Četvrtak

11 Kolovoz

  • 06:10

    Shane Delia na putu začina

    +

    Fethiye - Zemlja obilja, Sezona 2 | Epizoda 5

    Shane posjećuje Fethiye, koja je oduvijek bila najplodnija i ekološki najraznolikija regija u Turskoj. Upoznaje ženu u selu, nedaleko od obale, koja radi pekmez od grožđa. U susjednom selu će naučiti kako napraviti omiljeno jelo iz djetinjstva – tarhanu.

    Idite na emisiju
  • 06:35

    Shane Delia na putu začina

    +

    Kapadocija - Srce andaluzijske kuhinje, Sezona 2 | Epizoda 6

    Shane u Kapadociji istražuje najpoznatije okuse Turske. Nevjerojatni podzemni gradovi ispoljili su zanimljiva jela kao što je testi kebab, koji se priprema drevnom tehnikom pod zemljom. U Kayseri će naučiti kako se priprema sušeno meso – pastrima.

    Idite na emisiju
  • 07:00

    Okus destinacije: Kina

    +

    Pokrajina Guangdong/Hong Kong, Sezona 1 | Epizoda 9

    Adam Liaw odlazi u domovinu kantonske kuhinje – Hong Kong i Guangdong. Tu će otkriti regionalne kuhinje koje su se proširile po cijelom svijetu.

  • 07:30

    Okus destinacije: Kina

    +

    Otok Hainan, Sezona 1 | Epizoda 10

    Posljednja postaja Adama Liawa je poseban otok Hainan – umirujući, tropski otok i dom Adamovih predaka.

  • 08:00

    Jamiejeva brza i laka jela

    +

    Jamiejeva brza i laka jela, Sezona 1 | Epizoda 3

    Idite na emisiju
  • 08:30

    Jamiejeva brza i laka jela

    +

    Jamiejeva brza i laka jela, Sezona 1 | Epizoda 4

    Idite na emisiju
  • 09:00

    Pecimo s Franciscom Moreirom

    +

    Keksi, Sezona 2 | Epizoda 1

    Dobar keks nikad se ne odbija, a najbolji keksi pripremaju se kod kuće.

    Idite na emisiju
  • 09:30

    Pecimo s Franciscom Moreirom

    +

    Prirodne prehrambene boje, Sezona 2 | Epizoda 2

    Prirodni pigmenti često se upotrebljavaju u slasticama, a Francisco ih voli jer, osim boje, imaju i poseban okus.

    Idite na emisiju
  • 10:00

    Rick Stein: Cornwall

    +

    Epizoda 5, Sezona 1 | Epizoda 5

    Rick Stein se susreće sa svojim dobrim prijateljem, glumcem i komičarom, Barryjem Humphriesom, koji se u Cornwall zaljubio 1960-ih kada je pobjegao iz Londona kako bi razvio svoj poznati lik, Dame Edne Everage.

    Idite na emisiju
  • 10:30

    Rick Stein: Cornwall

    +

    Epizoda 6, Sezona 1 | Epizoda 6

    Rick putuje od veličanstvenog ušća rijeke Camel do jednog od najboljih britanskih vinograda, gdje se pridružuje u berbi grožđa i otkriva da je vrijeme u Cornwallu idealno za proizvodnju najboljeg vina u zemlji.

    Idite na emisiju
  • 11:00

    Na Serifin način 1

    +

    Bamija, Sezona 1 | Epizoda 8

    Serifa Aksoy bere svoju vlastitu bamiju i dijeli s nama koliko različitih, ali ukusnih okusa može nastati korištenjem ispravne vrste za određeni recept. Kuha bogatu juhu od bamija, tempuru od bamija, Serifin ekskluzivni recept i ukiseljenu bamiju.

  • 11:30

    Dobar tek

    +

    Za prijatelje, Sezona 4 | Epizoda 12

    Prijatelji dolaze u goste! Ima li išta ljepše od toga? Koja ćemo im jela ponuditi? Lora i Stojan pomažu nam svojim idejama. Izvanredni humus od cikle, kolumbijski kukuruzni kruh i predivne pljeskavice od patlidžana.

    Idite na emisiju
  • 12:00

    Brza i svježa jela Lorraine Pascal

    +

    Dotjerani zalogajčići, Sezona 1 | Epizoda 5

    Lorraine se okreće zbilja dotjeranim zalogajčićima koji će vas sigurno impresionirati.

    Idite na emisiju
  • 12:30

    Brza i svježa jela Lorraine Pascal

    +

    Jednostavno i svakodnevno, Sezona 1 | Epizoda 6

    Lorraine se okreće onim brzim jelima koja se mogu ugurati u svakodnevni život.

    Idite na emisiju
  • 13:00

    Donalove azijske pečene slastice

    +

    Hong Kong 1. dio, Sezona 1 | Epizoda 1

    Donal Skehan je u Hong Kongu gdje u ulici Wellington posjećuje Lin Heung, jednu od najstarijih gradskih pekarnica, osnovanu 1889., danas jednu od najprometnijih gradskih “dim sum” restorana.

  • 13:30

    Donalove azijske pečene slastice

    +

    Hong Kong 2. dio, Sezona 1 | Epizoda 2

    Donal Skehan nastavlja svoj obilazak Hong Konga, kušajući slatke lokalne delicije prije pripreme primamljive pržene “bao” piletine.

  • 14:00

    Okus destinacije: Kina

    +

    Peking, Sezona 1 | Epizoda 1

    Adam Liaw odlazi u Peking, rodni grad njegove majke, gdje započinje putovanje kroz kulinarstvo, povijest i svoje naslijeđe obilazeći drevne kineske provincije.

  • 14:30

    Okus destinacije: Kina

    +

    Provincija Anhui, Sezona 1 | Epizoda 2

    Adam posjećuje prekrasnu planinsku provinciju Anhui, gdje je nastala jedna od osam velikih regionalnih kuhinja Kine. Hrana je ovdje izdašna i seoska, a stanovnici koriste sezonsko, divlje voće i povrće iz planina.

  • 15:00

    Jamiejeva brza i laka jela

    +

    Jamiejeva brza i laka jela, Sezona 1 | Epizoda 5

    Idite na emisiju
  • 15:30

    Jamiejeva brza i laka jela

    +

    Jamiejeva brza i laka jela, Sezona 1 | Epizoda 6

    Idite na emisiju
  • 16:00

    Na Serifin način 1

    +

    Patlidžan, Sezona 1 | Epizoda 9

    U ovoj epizodi, Serifa Aksoy koristi različite vrste patlidžana koje je ubrala iz svog vrta, kako bi stvorila cijelu lepezu jela. Napravit će toranj od patlidžana, tradicionalan kebab od patlidžana i iznimno jelo "à la Serife."

  • 16:30

    Dobar tek

    +

    Za prijatelje, Sezona 4 | Epizoda 12

    Prijatelji dolaze u goste! Ima li išta ljepše od toga? Koja ćemo im jela ponuditi? Lora i Stojan pomažu nam svojim idejama. Izvanredni humus od cikle, kolumbijski kukuruzni kruh i predivne pljeskavice od patlidžana.

    Idite na emisiju
  • 17:00

    Pecimo s Franciscom Moreirom

    +

    Brzi deserti, Sezona 2 | Epizoda 3

    Kad Francisco nema vremena za složene deserte, brzi recepti su uvijek na dohvat ruke.

    Idite na emisiju
  • 17:30

    Pecimo s Franciscom Moreirom

    +

    Palačinke, Sezona 2 | Epizoda 4

    Francisco obožava palačinke, posebice zbog njihove raznovrsnosti – od crepe suzette do najobičnijih palačinki s mnoštvom punjenja.

    Idite na emisiju
  • 18:00

    Moja je kuhinja najbolja: Australija

    +

    Svježi proizvodi za farmere, Sezona 5 | Epizoda 38

    Vraćamo se večeras u kuhinju emisije Moja je kuhinja najbolja. Ekipe kuhaju u za farmere koji dobavljaju namirnice. Mogu li zadiviti te opasne kritičare?

    Idite na emisiju
  • 19:00

    Brza i svježa jela Lorraine Pascal

    +

    Dotjerani zalogajčići, Sezona 1 | Epizoda 5

    Lorraine se okreće zbilja dotjeranim zalogajčićima koji će vas sigurno impresionirati.

    Idite na emisiju
  • 19:30

    Brza i svježa jela Lorraine Pascal

    +

    Jednostavno i svakodnevno, Sezona 1 | Epizoda 6

    Lorraine se okreće onim brzim jelima koja se mogu ugurati u svakodnevni život.

    Idite na emisiju
  • 20:00

    Rick Stein: Cornwall

    +

    Epizoda 7, Sezona 1 | Epizoda 7

    Rick istražuje jednu od skrivenih tajni Cornwalla, zabačeno i predivno ušće rijeke Fowey. Odlazi na putovanje brodom kako bi naučio povijest tog područja i dobio jedinstven pogled na lijepe zgrade duž riječne obale.

    Idite na emisiju
  • 20:30

    Rick Stein: Cornwall

    +

    Epizoda 8, Sezona 1 | Epizoda 8

    Na divljoj obali sjevernog Atlantika, Rick odlazi u ribolov sa svojim starim prijateljem i poznatim kuharom Nathanom Outlawom. Rick priprema cornwallski Briam, ukusno sporo kuhano jelo sa svježim povrćem.

    Idite na emisiju
  • 21:00

    Jamiejeva brza i laka jela

    +

    Jamiejeva brza i laka jela, Sezona 1 | Epizoda 5

    Idite na emisiju
  • 21:30

    Jamiejeva brza i laka jela

    +

    Jamiejeva brza i laka jela, Sezona 1 | Epizoda 6

    Idite na emisiju
  • 22:00

    Okus destinacije: Kina

    +

    Peking, Sezona 1 | Epizoda 1

    Adam Liaw odlazi u Peking, rodni grad njegove majke, gdje započinje putovanje kroz kulinarstvo, povijest i svoje naslijeđe obilazeći drevne kineske provincije.

  • 22:30

    Okus destinacije: Kina

    +

    Provincija Anhui, Sezona 1 | Epizoda 2

    Adam posjećuje prekrasnu planinsku provinciju Anhui, gdje je nastala jedna od osam velikih regionalnih kuhinja Kine. Hrana je ovdje izdašna i seoska, a stanovnici koriste sezonsko, divlje voće i povrće iz planina.

  • 23:00

    Donalove azijske pečene slastice

    +

    Hong Kong 1. dio, Sezona 1 | Epizoda 1

    Donal Skehan je u Hong Kongu gdje u ulici Wellington posjećuje Lin Heung, jednu od najstarijih gradskih pekarnica, osnovanu 1889., danas jednu od najprometnijih gradskih “dim sum” restorana.

  • 23:30

    Donalove azijske pečene slastice

    +

    Hong Kong 2. dio, Sezona 1 | Epizoda 2

    Donal Skehan nastavlja svoj obilazak Hong Konga, kušajući slatke lokalne delicije prije pripreme primamljive pržene “bao” piletine.

  • 00:00

    Dobar tek

    +

    Za prijatelje, Sezona 4 | Epizoda 12

    Prijatelji dolaze u goste! Ima li išta ljepše od toga? Koja ćemo im jela ponuditi? Lora i Stojan pomažu nam svojim idejama. Izvanredni humus od cikle, kolumbijski kukuruzni kruh i predivne pljeskavice od patlidžana.

    Idite na emisiju
  • 00:30

    Na Serifin način 1

    +

    Patlidžan, Sezona 1 | Epizoda 9

    U ovoj epizodi, Serifa Aksoy koristi različite vrste patlidžana koje je ubrala iz svog vrta, kako bi stvorila cijelu lepezu jela. Napravit će toranj od patlidžana, tradicionalan kebab od patlidžana i iznimno jelo "à la Serife."

  • 01:00

    Shane Delia na putu začina

    +

    Kultura hrane u svitanje civilizacije (Gaziantep i Mardin), Sezona 2 | Epizoda 7

    Prije puno tisuća godina, temelji bliskoistočne kuhinje postavljeni su u Mezopotamiji. Shane putuje na obalu Eufrata i Tigrisa u Turskoj gdje susreće živuću povijest na tanjuru.

    Idite na emisiju
  • 01:30

    Shane Delia na putu začina

    +

    Trabzon - Glad za Hamsijem, Sezona 2 | Epizoda 8

    Shane putuje na sjever do grada Trabzona, luke na Crnom moru, gdje hvata posebnu ribu, hamsi, te recepte koji ovoj malenoj ribi nalik inčunu služe na čast. Upoznat će se s planinskim ljudima koji otkrivaju tajnu usavršavanja svoje jednostavne hrane.

    Idite na emisiju
  • 02:00

    Rick Stein: Cornwall

    +

    Epizoda 7, Sezona 1 | Epizoda 7

    Rick istražuje jednu od skrivenih tajni Cornwalla, zabačeno i predivno ušće rijeke Fowey. Odlazi na putovanje brodom kako bi naučio povijest tog područja i dobio jedinstven pogled na lijepe zgrade duž riječne obale.

    Idite na emisiju
  • 02:20

    Rick Stein: Cornwall

    +

    Epizoda 8, Sezona 1 | Epizoda 8

    Na divljoj obali sjevernog Atlantika, Rick odlazi u ribolov sa svojim starim prijateljem i poznatim kuharom Nathanom Outlawom. Rick priprema cornwallski Briam, ukusno sporo kuhano jelo sa svježim povrćem.

    Idite na emisiju
  • 02:50

    Najbolje se jede od kuće

    +

    Clitheroe, Sezona 1 | Epizoda 25

    Kuhar Gino D'Acampo ima zadatak dokazati da nema boljeg jela od domaćeg. Danas je u Chliteroeu u Lancashireu zbog stoljećima starog turskog recepta za piletinu, riblju pitu i francusku teletinu.

    Idite na emisiju
  • 03:40

    Moja je kuhinja najbolja: Australija

    +

    Svježi proizvodi za farmere, Sezona 5 | Epizoda 38

    Vraćamo se večeras u kuhinju emisije Moja je kuhinja najbolja. Ekipe kuhaju u za farmere koji dobavljaju namirnice. Mogu li zadiviti te opasne kritičare?

    Idite na emisiju
  • 04:30

    Na Serifin način 1

    +

    Patlidžan, Sezona 1 | Epizoda 9

    U ovoj epizodi, Serifa Aksoy koristi različite vrste patlidžana koje je ubrala iz svog vrta, kako bi stvorila cijelu lepezu jela. Napravit će toranj od patlidžana, tradicionalan kebab od patlidžana i iznimno jelo "à la Serife."

  • 05:00

    Lorraine Pascale: Kako postati bolji kuhar 1

    +

    Tony, Sezona 1 | Epizoda 1

    Lorraine pomaže Tonyju savladati jelovnik nadahnut Mediteranom.

    Idite na emisiju
  • 05:30

    Lorraine Pascale: Kako postati bolji kuhar 1

    +

    Bryony, Sezona 1 | Epizoda 2

    Lorraine pomaže Bryony organizirati djevojačku zabavu za njezinu najbolju prijateljicu.

    Idite na emisiju