Utorak

1 Ožujak

  • 06:00

    Kosmati bajkeri: Route 66

    +

    Epizoda 1, Sezona 1 | Epizoda 1

    Na samom početku svog gastronomskog istraživanja, na putu od Chicaga do St Louisa, bajkeri otkrivaju raznovrsna ukusna jela poput mesa s roštilja dimljeno na kariju, talijanski sendvič s govedinom i sl., uz mnoštvo nevjerojatnih avantura.

  • 07:00

    Rick Stein: Daleki istok

    +

    Šri Lanka i Bali, Sezona 1 | Epizoda 5

    Rick Stein odlazi u Šri Lanku i otkriva bogatstvo ljutog curryja od povrća. U Colombu će upoznati kuhara Publisa, jednog od najcjenjenijih u zemlji, i kušat nezaboravna jela u malom restoranu u Tamilu.

  • 08:00

    Jamiejevi 15-minutni obroci

    +

    Gnocchi s kobasicama i meksička piletina, Sezona 1 | Epizoda 39

    Danas Jamie priprema njoke od kobasica, toplu salatu od kelj i graha, te meksičku piletinu, čudesan mole umak rića, povrće i rižu.

    Idite na emisiju
  • 08:30

    Jamiejevi 15-minutni obroci

    +

    Azijski brancin i chorizo, Sezona 1 | Epizoda 40

    Na današnjem jelovniku su azijski brancin, ljepljiva riža i zelje, plus chorizo carbonara, salata s katalonske tržnice.

    Idite na emisiju
  • 09:00

    Rudolphova pekarnica

    +

    Epizoda 3, Sezona 6 | Epizoda 3

    Rudolph nam daje nove ideje za rođendansku tortu i Mocca kolač od bjelanaca.

    Idite na emisiju
  • 09:30

    Rudolphova pekarnica

    +

    Rudolphova pekarnica 2, 77, Sezona 2 | Epizoda 77

    Kolač od kokosa

    Idite na emisiju
  • 10:00

    Tajne tete Cátie

    +

    Čaj u 17h, Sezona 2 | Epizoda 41

    Idite na emisiju
  • 10:30

    Tajne tete Cátie

    +

    Sjemenke, Sezona 2 | Epizoda 42

    Idite na emisiju
  • 11:00

    S izvora

    +

    Nađeno u divljini, Sezona 1 | Epizoda 6

    Guy se vraća u dane kad smo bili lovci i sakupljači dok pretresa i zemlju i more u potrazi za aromatičnim tartufima, divovskim gljivama i priobalnim školjkama.

  • 11:30

    Dobar tek

    +

    Lagana jela na neobičan način, Sezona 5 | Epizoda 12

    U ovoj epizodi Lora i Stoyan nas iznenađuju s juhom od krumpira, ali slatkog, te twistom u okusu. Rižoto neće raditi s rižom, nego s cvjetačom. Na oko će izgledati normalno, ali okus je sasvim drugačiji od tradicionalnog.

    Idite na emisiju
  • 12:00

    Za Patinim meksičkim stolom

    +

    KRALJICA U ZEMLJI BOGOVA, Sezona 6 | Epizoda 3

    Pati putuje u gradić Teotitlan de Valle ako bi se sastala s jednom od najboljih kuharica u Oaxaci, Abigail Mendozom. Abigail u svom domu pokazuje Pati koliko je odlučna u pčuvanju predšpanjolskih tehnika i recepata njezinih Zapotec predaka. Pati u kuhinji koristi sastojke iz regije za nove recepte.

    Idite na emisiju
  • 12:30

    Za Patinim meksičkim stolom

    +

    MEZCALI, Sezona 6 | Epizoda 4

    Pati se vozi u regiju u Oaxaci koja je poznata po najboljem mezcalu u Meksiku. Upoznaje vlasnika obiteljskog pogona za proizvodnju i saznaje kako se mezcal pravi, od polja do flaširanja. Kod kuće s prijateljima priprema meksičku salatu s odreskom i kiseliš napravljen s mezcalom.

    Idite na emisiju
  • 13:00

    Pecimo s Miljuschkom 1

    +

    Brioche tijesto, Sezona 1 | Epizoda 5

    Miljuschka danas priprema tijesto za brioche. Za prvo jelo priprema roladu od jastoga i majonezu s vlascem, a za drugo jelo napravit će francuski tost s cimetom.

  • 13:30

    Pecimo s Miljuschkom 1

    +

    Prhko tijesto za kekse, Sezona 1 | Epizoda 6

    Danas Miljuschka radi prhko tijesto za kekse. Prvo će napraviti slano tijesto sa sirom, a zatim će ispeći pitu od limete s istim tijestom, ali u slatkoj verziji.

  • 14:00

    Rick Stein: Daleki istok

    +

    Bangladeš, Sezona 1 | Epizoda 6

    Rick završava kulinarsko putovanje u Bangladešu, zemlji iz koje su potekli mnogi britanski "indijski" restorani. Naravno, curry ga najviše zanima. Pozvan je na ručak u jednu obitelj gdje će kušati tradicionalno jelo od ribe, dampokht.

  • 15:00

    Jamiejeva vegetarijanska jela

    +

    Pastirska pita i šašavi sendvič s pomfritom, Sezona 1 | Epizoda 1

    Jamie priprema pitu koja mijenja sve te veliki hamburger sa sirom pun zelenjave te šašavi sendvič s čipsom.

    Idite na emisiju
  • 16:00

    S izvora

    +

    Ulov dana, Sezona 1 | Epizoda 7

    Guy otkriva raznolike načine da se ulove ribe – i oštrige! Od ribolova iz zraka u Seattleu, izazivanja krokodila po rijekama Australije tražeći barramundija, do ručnog ubiranja oštriga – na vodi nikada nije dosadno.

  • 16:30

    Dobar tek

    +

    Lagana jela na neobičan način, Sezona 5 | Epizoda 12

    U ovoj epizodi Lora i Stoyan nas iznenađuju s juhom od krumpira, ali slatkog, te twistom u okusu. Rižoto neće raditi s rižom, nego s cvjetačom. Na oko će izgledati normalno, ali okus je sasvim drugačiji od tradicionalnog.

    Idite na emisiju
  • 17:00

    Rudolphova pekarnica

    +

    Epizoda 4, Sezona 6 | Epizoda 4

    Danas Rudolph priprema parišku tortu od jagode i vanilije i slavne kekse s limunom - Lemon Cantuccini.

    Idite na emisiju
  • 17:30

    Rudolphova pekarnica

    +

    Rudolphova pekarnica 2, 78, Sezona 2 | Epizoda 78

    Hrskavi rižini keksi s jabukom

    Idite na emisiju
  • 18:00

    Tajne tete Cátie

    +

    Žlica, Sezona 2 | Epizoda 43

    Idite na emisiju
  • 18:30

    Tajne tete Cátie

    +

    Božić, Sezona 2 | Epizoda 44

    Idite na emisiju
  • 19:00

    Za Patinim meksičkim stolom

    +

    KRALJICA U ZEMLJI BOGOVA, Sezona 6 | Epizoda 3

    Pati putuje u gradić Teotitlan de Valle ako bi se sastala s jednom od najboljih kuharica u Oaxaci, Abigail Mendozom. Abigail u svom domu pokazuje Pati koliko je odlučna u pčuvanju predšpanjolskih tehnika i recepata njezinih Zapotec predaka. Pati u kuhinji koristi sastojke iz regije za nove recepte.

    Idite na emisiju
  • 19:30

    Za Patinim meksičkim stolom

    +

    MEZCALI, Sezona 6 | Epizoda 4

    Pati se vozi u regiju u Oaxaci koja je poznata po najboljem mezcalu u Meksiku. Upoznaje vlasnika obiteljskog pogona za proizvodnju i saznaje kako se mezcal pravi, od polja do flaširanja. Kod kuće s prijateljima priprema meksičku salatu s odreskom i kiseliš napravljen s mezcalom.

    Idite na emisiju
  • 20:00

    Paul Hollywood: Gradske slastice

    +

    Antwerpen, Sezona 2 | Epizoda 4

    Kako bi proslavio otkriće da je Antwerpen nevjerojatan pekarski grad, Paul osmišljava dva recepta. U suradnji s Johanom Segersom, Paul belgijsku gulaš-pitu ukrašava krumpirićima. Nakon izazova s vaflima, peče belgijsku čokoladnu slojevitu tortu.

    Idite na emisiju
  • 21:00

    Jamiejeva vegetarijanska jela

    +

    Pastirska pita i šašavi sendvič s pomfritom, Sezona 1 | Epizoda 1

    Jamie priprema pitu koja mijenja sve te veliki hamburger sa sirom pun zelenjave te šašavi sendvič s čipsom.

    Idite na emisiju
  • 22:00

    Rick Stein: Daleki istok

    +

    Bangladeš, Sezona 1 | Epizoda 6

    Rick završava kulinarsko putovanje u Bangladešu, zemlji iz koje su potekli mnogi britanski "indijski" restorani. Naravno, curry ga najviše zanima. Pozvan je na ručak u jednu obitelj gdje će kušati tradicionalno jelo od ribe, dampokht.

  • 23:00

    Pecimo s Miljuschkom 1

    +

    Brioche tijesto, Sezona 1 | Epizoda 5

    Miljuschka danas priprema tijesto za brioche. Za prvo jelo priprema roladu od jastoga i majonezu s vlascem, a za drugo jelo napravit će francuski tost s cimetom.

  • 23:30

    Pecimo s Miljuschkom 1

    +

    Prhko tijesto za kekse, Sezona 1 | Epizoda 6

    Danas Miljuschka radi prhko tijesto za kekse. Prvo će napraviti slano tijesto sa sirom, a zatim će ispeći pitu od limete s istim tijestom, ali u slatkoj verziji.

  • 00:00

    Dobar tek

    +

    Lagana jela na neobičan način, Sezona 5 | Epizoda 12

    U ovoj epizodi Lora i Stoyan nas iznenađuju s juhom od krumpira, ali slatkog, te twistom u okusu. Rižoto neće raditi s rižom, nego s cvjetačom. Na oko će izgledati normalno, ali okus je sasvim drugačiji od tradicionalnog.

    Idite na emisiju
  • 00:30

    S izvora

    +

    Ulov dana, Sezona 1 | Epizoda 7

    Guy otkriva raznolike načine da se ulove ribe – i oštrige! Od ribolova iz zraka u Seattleu, izazivanja krokodila po rijekama Australije tražeći barramundija, do ručnog ubiranja oštriga – na vodi nikada nije dosadno.

  • 01:00

    Kosmati bajkeri: Route 66

    +

    Epizoda 2, Sezona 1 | Epizoda 2

    U drugom dijelu putovanja, Dave i Si otkrivaju što leži iza legende o ovoj ikoničnoj cesti. U bajkerskom baru u Missouriju, uče o Stazi suza. Nakon pecanja na rijeci Big Piney, bajkeri pripremaju pocrnjenu ribu i pečeni kukuruz za gošće bara.

  • 02:05

    Paul Hollywood: Gradske slastice

    +

    Antwerpen, Sezona 2 | Epizoda 4

    Kako bi proslavio otkriće da je Antwerpen nevjerojatan pekarski grad, Paul osmišljava dva recepta. U suradnji s Johanom Segersom, Paul belgijsku gulaš-pitu ukrašava krumpirićima. Nakon izazova s vaflima, peče belgijsku čokoladnu slojevitu tortu.

    Idite na emisiju
  • 02:50

    Rudolphova pekarnica

    +

    Epizoda 4, Sezona 6 | Epizoda 4

    Danas Rudolph priprema parišku tortu od jagode i vanilije i slavne kekse s limunom - Lemon Cantuccini.

    Idite na emisiju
  • 03:20

    Rudolphova pekarnica

    +

    Rudolphova pekarnica 2, 78, Sezona 2 | Epizoda 78

    Hrskavi rižini keksi s jabukom

    Idite na emisiju
  • 03:50

    Tajne tete Cátie

    +

    Božić, Sezona 2 | Epizoda 44

    Idite na emisiju
  • 04:20

    Dobar tek

    +

    Lagana jela na neobičan način, Sezona 5 | Epizoda 12

    U ovoj epizodi Lora i Stoyan nas iznenađuju s juhom od krumpira, ali slatkog, te twistom u okusu. Rižoto neće raditi s rižom, nego s cvjetačom. Na oko će izgledati normalno, ali okus je sasvim drugačiji od tradicionalnog.

    Idite na emisiju
  • 04:45

    S izvora

    +

    Nađeno u divljini, Sezona 1 | Epizoda 6

    Guy se vraća u dane kad smo bili lovci i sakupljači dok pretresa i zemlju i more u potrazi za aromatičnim tartufima, divovskim gljivama i priobalnim školjkama.

  • 05:10

    Za Patinim meksičkim stolom

    +

    KRALJICA U ZEMLJI BOGOVA, Sezona 6 | Epizoda 3

    Pati putuje u gradić Teotitlan de Valle ako bi se sastala s jednom od najboljih kuharica u Oaxaci, Abigail Mendozom. Abigail u svom domu pokazuje Pati koliko je odlučna u pčuvanju predšpanjolskih tehnika i recepata njezinih Zapotec predaka. Pati u kuhinji koristi sastojke iz regije za nove recepte.

    Idite na emisiju
  • 05:35

    Za Patinim meksičkim stolom

    +

    MEZCALI, Sezona 6 | Epizoda 4

    Pati se vozi u regiju u Oaxaci koja je poznata po najboljem mezcalu u Meksiku. Upoznaje vlasnika obiteljskog pogona za proizvodnju i saznaje kako se mezcal pravi, od polja do flaširanja. Kod kuće s prijateljima priprema meksičku salatu s odreskom i kiseliš napravljen s mezcalom.

    Idite na emisiju