Nedjelja

3 Srpanj

  • 06:00

    Rick Stein: Daleki istok

    +

    Kambodža i Vijetnam, Sezona 1 | Epizoda 1

    Rick započinje svoju odiseju u Kambodži, koja se još oporavlja od vladavine režima Crvenih Kmera. Ali, turizam se polako vraća u ovu zemlju šećernih palmi, rižinih polja i malih sela.

  • 07:00

    Rick Stein: Daleki istok

    +

    Vijetnam i Tajland, Sezona 1 | Epizoda 2

    Rick putuje uz rijeku Mekong do Vijetnama, gdje je hrana svježa i lagana, s puno začinskog bilja, a priprema i slatkovodne ribu i juhu od junetine s rižinim rezancima. Za savršenu večeru na otvorenom, Rick će kušati hranu s noćnih štandova Bangkoka.

  • 08:10

    Jamiejev i Jimmyjev gastronomski izazov

    +

    Patrick Stewart, Sezona 7 | Epizoda 9

    Jamieju i Jimmyju pridružuje se Sir Patrick Stewart, koji će svemirsku letjelicu Enterprise zamijeniti za mali cafe na kraju doka Southend Pier. Dečki Patricku bude uspomene na neka jela z restorana u kojem se zaljubio u meksičku hranu prije 30 godina.

    Idite na emisiju
  • 09:05

    Dobar tek – izabrana peciva

    +

    Epizoda 13, Sezona 1 | Epizoda 13

  • 09:35

    Dobar tek – izabrana peciva

    +

    Epizoda 14, Sezona 1 | Epizoda 14

  • 10:05

    Izlet s Curtisom Stoneom

    +

    Središnja obala, Kalifornija, Sezona 1 | Epizoda 3

    Curtis autocestom kreće prema obali kako bi otkrio blago Pacifika. Posjećuje par koji je iz tehnološke industrije prešao u proizvodnju sira, uživa u ježincima i pronalazi inspiraciju na farmama morskih trava i petrovog uha u Montereyu.

    Idite na emisiju
  • 10:35

    Izlet s Curtisom Stoneom

    +

    Umrija, Italija, Sezona 1 | Epizoda 4

    Među srednjevjekovnim gradovima, gustim šumama i zavojitim ulicama, Curtis prati pse u potrazi za crnim tartufima i dobiva poduku kako pripremiti porchettu. Zatim usavršava rezanje goluba pri kojem se upotrebljavaju svi dijelovi ptice.

    Idite na emisiju
  • 11:05

    Za Patinim meksičkim stolom

    +

    Tijuana: Priče s granice, Sezona 7 | Epizoda 2

    Život na granici podrazumijeva miješanje kultura i kuhinja koje stvara jedinstvenu kulinarsku scenu. Kao meksička imigrantkinja u Americi, Pati cijeli život kombinira kuhinje, a sad će istražiti kako kombinacija kultura utječe na hranu u Tijuani.

    Idite na emisiju
  • 11:35

    Donalova irska avantura

    +

    Dingle, Sezona 1 | Epizoda 1

    Na novoj dionici putovanja, u slikovitom gradiću Dingle, poslije kušanja ribljeg menija, Donal testira svoje umijeće izrade keramike. Nakon posjeta prekrasnoj plaži Coumeenoole, za kraj pokušava naučiti tajne savršenog irskog viskija u destileriji.

    Idite na emisiju
  • 12:00

    Donalova irska avantura

    +

    West Cork, Sezona 1 | Epizoda 2

    I u West Corku sve je u znaku ribljih specijaliteta koji uključuju sušenu ribu i roladu od jastoga. Uživanciju na moru i pokušaj veslanja na dasci može omesti samo pogled na prekrasnu prirodu.

    Idite na emisiju
  • 12:30

    Rick Stein: Daleki istok

    +

    Tajland i Malezija, Sezona 1 | Epizoda 3

    Rick odlazi vlakom u Phuket na Tajlandu kako bi naučio pripremu tradicionalnog tom yum goonga pa će se družiti s Davidom Thompsonom, koji je cijeli život posvetio proučavanju tajlandske kuhinje.

  • 13:40

    Rick Stein: Daleki istok

    +

    Malezija i Šri Lanka, Sezona 1 | Epizoda 4

    Rick istražuje raznolikost grada Penanga, u kojemu su stanovnici domorodački Malayi, Indijci i Kinezi ali posjeduju i stanoviti britanski šarm.

  • 14:55

    Jamiejev i Jimmyjev gastronomski izazov

    +

    Davina McCall, Sezona 7 | Epizoda 10

    Jamie i Jimmy dočekuju predivnu Davinu u cafeu na kraju doka. Vode je putem sjećanja te je združuju s davno izgubljenom obitelji uz moć hrane pripremajući sporo kuhani složenac od zečetine te ukusni pire od jabuka, kojeg se sjeća iz adolescencije u Parizu.

    Idite na emisiju
  • 15:50

    Raymond Blanc: Jako gladan Francuz 1

    +

    Franche Comte, Sezona 1 | Epizoda 1

    Raymond Blanc, najpoznatiji francuski kuhar u Engleskoj, nikada nije profesionalno kuhao u Francuskoj. Nakon četrdeset godina, Raymond se vraća pokazati nam zemlju koju toliko voli, te francuske recepte koju su ga nadahnuli.

  • 17:00

    Michelina toskanska kuhinja

    +

    Šafran, Sezona 1 | Epizoda 1

    Idite na emisiju
  • 17:30

    Michelina toskanska kuhinja

    +

    Obiteljska večera, Sezona 1 | Epizoda 2

    Idite na emisiju
  • 18:00

    Dobar tek – izabrana peciva

    +

    Epizoda 14, Sezona 1 | Epizoda 14

  • 18:30

    Dobar tek – izabrana peciva

    +

    Epizoda 15, Sezona 1 | Epizoda 15

  • 19:00

    Izlet s Curtisom Stoneom

    +

    Kimberley, Australija, Sezona 1 | Epizoda 5

    Zbog posjeta sjevernom dijelu Zapadne Australije Curtis se nađe na zbilja zabačenom mjestu gdje ga aboriđinski starješina poučava drevnim metodama ribolova, zatim tjera stoku s rančericom pete generacije i pronalazi bisere u školjci.

    Idite na emisiju
  • 19:30

    Izlet s Curtisom Stoneom

    +

    Riojy, Španjolska, Sezona 1 | Epizoda 6

    Curtis i njegovi prijatelji putuju u maglovite španjolske planine kako bi muzli koze, tražili gljive s kuharom koji ima Michelinovu zvjezdicu i otvorili grenaš star 60 godina u vinariji koju je dizajnirala ikona arhitekture.

    Idite na emisiju
  • 20:00

    Za Patinim meksičkim stolom

    +

    Doručak iz Baje, Sezona 7 | Epizoda 4

    Pati posjećuje legendarnu kuharicu Donu Esthelu koja priprema najbolje doručke. Počela je sa štandom ispred kuće i usmenom predajom njen je restoran došao na glas kao jedan od najboljih na svijetu. Pati naučeno primjenjuje u doručku za svoje dečke.

    Idite na emisiju
  • 20:30

    Za Patinim meksičkim stolom

    +

    Meksička vina, Sezona 7 | Epizoda 5

    Valle de Guadalupe ima preko 100 vinarija koje posjećuju ljudi odasvud. Vinska regija obuzima hranom, vinom i novim pustolovinama. Pati kuša razna vina i hranu, susreće se s prijateljima te otkriva povijest regije koja je zaslužna za njen uspjeh.

    Idite na emisiju
  • 21:00

    Roštilji Toma Kerridgea

    +

    Morska hrana za hvalisanje, Sezona 1 | Epizoda 5

    Tom Kerridge u svom vrtu stvara osjećaj godišnjeg odmora na plaži. Na vrućem roštilju priprema britvaste školjke, kamenice sa začinjenim maslacem i veličanstvene škampe. Za kraj, na roštilj ide ananas preliven slanom karamelom i umakom od ruma.

  • 21:30

    Roštilji Toma Kerridgea

    +

    Pečena piletina, Sezona 1 | Epizoda 6

    Tom Kerridge priprema savršen jelovnik za uveseljavanje bilo kojeg obiteljskog okupljanja. Svi vole nedjeljno pečenje, ali nitko ne želi gubiti vrijeme u kuhinji, zato nam Tom pokazuje recept za pečeno pile koje sjedi na limenci.

  • 22:00

    Jamiejevi jednostavni obroci za svaki dan

    +

    Epizoda 5, Sezona 1 | Epizoda 5

    Pržene ribice i krumpirići, omiljena brza hrana Britanaca, dobivaju novi izgled u zdravijoj i ukusnoj verziji, a pita od kobasice i pirea je nešto što nikada u životu niste vidjeli, sve Jamiejeve kuhače djelo.

    Idite na emisiju
  • 22:30

    Jamiejevi jednostavni obroci za svaki dan

    +

    Epizoda 6, Sezona 1 | Epizoda 6

    Jamie priprema obiteljsku verziju piletine s maslacom koju djeca obožavaju, a losos u lisnatom tijestu nezaobilazna je delikatesa koju će svatko znati pripremiti prema Jamiejevom receptu.

    Idite na emisiju
  • 23:00

    Rick Stein: Daleki istok

    +

    Tajland i Malezija, Sezona 1 | Epizoda 3

    Rick odlazi vlakom u Phuket na Tajlandu kako bi naučio pripremu tradicionalnog tom yum goonga pa će se družiti s Davidom Thompsonom, koji je cijeli život posvetio proučavanju tajlandske kuhinje.

  • 00:10

    Rick Stein: Daleki istok

    +

    Malezija i Šri Lanka, Sezona 1 | Epizoda 4

    Rick istražuje raznolikost grada Penanga, u kojemu su stanovnici domorodački Malayi, Indijci i Kinezi ali posjeduju i stanoviti britanski šarm.

  • 01:25

    Jamiejev i Jimmyjev gastronomski izazov

    +

    Davina McCall, Sezona 7 | Epizoda 10

    Jamie i Jimmy dočekuju predivnu Davinu u cafeu na kraju doka. Vode je putem sjećanja te je združuju s davno izgubljenom obitelji uz moć hrane pripremajući sporo kuhani složenac od zečetine te ukusni pire od jabuka, kojeg se sjeća iz adolescencije u Parizu.

    Idite na emisiju
  • 02:20

    Raymond Blanc: Jako gladan Francuz 1

    +

    Franche Comte, Sezona 1 | Epizoda 1

    Raymond Blanc, najpoznatiji francuski kuhar u Engleskoj, nikada nije profesionalno kuhao u Francuskoj. Nakon četrdeset godina, Raymond se vraća pokazati nam zemlju koju toliko voli, te francuske recepte koju su ga nadahnuli.

  • 03:25

    Kuhanje bez granica

    +

    Kuhanje bez granica 6, 19, Sezona 6 | Epizoda 19

    Idite na emisiju
  • 03:55

    Kuhanje bez granica

    +

    Kuhanje bez granica 6, 20, Sezona 6 | Epizoda 20

    Idite na emisiju
  • 04:20

    Izlet s Curtisom Stoneom

    +

    Kimberley, Australija, Sezona 1 | Epizoda 5

    Zbog posjeta sjevernom dijelu Zapadne Australije Curtis se nađe na zbilja zabačenom mjestu gdje ga aboriđinski starješina poučava drevnim metodama ribolova, zatim tjera stoku s rančericom pete generacije i pronalazi bisere u školjci.

    Idite na emisiju
  • 04:45

    Izlet s Curtisom Stoneom

    +

    Riojy, Španjolska, Sezona 1 | Epizoda 6

    Curtis i njegovi prijatelji putuju u maglovite španjolske planine kako bi muzli koze, tražili gljive s kuharom koji ima Michelinovu zvjezdicu i otvorili grenaš star 60 godina u vinariji koju je dizajnirala ikona arhitekture.

    Idite na emisiju
  • 05:10

    Za Patinim meksičkim stolom

    +

    Doručak iz Baje, Sezona 7 | Epizoda 4

    Pati posjećuje legendarnu kuharicu Donu Esthelu koja priprema najbolje doručke. Počela je sa štandom ispred kuće i usmenom predajom njen je restoran došao na glas kao jedan od najboljih na svijetu. Pati naučeno primjenjuje u doručku za svoje dečke.

    Idite na emisiju
  • 05:35

    Za Patinim meksičkim stolom

    +

    Meksička vina, Sezona 7 | Epizoda 5

    Valle de Guadalupe ima preko 100 vinarija koje posjećuju ljudi odasvud. Vinska regija obuzima hranom, vinom i novim pustolovinama. Pati kuša razna vina i hranu, susreće se s prijateljima te otkriva povijest regije koja je zaslužna za njen uspjeh.

    Idite na emisiju