Raspored
Srijeda
10 Kolovoz
06:10
Shane Delia na putu začina
+Pomicanje Egejskog pijeska (Alacati, Efes, Sirince), Sezona 2 | Epizoda 3
Shane otkriva kako je veza između Grčke i Turske utjecala na kuhinju i kulturu koja potječe od ljudi koji su selili iz jednog mjesta u drugo. Upoznaje armenijskog pjesnika čiji su preci prisilno iseljeni iz Grčke u Tursku, te uči kako kiseliti ribu.
Idite na emisiju06:35
Shane Delia na putu začina
+Poluotok Bodrum - Turski užici iz dubina<br>Poluotok Bodrum - Tu, Sezona 2 | Epizoda 4
Shane kreće u istraživanje poluotoka Bodrum, dragulja zapadne Turske. Naučit će kako pripremati favu na način jedinstven Bodrumu te će tu vještinu odnijeti u vlastitu kuhinju kako bi pripremio svoju verziju fave.
Idite na emisiju07:00
Okus destinacije: Kina
+Pokrajina Sichuan/Pokrajina Hunan, Sezona 1 | Epizoda 7
Adam Liaw stiže u vatrene pokrajine Sichuan i Hunan, gdje mu se ovaj put pridružuje slavna kuharica i spisateljica Fuchsia Dunlop, koja je stručnjak za regiju.
07:30
Okus destinacije: Kina
+Pokrajina Fujian, Sezona 1 | Epizoda 8
Adam Liaw je u Fujianu – mjestu koje ima dugačku povijest migracije ljudi. Svi ti ljudi ostavili su dugoročan trag koji se očitava u lokalnoj hrani i kulturi.
08:00
Jamiejeva brza i laka jela
+Jamiejeva brza i laka jela, Sezona 1 | Epizoda 1
Idite na emisiju08:30
Jamiejeva brza i laka jela
+Jamiejeva brza i laka jela, Sezona 1 | Epizoda 2
Idite na emisiju09:00
Pecimo s Franciscom Moreirom
+Slatkiši bez granica, Sezona 1 | Epizoda 21
Nakon što je proputovao cijeli svijet, danas Francisco donosi tri recepta za slatkiše bez granica. Iz Meksika tri leches torte, slatki i vlažni biskvit od različitih vrsta mlijeka. Iz Italije je tiramisu s mascarpone kremom i okusom kave, a iz Francuske slavna pita tartin.
Idite na emisiju09:30
Pecimo s Franciscom Moreirom
+Piknik, Sezona 1 | Epizoda 22
Jeste li primijetili da su piknici uvijek više slani nego slatki? Kako bi to promijenio, Francisco predlaže tri sjajne ideje. Vlažni "babás" u egzotičnom sirupu s mangom, kokosvim mlijekom, ananasom i raznim začinima. Kakao kolač sa slojevima pržene banane i džema od marakuje. A za kraj Sablé Breton
Idite na emisiju10:00
Rick Stein: Cornwall
+Epizoda 3, Sezona 1 | Epizoda 3
Rick Stein upoznaje mladog kuhara Toma Adamsa, koji vodi farmu Combeshead, vodeći restoran svježe hrane u Cornwallu. Tamo proizvode i uzgajaju svu vlastitu hranu, od kruha i pita do svinja mangalica, od kojih se dobiva iznimna šunka.
Idite na emisiju10:30
Rick Stein: Cornwall
+Epizoda 4, Sezona 1 | Epizoda 4
Mnogi posjetitelji Cornwalla zaobiđu grad Launceston, međutim, Rick otkriva da je on dom neobičnog praznovjerja i rijetke vrste normanskog dvorca. Na zapadu Cornwalla, Rick upoznaje glazbenike Grahama Fitkina i Ruth Wall.
Idite na emisiju11:00
Na Serifin način 1
+Purica, Sezona 1 | Epizoda 7
Zvijezda ove epizode Na Serifin način dragulj je svakog novogodišnjeg stola – purica. Serifa Aksoy ne samo da sve proizvode uzgaja na svojoj zemlji, već se bavi i peradarstvom.
11:30
Dobar tek
+Jednostavno i impresivno, Sezona 4 | Epizoda 11
Ovi su recepti vrlo jednostavni. Ne zahtijevaju skupe namirnice, kao ni komplicirane kuharske tehnike. Prvi je recept salata od mahuna s preljevom od limuna. Nastavljamo s pečenim rolicama od tikvica i mljevenog mesa te slatkom banicom s vrhnjem.
Idite na emisiju12:00
Brza i svježa jela Lorraine Pascal
+Jednostavni klasici, Sezona 1 | Epizoda 3
Lorraine pokazuje kako pripremiti klasična jela uz minimalni trud.
Idite na emisiju12:30
Brza i svježa jela Lorraine Pascal
+Pečenje, Sezona 1 | Epizoda 4
Lorraine uživa u svojoj strasti prema pečenju i otkriva brze i jednostavne ideje.
Idite na emisiju13:00
Tajne ladanjske kuće Mary Berry 1
+Goodwood, Sezona 1 | Epizoda 4
Mary posjećuje dom Goodwood obitelji March. Poznati su po konjskim i motociklističkim utrkama. Mary će zato ići na uzbudljivi krug s lordom Marchem u autu kojeg je dizajnirao njegov djed, a pozvana je i na njegove slavne večere.
Idite na emisiju14:00
Okus destinacije: Kina
+Pokrajina Guangdong/Hong Kong, Sezona 1 | Epizoda 9
Adam Liaw odlazi u domovinu kantonske kuhinje – Hong Kong i Guangdong. Tu će otkriti regionalne kuhinje koje su se proširile po cijelom svijetu.
14:30
Okus destinacije: Kina
+Otok Hainan, Sezona 1 | Epizoda 10
Posljednja postaja Adama Liawa je poseban otok Hainan – umirujući, tropski otok i dom Adamovih predaka.
15:00
Jamiejeva brza i laka jela
+Jamiejeva brza i laka jela, Sezona 1 | Epizoda 3
Idite na emisiju15:30
Jamiejeva brza i laka jela
+Jamiejeva brza i laka jela, Sezona 1 | Epizoda 4
Idite na emisiju16:00
Na Serifin način 1
+Bamija, Sezona 1 | Epizoda 8
Serifa Aksoy bere svoju vlastitu bamiju i dijeli s nama koliko različitih, ali ukusnih okusa može nastati korištenjem ispravne vrste za određeni recept. Kuha bogatu juhu od bamija, tempuru od bamija, Serifin ekskluzivni recept i ukiseljenu bamiju.
16:30
Dobar tek
+Jednostavno i impresivno, Sezona 4 | Epizoda 11
Ovi su recepti vrlo jednostavni. Ne zahtijevaju skupe namirnice, kao ni komplicirane kuharske tehnike. Prvi je recept salata od mahuna s preljevom od limuna. Nastavljamo s pečenim rolicama od tikvica i mljevenog mesa te slatkom banicom s vrhnjem.
Idite na emisiju17:00
Pecimo s Franciscom Moreirom
+Keksi, Sezona 2 | Epizoda 1
Dobar keks nikad se ne odbija, a najbolji keksi pripremaju se kod kuće.
Idite na emisiju17:30
Pecimo s Franciscom Moreirom
+Prirodne prehrambene boje, Sezona 2 | Epizoda 2
Prirodni pigmenti često se upotrebljavaju u slasticama, a Francisco ih voli jer, osim boje, imaju i poseban okus.
Idite na emisiju18:00
Moja je kuhinja najbolja: Australija
+Bree & Jessica protiv Carly & Tresne, Sezona 5 | Epizoda 37
Večer je eliminacija u kuhinji emisije Moja je kuhinja najbolja. Pritisak raste za dvije ekipe koje će se boriti za opstanak u iznenadnom kuharskom dvoboju.
Idite na emisiju19:00
Brza i svježa jela Lorraine Pascal
+Jednostavni klasici, Sezona 1 | Epizoda 3
Lorraine pokazuje kako pripremiti klasična jela uz minimalni trud.
Idite na emisiju19:30
Brza i svježa jela Lorraine Pascal
+Pečenje, Sezona 1 | Epizoda 4
Lorraine uživa u svojoj strasti prema pečenju i otkriva brze i jednostavne ideje.
Idite na emisiju20:00
Rick Stein: Cornwall
+Epizoda 5, Sezona 1 | Epizoda 5
Rick Stein se susreće sa svojim dobrim prijateljem, glumcem i komičarom, Barryjem Humphriesom, koji se u Cornwall zaljubio 1960-ih kada je pobjegao iz Londona kako bi razvio svoj poznati lik, Dame Edne Everage.
Idite na emisiju20:30
Rick Stein: Cornwall
+Epizoda 6, Sezona 1 | Epizoda 6
Rick putuje od veličanstvenog ušća rijeke Camel do jednog od najboljih britanskih vinograda, gdje se pridružuje u berbi grožđa i otkriva da je vrijeme u Cornwallu idealno za proizvodnju najboljeg vina u zemlji.
Idite na emisiju21:00
Jamiejeva brza i laka jela
+Jamiejeva brza i laka jela, Sezona 1 | Epizoda 3
Idite na emisiju21:30
Jamiejeva brza i laka jela
+Jamiejeva brza i laka jela, Sezona 1 | Epizoda 4
Idite na emisiju22:00
Okus destinacije: Kina
+Pokrajina Guangdong/Hong Kong, Sezona 1 | Epizoda 9
Adam Liaw odlazi u domovinu kantonske kuhinje – Hong Kong i Guangdong. Tu će otkriti regionalne kuhinje koje su se proširile po cijelom svijetu.
22:30
Okus destinacije: Kina
+Otok Hainan, Sezona 1 | Epizoda 10
Posljednja postaja Adama Liawa je poseban otok Hainan – umirujući, tropski otok i dom Adamovih predaka.
23:00
Tajne ladanjske kuće Mary Berry 1
+Goodwood, Sezona 1 | Epizoda 4
Mary posjećuje dom Goodwood obitelji March. Poznati su po konjskim i motociklističkim utrkama. Mary će zato ići na uzbudljivi krug s lordom Marchem u autu kojeg je dizajnirao njegov djed, a pozvana je i na njegove slavne večere.
Idite na emisiju00:05
Dobar tek
+Jednostavno i impresivno, Sezona 4 | Epizoda 11
Ovi su recepti vrlo jednostavni. Ne zahtijevaju skupe namirnice, kao ni komplicirane kuharske tehnike. Prvi je recept salata od mahuna s preljevom od limuna. Nastavljamo s pečenim rolicama od tikvica i mljevenog mesa te slatkom banicom s vrhnjem.
Idite na emisiju00:35
Na Serifin način 1
+Bamija, Sezona 1 | Epizoda 8
Serifa Aksoy bere svoju vlastitu bamiju i dijeli s nama koliko različitih, ali ukusnih okusa može nastati korištenjem ispravne vrste za određeni recept. Kuha bogatu juhu od bamija, tempuru od bamija, Serifin ekskluzivni recept i ukiseljenu bamiju.
01:05
Shane Delia na putu začina
+Fethiye - Zemlja obilja, Sezona 2 | Epizoda 5
Shane posjećuje Fethiye, koja je oduvijek bila najplodnija i ekološki najraznolikija regija u Turskoj. Upoznaje ženu u selu, nedaleko od obale, koja radi pekmez od grožđa. U susjednom selu će naučiti kako napraviti omiljeno jelo iz djetinjstva – tarhanu.
Idite na emisiju01:30
Shane Delia na putu začina
+Kapadocija - Srce andaluzijske kuhinje, Sezona 2 | Epizoda 6
Shane u Kapadociji istražuje najpoznatije okuse Turske. Nevjerojatni podzemni gradovi ispoljili su zanimljiva jela kao što je testi kebab, koji se priprema drevnom tehnikom pod zemljom. U Kayseri će naučiti kako se priprema sušeno meso – pastrima.
Idite na emisiju02:00
Rick Stein: Cornwall
+Epizoda 5, Sezona 1 | Epizoda 5
Rick Stein se susreće sa svojim dobrim prijateljem, glumcem i komičarom, Barryjem Humphriesom, koji se u Cornwall zaljubio 1960-ih kada je pobjegao iz Londona kako bi razvio svoj poznati lik, Dame Edne Everage.
Idite na emisiju02:20
Rick Stein: Cornwall
+Epizoda 6, Sezona 1 | Epizoda 6
Rick putuje od veličanstvenog ušća rijeke Camel do jednog od najboljih britanskih vinograda, gdje se pridružuje u berbi grožđa i otkriva da je vrijeme u Cornwallu idealno za proizvodnju najboljeg vina u zemlji.
Idite na emisiju02:50
Najbolje se jede od kuće
+Stoke, Sezona 1 | Epizoda 24
Kuhar Gino D'Acampo ima zadatak dokazati da nema boljeg jela od domaćeg. Danas je u Stokeu na Trentu kako bi spremio klasičnu Staffordsku juhu, recept za punjena leđa i dahl od leće.
Idite na emisiju03:40
Moja je kuhinja najbolja: Australija
+Bree & Jessica protiv Carly & Tresne, Sezona 5 | Epizoda 37
Večer je eliminacija u kuhinji emisije Moja je kuhinja najbolja. Pritisak raste za dvije ekipe koje će se boriti za opstanak u iznenadnom kuharskom dvoboju.
Idite na emisiju04:30
Na Serifin način 1
+Bamija, Sezona 1 | Epizoda 8
Serifa Aksoy bere svoju vlastitu bamiju i dijeli s nama koliko različitih, ali ukusnih okusa može nastati korištenjem ispravne vrste za određeni recept. Kuha bogatu juhu od bamija, tempuru od bamija, Serifin ekskluzivni recept i ukiseljenu bamiju.
05:00
Brza i svježa jela Lorraine Pascal
+Jednostavni klasici, Sezona 1 | Epizoda 3
Lorraine pokazuje kako pripremiti klasična jela uz minimalni trud.
Idite na emisiju05:30
Brza i svježa jela Lorraine Pascal
+Pečenje, Sezona 1 | Epizoda 4
Lorraine uživa u svojoj strasti prema pečenju i otkriva brze i jednostavne ideje.
Idite na emisiju