Četvrtak

3 Ožujak

  • 06:00

    Kosmati bajkeri: Route 66

    +

    Epizoda 3, Sezona 1 | Epizoda 3

    Na trećem dijelu putovanja, Dave i Si kušaju slavnu govedinu u Oklahomi te posjećuju vijetnamsku zajednicu gdje otkrivaju njihov slavan nacionalni specijalitet - Pho.

  • 07:00

    Rick Stein: Božić na Dalekom istoku

    +

    Rick Stein: Božić na Dalekom istoku, Extra | Epizoda 1

    Rick Stein donosi sjajne recepte s putovanja po Dalekom istoku. Od patke u pikantnom umaku od naranče do aromatičnog biryanija. Ako ipak volite tradicionalnu puricu, Rick zna kako najbolje iskoristiti ostatke. Za kraj, predlaže neobičnu kavu...

  • 08:05

    Jamiejeva vegetarijanska jela

    +

    Neuredne lazanje i uveličana brokula, Sezona 1 | Epizoda 2

    Jamiejeva vegetarijanska misija se nastavlja s jednostavnim lasagnama od patlidžana, brokolom, azijskom salatom od graha i novim pogledom na sushi.

    Idite na emisiju
  • 09:00

    Rudolphova pekarnica

    +

    Epizoda 5, Sezona 6 | Epizoda 5

    Rudolph nam donosi dašak Italije s talijanskim rolicama od limuna i priprema svoju ukusnu seljačku pitu od jabuke.

    Idite na emisiju
  • 09:30

    Rudolphova pekarnica

    +

    Rudolphova pekarnica 2, 79, Sezona 2 | Epizoda 79

    Pizza s ciklom

    Idite na emisiju
  • 10:00

    Tajne tete Cátie

    +

    Ponovno otkriveno, Sezona 3 | Epizoda 1

    Teta Cátia vjeruje da je sreća u obnavljanju, fleksibilnosti, kreativnosti i širokom pogledu na svijet. Stoga svakodnevno transformira obiteljske recepte. Bob s rebarcama i kobasicama u komadima, jesuíta torta s čokoladom i oraščićima su samo neki.

    Idite na emisiju
  • 10:30

    Tajne tete Cátie

    +

    Jaja, Sezona 3 | Epizoda 2

    U slatkim i slanim jelima, jaje je često nezaobilazan sastojak. Iz tog razloga, Teta Katie današnji program posvećuje jajetu, te predlaže tri recepta u kojima je jaje glavni lik.

    Idite na emisiju
  • 11:00

    S izvora

    +

    Na bojišnici hrane, Sezona 1 | Epizoda 8

    Guy se povezuje s lokalnim obrtnicima i farmerima po Španjolskoj i Kaliforniji da se bolje upozna s ljudima koji uzgajaju masline i koze te mijese kruh. Na kraju će pripremiti gozbu za pamćenje.

  • 11:30

    Dobar tek

    +

    Pripremite se za brunch, Sezona 5 | Epizoda 14

    U ovoj epizodi Lora i Stoyan pripremaju tri zanimljiva recepta za subotnji i nedjeljni međuobrok. Za početak, tople, zlatne pite s nadjevom od topljenog sira i mirisnih gljiva. Drugi prijedlog je sendvič od puretine, koji je sve samo ne običan.

    Idite na emisiju
  • 12:00

    Za Patinim meksičkim stolom

    +

    UMJETNOST MOLEA, Sezona 6 | Epizoda 7

    Pati vodi gledatelje na istraživanje svega vezanog uz mole. Oaxaca je poznata kao zemlja molea i tamo postoji gomila varijanti. Kroz istraživanja u Oaxaci, dat će gledateljima osnove za mole te nešto njegove povijesti i važnosti, a otkrit će i neke recepte koji su joj osobno najdraži.

    Idite na emisiju
  • 12:30

    Za Patinim meksičkim stolom

    +

    U potrazi za Mixtecom, Sezona 6 | Epizoda 8

    Pati putuje u regiju Oaxaca, koju još zovu i La Mixteca te saznaje što tamošnju hranu i kulturu čini tako jedinstvenom. Sastaje se s Ixchelom Ornellasom, chefom i vlasnikom restorana, koji će je osobno provesti gradom.

    Idite na emisiju
  • 13:00

    Donalova obiteljska kuhinja

    +

    Nešto brzinski, Sezona 1 | Epizoda 3

    Nakon napornog dana, ne kuha vam se nešto posebno. Mnogi od nas nemaju volje za kuhanje pa na kraju ispadne nešto što vam se ne svidi. Takvi dani traže nešto brzinsko, ali ukusno. Pokazat ćemo vam najbolje brzinske recepte, jednostavne i pune okusa.

    Idite na emisiju
  • 13:30

    Donalova obiteljska kuhinja

    +

    Baš zato, Sezona 1 | Epizoda 4

    Ove se godine Donal odlučio veseliti malim stvarima, kao kad mu dijete dobije pohvalu u vrtiću ili on uspije napraviti nešto što mu je već dugo u planu. Torta confetti u četvrtak? Zašto ne!

    Idite na emisiju
  • 14:00

    Rick Stein: okusi Njemačke

    +

    Rick Stein: okusi Njemačke, Sezona 1 | Epizoda 1

    Rick Stein putuje po Njemačkoj u potrazi za skrivenim draguljima lokalne kuhinje, baš u vrijeme sezone haringa na sjeveru zemlje. Odlazi i u regiju oko grada Dusseldorfa gdje će sa sinom Jackom saznati više o njihovom njemačkom podrijetlu.

  • 15:00

    Jamiejeva vegetarijanska jela

    +

    Burger od graha, pečena salata, ljuti curry, Sezona 1 | Epizoda 3

    Jamie započinje vegetarijansku zabavu smjelim burgerom od crnog graha sa svježom salsom. Tu su i pougljenjela, hrskava salata s kul krutonima i curry prepun začina.

    Idite na emisiju
  • 16:00

    Majstori okusa s Garyjem Mehiganom: za obiteljskim stolom

    +

    Delhi - hrana iz Punjaba, Sezona 2 | Epizoda 1

    Gary Mehigan istražuje okuse kulinarstva u Punjabu s Rockyjem Mohanom i njegovom obitelji. Od toga će dam doći da se oblizujete.

  • 16:30

    Dobar tek

    +

    Pripremite se za brunch, Sezona 5 | Epizoda 14

    U ovoj epizodi Lora i Stoyan pripremaju tri zanimljiva recepta za subotnji i nedjeljni međuobrok. Za početak, tople, zlatne pite s nadjevom od topljenog sira i mirisnih gljiva. Drugi prijedlog je sendvič od puretine, koji je sve samo ne običan.

    Idite na emisiju
  • 17:00

    Rudolphova pekarnica

    +

    Epizoda 6, Sezona 6 | Epizoda 6

    Danas Rudolph priprema ukusne francuske kolače s lisnatim tijestom tompoucen, idealnu poslasticu uz kavu, te turski kruh uz malo jača pića.

    Idite na emisiju
  • 17:30

    Rudolphova pekarnica

    +

    Rudolphova pekarnica 2, 80, Sezona 2 | Epizoda 80

    Torta od sira s čokoladom

    Idite na emisiju
  • 18:00

    Tajne tete Cátie

    +

    Kinoa, Sezona 3 | Epizoda 3

    Kinoa je popularna u Južnoj Americi. Ali odgovara li portugalskoj kuhinji? Teta Cátia kaže: da! Popečci od bakalara s kinoom, peršinom i lukom, a za desert jaja od kestena s kinoinim brašnom.

    Idite na emisiju
  • 18:30

    Tajne tete Cátie

    +

    Poslastice na različitim jezicima, Sezona 3 | Epizoda 4

    Odlazimo s tetom Cátiom u Francusku, Njemačku i Kinu. U manje od 30 minuta priprema tri međunarodna deserta. Njemačku Blattertorte, francuski Paris-Brest, stvoren 1910. Ostatak epizode je recept za sebe. Kinesko fa-si voće, kojega nikad dosta.

    Idite na emisiju
  • 19:00

    Za Patinim meksičkim stolom

    +

    UMJETNOST MOLEA, Sezona 6 | Epizoda 7

    Pati vodi gledatelje na istraživanje svega vezanog uz mole. Oaxaca je poznata kao zemlja molea i tamo postoji gomila varijanti. Kroz istraživanja u Oaxaci, dat će gledateljima osnove za mole te nešto njegove povijesti i važnosti, a otkrit će i neke recepte koji su joj osobno najdraži.

    Idite na emisiju
  • 19:30

    Za Patinim meksičkim stolom

    +

    U potrazi za Mixtecom, Sezona 6 | Epizoda 8

    Pati putuje u regiju Oaxaca, koju još zovu i La Mixteca te saznaje što tamošnju hranu i kulturu čini tako jedinstvenom. Sastaje se s Ixchelom Ornellasom, chefom i vlasnikom restorana, koji će je osobno provesti gradom.

    Idite na emisiju
  • 20:00

    Paul Hollywood: Gradske slastice

    +

    Reykjavik, Sezona 2 | Epizoda 6

    Nadahnut Islandom, Paul priprema dvije slastice; uz višeslojnu Vinatortu, peče i Skyr Sandwich tortu s tradicionalnim islandskim jogurtom.

    Idite na emisiju
  • 21:00

    Jamiejeva vegetarijanska jela

    +

    Burger od graha, pečena salata, ljuti curry, Sezona 1 | Epizoda 3

    Jamie započinje vegetarijansku zabavu smjelim burgerom od crnog graha sa svježom salsom. Tu su i pougljenjela, hrskava salata s kul krutonima i curry prepun začina.

    Idite na emisiju
  • 22:00

    Rick Stein: okusi Njemačke

    +

    Rick Stein: okusi Njemačke, Sezona 1 | Epizoda 1

    Rick Stein putuje po Njemačkoj u potrazi za skrivenim draguljima lokalne kuhinje, baš u vrijeme sezone haringa na sjeveru zemlje. Odlazi i u regiju oko grada Dusseldorfa gdje će sa sinom Jackom saznati više o njihovom njemačkom podrijetlu.

  • 23:00

    Donalova obiteljska kuhinja

    +

    Nešto brzinski, Sezona 1 | Epizoda 3

    Nakon napornog dana, ne kuha vam se nešto posebno. Mnogi od nas nemaju volje za kuhanje pa na kraju ispadne nešto što vam se ne svidi. Takvi dani traže nešto brzinsko, ali ukusno. Pokazat ćemo vam najbolje brzinske recepte, jednostavne i pune okusa.

    Idite na emisiju
  • 23:30

    Donalova obiteljska kuhinja

    +

    Baš zato, Sezona 1 | Epizoda 4

    Ove se godine Donal odlučio veseliti malim stvarima, kao kad mu dijete dobije pohvalu u vrtiću ili on uspije napraviti nešto što mu je već dugo u planu. Torta confetti u četvrtak? Zašto ne!

    Idite na emisiju
  • 00:00

    Dobar tek

    +

    Pripremite se za brunch, Sezona 5 | Epizoda 14

    U ovoj epizodi Lora i Stoyan pripremaju tri zanimljiva recepta za subotnji i nedjeljni međuobrok. Za početak, tople, zlatne pite s nadjevom od topljenog sira i mirisnih gljiva. Drugi prijedlog je sendvič od puretine, koji je sve samo ne običan.

    Idite na emisiju
  • 00:30

    Majstori okusa s Garyjem Mehiganom: za obiteljskim stolom

    +

    Delhi - hrana iz Punjaba, Sezona 2 | Epizoda 1

    Gary Mehigan istražuje okuse kulinarstva u Punjabu s Rockyjem Mohanom i njegovom obitelji. Od toga će dam doći da se oblizujete.

  • 01:00

    Kosmati bajkeri: Route 66

    +

    Epizoda 4, Sezona 1 | Epizoda 4

    Četvrti dio ove epske avanture vodi nas na 650 km dugo putovanje, od Amarilla u Teksasu, do Albuquerquea u New Mexicu i bajkeri nas upoznaju s malim privatnim restoranima i proizvođačima hrane.

  • 02:05

    Paul Hollywood: Gradske slastice

    +

    Reykjavik, Sezona 2 | Epizoda 6

    Nadahnut Islandom, Paul priprema dvije slastice; uz višeslojnu Vinatortu, peče i Skyr Sandwich tortu s tradicionalnim islandskim jogurtom.

    Idite na emisiju
  • 02:50

    Rudolphova pekarnica

    +

    Epizoda 6, Sezona 6 | Epizoda 6

    Danas Rudolph priprema ukusne francuske kolače s lisnatim tijestom tompoucen, idealnu poslasticu uz kavu, te turski kruh uz malo jača pića.

    Idite na emisiju
  • 03:20

    Rudolphova pekarnica

    +

    Rudolphova pekarnica 2, 80, Sezona 2 | Epizoda 80

    Torta od sira s čokoladom

    Idite na emisiju
  • 03:50

    Tajne tete Cátie

    +

    Poslastice na različitim jezicima, Sezona 3 | Epizoda 4

    Odlazimo s tetom Cátiom u Francusku, Njemačku i Kinu. U manje od 30 minuta priprema tri međunarodna deserta. Njemačku Blattertorte, francuski Paris-Brest, stvoren 1910. Ostatak epizode je recept za sebe. Kinesko fa-si voće, kojega nikad dosta.

    Idite na emisiju
  • 04:20

    Dobar tek

    +

    Pripremite se za brunch, Sezona 5 | Epizoda 14

    U ovoj epizodi Lora i Stoyan pripremaju tri zanimljiva recepta za subotnji i nedjeljni međuobrok. Za početak, tople, zlatne pite s nadjevom od topljenog sira i mirisnih gljiva. Drugi prijedlog je sendvič od puretine, koji je sve samo ne običan.

    Idite na emisiju
  • 04:45

    S izvora

    +

    Na bojišnici hrane, Sezona 1 | Epizoda 8

    Guy se povezuje s lokalnim obrtnicima i farmerima po Španjolskoj i Kaliforniji da se bolje upozna s ljudima koji uzgajaju masline i koze te mijese kruh. Na kraju će pripremiti gozbu za pamćenje.

  • 05:10

    Za Patinim meksičkim stolom

    +

    UMJETNOST MOLEA, Sezona 6 | Epizoda 7

    Pati vodi gledatelje na istraživanje svega vezanog uz mole. Oaxaca je poznata kao zemlja molea i tamo postoji gomila varijanti. Kroz istraživanja u Oaxaci, dat će gledateljima osnove za mole te nešto njegove povijesti i važnosti, a otkrit će i neke recepte koji su joj osobno najdraži.

    Idite na emisiju
  • 05:35

    Za Patinim meksičkim stolom

    +

    U potrazi za Mixtecom, Sezona 6 | Epizoda 8

    Pati putuje u regiju Oaxaca, koju još zovu i La Mixteca te saznaje što tamošnju hranu i kulturu čini tako jedinstvenom. Sastaje se s Ixchelom Ornellasom, chefom i vlasnikom restorana, koji će je osobno provesti gradom.

    Idite na emisiju