Ponedjeljak

8 Kolovoz

  • 06:10

    Shane Delia na putu začina

    +

    Teheran, Sezona 1 | Epizoda 9

    U devetoj epizodi, Shane putuje od Isfahana, drevnog glavnog grada Perzije do Teherana, glavnog grada modernog Irana. Od drevnog grada minareta, palača i džamija do modernih čajana, Shane otkriva različite kulinarske kulture.

    Idite na emisiju
  • 06:35

    Shane Delia na putu začina

    +

    Kaspijsko more, Sezona 1 | Epizoda 10

    Nakon putovanja od 2000 kilometara i pogleda u 2000 godina staru kulinarsku kulturu Perzije, u desetoj epizodi Shane stiže na sjever Irana koji graniči s Turskom i Kaspijskim morem, gdje je hrana bila pod otomanskim utjecajem.

    Idite na emisiju
  • 07:00

    Okus destinacije: Kina

    +

    Jiangsu, Sezona 1 | Epizoda 3

    Adam nastavlja otkrivanje povijesti Kine kroz hranu dok posjećuje provincije Jiangsu i Zhejiang, a koje su među osam najvećih regionalnih kuhinja Kine, poznate po svom bogatstvu i profinjenosti.

  • 07:30

    Okus destinacije: Kina

    +

    Šangaj, Sezona 1 | Epizoda 4

    Adam Liaw stiže u jedan od najvećih gradova na svijetu, Šangaj, i saznaje da je to moderno i kozmopolitsko središte.

  • 08:00

    Jamie Oliver: Australska kuhinja

    +

    Jamie Oliver: Australska kuhinja 1, 9, Sezona 1 | Epizoda 9

    Idite na emisiju
  • 09:00

    Dobar tek – izabrana peciva

    +

    Epizoda 20, Sezona 1 | Epizoda 20

    Prvi recept su ljuti muffini sa špinatom, s kojim Lora i Stoyan žele iznenaditi svoje obožavatelje. Zatim, pripremaju skoro zaboravljeni desert – biskvit natopljen sirupom obogaćen jagodama, te za kraj kolač s ukusnim nadjevom i svježim voćem.

    Idite na emisiju
  • 09:30

    Pecimo s Franciscom Moreirom

    +

    Slatko povrće, Sezona 1 | Epizoda 18

    Slatko povrće odavno se koristi kod deserta. Kušajte tortu od mrkve s orasima i posebnom kremom od bučinog soka; biskvit od lješnjaka punjen kompotom od rajčica s krasnom pjenicom od čokolade.

    Idite na emisiju
  • 10:00

    Sredozemna pustolovina kosmatih bajkera

    +

    Kopnena Španjolska, Sezona 1 | Epizoda 6

    Bajkeri su na jugu Španjolske i putuju od Valencije do Torremolinosa prateći stope Maura te jedu sve začinjene divote južnošpanjolske kuhinje.

    Idite na emisiju
  • 11:00

    Na Serifin način 1

    +

    Mlijeko, Sezona 1 | Epizoda 5

    Kuharica Serifa Aksoy cilja na stvaranje samodostatnog načina života za sebe; stalo joj je do pronalaženja i korištenja geografski autentičnih proizvoda, a u ovoj epizodi, koristit će glavni kuhinjski sastojak, mlijeko.

  • 11:30

    Dobar tek

    +

    Nova interpretacija, Sezona 4 | Epizoda 9

    Krumpir-salata pravi je klasik, ali Lora i Stojan pripremaju je na sasvim nov i vrlo ukusan način. I milanske kotlete spremit će po netradicionalnom receptu. Desert je ukusna torta od smeđeg maslaca s glazurom.

    Idite na emisiju
  • 12:00

    Lorraine Pascale: Kako postati bolji kuhar 1

    +

    Travis, Sezona 1 | Epizoda 5

    Lorraine Pascale stvara jelovnik nadahnut obiteljskim korijenima studenta s Kariba.

    Idite na emisiju
  • 12:30

    Lorraine Pascale: Kako postati bolji kuhar 1

    +

    Sally, Sezona 1 | Epizoda 6

    Lorraine Pascale stvara jelovnik nadahnut Kinom koji uključuje slatko-kisela rebarca.

    Idite na emisiju
  • 13:00

    Jamiejevi jednostavni obroci za svaki dan

    +

    Epizoda 17, Sezona 1 | Epizoda 17

    Tradicionalna pečena piletina na francuski način, savjeti kako ukusno iskoristiti ostatke staroga kruha i linguini od kozica u kremastom umaku za prijatelja i mentora Gennara Contalda teme su današnjih Jamiejevih brzih i jednostavnih obroka.

    Idite na emisiju
  • 13:30

    Jamiejevi jednostavni obroci za svaki dan

    +

    Epizoda 18, Sezona 1 | Epizoda 18

    Jamie priprema pečenu piletinu na posve nov način, kombinirajući je sa sastojcima za pizzu Margheritu – bosiljak, rajčicu i mozzarellu, a potom nevjerojatne prepečence od kozica za cijelu obitelj.

    Idite na emisiju
  • 14:00

    Okus destinacije: Kina

    +

    Provincija Shandong, Sezona 1 | Epizoda 5

    Adam putuje po Kini otkrivajući njezinu povijest kroz hranu pa stiže u Shandong, rodni grad Konfucija, s najstarijom i najutjecajnijom kulinarskom tradicijom Kine.

  • 14:30

    Okus destinacije: Kina

    +

    Provincija Yunnan, Sezona 1 | Epizoda 6

    Adam Liaw stiže u jednu od najčudesnijih kineskih provincija, Yunnan. Prepuna je začina i mirisa jugoistočne i središnje Azije i nije čudo da su ljudi diljem Kine opčinjeni njezinom kuhinjom i kulturom.

  • 15:00

    Jamie Oliver: Australska kuhinja

    +

    Jamie Oliver: Australska kuhinja 1, 10, Sezona 1 | Epizoda 10

    Idite na emisiju
  • 16:00

    Na Serifin način 1

    +

    Rajčice, Sezona 1 | Epizoda 6

    Proizvod u ovoj epizodi Na Serifin način je kraljica kulinarskog stola – rajčica. Kuharica Serifa Aksoy koristit će vlastite uzgojene rajčice, od listova do korijena, ubrat će ih nekoliko vrsta kako bi stvorila potpuno različite okuse.

  • 16:30

    Dobar tek

    +

    Nova interpretacija, Sezona 4 | Epizoda 9

    Krumpir-salata pravi je klasik, ali Lora i Stojan pripremaju je na sasvim nov i vrlo ukusan način. I milanske kotlete spremit će po netradicionalnom receptu. Desert je ukusna torta od smeđeg maslaca s glazurom.

    Idite na emisiju
  • 17:00

    Pecimo s Franciscom Moreirom

    +

    Okusi Portugala, Sezona 1 | Epizoda 19

    Francisco priznaje da voli tradicionalne portugalske okuse. Skuta i cimet stvorit će tortu koju treba preliti sirupom od meta i ukrasiti koštunjavim voćem.

    Idite na emisiju
  • 17:30

    Pecimo s Franciscom Moreirom

    +

    Choux tjestenina, Sezona 1 | Epizoda 20

    Danas će Francisco pripremiti choux paketiće punjene ganache kremom od mliječne čokolade i mango gelom s okusom kardamoma; profiterole s pekmezom od malina i laganom pjenicom od čokolade i kokosa. Za kraj Paris-Brest od lješnjaka, karamele i pralina.

    Idite na emisiju
  • 18:00

    Moja je kuhinja najbolja: Australija

    +

    Brzi restorani, Sezona 5 | Epizoda 35

    Vrijeme je za posao u emisiji Moja je kuhinja najbolja jer je svaka ekipa zadužena za vođenje vlastog instant restorana. Moraju stvoriti ukusan obrok za 300 ljudi. Gosti će izabrati u kojem će restoranu jesti i koliko za to žele platiti. Ekipe će kuhati u nadi da će izabrati baš njih.

    Idite na emisiju
  • 19:00

    Lorraine Pascale: Kako postati bolji kuhar 1

    +

    Travis, Sezona 1 | Epizoda 5

    Lorraine Pascale stvara jelovnik nadahnut obiteljskim korijenima studenta s Kariba.

    Idite na emisiju
  • 19:30

    Lorraine Pascale: Kako postati bolji kuhar 1

    +

    Sally, Sezona 1 | Epizoda 6

    Lorraine Pascale stvara jelovnik nadahnut Kinom koji uključuje slatko-kisela rebarca.

    Idite na emisiju
  • 20:00

    Rick Stein: Cornwall

    +

    Epizoda 1, Sezona 1 | Epizoda 1

    U ovoj seriji Rick Stein otkriva Cornwall koji poznaje i voli - zagovara hranu, povijest, glazbu, umjetnost i kulturu grofovije za koju mještani tvrde da bi trebala biti zasebna država.

    Idite na emisiju
  • 20:40

    Rick Stein: Cornwall

    +

    Epizoda 2, Sezona 1 | Epizoda 2

    Duboko u unutrašnjosti Cornwalla, Rick Stein nas upoznaje s nevjerojatnom obitelji koja proizvodi jedan od najboljih Gauda sireva u Britaniji. Zatim će pripremiti tortilju s karameliziranim jabukama, lukom i Gaudom iz Cornwalla.

    Idite na emisiju
  • 21:00

    Jamie Oliver: Australska kuhinja

    +

    Jamie Oliver: Australska kuhinja 1, 10, Sezona 1 | Epizoda 10

    Idite na emisiju
  • 22:00

    Okus destinacije: Kina

    +

    Provincija Shandong, Sezona 1 | Epizoda 5

    Adam putuje po Kini otkrivajući njezinu povijest kroz hranu pa stiže u Shandong, rodni grad Konfucija, s najstarijom i najutjecajnijom kulinarskom tradicijom Kine.

  • 22:30

    Okus destinacije: Kina

    +

    Provincija Yunnan, Sezona 1 | Epizoda 6

    Adam Liaw stiže u jednu od najčudesnijih kineskih provincija, Yunnan. Prepuna je začina i mirisa jugoistočne i središnje Azije i nije čudo da su ljudi diljem Kine opčinjeni njezinom kuhinjom i kulturom.

  • 23:00

    Jamiejevi jednostavni obroci za svaki dan

    +

    Epizoda 17, Sezona 1 | Epizoda 17

    Tradicionalna pečena piletina na francuski način, savjeti kako ukusno iskoristiti ostatke staroga kruha i linguini od kozica u kremastom umaku za prijatelja i mentora Gennara Contalda teme su današnjih Jamiejevih brzih i jednostavnih obroka.

    Idite na emisiju
  • 23:30

    Jamiejevi jednostavni obroci za svaki dan

    +

    Epizoda 18, Sezona 1 | Epizoda 18

    Jamie priprema pečenu piletinu na posve nov način, kombinirajući je sa sastojcima za pizzu Margheritu – bosiljak, rajčicu i mozzarellu, a potom nevjerojatne prepečence od kozica za cijelu obitelj.

    Idite na emisiju
  • 00:00

    Dobar tek

    +

    Nova interpretacija, Sezona 4 | Epizoda 9

    Krumpir-salata pravi je klasik, ali Lora i Stojan pripremaju je na sasvim nov i vrlo ukusan način. I milanske kotlete spremit će po netradicionalnom receptu. Desert je ukusna torta od smeđeg maslaca s glazurom.

    Idite na emisiju
  • 00:25

    Na Serifin način 1

    +

    Rajčice, Sezona 1 | Epizoda 6

    Proizvod u ovoj epizodi Na Serifin način je kraljica kulinarskog stola – rajčica. Kuharica Serifa Aksoy koristit će vlastite uzgojene rajčice, od listova do korijena, ubrat će ih nekoliko vrsta kako bi stvorila potpuno različite okuse.

  • 01:00

    Shane Delia na putu začina

    +

    Otomanija - Hrana dostojna sultana, Sezona 2 | Epizoda 1

    Uz poznati ponos na otomansku prošlost, turski kuhari ponovo otkrivaju drevne recepte koji su služili sultanima. Pridružujemo se Shaneu dok upoznaje nove kulinarske megazvijezde Istanbula.

    Idite na emisiju
  • 01:30

    Shane Delia na putu začina

    +

    Ratnici i vino - Mračna mora (Canakkale, Galipolje, Assos i Behr, Sezona 2 | Epizoda 2

    Shane s Galipolja upoznaje Dardanele i lokalnu kuhinju križanu s puno različitih kultura. Putuje u zaleđe kako bi upoznao ljude koji pripremaju hranu prema lokalnoj tradiciji koja je preživjela zbog čvrstih veza među ljudima.

    Idite na emisiju
  • 01:55

    Rick Stein: Cornwall

    +

    Epizoda 1, Sezona 1 | Epizoda 1

    U ovoj seriji Rick Stein otkriva Cornwall koji poznaje i voli - zagovara hranu, povijest, glazbu, umjetnost i kulturu grofovije za koju mještani tvrde da bi trebala biti zasebna država.

    Idite na emisiju
  • 02:50

    Najbolje se jede od kuće

    +

    Derbyshire, Sezona 1 | Epizoda 22

    Kuhar Gino D'Acampo ima zadatak dokazati da nema boljeg jela od domaćeg. Danas je u Derbyju na sladoledu od pastrve, škotskoj pilećoj juhi i nedjeljnom pečenju koje je staro preko četiri generacije.

    Idite na emisiju
  • 03:30

    Moja je kuhinja najbolja: Australija

    +

    Brzi restorani, Sezona 5 | Epizoda 35

    Vrijeme je za posao u emisiji Moja je kuhinja najbolja jer je svaka ekipa zadužena za vođenje vlastog instant restorana. Moraju stvoriti ukusan obrok za 300 ljudi. Gosti će izabrati u kojem će restoranu jesti i koliko za to žele platiti. Ekipe će kuhati u nadi da će izabrati baš njih.

    Idite na emisiju
  • 04:30

    Na Serifin način 1

    +

    Rajčice, Sezona 1 | Epizoda 6

    Proizvod u ovoj epizodi Na Serifin način je kraljica kulinarskog stola – rajčica. Kuharica Serifa Aksoy koristit će vlastite uzgojene rajčice, od listova do korijena, ubrat će ih nekoliko vrsta kako bi stvorila potpuno različite okuse.

  • 05:00

    Lorraine Pascale: Kako postati bolji kuhar 1

    +

    Travis, Sezona 1 | Epizoda 5

    Lorraine Pascale stvara jelovnik nadahnut obiteljskim korijenima studenta s Kariba.

    Idite na emisiju
  • 05:30

    Lorraine Pascale: Kako postati bolji kuhar 1

    +

    Sally, Sezona 1 | Epizoda 6

    Lorraine Pascale stvara jelovnik nadahnut Kinom koji uključuje slatko-kisela rebarca.

    Idite na emisiju