Ponedjeljak

11 Srpanj

  • 06:05

    Paul Hollywood: Gradske slastice

    +

    Najbolje slastice, Sezona 1 | Epizoda 11

    U ovoj epizodi Paul se osvrće na svoje nevjerojatno putovanje iz Gradskih slastica i pokazuje omiljene recepte koje je stvorio nadahnut svojim posjetima.

    Idite na emisiju
  • 06:30

    Paul Hollywood: Gradske slastice

    +

    Čudesni slastičari, Sezona 1 | Epizoda 12

    U ovoj epizodi Paul se osvrće na svoje nevjerojatno putovanje iz Gradskih slastica i pokazuje neke od likova koji su ga najviše nadahnuli i otvorili mu oči prema dubinama slastičarskog nasljeđa koje inače nikad ne bi otkrio.

    Idite na emisiju
  • 06:55

    Rick Stein: Cornwall

    +

    Epizoda 4, Sezona 2 | Epizoda 4

    Cornwall ima veliki broj narodnih priča. Najpoznatija je možda pronađena blizu Land’s Enda, gdje se Rick prisjeća priče o sireni Zennora. Rick se pridružuje vojsci sakupljača morskih algi, koji hrane sve veći japanski apetit za prirodnom hranom.

    Idite na emisiju
  • 07:30

    Rick Stein: Cornwall

    +

    Epizoda 5, Sezona 2 | Epizoda 5

    Slijedeći stope jednog od svojih književnih heroja, Rick luta dramatičnom sjevernom obalom Cornwalla. Ispričat će nam priču o omiljenom britanskom piscu, Thomasu Hardyju i njegovoj malo poznatoj aferi sa ženom iz Cornwalla.

    Idite na emisiju
  • 08:00

    Jamiejevi obiteljski klasici superhrane

    +

    Jamiejevi obiteljski klasici superhrane 1, 4, Sezona 1 | Epizoda 4

    Jamie se zbližava s kravama u planinama Švicarske i saznaje kako alpska trava doprinosi njihovom cijenjenom mlijeku. Također posjećuje vinograde na Sardiniji i farmu gljiva visoko u korejskim brdima.

    Idite na emisiju
  • 08:55

    Dobar tek – izabrana peciva

    +

    Epizoda 20, Sezona 1 | Epizoda 20

    Prvi recept su ljuti muffini sa špinatom, s kojim Lora i Stoyan žele iznenaditi svoje obožavatelje. Zatim, pripremaju skoro zaboravljeni desert – biskvit natopljen sirupom obogaćen jagodama, te za kraj kolač s ukusnim nadjevom i svježim voćem.

    Idite na emisiju
  • 09:25

    Kraljica čokolade

    +

    Čokoladni fudge, Sezona 1 | Epizoda 11

    Kraljica čokolade dijeli svoj recept za klasičnu čokoladnu kremu i kremastu vruću čokoladu s kokosom.

    Idite na emisiju
  • 09:55

    Hrana i piće

    +

    Angela Hartnett - talijanska hrana, Sezona 1 | Epizoda 5

    Michel Roux Jnr i stručnjakinja za pića Kate Goodman skupa s velškom i talijanskom kuharicom Angelom Hartnett stvaraju savršeni talijanski ragu i tjesteninu. Novinar Matthew Fort hvali omiljenu hranu domovine njegove majke , a Antonio Carluccio slavi ono autentičnu u talijanskoj kuhinji.

    Idite na emisiju
  • 10:30

    Hrana i piće

    +

    Rachel Khoo – ugošćivanje, Sezona 1 | Epizoda 6

    Kulinarska legenda, Michel Roux Jr i stručnjakinja za pića Kate Goodman skupa s kuharicom i spisateljicom Rachel Khoo stvaraju savršeno luksuzno jelo kojim će zadiviti prijatelje. Oliver Peyton iskušava novo prehrambeno iskustvo, a poduzetnica Kerstin Rodgers dijeli tajne za uspješnu večeru za goste.

    Idite na emisiju
  • 11:00

    Yolina domaća kuhinja

    +

    Mesne okruglice, Sezona 1 | Epizoda 15

    Idite na emisiju
  • 11:30

    Dobar tek

    +

    Sredozemlje, Sezona 3 | Epizoda 9

    Glazirane mrkve odličan su prilog. U ovoj epizodi Lora i Stojan pokazat će nam kako ih pretvoriti u elegantno predjelo. Nadalje ćemo vidjeti kako jedan umak može piletinu pretvoriti u glavno jelo za posebne prigode te kako maslinovo ulje daje kolaču od naranči sredozemni okus.

    Idite na emisiju
  • 12:00

    Kuhar van dužnosti 1

    +

    Meso, Sezona 1 | Epizoda 1

    Mark Moriarty se vraća i u prvoj epizodi novog serijala priprema klasike s mesom, savršena večera za sredinu tjedna koja će sve oduševiti, bolonjez i kruh sa češnjakom.

    Idite na emisiju
  • 12:30

    Kuhar van dužnosti 1

    +

    Riba, Sezona 1 | Epizoda 2

    Ovoga tjedna Mark uranja pod valove kako bi izvukao ono najljepše. Najprije, moderna verzija klasičnog jela uz koje smo svi odrastali: riblji štapići s tartarskim umakom.

    Idite na emisiju
  • 13:00

    Jamiejevi jednostavni obroci za svaki dan

    +

    Epizoda 9, Sezona 1 | Epizoda 9

    Danas nam Jamie priprema pikantan burger od piletine sa žara uz savjet kako ublažiti ljutinu za najmlađe. Također, uči nas kako pripremati domaći humus i kolač od čokolade i sljezovih kolačića uz mnoštvo drugih sastojaka iz kuhinjskog ormarića.

    Idite na emisiju
  • 13:30

    Jamiejevi jednostavni obroci za svaki dan

    +

    Epizoda 10, Sezona 1 | Epizoda 10

    Jamie priprema superbrzu verziju svinjetine s Hoisin umakom, veliko i ukusno pecivo za cijelu obitelj i otkriva nam recepte za savršenu grickalicu uz njegov omiljeni koktel te predivnu ružičastu tortu.

    Idite na emisiju
  • 14:00

    Rick Stein: Cornwall

    +

    Epizoda 6, Sezona 2 | Epizoda 6

    Na Ricovom jelovniku se večeras nalazi cornwallski kraljevski rak, ali ga prvo mora uloviti i pripremiti. Zatim odlazi upoznati jednog od posljednjih velikih istraživača 20. stoljeća, Robina Hanburyja Tenisona.

    Idite na emisiju
  • 14:30

    Rick Stein: Cornwall

    +

    Epizoda 7, Sezona 2 | Epizoda 7

    Rick se ukrcava na trajekt koji ga vodi na Isles of Scilly, skupinu otoka koji su nekada bili dio Cornwalla. Saznaje o bogatoj povijesti otočja, uključujući jednu od najvećih pomorskih katastrofa u kojoj je 1500 osoba izgubilo svoje živote.

    Idite na emisiju
  • 15:05

    Jamiejevi obiteljski klasici superhrane

    +

    Jamiejevi obiteljski klasici superhrane 1, 5, Sezona 1 | Epizoda 5

    Na Sardiniji Jamie upoznaje obitelj koja uzgaja rajčice, a ponos im je posebna vrsta, koja je tako ukusna da je ne treba soliti. U Južnoj Koreji upoznaje matrijarhe obiteljske pekarnice, koja peče popularni kolač od crvenog graha.

    Idite na emisiju
  • 16:00

    Yolina domaća kuhinja

    +

    Torta, Sezona 1 | Epizoda 16

    Idite na emisiju
  • 16:30

    Dobar tek

    +

    Sredozemlje, Sezona 3 | Epizoda 9

    Glazirane mrkve odličan su prilog. U ovoj epizodi Lora i Stojan pokazat će nam kako ih pretvoriti u elegantno predjelo. Nadalje ćemo vidjeti kako jedan umak može piletinu pretvoriti u glavno jelo za posebne prigode te kako maslinovo ulje daje kolaču od naranči sredozemni okus.

    Idite na emisiju
  • 17:00

    Dobar tek – izabrana peciva

    +

    Epizoda 1, Sezona 1 | Epizoda 1

    U ovoj epizodi posvećenoj pečenju, Lora i Stojan pružaju ideje za doručak ili popodnevni obrok – rolice od sira. Nakon toga, ugodit će si slasticom – zanimljivom pitom od Filo kora sa sjemenkama suncokreta, halvom, keksima i nadjevom od Mascarponea.

    Idite na emisiju
  • 17:25

    Kraljica čokolade

    +

    Krafne s čokoladnim kapljicama, Sezona 1 | Epizoda 12

    Kraljica čokolade podići će skromnu krafnu na novu razinu sa svojim raskošnim krafnama s komadićima čokolade, švicarskom meringom i čokoladnom glazurom.

    Idite na emisiju
  • 17:55

    Moja je kuhinja najbolja: Australija

    +

    Josh i Danielle, Sezona 5 | Epizoda 15

    JOSH i DANIELLE večeras se izmjenjuju u kuhinji dok emisija Moja je kuhinja najbolja odlazi natrg u Victoriju.

    Idite na emisiju
  • 19:00

    Kuhar van dužnosti 1

    +

    Meso, Sezona 1 | Epizoda 1

    Mark Moriarty se vraća i u prvoj epizodi novog serijala priprema klasike s mesom, savršena večera za sredinu tjedna koja će sve oduševiti, bolonjez i kruh sa češnjakom.

    Idite na emisiju
  • 19:30

    Kuhar van dužnosti 1

    +

    Riba, Sezona 1 | Epizoda 2

    Ovoga tjedna Mark uranja pod valove kako bi izvukao ono najljepše. Najprije, moderna verzija klasičnog jela uz koje smo svi odrastali: riblji štapići s tartarskim umakom.

    Idite na emisiju
  • 20:00

    Kosmati bajkeri: Route 66

    +

    Epizoda 1, Sezona 1 | Epizoda 1

    Na samom početku svog gastronomskog istraživanja, na putu od Chicaga do St Louisa, bajkeri otkrivaju raznovrsna ukusna jela poput mesa s roštilja dimljeno na kariju, talijanski sendvič s govedinom i sl., uz mnoštvo nevjerojatnih avantura.

  • 21:10

    Jamiejevi obiteljski klasici superhrane

    +

    Jamiejevi obiteljski klasici superhrane 1, 5, Sezona 1 | Epizoda 5

    Na Sardiniji Jamie upoznaje obitelj koja uzgaja rajčice, a ponos im je posebna vrsta, koja je tako ukusna da je ne treba soliti. U Južnoj Koreji upoznaje matrijarhe obiteljske pekarnice, koja peče popularni kolač od crvenog graha.

    Idite na emisiju
  • 22:05

    Rick Stein: Cornwall

    +

    Epizoda 6, Sezona 2 | Epizoda 6

    Na Ricovom jelovniku se večeras nalazi cornwallski kraljevski rak, ali ga prvo mora uloviti i pripremiti. Zatim odlazi upoznati jednog od posljednjih velikih istraživača 20. stoljeća, Robina Hanburyja Tenisona.

    Idite na emisiju
  • 22:40

    Rick Stein: Cornwall

    +

    Epizoda 7, Sezona 2 | Epizoda 7

    Rick se ukrcava na trajekt koji ga vodi na Isles of Scilly, skupinu otoka koji su nekada bili dio Cornwalla. Saznaje o bogatoj povijesti otočja, uključujući jednu od najvećih pomorskih katastrofa u kojoj je 1500 osoba izgubilo svoje živote.

    Idite na emisiju
  • 23:20

    Jamiejevi jednostavni obroci za svaki dan

    +

    Epizoda 9, Sezona 1 | Epizoda 9

    Danas nam Jamie priprema pikantan burger od piletine sa žara uz savjet kako ublažiti ljutinu za najmlađe. Također, uči nas kako pripremati domaći humus i kolač od čokolade i sljezovih kolačića uz mnoštvo drugih sastojaka iz kuhinjskog ormarića.

    Idite na emisiju
  • 23:50

    Jamiejevi jednostavni obroci za svaki dan

    +

    Epizoda 10, Sezona 1 | Epizoda 10

    Jamie priprema superbrzu verziju svinjetine s Hoisin umakom, veliko i ukusno pecivo za cijelu obitelj i otkriva nam recepte za savršenu grickalicu uz njegov omiljeni koktel te predivnu ružičastu tortu.

    Idite na emisiju
  • 00:20

    Dobar tek

    +

    Sredozemlje, Sezona 3 | Epizoda 9

    Glazirane mrkve odličan su prilog. U ovoj epizodi Lora i Stojan pokazat će nam kako ih pretvoriti u elegantno predjelo. Nadalje ćemo vidjeti kako jedan umak može piletinu pretvoriti u glavno jelo za posebne prigode te kako maslinovo ulje daje kolaču od naranči sredozemni okus.

    Idite na emisiju
  • 00:55

    Paul Hollywood: Gradske slastice

    +

    Nevjerojatne slastičarnice, Sezona 1 | Epizoda 13

    U ovoj epizodi Paul se osvrće na svoje nevjerojatno putovanje iz Gradskih slastica i pokazuje neke od njemu najdražih trenutaka provedenih u košulji zasukanih rukava dok peče s ostalim slastičarima.

    Idite na emisiju
  • 01:30

    Paul Hollywood: Gradske slastice

    +

    New York, Sezona 1 | Epizoda 1

    U ovoj epizodi Paul Hollywood se zaljubljuje u njujorške pekarnice.

    Idite na emisiju
  • 02:00

    Kosmati bajkeri: Route 66

    +

    Epizoda 1, Sezona 1 | Epizoda 1

    Na samom početku svog gastronomskog istraživanja, na putu od Chicaga do St Louisa, bajkeri otkrivaju raznovrsna ukusna jela poput mesa s roštilja dimljeno na kariju, talijanski sendvič s govedinom i sl., uz mnoštvo nevjerojatnih avantura.

  • 03:00

    Najbolje se jede od kuće

    +

    London (Kensington), Sezona 1 | Epizoda 2

    Kuhar Gino D'Acampo ima zadatak dokazati da nema boljeg jela od domaćeg. Danas putuje u London kušati tradicionalnu pitu, Karipsku gozbu i začinjeni janjeći curry iz Južne Afrike.

    Idite na emisiju
  • 03:50

    Moja je kuhinja najbolja: Australija

    +

    Josh i Danielle, Sezona 5 | Epizoda 15

    JOSH i DANIELLE večeras se izmjenjuju u kuhinji dok emisija Moja je kuhinja najbolja odlazi natrg u Victoriju.

    Idite na emisiju
  • 04:45

    Yolina domaća kuhinja

    +

    Torta, Sezona 1 | Epizoda 16

    Idite na emisiju
  • 05:10

    Kuhar van dužnosti 1

    +

    Meso, Sezona 1 | Epizoda 1

    Mark Moriarty se vraća i u prvoj epizodi novog serijala priprema klasike s mesom, savršena večera za sredinu tjedna koja će sve oduševiti, bolonjez i kruh sa češnjakom.

    Idite na emisiju
  • 05:35

    Kuhar van dužnosti 1

    +

    Riba, Sezona 1 | Epizoda 2

    Ovoga tjedna Mark uranja pod valove kako bi izvukao ono najljepše. Najprije, moderna verzija klasičnog jela uz koje smo svi odrastali: riblji štapići s tartarskim umakom.

    Idite na emisiju