Raspored
Petak
12 Kolovoz
06:10
Shane Delia na putu začina
+Kultura hrane u svitanje civilizacije (Gaziantep i Mardin), Sezona 2 | Epizoda 7
Prije puno tisuća godina, temelji bliskoistočne kuhinje postavljeni su u Mezopotamiji. Shane putuje na obalu Eufrata i Tigrisa u Turskoj gdje susreće živuću povijest na tanjuru.
Idite na emisiju06:35
Shane Delia na putu začina
+Trabzon - Glad za Hamsijem, Sezona 2 | Epizoda 8
Shane putuje na sjever do grada Trabzona, luke na Crnom moru, gdje hvata posebnu ribu, hamsi, te recepte koji ovoj malenoj ribi nalik inčunu služe na čast. Upoznat će se s planinskim ljudima koji otkrivaju tajnu usavršavanja svoje jednostavne hrane.
Idite na emisiju07:00
Okus destinacije: Kina
+Peking, Sezona 1 | Epizoda 1
Adam Liaw odlazi u Peking, rodni grad njegove majke, gdje započinje putovanje kroz kulinarstvo, povijest i svoje naslijeđe obilazeći drevne kineske provincije.
07:30
Okus destinacije: Kina
+Provincija Anhui, Sezona 1 | Epizoda 2
Adam posjećuje prekrasnu planinsku provinciju Anhui, gdje je nastala jedna od osam velikih regionalnih kuhinja Kine. Hrana je ovdje izdašna i seoska, a stanovnici koriste sezonsko, divlje voće i povrće iz planina.
08:00
Jamiejeva brza i laka jela
+Jamiejeva brza i laka jela, Sezona 1 | Epizoda 5
Idite na emisiju08:30
Jamiejeva brza i laka jela
+Jamiejeva brza i laka jela, Sezona 1 | Epizoda 6
Idite na emisiju09:00
Pecimo s Franciscom Moreirom
+Brzi deserti, Sezona 2 | Epizoda 3
Kad Francisco nema vremena za složene deserte, brzi recepti su uvijek na dohvat ruke.
Idite na emisiju09:30
Pecimo s Franciscom Moreirom
+Palačinke, Sezona 2 | Epizoda 4
Francisco obožava palačinke, posebice zbog njihove raznovrsnosti – od crepe suzette do najobičnijih palačinki s mnoštvom punjenja.
Idite na emisiju10:00
Rick Stein: Cornwall
+Epizoda 7, Sezona 1 | Epizoda 7
Rick istražuje jednu od skrivenih tajni Cornwalla, zabačeno i predivno ušće rijeke Fowey. Odlazi na putovanje brodom kako bi naučio povijest tog područja i dobio jedinstven pogled na lijepe zgrade duž riječne obale.
Idite na emisiju10:30
Rick Stein: Cornwall
+Epizoda 8, Sezona 1 | Epizoda 8
Na divljoj obali sjevernog Atlantika, Rick odlazi u ribolov sa svojim starim prijateljem i poznatim kuharom Nathanom Outlawom. Rick priprema cornwallski Briam, ukusno sporo kuhano jelo sa svježim povrćem.
Idite na emisiju11:00
Na Serifin način 1
+Patlidžan, Sezona 1 | Epizoda 9
U ovoj epizodi, Serifa Aksoy koristi različite vrste patlidžana koje je ubrala iz svog vrta, kako bi stvorila cijelu lepezu jela. Napravit će toranj od patlidžana, tradicionalan kebab od patlidžana i iznimno jelo "à la Serife."
11:30
Dobar tek
+Rođendan, Sezona 4 | Epizoda 13
Lora i Stojan danas nam nude jelovnik dostojan proslave rođendana. Predjelo “labneh” priprema se od procijeđenog jogurta. Za mesne okruglice koristimo puretinu, dok je torta i više nego ukusna - medovik s jogurtom i borovnicama.
Idite na emisiju12:00
Lorraine Pascale: Kako postati bolji kuhar 1
+Tony, Sezona 1 | Epizoda 1
Lorraine pomaže Tonyju savladati jelovnik nadahnut Mediteranom.
Idite na emisiju12:30
Lorraine Pascale: Kako postati bolji kuhar 1
+Bryony, Sezona 1 | Epizoda 2
Lorraine pomaže Bryony organizirati djevojačku zabavu za njezinu najbolju prijateljicu.
Idite na emisiju13:00
Okus Italije 1
+Orvieto, Sezona 1 | Epizoda 5
Nisha Katona kreće na zadatak kroz Italiju kako bi otkrila skrivene kulinarske dragulje. Istražujemo predivan grad Orvieto – dragulj u planinama, dok Nishu inspiriraju lokalna jela.
Idite na emisiju13:30
Okus Italije 1
+Bari, Sezona 1 | Epizoda 6
Nisha Katona kreće na zadatak kroz Italiju kako bi otkrila skrivene kulinarske dragulje. Bari upoznaje Nishu s 400 godina starim obiteljskim receptom.
Idite na emisiju14:00
Okus destinacije: Kina
+Jiangsu, Sezona 1 | Epizoda 3
Adam nastavlja otkrivanje povijesti Kine kroz hranu dok posjećuje provincije Jiangsu i Zhejiang, a koje su među osam najvećih regionalnih kuhinja Kine, poznate po svom bogatstvu i profinjenosti.
14:30
Okus destinacije: Kina
+Šangaj, Sezona 1 | Epizoda 4
Adam Liaw stiže u jedan od najvećih gradova na svijetu, Šangaj, i saznaje da je to moderno i kozmopolitsko središte.
15:00
Jamiejeva brza i laka jela
+Jamiejeva brza i laka jela, Sezona 1 | Epizoda 7
Idite na emisiju15:30
Jamiejeva brza i laka jela
+Jamiejeva brza i laka jela, Sezona 1 | Epizoda 8
Idite na emisiju16:00
Na Serifin način 1
+Paprike, Sezona 1 | Epizoda 10
Ova epizoda Na Serifin način usredotočuje se na različite vrste paprike, od slatkih do onih ljutih koje donose okus na naše stolove. Kuharica s nama dijeli kako ispravno koristiti sve vrste paprika.
16:30
Dobar tek
+Rođendan, Sezona 4 | Epizoda 13
Lora i Stojan danas nam nude jelovnik dostojan proslave rođendana. Predjelo “labneh” priprema se od procijeđenog jogurta. Za mesne okruglice koristimo puretinu, dok je torta i više nego ukusna - medovik s jogurtom i borovnicama.
Idite na emisiju17:00
Pecimo s Franciscom Moreirom
+Želei, Sezona 2 | Epizoda 5
Ako mislite da je žele samo miješanje praha i vode, hlađenje i konzumacija... sjednite i pogledajte što vam Francisco ima za pokazati.
Idite na emisiju17:30
Pecimo s Franciscom Moreirom
+Kreme za kolače, Sezona 2 | Epizoda 6
Dobra krema za kolače može pretvoriti najobičniji desert u slastičarski dragulj.
Idite na emisiju18:00
Moja je kuhinja najbolja: Australija
+1. eliminacijski krug, Sezona 5 | Epizoda 39
U prvom eliminacijskom krugu u kuhinji emisije Moja je kuhinja najbolja tri se ekipe bore u žestokom kuhinjskom natjecanju. Na kraju večeri, jedna ekipa će biti eliminirana. Tko će se to uputiti kući?
Idite na emisiju19:25
Lorraine Pascale: Kako postati bolji kuhar 1
+Bryony, Sezona 1 | Epizoda 2
Lorraine pomaže Bryony organizirati djevojačku zabavu za njezinu najbolju prijateljicu.
Idite na emisiju20:00
Rick Stein: Cornwall
+Epizoda 9, Sezona 1 | Epizoda 9
Kod vodopada Golitha, gdje se rijeka Fowey spušta u more, Rick upoznaje Dawn French, britansku kraljicu komedije koja je u Cornwallu napravila svoj dom. Također, Rick se susreće s čovjekom koji smatra da je otkrio novu super hranu.
Idite na emisiju20:30
Rick Stein: Cornwall
+Epizoda 10, Sezona 1 | Epizoda 10
Rick Stein ulazi u utrobu Cornwalla, kako bi otkrio ono što lokalni stanovnici zovu bijelo zlato. Zatim se penje na cornwallske Alpe, velike hrpe šljake nastale rudarenjem gline. Nakon kupanja u skrivenoj pećini, Rick priprema jelo od brancina.
Idite na emisiju21:00
Jamiejeva brza i laka jela
+Jamiejeva brza i laka jela, Sezona 1 | Epizoda 7
Idite na emisiju21:30
Jamiejeva brza i laka jela
+Jamiejeva brza i laka jela, Sezona 1 | Epizoda 8
Idite na emisiju22:00
Okus destinacije: Kina
+Jiangsu, Sezona 1 | Epizoda 3
Adam nastavlja otkrivanje povijesti Kine kroz hranu dok posjećuje provincije Jiangsu i Zhejiang, a koje su među osam najvećih regionalnih kuhinja Kine, poznate po svom bogatstvu i profinjenosti.
22:30
Okus destinacije: Kina
+Šangaj, Sezona 1 | Epizoda 4
Adam Liaw stiže u jedan od najvećih gradova na svijetu, Šangaj, i saznaje da je to moderno i kozmopolitsko središte.
23:00
Okus Italije 1
+Orvieto, Sezona 1 | Epizoda 5
Nisha Katona kreće na zadatak kroz Italiju kako bi otkrila skrivene kulinarske dragulje. Istražujemo predivan grad Orvieto – dragulj u planinama, dok Nishu inspiriraju lokalna jela.
Idite na emisiju23:30
Okus Italije 1
+Bari, Sezona 1 | Epizoda 6
Nisha Katona kreće na zadatak kroz Italiju kako bi otkrila skrivene kulinarske dragulje. Bari upoznaje Nishu s 400 godina starim obiteljskim receptom.
Idite na emisiju00:00
Dobar tek
+Rođendan, Sezona 4 | Epizoda 13
Lora i Stojan danas nam nude jelovnik dostojan proslave rođendana. Predjelo “labneh” priprema se od procijeđenog jogurta. Za mesne okruglice koristimo puretinu, dok je torta i više nego ukusna - medovik s jogurtom i borovnicama.
Idite na emisiju00:30
Na Serifin način 1
+Paprike, Sezona 1 | Epizoda 10
Ova epizoda Na Serifin način usredotočuje se na različite vrste paprike, od slatkih do onih ljutih koje donose okus na naše stolove. Kuharica s nama dijeli kako ispravno koristiti sve vrste paprika.
01:00
Shane Delia na putu začina
+Ordu - Gdje je Gruzija uvijek na pameti, Sezona 2 | Epizoda 9
U Ordu se Shane upoznaje s kuhinjom čija kulinarska baština leži na sjeveru Gruzije. Nakon posjete plantaži lješnjaka i zelenog čaja, Shane upoznaje nešto potpuno drugačije – školu turskog kuhanja.
Idite na emisiju01:30
Shane Delia na putu začina
+Tajne Istanbula - Kulinarsko podzemlje, Sezona 2 | Epizoda 10
Shane se u Istanbul vraća privatnim brodom kroz Bospor, pored palača i nebrojeno puno putničkih brodova. Siguran je da postoji više od očitih stvari i odlučan je pronaći put u tajni kulinarski svijet Istanbula.
Idite na emisiju02:00
Rick Stein: Cornwall
+Epizoda 9, Sezona 1 | Epizoda 9
Kod vodopada Golitha, gdje se rijeka Fowey spušta u more, Rick upoznaje Dawn French, britansku kraljicu komedije koja je u Cornwallu napravila svoj dom. Također, Rick se susreće s čovjekom koji smatra da je otkrio novu super hranu.
Idite na emisiju02:20
Rick Stein: Cornwall
+Epizoda 10, Sezona 1 | Epizoda 10
Rick Stein ulazi u utrobu Cornwalla, kako bi otkrio ono što lokalni stanovnici zovu bijelo zlato. Zatim se penje na cornwallske Alpe, velike hrpe šljake nastale rudarenjem gline. Nakon kupanja u skrivenoj pećini, Rick priprema jelo od brancina.
Idite na emisiju02:50
Najbolje se jede od kuće
+Blackpool, Sezona 1 | Epizoda 26
Kuhar Gino D'Acampo ima zadatak dokazati da nema boljeg jela od domaćeg. Danas je u Blackpoolu zbog stoljetne europske janjetinu, ribljih štapića Fleetwood i karipke letače.
Idite na emisiju03:40
Moja je kuhinja najbolja: Australija
+1. eliminacijski krug, Sezona 5 | Epizoda 39
U prvom eliminacijskom krugu u kuhinji emisije Moja je kuhinja najbolja tri se ekipe bore u žestokom kuhinjskom natjecanju. Na kraju večeri, jedna ekipa će biti eliminirana. Tko će se to uputiti kući?
Idite na emisiju05:00
Lorraine Pascale: Kako postati bolji kuhar 1
+Sonia, Sezona 1 | Epizoda 3
Lorraine pokazuje majci troje djece kako napraviti domaće obiteljske obroke.
Idite na emisiju05:30
Lorraine Pascale: Kako postati bolji kuhar 1
+Neil, Sezona 1 | Epizoda 4
Lorraine uči Neila kako napraviti tartove od lisnatog tijesta sa šparogama i krem sirom.
Idite na emisiju