatke kruha: zdrava tjestenina orecchiette, pečena riba s pečenim kruhom i nevjerojatan desert od starog kruha.

    Idite na emisiju
  • 18:00

    Pecimo s Franciscom Moreirom

    +

    Keksi, Sezona 2 | Epizoda 1

    Dobar keks nikad se ne odbija, a najbolji keksi pripremaju se kod kuće.

    Idite na emisiju
  • 18:30

    Pecimo s Franciscom Moreirom

    +

    Prirodne prehrambene boje, Sezona 2 | Epizoda 2

    Prirodni pigmenti često se upotrebljavaju u slasticama, a Francisco ih voli jer, osim boje, imaju i poseban okus.

    Idite na emisiju
  • 19:00

    Chuckov slobodni tjedan: Meksiko

    +

    Puebla, Sezona 1 | Epizoda 7

    U Pueblu se Chuck Huges susreće s vlasnikom lokalnog štanda na kojem se prodaju sokovi, i on ga divljim cestama vodi do obližnjeg vulkana. Tamo će vlasniku taco štanda pomoći pripremiti Quesadillas od divljih gljiva.

  • 19:30

    Chuckov slobodni tjedan: Meksiko

    +

    Meksiko, Sezona 1 | Epizoda 8

    Grad Meksiko je dom skoro svemu! Chuck će istražiti Tacos al Pastor, ukusne tacose od svinjetine, te upoznati Indio Reyesa, poznatog umjetnika za tetoviranje, koji će nam otkriti svoj plan za Chuckovu novu tetovažu.

  • 19:55

    Za Patinim meksičkim stolom

    +

    Kako ti kažeš Tucson?, Sezona 8 | Epizoda 13

    U ovoj specijalnoj epizodi, Pati putuje na sjever Arizone, u Tucson, grad koji tvrdi da ima najbolje 23 milje meksičke hrane na svijetu. Posjetit će restorane i upoznati lokalne kuhare, te pokušati razumjeti što je zapravo meksička hrana u Americi.

    Idite na emisiju
  • 20:25

    Za Patinim meksičkim stolom

    +

    Tucson: Vrata u Sonoru, Sezona 9 | Epizoda 1

    U Tucsonu, Pati uči osnove pravljenja kruha od jednog od najboljih američkih pekara, Don Guerre iz pekare Barrio. To iskustvo će je nagnati da ode u Sonoru, kako bi vidjela odakle potječe sonoranska pšenica.

    Idite na emisiju
  • 20:55

    Tajne ladanjske kuće Mary Berry 1

    +

    Goodwood, Sezona 1 | Epizoda 4

    Mary posjećuje dom Goodwood obitelji March. Poznati su po konjskim i motociklističkim utrkama. Mary će zato ići na uzbudljivi krug s lordom Marchem u autu kojeg je dizajnirao njegov djed, a pozvana je i na njegove slavne večere.

    Idite na emisiju
  • 22:00

    Rudolphova pekarnica

    +

    Epizoda 17, Sezona 7 | Epizoda 17

    Idite na emisiju
  • 22:30

    Rudolphova pekarnica

    +

    Epizoda 18, Sezona 7 | Epizoda 18

    Idite na emisiju
  • 23:00

    Mediteranski bijeg Ricka Steina

    +

    Majorca i Katalonija, Sezona 1 | Epizoda 5

    S Krfa, Rick nastavlja prema španjolskom otoku Mallorci, gdje jede ono što opisuje najukusnijom janjetinom koju je ikad kušao.

  • 00:10

    Mediteranski bijeg Ricka Steina

    +

    Maroko i Turska, Sezona 1 | Epizoda 6

    Mediteranska putovanja Ricka Steina nastavljaju se u Maroku i završavaju u Turskoj uz mnoštvo lokalnih specijaliteta i dojmova s putovanja.

  • 01:15

    Jamiejev i Jimmyjev gastronomski izazov

    +

    Joe Lycett, Sezona 8 | Epizoda 9

    Momcima će se pridružiti Joe Lycett za večer zabave, gozbe i lekcije iz kuhanja. Joe je oduvijek želio postati talijanska baka s velikim rukama za izradu tjestenine.

    Idite na emisiju
  • 02:10

    Jednostavno Raymond Blanc 1

    +

    Raymondova putovanja, Sezona 1 | Epizoda 7

    Raymond Blanc dijeli svoju ljubav prema putovanjima, te prihvaća utjecaj drugih kultura u svoju kuhinju. Obogaćivanjem svoje vlastite francuske kulture i kuhinje, priprema senzacionalne svježe brzo pržene lignje sa saltom od rikole i komorača.

  • 03:00

    Kuhajte kao Talijani

    +

    Sveti kruh, Sezona 1 | Epizoda 4

    Kruh je svetinja u Italiji i prisutan u svakom obroku. Silvia dijeli tri ukusna recepta kako iskoristiti ostatke kruha: zdrava tjestenina orecchiette, pečena riba s pečenim kruhom i nevjerojatan desert od starog kruha.

    Idite na emisiju
  • 03:25

    Kuhanje bez granica

    +

    Kuhanje bez granica 6, 16, Sezona 6 | Epizoda 16

    Idite na emisiju
  • 03:50

    Kuhanje bez granica

    +

    Kuhanje bez granica 6, 17, Sezona 6 | Epizoda 17

    Idite na emisiju
  • 04:20

    Chuckov slobodni tjedan: Meksiko

    +

    Puebla, Sezona 1 | Epizoda 7

    U Pueblu se Chuck Huges susreće s vlasnikom lokalnog štanda na kojem se prodaju sokovi, i on ga divljim cestama vodi do obližnjeg vulkana. Tamo će vlasniku taco štanda pomoći pripremiti Quesadillas od divljih gljiva.

  • 04:45

    Chuckov slobodni tjedan: Meksiko

    +

    Meksiko, Sezona 1 | Epizoda 8

    Grad Meksiko je dom skoro svemu! Chuck će istražiti Tacos al Pastor, ukusne tacose od svinjetine, te upoznati Indio Reyesa, poznatog umjetnika za tetoviranje, koji će nam otkriti svoj plan za Chuckovu novu tetovažu.

  • 05:10

    Za Patinim meksičkim stolom

    +

    Kako ti kažeš Tucson?, Sezona 8 | Epizoda 13

    U ovoj specijalnoj epizodi, Pati putuje na sjever Arizone, u Tucson, grad koji tvrdi da ima najbolje 23 milje meksičke hrane na svijetu. Posjetit će restorane i upoznati lokalne kuhare, te pokušati razumjeti što je zapravo meksička hrana u Americi.

    Idite na emisiju
  • 05:35

    Za Patinim meksičkim stolom

    +

    Tucson: Vrata u Sonoru, Sezona 9 | Epizoda 1

    U Tucsonu, Pati uči osnove pravljenja kruha od jednog od najboljih američkih pekara, Don Guerre iz pekare Barrio. To iskustvo će je nagnati da ode u Sonoru, kako bi vidjela odakle potječe sonoranska pšenica.

    Idite na emisiju