Ponedjeljak

16 Svibanj

  • 06:05

    Tropska gurmanica: Nova Kaledonija

    +

    Paronella park, Sezona 1 | Epizoda 7

    Justine posjećuje španjolsku škrovište usred parka Paronella u QUeenslandu i gdje će pripremiti svoju paelju.

    Idite na emisiju
  • 06:30

    Tropska gurmanica: Nova Kaledonija

    +

    Veslanje na Duhove, Sezona 1 | Epizoda 8

    Justine se bavi raznim sportovima na vodi i nakon toga na brodu pripremit će slasne riblje burgere.

    Idite na emisiju
  • 06:55

    Ginov talijanski ekspres

    +

    BREIL-SUR-ROYA DO TURINA, Sezona 7 | Epizoda 1

    Gino se vraća u Italiju i to doživljava kao nikad dosada. Putuje vlakom najslikovitijim predjelima, među najljepšima u Europi. Započinje epsko putovanje iz francuskoga alpskog grada Breil-Sur-Roya i stići će u Italiju u stilu, ravno kroz Alpe.

    Idite na emisiju
  • 07:25

    Ginov talijanski ekspres

    +

    SIENA - ASCIANO, Sezona 7 | Epizoda 2

    Ginovo sljedeće putovanje vlakom je izlet života – kroz predivni krajolik Toskane, povijesnim parnim vlakom. Treno Natura opslužuju bivši željezničari i volonteri. Grad Asciano trudi se parirati Sieni svojom utrkom magaraca.

    Idite na emisiju
  • 07:55

    Jamie Oliver: Jamie kod kuće

    +

    Paprike i čili papričice, Sezona 2 | Epizoda 3

    Idite na emisiju
  • 08:25

    Jamie Oliver: Jamie kod kuće

    +

    Divljač, Sezona 2 | Epizoda 4

    Idite na emisiju
  • 09:00

    Martha peče

    +

    Koštuničasto voće, Sezona 11 | Epizoda 6

    Farmer Al Courchesne s Marthom u kuhinji dijeli svoju stručnost o koštuničastom voću. Onda Martha dodaje dva tradicionalna recepta: kolač s nektarinama i starinskim breskvama. Alova žena Becky pokazuje svoj recept za naopaku tortu sa šljivama.

    Idite na emisiju
  • 09:30

    Martha peče

    +

    Svježi sir, Sezona 11 | Epizoda 7

    Martha i vrhunski sirar, Lynn Fleming, pokazuju kako se pravi mladi sir. Zatim otkrijte kako ga uključiti u dva izvrsna deserta: kremastu torticu sa sirom i vrhnjem i cannole s ricottom oblikovane u tortu, što je preobličeni sicilijanski klasik.

    Idite na emisiju
  • 10:00

    Najčudniji svjetski restorani

    +

    Hrana s udarcem, Sezona 2 | Epizoda 8

    Najčudniji svjetski restorani vode vas u modernu akru u ‘Kovcheg’, najekološkiju zgradu u Ukrajini, gdje uz autentičnu ukrajinsku kuhinju možete maziti životinje.

    Idite na emisiju
  • 10:30

    Najčudniji svjetski restorani

    +

    Nazovi 1-800-Čudno, Sezona 2 | Epizoda 9

    Najčudniji svjetski restorani vode vas u ‘Restophone’ u Montpellieru u Francuskoj gdje su dobra vremena nadohvat telefonskog poziva, a telefon je na svakom stolu. Zatim letimo u Pigeon Forge u Tennessee gdje ej Božić svaki dan u godinu u ‘Partridge & Pear-u’.

    Idite na emisiju
  • 11:00

    Shane Delia na putu maurskih začina

    +

    Trabzon - Glad za Hamsijem, Sezona 2 | Epizoda 8

    Shane putuje na sjever do grada Trabzona, luke na Crnom moru, gdje hvata posebnu ribu, hamsi, te recepte koji ovoj malenoj ribi nalik inčunu služe na čast. Upoznat će se s planinskim ljudima koji otkrivaju tajnu usavršavanja svoje jednostavne hrane.

    Idite na emisiju
  • 11:30

    Dobar tek

    +

    Za znalce, Sezona 6 | Epizoda 13

    Idite na emisiju
  • 12:00

    Jednostavno Raymond Blanc 1

    +

    Kuhanje za prijatelje, Sezona 1 | Epizoda 2

    Što može biti bolje od korištenja najsvježijih i najukusnijih sastojaka kako biste stvorili nešto stvarno ukusno za vaše najbliže i najdraže? Na jelovniku Raymonda Blanca nalazi se Fondue od sira, Rémoulade od celera i nježan Martini.

  • 13:00

    Jamiejeva brza i laka jela

    +

    Janjetina s curryjem/Bundeva/Pasta od kozica/Ostatci, Sezona 2 | Epizoda 3

    Četiri recepta od kojih rastu zazubice: aromatični curry s janjetinom, salatu od bundeve s harisom, salata od kozica s pestom od rosea te nezaboravni keksi od zobenih pločica. Ovo su pristupačni i brzinski recepti od pet sastojaka.

    Idite na emisiju
  • 13:30

    Jamiejeva brza i laka jela

    +

    Odrezak/Salata od lubenice/Dagnje/Pijane kruške, Sezona 2 | Epizoda 4

    Četiri recepta od kojih rastu zazubice: wok od odreska, salata od radiča, lubenice i fete, kremaste kornijske školjke i puding od pijanih krušaka i čokolade. Ovo su pristupačni i brzinski recepti od pet sastojaka. Brzo i jednostavno!

    Idite na emisiju
  • 14:00

    Ginov talijanski ekspres

    +

    CINQUE TERRE, Sezona 7 | Epizoda 3

    Ovoga tjedna Gino je u posjeti dragulju talijanske rivijere - Cinque Terre. Pristupačni samo brodom ili vlakom, tih pet zapanjujućih gradova vise sa rubova litica i nude doista veličanstveno putovanje obalom Mediterana.

    Idite na emisiju
  • 14:30

    Ginov talijanski ekspres

    +

    BOLOGNA - VERONA, Sezona 7 | Epizoda 4

    Putovanje ovoga tjedna počinje u Bologni, talijanskoj prijestolnici hrane. Za grickanje u vlaku nabavlja klasik njegova djetinjstva i Bolonje: pecivo s mortadelom. Put ga vodi prema Mantovi, kroz kraj u kojem se uzgaja riža.

    Idite na emisiju
  • 15:00

    Jamie Oliver: Jamie kod kuće

    +

    Zimsko povrće, Sezona 2 | Epizoda 5

    Idite na emisiju
  • 15:30

    Jamie Oliver: Jamie kod kuće

    +

    Slastice, Sezona 2 | Epizoda 6

    Idite na emisiju
  • 16:00

    Shane Delia na putu maurskih začina

    +

    Ordu - Gdje je Gruzija uvijek na pameti, Sezona 2 | Epizoda 9

    U Ordu se Shane upoznaje s kuhinjom čija kulinarska baština leži na sjeveru Gruzije. Nakon posjete plantaži lješnjaka i zelenog čaja, Shane upoznaje nešto potpuno drugačije – školu turskog kuhanja.

    Idite na emisiju
  • 16:30

    Dobar tek

    +

    Za znalce, Sezona 6 | Epizoda 13

    Idite na emisiju
  • 16:55

    Ljupke slastice s Juliet Sear

    +

    Epizoda 1, Sezona 1 | Epizoda 1

    Svaka tematska epizoda uključuje četiri ukusna recepta, posebne goste i domaćicu koja ima korisne savjete. Od kolača za proslave i popodnevne užine, do zdravih pečenja i slastica bez glutena, Juliet neće dozvoliti da netko ostane gladan.

  • 17:55

    Moja je kuhinja najbolja: Australija

    +

    Iznenadna smrt, Sezona 4 | Epizoda 21

    Večeras je prva eliminacija. Pritisak raste dok se dva tima bore za opstanak.

    Idite na emisiju
  • 19:05

    Jednostavno Raymond Blanc 1

    +

    Kuhanje za prijatelje, Sezona 1 | Epizoda 2

    Što može biti bolje od korištenja najsvježijih i najukusnijih sastojaka kako biste stvorili nešto stvarno ukusno za vaše najbliže i najdraže? Na jelovniku Raymonda Blanca nalazi se Fondue od sira, Rémoulade od celera i nježan Martini.

  • 20:00

    Miguelove gozbe

    +

    Epizoda 10, Sezona 1 | Epizoda 10

    U ovoj epizodi Miguelove gozbe, specijalitet iz mora Novog Zelanda, vrući piknik i je li Miguel sposoban biti farmer banana? S najboljim sastojcima koje zemlja nudi radi moderan Haggis i objašnjava zašto bi "iznutrica" trebala biti prosta riječ.

  • 20:30

    Miguelove gozbe

    +

    Epizoda 11, Sezona 1 | Epizoda 11

    U ovoj epizodi Miguelove gozbe, otkrivamo tajnu kobasica od bika i vepra. Natjecanje u kuhanju postaje borba spolova. Upoznajemo talijansku obitelj koja je usavršila recept za tjesteninu, te slatki sastojak ubran u srcu grada.

  • 21:00

    Jamie Oliver: Jamie kod kuće

    +

    Zimsko povrće, Sezona 2 | Epizoda 5

    Idite na emisiju
  • 21:30

    Jamie Oliver: Jamie kod kuće

    +

    Slastice, Sezona 2 | Epizoda 6

    Idite na emisiju
  • 22:00

    Ginov talijanski ekspres

    +

    CINQUE TERRE, Sezona 7 | Epizoda 3

    Ovoga tjedna Gino je u posjeti dragulju talijanske rivijere - Cinque Terre. Pristupačni samo brodom ili vlakom, tih pet zapanjujućih gradova vise sa rubova litica i nude doista veličanstveno putovanje obalom Mediterana.

    Idite na emisiju
  • 22:30

    Ginov talijanski ekspres

    +

    BOLOGNA - VERONA, Sezona 7 | Epizoda 4

    Putovanje ovoga tjedna počinje u Bologni, talijanskoj prijestolnici hrane. Za grickanje u vlaku nabavlja klasik njegova djetinjstva i Bolonje: pecivo s mortadelom. Put ga vodi prema Mantovi, kroz kraj u kojem se uzgaja riža.

    Idite na emisiju
  • 23:00

    Jamiejeva brza i laka jela

    +

    Janjetina s curryjem/Bundeva/Pasta od kozica/Ostatci, Sezona 2 | Epizoda 3

    Četiri recepta od kojih rastu zazubice: aromatični curry s janjetinom, salatu od bundeve s harisom, salata od kozica s pestom od rosea te nezaboravni keksi od zobenih pločica. Ovo su pristupačni i brzinski recepti od pet sastojaka.

    Idite na emisiju
  • 23:30

    Jamiejeva brza i laka jela

    +

    Odrezak/Salata od lubenice/Dagnje/Pijane kruške, Sezona 2 | Epizoda 4

    Četiri recepta od kojih rastu zazubice: wok od odreska, salata od radiča, lubenice i fete, kremaste kornijske školjke i puding od pijanih krušaka i čokolade. Ovo su pristupačni i brzinski recepti od pet sastojaka. Brzo i jednostavno!

    Idite na emisiju
  • 00:00

    Dobar tek

    +

    Za znalce, Sezona 6 | Epizoda 13

    Idite na emisiju
  • 00:30

    Shane Delia na putu maurskih začina

    +

    Ordu - Gdje je Gruzija uvijek na pameti, Sezona 2 | Epizoda 9

    U Ordu se Shane upoznaje s kuhinjom čija kulinarska baština leži na sjeveru Gruzije. Nakon posjete plantaži lješnjaka i zelenog čaja, Shane upoznaje nešto potpuno drugačije – školu turskog kuhanja.

    Idite na emisiju
  • 01:00

    Tropska gurmanica: Nova Kaledonija

    +

    Planina tamburice, Sezona 1 | Epizoda 9

    Lokalna sirana The Witches Chase vodi Justine u svoju hladnjaču gdje će degustirati njihove sireve.

    Idite na emisiju
  • 01:30

    Tropska gurmanica: Nova Kaledonija

    +

    Daintree, Sezona 1 | Epizoda 10

    Kako bi napravila dimljeni patlidžan & umak od kakaa, Justine kreće u potragu za loklanim kakaom.

    Idite na emisiju
  • 02:00

    Miguelove gozbe

    +

    Epizoda 10, Sezona 1 | Epizoda 10

    U ovoj epizodi Miguelove gozbe, specijalitet iz mora Novog Zelanda, vrući piknik i je li Miguel sposoban biti farmer banana? S najboljim sastojcima koje zemlja nudi radi moderan Haggis i objašnjava zašto bi "iznutrica" trebala biti prosta riječ.

  • 02:20

    Miguelove gozbe

    +

    Epizoda 11, Sezona 1 | Epizoda 11

    U ovoj epizodi Miguelove gozbe, otkrivamo tajnu kobasica od bika i vepra. Natjecanje u kuhanju postaje borba spolova. Upoznajemo talijansku obitelj koja je usavršila recept za tjesteninu, te slatki sastojak ubran u srcu grada.

  • 02:40

    Najčudniji svjetski restorani

    +

    Hrana s udarcem, Sezona 2 | Epizoda 8

    Najčudniji svjetski restorani vode vas u modernu akru u ‘Kovcheg’, najekološkiju zgradu u Ukrajini, gdje uz autentičnu ukrajinsku kuhinju možete maziti životinje.

    Idite na emisiju
  • 03:00

    Najčudniji svjetski restorani

    +

    Nazovi 1-800-Čudno, Sezona 2 | Epizoda 9

    Najčudniji svjetski restorani vode vas u ‘Restophone’ u Montpellieru u Francuskoj gdje su dobra vremena nadohvat telefonskog poziva, a telefon je na svakom stolu. Zatim letimo u Pigeon Forge u Tennessee gdje ej Božić svaki dan u godinu u ‘Partridge & Pear-u’.

    Idite na emisiju
  • 03:25

    Moja je kuhinja najbolja: Australija

    +

    Iznenadna smrt, Sezona 4 | Epizoda 21

    Večeras je prva eliminacija. Pritisak raste dok se dva tima bore za opstanak.

    Idite na emisiju
  • 04:20

    Dobar tek

    +

    Za znalce, Sezona 6 | Epizoda 13

    Idite na emisiju
  • 04:45

    Shane Delia na putu maurskih začina

    +

    Ordu - Gdje je Gruzija uvijek na pameti, Sezona 2 | Epizoda 9

    U Ordu se Shane upoznaje s kuhinjom čija kulinarska baština leži na sjeveru Gruzije. Nakon posjete plantaži lješnjaka i zelenog čaja, Shane upoznaje nešto potpuno drugačije – školu turskog kuhanja.

    Idite na emisiju
  • 05:10

    Jednostavno Raymond Blanc 1

    +

    Kuhanje za prijatelje, Sezona 1 | Epizoda 2

    Što može biti bolje od korištenja najsvježijih i najukusnijih sastojaka kako biste stvorili nešto stvarno ukusno za vaše najbliže i najdraže? Na jelovniku Raymonda Blanca nalazi se Fondue od sira, Rémoulade od celera i nježan Martini.