Raspored
Petak
20 Svibanj
06:05
Justineini okusi Fujija
+Roštilj, Sezona 1 | Epizoda 5
Idite na emisiju06:30
Justineini okusi Fujija
+Čaj, Sezona 1 | Epizoda 6
Idite na emisiju06:55
Ginova talijanska obiteljska pustolovina
+Obiteljski posjet Sardiniji, Sezona 1 | Epizoda 1
Gino i njegova obitelj istražuju skrivene dragulje na istočnoj obali Sardinije. Prije odlaska u planine, uživaju u ručku na osamljenoj plaži.
07:25
Ginova talijanska obiteljska pustolovina
+Roccov izlet u Napulj, Sezona 1 | Epizoda 2
Gino i njegov sin Rocco posjećuju Ginov rodni Napulj. Dok uspomene naviru, oni otkrivaju nevjerojatnu ponudu ulične hrane, a Gino kuha jedan od omiljenih majčinih recepata.
07:55
Jamie Oliver: Jamie kod kuće
+Rabarbara, Sezona 2 | Epizoda 12
Idite na emisiju08:25
Jamie Oliver: Jamie kod kuće
+Šparoge, Sezona 2 | Epizoda 13
Idite na emisiju09:00
Ljupke slastice s Juliet Sear
+Epizoda 4, Sezona 1 | Epizoda 4
Tijesto je vrlo bitno u Julietinom prekrasnom pečenju. Tu su peciva za doručak, krafne i rolice od cimeta, a majstor pekar Richard Bertinet pokazuje lekciju o pravljenju savršenog dizanog tijesta.
10:00
Najčudniji svjetski restorani
+K psima, Sezona 1 | Epizoda 1
Najčudniji svjetski restorani vode vas u "Moderan zahod" u Taipeiju gdje će vam poslužiti curry u stolnoj, porculanskoj zahodskoj školjci. Zatim idemo u “Voodoo Donuts” u Portlandu kako bismo kušali božanski dekadentne krafne i svjedočili divljem vjenčanju.
Idite na emisiju10:30
Najčudniji svjetski restorani
+Majmuniranje, Sezona 1 | Epizoda 2
Najčudniji svjetski restorani vode vas u SAD na domaće pljeskavice i rebarca u restoranu “Dick’s Last Resort”, gdje ljudi plaćaju kako bi ih vrijeđali najneljubazniji konobari koji postoje. Zatim idemo u Italiju, u restoran sagrađen u staji.
Idite na emisiju11:00
Shane Delia na putu maurskih začina
+Pustinjska oaza, Sezona 3 | Epizoda 2
Stoljećima su karavane prelazile Saharu na ruti prema Maroku, noseći egzotične začine koje donose suštinu sjeverne Afrike. Shane Delia provest će noć pod zvijezdama u pustinjskom kampu i okusiti nevjerojatno kulinarstvo. #spicejourney
Idite na emisiju11:30
Dobar tek
+Zaboravljeno, ali jako ukusno, Sezona 6 | Epizoda 10
Idite na emisiju12:00
Jednostavno Raymond Blanc 1
+Začini i začinsko bilje, Sezona 1 | Epizoda 6
Začini i začinsko bilje imaju moć transformirati jela u nešto istinski nevjerojatno. Raymond Blanc udovoljava osjetilima cijele nacije uz pomoć začina i svježeg bilja iz vlastitog vrta.
13:00
Roštilji Toma Kerridgea
+Morska hrana za hvalisanje, Sezona 1 | Epizoda 5
Tom Kerridge u svom vrtu stvara osjećaj godišnjeg odmora na plaži. Na vrućem roštilju priprema britvaste školjke, kamenice sa začinjenim maslacem i veličanstvene škampe. Za kraj, na roštilj ide ananas preliven slanom karamelom i umakom od ruma.
13:30
Roštilji Toma Kerridgea
+Pečena piletina, Sezona 1 | Epizoda 6
Tom Kerridge priprema savršen jelovnik za uveseljavanje bilo kojeg obiteljskog okupljanja. Svi vole nedjeljno pečenje, ali nitko ne želi gubiti vrijeme u kuhinji, zato nam Tom pokazuje recept za pečeno pile koje sjedi na limenci.
14:00
Ginova talijanska obiteljska pustolovina
+Lucianov izlet u Kalabriju, Sezona 1 | Epizoda 3
Gino vodi najstarijeg sina Luciana u Kalabriju, jednu od najnetaknutijih regija u Italiji, kako bi otkrio što uistinu znači naporan radni dan.
14:30
Ginova talijanska obiteljska pustolovina
+Mijin izlet u sjevernu Sardiniju, Sezona 1 | Epizoda 4
Gino vodi kćer Miju u regiju Gallura u sjevernoj Sardiniji gdje otkrivaju kako se lokalni običaji i obiteljski recepti tradicionalno prenose s koljena na koljeno.
15:00
Jamie kuha u Italiji
+Liparski otoci, Sezona 1 | Epizoda 1
Jamie uči od mještana kako pripremiti punjene lignje i priprema nedjeljni ručak za jednu od najvećih obitelji otočkog arhipelaga.
Idite na emisiju16:00
Shane Delia na putu maurskih začina
+Planine hrane, Sezona 3 | Epizoda 3
Vrhovi i doline planina Visokog Atlasa bogato su nalazište za Shanea Delia na njegovom putu kroz Maroko. U planinskom selu će naučiti tradicionalan način pripreme kus-kusa. Kako će Shane primijeniti drevne tehnike u modernoj kuhinji?
Idite na emisiju16:30
Dobar tek
+Zaboravljeno, ali jako ukusno, Sezona 6 | Epizoda 10
Idite na emisiju16:55
Ljupke slastice s Juliet Sear
+Epizoda 5, Sezona 1 | Epizoda 5
Sva današnja prekrasna pečenja uključuju začine. Juliet poslužuje pitu od bundeve s ukusnim nadjevom od meringe, kekse od čokolade i čilija, te zimsku Pavlovu sa začinjenim jabukama i kruškama.
17:55
Moja je kuhinja najbolja: Australija
+People's Choice Challenge: Dječji ručak, Sezona 4 | Epizoda 25
Večeras timovi kuhaju za gomilu klinaca koji su u posjetu Zoološkom vrtu Taronga. Timovi moraju skuhati zdrava, djeci pristupačna jela za 200 djece koja pristižu gladna od cjelodnevnog obilaska.
Idite na emisiju19:05
Jednostavno Raymond Blanc 1
+Začini i začinsko bilje, Sezona 1 | Epizoda 6
Začini i začinsko bilje imaju moć transformirati jela u nešto istinski nevjerojatno. Raymond Blanc udovoljava osjetilima cijele nacije uz pomoć začina i svježeg bilja iz vlastitog vrta.
20:00
Miguelove gozbe
+Epizoda 5, Sezona 2 | Epizoda 5
U ovoj epizodi Miguelove gozbe pogledajte Miguelovu kanadsku verziju omiljenog morskog recepta, naučit ćemo recept za jednostavnu egzotičnu sušenu govedinu i sve oduševiti savršenom Pavlovom.
20:30
Miguelove gozbe
+Epizoda 6, Sezona 2 | Epizoda 6
U ovoj epizodi Miguelove gozbe, Miguel odlazi u vojni kamp u Novom Zelandu po vojnu poslasticu i pokazuje nam tajnu savršenog pečenog pileta.
21:00
Jamie kuha u Italiji
+Liparski otoci, Sezona 1 | Epizoda 1
Jamie uči od mještana kako pripremiti punjene lignje i priprema nedjeljni ručak za jednu od najvećih obitelji otočkog arhipelaga.
Idite na emisiju22:00
Ginova talijanska obiteljska pustolovina
+Lucianov izlet u Kalabriju, Sezona 1 | Epizoda 3
Gino vodi najstarijeg sina Luciana u Kalabriju, jednu od najnetaknutijih regija u Italiji, kako bi otkrio što uistinu znači naporan radni dan.
22:30
Ginova talijanska obiteljska pustolovina
+Mijin izlet u sjevernu Sardiniju, Sezona 1 | Epizoda 4
Gino vodi kćer Miju u regiju Gallura u sjevernoj Sardiniji gdje otkrivaju kako se lokalni običaji i obiteljski recepti tradicionalno prenose s koljena na koljeno.
23:00
Roštilji Toma Kerridgea
+Morska hrana za hvalisanje, Sezona 1 | Epizoda 5
Tom Kerridge u svom vrtu stvara osjećaj godišnjeg odmora na plaži. Na vrućem roštilju priprema britvaste školjke, kamenice sa začinjenim maslacem i veličanstvene škampe. Za kraj, na roštilj ide ananas preliven slanom karamelom i umakom od ruma.
23:30
Roštilji Toma Kerridgea
+Pečena piletina, Sezona 1 | Epizoda 6
Tom Kerridge priprema savršen jelovnik za uveseljavanje bilo kojeg obiteljskog okupljanja. Svi vole nedjeljno pečenje, ali nitko ne želi gubiti vrijeme u kuhinji, zato nam Tom pokazuje recept za pečeno pile koje sjedi na limenci.
00:00
Dobar tek
+Zaboravljeno, ali jako ukusno, Sezona 6 | Epizoda 10
Idite na emisiju00:30
Shane Delia na putu maurskih začina
+Planine hrane, Sezona 3 | Epizoda 3
Vrhovi i doline planina Visokog Atlasa bogato su nalazište za Shanea Delia na njegovom putu kroz Maroko. U planinskom selu će naučiti tradicionalan način pripreme kus-kusa. Kako će Shane primijeniti drevne tehnike u modernoj kuhinji?
Idite na emisiju01:00
Justineini okusi Fujija
+Umak od soje, Sezona 1 | Epizoda 7
Idite na emisiju01:30
Justineini okusi Fujija
+Tradicionalno, Sezona 1 | Epizoda 8
Idite na emisiju02:00
Miguelove gozbe
+Epizoda 5, Sezona 2 | Epizoda 5
U ovoj epizodi Miguelove gozbe pogledajte Miguelovu kanadsku verziju omiljenog morskog recepta, naučit ćemo recept za jednostavnu egzotičnu sušenu govedinu i sve oduševiti savršenom Pavlovom.
02:20
Miguelove gozbe
+Epizoda 6, Sezona 2 | Epizoda 6
U ovoj epizodi Miguelove gozbe, Miguel odlazi u vojni kamp u Novom Zelandu po vojnu poslasticu i pokazuje nam tajnu savršenog pečenog pileta.
02:40
Najčudniji svjetski restorani
+K psima, Sezona 1 | Epizoda 1
Najčudniji svjetski restorani vode vas u "Moderan zahod" u Taipeiju gdje će vam poslužiti curry u stolnoj, porculanskoj zahodskoj školjci. Zatim idemo u “Voodoo Donuts” u Portlandu kako bismo kušali božanski dekadentne krafne i svjedočili divljem vjenčanju.
Idite na emisiju03:00
Najčudniji svjetski restorani
+Majmuniranje, Sezona 1 | Epizoda 2
Najčudniji svjetski restorani vode vas u SAD na domaće pljeskavice i rebarca u restoranu “Dick’s Last Resort”, gdje ljudi plaćaju kako bi ih vrijeđali najneljubazniji konobari koji postoje. Zatim idemo u Italiju, u restoran sagrađen u staji.
Idite na emisiju03:25
Moja je kuhinja najbolja: Australija
+People's Choice Challenge: Dječji ručak, Sezona 4 | Epizoda 25
Večeras timovi kuhaju za gomilu klinaca koji su u posjetu Zoološkom vrtu Taronga. Timovi moraju skuhati zdrava, djeci pristupačna jela za 200 djece koja pristižu gladna od cjelodnevnog obilaska.
Idite na emisiju04:20
Dobar tek
+Zaboravljeno, ali jako ukusno, Sezona 6 | Epizoda 10
Idite na emisiju04:45
Shane Delia na putu maurskih začina
+Planine hrane, Sezona 3 | Epizoda 3
Vrhovi i doline planina Visokog Atlasa bogato su nalazište za Shanea Delia na njegovom putu kroz Maroko. U planinskom selu će naučiti tradicionalan način pripreme kus-kusa. Kako će Shane primijeniti drevne tehnike u modernoj kuhinji?
Idite na emisiju05:10
Jednostavno Raymond Blanc 1
+Začini i začinsko bilje, Sezona 1 | Epizoda 6
Začini i začinsko bilje imaju moć transformirati jela u nešto istinski nevjerojatno. Raymond Blanc udovoljava osjetilima cijele nacije uz pomoć začina i svježeg bilja iz vlastitog vrta.