Petak

12 Kolovoz

  • 06:10

    Shane Delia na putu začina

    +

    Kultura hrane u svitanje civilizacije (Gaziantep i Mardin), Sezona 2 | Epizoda 7

    Prije puno tisuća godina, temelji bliskoistočne kuhinje postavljeni su u Mezopotamiji. Shane putuje na obalu Eufrata i Tigrisa u Turskoj gdje susreće živuću povijest na tanjuru.

    Idite na emisiju
  • 06:35

    Shane Delia na putu začina

    +

    Trabzon - Glad za Hamsijem, Sezona 2 | Epizoda 8

    Shane putuje na sjever do grada Trabzona, luke na Crnom moru, gdje hvata posebnu ribu, hamsi, te recepte koji ovoj malenoj ribi nalik inčunu služe na čast. Upoznat će se s planinskim ljudima koji otkrivaju tajnu usavršavanja svoje jednostavne hrane.

    Idite na emisiju
  • 07:00

    Okus destinacije: Kina

    +

    Peking, Sezona 1 | Epizoda 1

    Adam Liaw odlazi u Peking, rodni grad njegove majke, gdje započinje putovanje kroz kulinarstvo, povijest i svoje naslijeđe obilazeći drevne kineske provincije.

  • 07:30

    Okus destinacije: Kina

    +

    Provincija Anhui, Sezona 1 | Epizoda 2

    Adam posjećuje prekrasnu planinsku provinciju Anhui, gdje je nastala jedna od osam velikih regionalnih kuhinja Kine. Hrana je ovdje izdašna i seoska, a stanovnici koriste sezonsko, divlje voće i povrće iz planina.

  • 08:00

    Jamiejeva brza i laka jela

    +

    Jamiejeva brza i laka jela, Sezona 1 | Epizoda 5

    Idite na emisiju
  • 08:30

    Jamiejeva brza i laka jela

    +

    Jamiejeva brza i laka jela, Sezona 1 | Epizoda 6

    Idite na emisiju
  • 09:00

    Pecimo s Franciscom Moreirom

    +

    Brzi deserti, Sezona 2 | Epizoda 3

    Kad Francisco nema vremena za složene deserte, brzi recepti su uvijek na dohvat ruke.

    Idite na emisiju
  • 09:30

    Pecimo s Franciscom Moreirom

    +

    Palačinke, Sezona 2 | Epizoda 4

    Francisco obožava palačinke, posebice zbog njihove raznovrsnosti – od crepe suzette do najobičnijih palačinki s mnoštvom punjenja.

    Idite na emisiju
  • 10:00

    Rick Stein: Cornwall

    +

    Epizoda 7, Sezona 1 | Epizoda 7

    Rick istražuje jednu od skrivenih tajni Cornwalla, zabačeno i predivno ušće rijeke Fowey. Odlazi na putovanje brodom kako bi naučio povijest tog područja i dobio jedinstven pogled na lijepe zgrade duž riječne obale.

    Idite na emisiju
  • 10:30

    Rick Stein: Cornwall

    +

    Epizoda 8, Sezona 1 | Epizoda 8

    Na divljoj obali sjevernog Atlantika, Rick odlazi u ribolov sa svojim starim prijateljem i poznatim kuharom Nathanom Outlawom. Rick priprema cornwallski Briam, ukusno sporo kuhano jelo sa svježim povrćem.

    Idite na emisiju
  • 11:00

    Na Serifin način 1

    +

    Patlidžan, Sezona 1 | Epizoda 9

    U ovoj epizodi, Serifa Aksoy koristi različite vrste patlidžana koje je ubrala iz svog vrta, kako bi stvorila cijelu lepezu jela. Napravit će toranj od patlidžana, tradicionalan kebab od patlidžana i iznimno jelo "à la Serife."

  • 11:30

    Dobar tek

    +

    Rođendan, Sezona 4 | Epizoda 13

    Lora i Stojan danas nam nude jelovnik dostojan proslave rođendana. Predjelo “labneh” priprema se od procijeđenog jogurta. Za mesne okruglice koristimo puretinu, dok je torta i više nego ukusna - medovik s jogurtom i borovnicama.

    Idite na emisiju
  • 12:00

    Lorraine Pascale: Kako postati bolji kuhar 1

    +

    Tony, Sezona 1 | Epizoda 1

    Lorraine pomaže Tonyju savladati jelovnik nadahnut Mediteranom.

    Idite na emisiju
  • 12:30

    Lorraine Pascale: Kako postati bolji kuhar 1

    +

    Bryony, Sezona 1 | Epizoda 2

    Lorraine pomaže Bryony organizirati djevojačku zabavu za njezinu najbolju prijateljicu.

    Idite na emisiju
  • 13:00

    Okus Italije 1

    +

    Orvieto, Sezona 1 | Epizoda 5

    Nisha Katona kreće na zadatak kroz Italiju kako bi otkrila skrivene kulinarske dragulje. Istražujemo predivan grad Orvieto – dragulj u planinama, dok Nishu inspiriraju lokalna jela.

    Idite na emisiju
  • 13:30

    Okus Italije 1

    +

    Bari, Sezona 1 | Epizoda 6

    Nisha Katona kreće na zadatak kroz Italiju kako bi otkrila skrivene kulinarske dragulje. Bari upoznaje Nishu s 400 godina starim obiteljskim receptom.

    Idite na emisiju
  • 14:00

    Okus destinacije: Kina

    +

    Jiangsu, Sezona 1 | Epizoda 3

    Adam nastavlja otkrivanje povijesti Kine kroz hranu dok posjećuje provincije Jiangsu i Zhejiang, a koje su među osam najvećih regionalnih kuhinja Kine, poznate po svom bogatstvu i profinjenosti.

  • 14:30

    Okus destinacije: Kina

    +

    Šangaj, Sezona 1 | Epizoda 4

    Adam Liaw stiže u jedan od najvećih gradova na svijetu, Šangaj, i saznaje da je to moderno i kozmopolitsko središte.

  • 15:00

    Jamiejeva brza i laka jela

    +

    Jamiejeva brza i laka jela, Sezona 1 | Epizoda 7

    Idite na emisiju
  • 15:30

    Jamiejeva brza i laka jela

    +

    Jamiejeva brza i laka jela, Sezona 1 | Epizoda 8

    Idite na emisiju
  • 16:00

    Na Serifin način 1

    +

    Paprike, Sezona 1 | Epizoda 10

    Ova epizoda Na Serifin način usredotočuje se na različite vrste paprike, od slatkih do onih ljutih koje donose okus na naše stolove. Kuharica s nama dijeli kako ispravno koristiti sve vrste paprika.

  • 16:30

    Dobar tek

    +

    Rođendan, Sezona 4 | Epizoda 13

    Lora i Stojan danas nam nude jelovnik dostojan proslave rođendana. Predjelo “labneh” priprema se od procijeđenog jogurta. Za mesne okruglice koristimo puretinu, dok je torta i više nego ukusna - medovik s jogurtom i borovnicama.

    Idite na emisiju
  • 17:00

    Pecimo s Franciscom Moreirom

    +

    Želei, Sezona 2 | Epizoda 5

    Ako mislite da je žele samo miješanje praha i vode, hlađenje i konzumacija... sjednite i pogledajte što vam Francisco ima za pokazati.

    Idite na emisiju
  • 17:30

    Pecimo s Franciscom Moreirom

    +

    Kreme za kolače, Sezona 2 | Epizoda 6

    Dobra krema za kolače može pretvoriti najobičniji desert u slastičarski dragulj.

    Idite na emisiju
  • 18:00

    Moja je kuhinja najbolja: Australija

    +

    1. eliminacijski krug, Sezona 5 | Epizoda 39

    U prvom eliminacijskom krugu u kuhinji emisije Moja je kuhinja najbolja tri se ekipe bore u žestokom kuhinjskom natjecanju. Na kraju večeri, jedna ekipa će biti eliminirana. Tko će se to uputiti kući?

    Idite na emisiju
  • 19:25

    Lorraine Pascale: Kako postati bolji kuhar 1

    +

    Bryony, Sezona 1 | Epizoda 2

    Lorraine pomaže Bryony organizirati djevojačku zabavu za njezinu najbolju prijateljicu.

    Idite na emisiju
  • 20:00

    Rick Stein: Cornwall

    +

    Epizoda 9, Sezona 1 | Epizoda 9

    Kod vodopada Golitha, gdje se rijeka Fowey spušta u more, Rick upoznaje Dawn French, britansku kraljicu komedije koja je u Cornwallu napravila svoj dom. Također, Rick se susreće s čovjekom koji smatra da je otkrio novu super hranu.

    Idite na emisiju
  • 20:30

    Rick Stein: Cornwall

    +

    Epizoda 10, Sezona 1 | Epizoda 10

    Rick Stein ulazi u utrobu Cornwalla, kako bi otkrio ono što lokalni stanovnici zovu bijelo zlato. Zatim se penje na cornwallske Alpe, velike hrpe šljake nastale rudarenjem gline. Nakon kupanja u skrivenoj pećini, Rick priprema jelo od brancina.

    Idite na emisiju
  • 21:00

    Jamiejeva brza i laka jela

    +

    Jamiejeva brza i laka jela, Sezona 1 | Epizoda 7

    Idite na emisiju
  • 21:30

    Jamiejeva brza i laka jela

    +

    Jamiejeva brza i laka jela, Sezona 1 | Epizoda 8

    Idite na emisiju
  • 22:00

    Okus destinacije: Kina

    +

    Jiangsu, Sezona 1 | Epizoda 3

    Adam nastavlja otkrivanje povijesti Kine kroz hranu dok posjećuje provincije Jiangsu i Zhejiang, a koje su među osam najvećih regionalnih kuhinja Kine, poznate po svom bogatstvu i profinjenosti.

  • 22:30

    Okus destinacije: Kina

    +

    Šangaj, Sezona 1 | Epizoda 4

    Adam Liaw stiže u jedan od najvećih gradova na svijetu, Šangaj, i saznaje da je to moderno i kozmopolitsko središte.

  • 23:00

    Okus Italije 1

    +

    Orvieto, Sezona 1 | Epizoda 5

    Nisha Katona kreće na zadatak kroz Italiju kako bi otkrila skrivene kulinarske dragulje. Istražujemo predivan grad Orvieto – dragulj u planinama, dok Nishu inspiriraju lokalna jela.

    Idite na emisiju
  • 23:30

    Okus Italije 1

    +

    Bari, Sezona 1 | Epizoda 6

    Nisha Katona kreće na zadatak kroz Italiju kako bi otkrila skrivene kulinarske dragulje. Bari upoznaje Nishu s 400 godina starim obiteljskim receptom.

    Idite na emisiju
  • 00:00

    Dobar tek

    +

    Rođendan, Sezona 4 | Epizoda 13

    Lora i Stojan danas nam nude jelovnik dostojan proslave rođendana. Predjelo “labneh” priprema se od procijeđenog jogurta. Za mesne okruglice koristimo puretinu, dok je torta i više nego ukusna - medovik s jogurtom i borovnicama.

    Idite na emisiju
  • 00:30

    Na Serifin način 1

    +

    Paprike, Sezona 1 | Epizoda 10

    Ova epizoda Na Serifin način usredotočuje se na različite vrste paprike, od slatkih do onih ljutih koje donose okus na naše stolove. Kuharica s nama dijeli kako ispravno koristiti sve vrste paprika.

  • 01:00

    Shane Delia na putu začina

    +

    Ordu - Gdje je Gruzija uvijek na pameti, Sezona 2 | Epizoda 9

    U Ordu se Shane upoznaje s kuhinjom čija kulinarska baština leži na sjeveru Gruzije. Nakon posjete plantaži lješnjaka i zelenog čaja, Shane upoznaje nešto potpuno drugačije – školu turskog kuhanja.

    Idite na emisiju
  • 01:30

    Shane Delia na putu začina

    +

    Tajne Istanbula - Kulinarsko podzemlje, Sezona 2 | Epizoda 10

    Shane se u Istanbul vraća privatnim brodom kroz Bospor, pored palača i nebrojeno puno putničkih brodova. Siguran je da postoji više od očitih stvari i odlučan je pronaći put u tajni kulinarski svijet Istanbula.

    Idite na emisiju
  • 02:00

    Rick Stein: Cornwall

    +

    Epizoda 9, Sezona 1 | Epizoda 9

    Kod vodopada Golitha, gdje se rijeka Fowey spušta u more, Rick upoznaje Dawn French, britansku kraljicu komedije koja je u Cornwallu napravila svoj dom. Također, Rick se susreće s čovjekom koji smatra da je otkrio novu super hranu.

    Idite na emisiju
  • 02:20

    Rick Stein: Cornwall

    +

    Epizoda 10, Sezona 1 | Epizoda 10

    Rick Stein ulazi u utrobu Cornwalla, kako bi otkrio ono što lokalni stanovnici zovu bijelo zlato. Zatim se penje na cornwallske Alpe, velike hrpe šljake nastale rudarenjem gline. Nakon kupanja u skrivenoj pećini, Rick priprema jelo od brancina.

    Idite na emisiju
  • 02:50

    Najbolje se jede od kuće

    +

    Blackpool, Sezona 1 | Epizoda 26

    Kuhar Gino D'Acampo ima zadatak dokazati da nema boljeg jela od domaćeg. Danas je u Blackpoolu zbog stoljetne europske janjetinu, ribljih štapića Fleetwood i karipke letače.

    Idite na emisiju
  • 03:40

    Moja je kuhinja najbolja: Australija

    +

    1. eliminacijski krug, Sezona 5 | Epizoda 39

    U prvom eliminacijskom krugu u kuhinji emisije Moja je kuhinja najbolja tri se ekipe bore u žestokom kuhinjskom natjecanju. Na kraju večeri, jedna ekipa će biti eliminirana. Tko će se to uputiti kući?

    Idite na emisiju
  • 05:00

    Lorraine Pascale: Kako postati bolji kuhar 1

    +

    Sonia, Sezona 1 | Epizoda 3

    Lorraine pokazuje majci troje djece kako napraviti domaće obiteljske obroke.

    Idite na emisiju
  • 05:30

    Lorraine Pascale: Kako postati bolji kuhar 1

    +

    Neil, Sezona 1 | Epizoda 4

    Lorraine uči Neila kako napraviti tartove od lisnatog tijesta sa šparogama i krem sirom.

    Idite na emisiju