Raspored
Ponedjeljak
8 Kolovoz
06:10
Shane Delia na putu začina
+Teheran, Sezona 1 | Epizoda 9
U devetoj epizodi, Shane putuje od Isfahana, drevnog glavnog grada Perzije do Teherana, glavnog grada modernog Irana. Od drevnog grada minareta, palača i džamija do modernih čajana, Shane otkriva različite kulinarske kulture.
Idite na emisiju06:35
Shane Delia na putu začina
+Kaspijsko more, Sezona 1 | Epizoda 10
Nakon putovanja od 2000 kilometara i pogleda u 2000 godina staru kulinarsku kulturu Perzije, u desetoj epizodi Shane stiže na sjever Irana koji graniči s Turskom i Kaspijskim morem, gdje je hrana bila pod otomanskim utjecajem.
Idite na emisiju07:00
Okus destinacije: Kina
+Jiangsu, Sezona 1 | Epizoda 3
Adam nastavlja otkrivanje povijesti Kine kroz hranu dok posjećuje provincije Jiangsu i Zhejiang, a koje su među osam najvećih regionalnih kuhinja Kine, poznate po svom bogatstvu i profinjenosti.
07:30
Okus destinacije: Kina
+Šangaj, Sezona 1 | Epizoda 4
Adam Liaw stiže u jedan od najvećih gradova na svijetu, Šangaj, i saznaje da je to moderno i kozmopolitsko središte.
08:00
Jamie Oliver: Australska kuhinja
+Jamie Oliver: Australska kuhinja 1, 9, Sezona 1 | Epizoda 9
Idite na emisiju09:00
Dobar tek – izabrana peciva
+Epizoda 20, Sezona 1 | Epizoda 20
Prvi recept su ljuti muffini sa špinatom, s kojim Lora i Stoyan žele iznenaditi svoje obožavatelje. Zatim, pripremaju skoro zaboravljeni desert – biskvit natopljen sirupom obogaćen jagodama, te za kraj kolač s ukusnim nadjevom i svježim voćem.
Idite na emisiju09:30
Pecimo s Franciscom Moreirom
+Slatko povrće, Sezona 1 | Epizoda 18
Slatko povrće odavno se koristi kod deserta. Kušajte tortu od mrkve s orasima i posebnom kremom od bučinog soka; biskvit od lješnjaka punjen kompotom od rajčica s krasnom pjenicom od čokolade.
Idite na emisiju10:00
Sredozemna pustolovina kosmatih bajkera
+Kopnena Španjolska, Sezona 1 | Epizoda 6
Bajkeri su na jugu Španjolske i putuju od Valencije do Torremolinosa prateći stope Maura te jedu sve začinjene divote južnošpanjolske kuhinje.
Idite na emisiju11:00
Na Serifin način 1
+Mlijeko, Sezona 1 | Epizoda 5
Kuharica Serifa Aksoy cilja na stvaranje samodostatnog načina života za sebe; stalo joj je do pronalaženja i korištenja geografski autentičnih proizvoda, a u ovoj epizodi, koristit će glavni kuhinjski sastojak, mlijeko.
11:30
Dobar tek
+Nova interpretacija, Sezona 4 | Epizoda 9
Krumpir-salata pravi je klasik, ali Lora i Stojan pripremaju je na sasvim nov i vrlo ukusan način. I milanske kotlete spremit će po netradicionalnom receptu. Desert je ukusna torta od smeđeg maslaca s glazurom.
Idite na emisiju12:00
Lorraine Pascale: Kako postati bolji kuhar 1
+Travis, Sezona 1 | Epizoda 5
Lorraine Pascale stvara jelovnik nadahnut obiteljskim korijenima studenta s Kariba.
Idite na emisiju12:30
Lorraine Pascale: Kako postati bolji kuhar 1
+Sally, Sezona 1 | Epizoda 6
Lorraine Pascale stvara jelovnik nadahnut Kinom koji uključuje slatko-kisela rebarca.
Idite na emisiju13:00
Jamiejevi jednostavni obroci za svaki dan
+Epizoda 17, Sezona 1 | Epizoda 17
Tradicionalna pečena piletina na francuski način, savjeti kako ukusno iskoristiti ostatke staroga kruha i linguini od kozica u kremastom umaku za prijatelja i mentora Gennara Contalda teme su današnjih Jamiejevih brzih i jednostavnih obroka.
Idite na emisiju13:30
Jamiejevi jednostavni obroci za svaki dan
+Epizoda 18, Sezona 1 | Epizoda 18
Jamie priprema pečenu piletinu na posve nov način, kombinirajući je sa sastojcima za pizzu Margheritu – bosiljak, rajčicu i mozzarellu, a potom nevjerojatne prepečence od kozica za cijelu obitelj.
Idite na emisiju14:00
Okus destinacije: Kina
+Provincija Shandong, Sezona 1 | Epizoda 5
Adam putuje po Kini otkrivajući njezinu povijest kroz hranu pa stiže u Shandong, rodni grad Konfucija, s najstarijom i najutjecajnijom kulinarskom tradicijom Kine.
14:30
Okus destinacije: Kina
+Provincija Yunnan, Sezona 1 | Epizoda 6
Adam Liaw stiže u jednu od najčudesnijih kineskih provincija, Yunnan. Prepuna je začina i mirisa jugoistočne i središnje Azije i nije čudo da su ljudi diljem Kine opčinjeni njezinom kuhinjom i kulturom.
15:00
Jamie Oliver: Australska kuhinja
+Jamie Oliver: Australska kuhinja 1, 10, Sezona 1 | Epizoda 10
Idite na emisiju16:00
Na Serifin način 1
+Rajčice, Sezona 1 | Epizoda 6
Proizvod u ovoj epizodi Na Serifin način je kraljica kulinarskog stola – rajčica. Kuharica Serifa Aksoy koristit će vlastite uzgojene rajčice, od listova do korijena, ubrat će ih nekoliko vrsta kako bi stvorila potpuno različite okuse.
16:30
Dobar tek
+Nova interpretacija, Sezona 4 | Epizoda 9
Krumpir-salata pravi je klasik, ali Lora i Stojan pripremaju je na sasvim nov i vrlo ukusan način. I milanske kotlete spremit će po netradicionalnom receptu. Desert je ukusna torta od smeđeg maslaca s glazurom.
Idite na emisiju17:00
Pecimo s Franciscom Moreirom
+Okusi Portugala, Sezona 1 | Epizoda 19
Francisco priznaje da voli tradicionalne portugalske okuse. Skuta i cimet stvorit će tortu koju treba preliti sirupom od meta i ukrasiti koštunjavim voćem.
Idite na emisiju17:30
Pecimo s Franciscom Moreirom
+Choux tjestenina, Sezona 1 | Epizoda 20
Danas će Francisco pripremiti choux paketiće punjene ganache kremom od mliječne čokolade i mango gelom s okusom kardamoma; profiterole s pekmezom od malina i laganom pjenicom od čokolade i kokosa. Za kraj Paris-Brest od lješnjaka, karamele i pralina.
Idite na emisiju18:00
Moja je kuhinja najbolja: Australija
+Brzi restorani, Sezona 5 | Epizoda 35
Vrijeme je za posao u emisiji Moja je kuhinja najbolja jer je svaka ekipa zadužena za vođenje vlastog instant restorana. Moraju stvoriti ukusan obrok za 300 ljudi. Gosti će izabrati u kojem će restoranu jesti i koliko za to žele platiti. Ekipe će kuhati u nadi da će izabrati baš njih.
Idite na emisiju19:00
Lorraine Pascale: Kako postati bolji kuhar 1
+Travis, Sezona 1 | Epizoda 5
Lorraine Pascale stvara jelovnik nadahnut obiteljskim korijenima studenta s Kariba.
Idite na emisiju19:30
Lorraine Pascale: Kako postati bolji kuhar 1
+Sally, Sezona 1 | Epizoda 6
Lorraine Pascale stvara jelovnik nadahnut Kinom koji uključuje slatko-kisela rebarca.
Idite na emisiju20:00
Rick Stein: Cornwall
+Epizoda 1, Sezona 1 | Epizoda 1
U ovoj seriji Rick Stein otkriva Cornwall koji poznaje i voli - zagovara hranu, povijest, glazbu, umjetnost i kulturu grofovije za koju mještani tvrde da bi trebala biti zasebna država.
Idite na emisiju20:40
Rick Stein: Cornwall
+Epizoda 2, Sezona 1 | Epizoda 2
Duboko u unutrašnjosti Cornwalla, Rick Stein nas upoznaje s nevjerojatnom obitelji koja proizvodi jedan od najboljih Gauda sireva u Britaniji. Zatim će pripremiti tortilju s karameliziranim jabukama, lukom i Gaudom iz Cornwalla.
Idite na emisiju21:00
Jamie Oliver: Australska kuhinja
+Jamie Oliver: Australska kuhinja 1, 10, Sezona 1 | Epizoda 10
Idite na emisiju22:00
Okus destinacije: Kina
+Provincija Shandong, Sezona 1 | Epizoda 5
Adam putuje po Kini otkrivajući njezinu povijest kroz hranu pa stiže u Shandong, rodni grad Konfucija, s najstarijom i najutjecajnijom kulinarskom tradicijom Kine.
22:30
Okus destinacije: Kina
+Provincija Yunnan, Sezona 1 | Epizoda 6
Adam Liaw stiže u jednu od najčudesnijih kineskih provincija, Yunnan. Prepuna je začina i mirisa jugoistočne i središnje Azije i nije čudo da su ljudi diljem Kine opčinjeni njezinom kuhinjom i kulturom.
23:00
Jamiejevi jednostavni obroci za svaki dan
+Epizoda 17, Sezona 1 | Epizoda 17
Tradicionalna pečena piletina na francuski način, savjeti kako ukusno iskoristiti ostatke staroga kruha i linguini od kozica u kremastom umaku za prijatelja i mentora Gennara Contalda teme su današnjih Jamiejevih brzih i jednostavnih obroka.
Idite na emisiju23:30
Jamiejevi jednostavni obroci za svaki dan
+Epizoda 18, Sezona 1 | Epizoda 18
Jamie priprema pečenu piletinu na posve nov način, kombinirajući je sa sastojcima za pizzu Margheritu – bosiljak, rajčicu i mozzarellu, a potom nevjerojatne prepečence od kozica za cijelu obitelj.
Idite na emisiju00:00
Dobar tek
+Nova interpretacija, Sezona 4 | Epizoda 9
Krumpir-salata pravi je klasik, ali Lora i Stojan pripremaju je na sasvim nov i vrlo ukusan način. I milanske kotlete spremit će po netradicionalnom receptu. Desert je ukusna torta od smeđeg maslaca s glazurom.
Idite na emisiju00:25
Na Serifin način 1
+Rajčice, Sezona 1 | Epizoda 6
Proizvod u ovoj epizodi Na Serifin način je kraljica kulinarskog stola – rajčica. Kuharica Serifa Aksoy koristit će vlastite uzgojene rajčice, od listova do korijena, ubrat će ih nekoliko vrsta kako bi stvorila potpuno različite okuse.
01:00
Shane Delia na putu začina
+Otomanija - Hrana dostojna sultana, Sezona 2 | Epizoda 1
Uz poznati ponos na otomansku prošlost, turski kuhari ponovo otkrivaju drevne recepte koji su služili sultanima. Pridružujemo se Shaneu dok upoznaje nove kulinarske megazvijezde Istanbula.
Idite na emisiju01:30
Shane Delia na putu začina
+Ratnici i vino - Mračna mora (Canakkale, Galipolje, Assos i Behr, Sezona 2 | Epizoda 2
Shane s Galipolja upoznaje Dardanele i lokalnu kuhinju križanu s puno različitih kultura. Putuje u zaleđe kako bi upoznao ljude koji pripremaju hranu prema lokalnoj tradiciji koja je preživjela zbog čvrstih veza među ljudima.
Idite na emisiju01:55
Rick Stein: Cornwall
+Epizoda 1, Sezona 1 | Epizoda 1
U ovoj seriji Rick Stein otkriva Cornwall koji poznaje i voli - zagovara hranu, povijest, glazbu, umjetnost i kulturu grofovije za koju mještani tvrde da bi trebala biti zasebna država.
Idite na emisiju02:50
Najbolje se jede od kuće
+Derbyshire, Sezona 1 | Epizoda 22
Kuhar Gino D'Acampo ima zadatak dokazati da nema boljeg jela od domaćeg. Danas je u Derbyju na sladoledu od pastrve, škotskoj pilećoj juhi i nedjeljnom pečenju koje je staro preko četiri generacije.
Idite na emisiju03:30
Moja je kuhinja najbolja: Australija
+Brzi restorani, Sezona 5 | Epizoda 35
Vrijeme je za posao u emisiji Moja je kuhinja najbolja jer je svaka ekipa zadužena za vođenje vlastog instant restorana. Moraju stvoriti ukusan obrok za 300 ljudi. Gosti će izabrati u kojem će restoranu jesti i koliko za to žele platiti. Ekipe će kuhati u nadi da će izabrati baš njih.
Idite na emisiju04:30
Na Serifin način 1
+Rajčice, Sezona 1 | Epizoda 6
Proizvod u ovoj epizodi Na Serifin način je kraljica kulinarskog stola – rajčica. Kuharica Serifa Aksoy koristit će vlastite uzgojene rajčice, od listova do korijena, ubrat će ih nekoliko vrsta kako bi stvorila potpuno različite okuse.
05:00
Lorraine Pascale: Kako postati bolji kuhar 1
+Travis, Sezona 1 | Epizoda 5
Lorraine Pascale stvara jelovnik nadahnut obiteljskim korijenima studenta s Kariba.
Idite na emisiju05:30
Lorraine Pascale: Kako postati bolji kuhar 1
+Sally, Sezona 1 | Epizoda 6
Lorraine Pascale stvara jelovnik nadahnut Kinom koji uključuje slatko-kisela rebarca.
Idite na emisiju