Petak

4 Ožujak

  • 06:00

    Kosmati bajkeri: Route 66

    +

    Epizoda 4, Sezona 1 | Epizoda 4

    Četvrti dio ove epske avanture vodi nas na 650 km dugo putovanje, od Amarilla u Teksasu, do Albuquerquea u New Mexicu i bajkeri nas upoznaju s malim privatnim restoranima i proizvođačima hrane.

  • 07:00

    Rick Stein: okusi Njemačke

    +

    Rick Stein: okusi Njemačke, Sezona 1 | Epizoda 1

    Rick Stein putuje po Njemačkoj u potrazi za skrivenim draguljima lokalne kuhinje, baš u vrijeme sezone haringa na sjeveru zemlje. Odlazi i u regiju oko grada Dusseldorfa gdje će sa sinom Jackom saznati više o njihovom njemačkom podrijetlu.

  • 08:05

    Jamiejeva vegetarijanska jela

    +

    Burger od graha, pečena salata, ljuti curry, Sezona 1 | Epizoda 3

    Jamie započinje vegetarijansku zabavu smjelim burgerom od crnog graha sa svježom salsom. Tu su i pougljenjela, hrskava salata s kul krutonima i curry prepun začina.

    Idite na emisiju
  • 09:00

    Rudolphova pekarnica

    +

    Epizoda 6, Sezona 6 | Epizoda 6

    Danas Rudolph priprema ukusne francuske kolače s lisnatim tijestom tompoucen, idealnu poslasticu uz kavu, te turski kruh uz malo jača pića.

    Idite na emisiju
  • 09:30

    Rudolphova pekarnica

    +

    Rudolphova pekarnica 2, 80, Sezona 2 | Epizoda 80

    Torta od sira s čokoladom

    Idite na emisiju
  • 10:00

    Tajne tete Cátie

    +

    Kinoa, Sezona 3 | Epizoda 3

    Kinoa je popularna u Južnoj Americi. Ali odgovara li portugalskoj kuhinji? Teta Cátia kaže: da! Popečci od bakalara s kinoom, peršinom i lukom, a za desert jaja od kestena s kinoinim brašnom.

    Idite na emisiju
  • 10:30

    Tajne tete Cátie

    +

    Poslastice na različitim jezicima, Sezona 3 | Epizoda 4

    Odlazimo s tetom Cátiom u Francusku, Njemačku i Kinu. U manje od 30 minuta priprema tri međunarodna deserta. Njemačku Blattertorte, francuski Paris-Brest, stvoren 1910. Ostatak epizode je recept za sebe. Kinesko fa-si voće, kojega nikad dosta.

    Idite na emisiju
  • 11:00

    Majstori okusa s Garyjem Mehiganom: za obiteljskim stolom

    +

    Delhi - hrana iz Punjaba, Sezona 2 | Epizoda 1

    Gary Mehigan istražuje okuse kulinarstva u Punjabu s Rockyjem Mohanom i njegovom obitelji. Od toga će dam doći da se oblizujete.

  • 11:30

    Dobar tek

    +

    Najdraža bugarska jela, Sezona 5 | Epizoda 15

    Recepti poput pečenih punjenih krumpira, jaja u Panagyurishte stilu i poznatog pahuljastog kruha sa sirom koji svi vole, prisutni su u svakom domu u Bugarskoj. Lora i Stoyan imaju ideju podijeliti svoje verzije tih omiljenih recepata

    Idite na emisiju
  • 12:00

    Za Patinim meksičkim stolom

    +

    Doručak u Oaxaci: neuredno i ukusno, Sezona 6 | Epizoda 9

    Pati posjećuje grad San Martin Tilcajete kako bi se našla s Mariom i Jacobom u njihovoj poznatoj umjetničkoj školi. Tamo saznaje tajne njihove umjetnosti i kuša nevjerojatno ukusnu jetru s jajima pripremljenu za umjetnike.

    Idite na emisiju
  • 12:30

    Za Patinim meksičkim stolom

    +

    Kako sam saznala, Sezona 6 | Epizoda 10

    Ljudi uvijek pitaju Pati kako je strast prema hrani pretvorila u karijeru. Tijekom godina je ispričala dijelove, ali nikad cijelu priču. Ispričat će vam kako se zaljubila u hranu, kako je počela i kako je došla do ovoga što ima danas.

    Idite na emisiju
  • 13:00

    Okus destinacije: Kina

    +

    Pokrajina Sichuan/Pokrajina Hunan, Sezona 1 | Epizoda 7

    Adam Liaw stiže u vatrene pokrajine Sichuan i Hunan, gdje mu se ovaj put pridružuje slavna kuharica i spisateljica Fuchsia Dunlop, koja je stručnjak za regiju.

  • 13:30

    Okus destinacije: Kina

    +

    Pokrajina Fujian, Sezona 1 | Epizoda 8

    Adam Liaw je u Fujianu – mjestu koje ima dugačku povijest migracije ljudi. Svi ti ljudi ostavili su dugoročan trag koji se očitava u lokalnoj hrani i kulturi.

  • 14:00

    Rick Stein i južnjački blues

    +

    Rick Stein i južnjački blues, Extra | Epizoda 1

    Rick Stein slavi glazbu i hranu američkog Juga na fascinantnom putovanju do delte Mississippija, mjesta gdje je nastao blues. Upoznaje živopisne likove, stvara nova prijateljstva, sluša sjajnu glazbu i priprema bezvremenska jela za dušu.

  • 15:00

    Jamiejeva vegetarijanska jela

    +

    Vegetarijanski tajlandski pad i pizza od sira i karfiola, Sezona 1 | Epizoda 4

    Jamie pretvara tajlandske jastučiće u svilenu, hrskavu vegetarijansku gozbu. Miješa pečene krumpire s kul ukiseljenim povrćem i kuha cvjetaču sa sirom kao nitko drugi.

    Idite na emisiju
  • 16:00

    Majstori okusa s Garyjem Mehiganom: za obiteljskim stolom

    +

    Delhi - hrana iz Mughala, Sezona 2 | Epizoda 2

    Gary Mehigan ima zadatak iskusiti prave okuse Mughala te kušati kraljevsku kuhinju Rampura. Hoće li njegovo jelo zadiviti domaćine?

  • 16:30

    Dobar tek

    +

    Najdraža bugarska jela, Sezona 5 | Epizoda 15

    Recepti poput pečenih punjenih krumpira, jaja u Panagyurishte stilu i poznatog pahuljastog kruha sa sirom koji svi vole, prisutni su u svakom domu u Bugarskoj. Lora i Stoyan imaju ideju podijeliti svoje verzije tih omiljenih recepata

    Idite na emisiju
  • 17:00

    Rudolphova pekarnica

    +

    Epizoda 7, Sezona 6 | Epizoda 7

    U ovoj epizodi, Rudolph priprema Zuppa Inglese i kekse koji se ne peku u pećnici.

    Idite na emisiju
  • 17:30

    Rudolphova pekarnica

    +

    Rudolphova pekarnica 2, 81, Sezona 2 | Epizoda 81

    Čokoladni kolač s bananom i pita s rižom i narančom.

    Idite na emisiju
  • 18:00

    Tajne tete Cátie

    +

    Lagana i zdrava jela, Sezona 3 | Epizoda 5

    Kako jesti zdravu, ali i ukusnu hranu? Teta Cátia će vam pokazati. Punjene tikvice s ratatouilleom su nutritivna bomba. Slastan kremasti bakalar bez vrhnja. Marakuja s panna cottom. Bez šećera, bez vrhnja, ali s puno svježine.

    Idite na emisiju
  • 18:30

    Tajne tete Cátie

    +

    Vino i sir, Sezona 3 | Epizoda 6

    Bakho je inspiracija za tri jela s vinom i sirom koje treba jesti umjereno jer biste mogli razviti ovisnost o tim okusima. Savršen su par i u juhi od luka. Glavno jelo je piletina u vinu. Desert: čokoladna torta s vinom, poslužena s portom i vrhnjem.

    Idite na emisiju
  • 19:00

    Za Patinim meksičkim stolom

    +

    Doručak u Oaxaci: neuredno i ukusno, Sezona 6 | Epizoda 9

    Pati posjećuje grad San Martin Tilcajete kako bi se našla s Mariom i Jacobom u njihovoj poznatoj umjetničkoj školi. Tamo saznaje tajne njihove umjetnosti i kuša nevjerojatno ukusnu jetru s jajima pripremljenu za umjetnike.

    Idite na emisiju
  • 19:30

    Za Patinim meksičkim stolom

    +

    Kako sam saznala, Sezona 6 | Epizoda 10

    Ljudi uvijek pitaju Pati kako je strast prema hrani pretvorila u karijeru. Tijekom godina je ispričala dijelove, ali nikad cijelu priču. Ispričat će vam kako se zaljubila u hranu, kako je počela i kako je došla do ovoga što ima danas.

    Idite na emisiju
  • 20:00

    Paul Hollywood: Gradske slastice

    +

    San Francisco, Sezona 2 | Epizoda 7

    Nadahnutom posjetom povijesnoj pekarnici, Paul osmišljava ukusni puding od kruha i maslaca s biljem, a dok posjećuje korporacijsku pekarnicu u vlasništvu radnika u Berkleyu, Paul peče jednostavan, no ukusan kruh sa sirom i maslinama.

    Idite na emisiju
  • 21:00

    Jamiejeva vegetarijanska jela

    +

    Vegetarijanski tajlandski pad i pizza od sira i karfiola, Sezona 1 | Epizoda 4

    Jamie pretvara tajlandske jastučiće u svilenu, hrskavu vegetarijansku gozbu. Miješa pečene krumpire s kul ukiseljenim povrćem i kuha cvjetaču sa sirom kao nitko drugi.

    Idite na emisiju
  • 22:00

    Rick Stein i južnjački blues

    +

    Rick Stein i južnjački blues, Extra | Epizoda 1

    Rick Stein slavi glazbu i hranu američkog Juga na fascinantnom putovanju do delte Mississippija, mjesta gdje je nastao blues. Upoznaje živopisne likove, stvara nova prijateljstva, sluša sjajnu glazbu i priprema bezvremenska jela za dušu.

  • 23:00

    Okus destinacije: Kina

    +

    Pokrajina Sichuan/Pokrajina Hunan, Sezona 1 | Epizoda 7

    Adam Liaw stiže u vatrene pokrajine Sichuan i Hunan, gdje mu se ovaj put pridružuje slavna kuharica i spisateljica Fuchsia Dunlop, koja je stručnjak za regiju.

  • 23:30

    Okus destinacije: Kina

    +

    Pokrajina Fujian, Sezona 1 | Epizoda 8

    Adam Liaw je u Fujianu – mjestu koje ima dugačku povijest migracije ljudi. Svi ti ljudi ostavili su dugoročan trag koji se očitava u lokalnoj hrani i kulturi.

  • 00:00

    Dobar tek

    +

    Najdraža bugarska jela, Sezona 5 | Epizoda 15

    Recepti poput pečenih punjenih krumpira, jaja u Panagyurishte stilu i poznatog pahuljastog kruha sa sirom koji svi vole, prisutni su u svakom domu u Bugarskoj. Lora i Stoyan imaju ideju podijeliti svoje verzije tih omiljenih recepata

    Idite na emisiju
  • 00:30

    Majstori okusa s Garyjem Mehiganom: za obiteljskim stolom

    +

    Delhi - hrana iz Mughala, Sezona 2 | Epizoda 2

    Gary Mehigan ima zadatak iskusiti prave okuse Mughala te kušati kraljevsku kuhinju Rampura. Hoće li njegovo jelo zadiviti domaćine?

  • 01:00

    Kosmati bajkeri: Route 66

    +

    Epizoda 5, Sezona 1 | Epizoda 5

    U petom djelu ove epske pustolovine, bajkeri su u potrazi za Divljim zapadom. U Monument Valleyu otkrivaju više o Navaho naciji. Ali prvo, uz pomoć lokalaca posjećuju američki ikonski krajolik koji je ujedno i sveta zemlja za Navaho.

  • 02:05

    Paul Hollywood: Gradske slastice

    +

    San Francisco, Sezona 2 | Epizoda 7

    Nadahnutom posjetom povijesnoj pekarnici, Paul osmišljava ukusni puding od kruha i maslaca s biljem, a dok posjećuje korporacijsku pekarnicu u vlasništvu radnika u Berkleyu, Paul peče jednostavan, no ukusan kruh sa sirom i maslinama.

    Idite na emisiju
  • 02:50

    Rudolphova pekarnica

    +

    Epizoda 7, Sezona 6 | Epizoda 7

    U ovoj epizodi, Rudolph priprema Zuppa Inglese i kekse koji se ne peku u pećnici.

    Idite na emisiju
  • 03:20

    Rudolphova pekarnica

    +

    Rudolphova pekarnica 2, 81, Sezona 2 | Epizoda 81

    Čokoladni kolač s bananom i pita s rižom i narančom.

    Idite na emisiju
  • 03:50

    Tajne tete Cátie

    +

    Vino i sir, Sezona 3 | Epizoda 6

    Bakho je inspiracija za tri jela s vinom i sirom koje treba jesti umjereno jer biste mogli razviti ovisnost o tim okusima. Savršen su par i u juhi od luka. Glavno jelo je piletina u vinu. Desert: čokoladna torta s vinom, poslužena s portom i vrhnjem.

    Idite na emisiju
  • 04:20

    Dobar tek

    +

    Najdraža bugarska jela, Sezona 5 | Epizoda 15

    Recepti poput pečenih punjenih krumpira, jaja u Panagyurishte stilu i poznatog pahuljastog kruha sa sirom koji svi vole, prisutni su u svakom domu u Bugarskoj. Lora i Stoyan imaju ideju podijeliti svoje verzije tih omiljenih recepata

    Idite na emisiju
  • 04:45

    Majstori okusa s Garyjem Mehiganom: za obiteljskim stolom

    +

    Delhi - hrana iz Punjaba, Sezona 2 | Epizoda 1

    Gary Mehigan istražuje okuse kulinarstva u Punjabu s Rockyjem Mohanom i njegovom obitelji. Od toga će dam doći da se oblizujete.

  • 05:10

    Za Patinim meksičkim stolom

    +

    Doručak u Oaxaci: neuredno i ukusno, Sezona 6 | Epizoda 9

    Pati posjećuje grad San Martin Tilcajete kako bi se našla s Mariom i Jacobom u njihovoj poznatoj umjetničkoj školi. Tamo saznaje tajne njihove umjetnosti i kuša nevjerojatno ukusnu jetru s jajima pripremljenu za umjetnike.

    Idite na emisiju
  • 05:35

    Za Patinim meksičkim stolom

    +

    Kako sam saznala, Sezona 6 | Epizoda 10

    Ljudi uvijek pitaju Pati kako je strast prema hrani pretvorila u karijeru. Tijekom godina je ispričala dijelove, ali nikad cijelu priču. Ispričat će vam kako se zaljubila u hranu, kako je počela i kako je došla do ovoga što ima danas.

    Idite na emisiju