Ponedjeljak

28 Veljača

  • 06:05

    Najbolje se jede od kuće

    +

    Talijanski specijalitet, Sezona 1 | Epizoda 30

    Kuhar Gino D’Acampo ima misiju. Dokazati da je kod kuće najslađe. Danas su to talijanski specijaliteti. Klasični recept za škampe, cannelloni s odreskom i vegetarijanske okruglice.

    Idite na emisiju
  • 06:55

    Rick Stein: Daleki istok

    +

    Malezija i Šri Lanka, Sezona 1 | Epizoda 4

    Rick istražuje raznolikost grada Penanga, u kojemu su stanovnici domorodački Malayi, Indijci i Kinezi ali posjeduju i stanoviti britanski šarm.

  • 08:00

    Jamiejevi 15-minutni obroci

    +

    Juha s rezancima i vegetarijanski čili, Sezona 1 | Epizoda 37

    Na jelovniku je ovaj put lignja s račićima u povrtnoj začinjenoj juhi plus povrće s čilije, hrskava tortilja i salata od avokada.

    Idite na emisiju
  • 08:30

    Jamiejevi 15-minutni obroci

    +

    Azijska riba i tacosi sa svinjetinom, Sezona 1 | Epizoda 38

    Današnji recept je azijska riba, miso rezanci i hrskavo povrće / ultimativni tacosi od svinjetine, začinjeni crni grah i vrtna salata od avokada.

    Idite na emisiju
  • 09:00

    Rudolphova pekarnica

    +

    Epizoda 2, Sezona 6 | Epizoda 2

    Rudolph priprema ukusne čokoladne keksiće s tri vrste čokolade i voćni tart s kremom od badema, pečenim jabukama i bobičastim voćem.

    Idite na emisiju
  • 09:30

    Rudolphova pekarnica

    +

    Rudolphova pekarnica 2, 76, Sezona 2 | Epizoda 76

    Sophieina svadbena torta

    Idite na emisiju
  • 10:00

    Tajne tete Cátie

    +

    Mediteranska kuhinja, Sezona 2 | Epizoda 39

    Idite na emisiju
  • 10:30

    Tajne tete Cátie

    +

    Brza večera, Sezona 2 | Epizoda 40

    Idite na emisiju
  • 11:00

    S izvora

    +

    Regionalni favoriti, Sezona 1 | Epizoda 5

    Bio to mole u Meksiku ili tiramisu u Italiji, Guy otkriva okuse regionalnih specijaliteta, zajedno sa sastojcima koji im daju karakteristične arome.

  • 11:30

    Dobar tek

    +

    Najdraža balkanska jela, Sezona 5 | Epizoda 11

    Kuharske tradicije Balkana isprepliću se kroz sve recepte koje Lora i Stoyan imaju na današnjem jelovniku. Prema tradiciji, goste se dočekuje s kruhom i soli, zato je prvi recept posvećen kruhu s maslacem i bugarskim lukom.

    Idite na emisiju
  • 12:00

    Za Patinim meksičkim stolom

    +

    JEDAN DAN U OAXACI, Sezona 6 | Epizoda 1

    Pati pokazuje gledateljima kako najbolje iskoristiti dan u Oaxaci. U 24 sata obići će glavne znamenitosti, sastati se s lokalnim vodičem, otići na tržnicu na ručak i pokazati živopisnu restoransku scenu jedne od glavnih kulinarskih destinacija u Meksiku.

    Idite na emisiju
  • 12:30

    Za Patinim meksičkim stolom

    +

    POVIJEST KUHINJE U OAXACI, Sezona 6 | Epizoda 2

    Pati uranja gledatelje u povijest kuhinje u Oaxaci u doba prije Španolaca pa do uvođenja španjolskih tehnika i suvremenih kretanja. Počinje kušanjem obiteljskog recepta na lokalnoj tržnici, a zatim je prijatelj vodi u restoran gdje kušaju tradicionalna Oaxaca jela uz trunku modernosti.

    Idite na emisiju
  • 13:00

    Jamie kuha u Italiji

    +

    Piemont, Sezona 1 | Epizoda 8

    Polovica je zime i Jamie je visoko u snijegom pokrivenim talijanskim Alpama gdje traži legendarnu hranu za utjehu u Piemontu.

    Idite na emisiju
  • 14:00

    Rick Stein: Daleki istok

    +

    Šri Lanka i Bali, Sezona 1 | Epizoda 5

    Rick Stein odlazi u Šri Lanku i otkriva bogatstvo ljutog curryja od povrća. U Colombu će upoznati kuhara Publisa, jednog od najcjenjenijih u zemlji, i kušat nezaboravna jela u malom restoranu u Tamilu.

  • 15:00

    Jamiejevi 15-minutni obroci

    +

    Gnocchi s kobasicama i meksička piletina, Sezona 1 | Epizoda 39

    Danas Jamie priprema njoke od kobasica, toplu salatu od kelj i graha, te meksičku piletinu, čudesan mole umak rića, povrće i rižu.

    Idite na emisiju
  • 15:30

    Jamiejevi 15-minutni obroci

    +

    Azijski brancin i chorizo, Sezona 1 | Epizoda 40

    Na današnjem jelovniku su azijski brancin, ljepljiva riža i zelje, plus chorizo carbonara, salata s katalonske tržnice.

    Idite na emisiju
  • 16:00

    S izvora

    +

    Nađeno u divljini, Sezona 1 | Epizoda 6

    Guy se vraća u dane kad smo bili lovci i sakupljači dok pretresa i zemlju i more u potrazi za aromatičnim tartufima, divovskim gljivama i priobalnim školjkama.

  • 16:30

    Dobar tek

    +

    Najdraža balkanska jela, Sezona 5 | Epizoda 11

    Kuharske tradicije Balkana isprepliću se kroz sve recepte koje Lora i Stoyan imaju na današnjem jelovniku. Prema tradiciji, goste se dočekuje s kruhom i soli, zato je prvi recept posvećen kruhu s maslacem i bugarskim lukom.

    Idite na emisiju
  • 17:00

    Rudolphova pekarnica

    +

    Epizoda 3, Sezona 6 | Epizoda 3

    Rudolph nam daje nove ideje za rođendansku tortu i Mocca kolač od bjelanaca.

    Idite na emisiju
  • 17:30

    Rudolphova pekarnica

    +

    Rudolphova pekarnica 2, 77, Sezona 2 | Epizoda 77

    Kolač od kokosa

    Idite na emisiju
  • 18:00

    Tajne tete Cátie

    +

    Čaj u 17h, Sezona 2 | Epizoda 41

    Idite na emisiju
  • 18:30

    Tajne tete Cátie

    +

    Sjemenke, Sezona 2 | Epizoda 42

    Idite na emisiju
  • 19:00

    Za Patinim meksičkim stolom

    +

    JEDAN DAN U OAXACI, Sezona 6 | Epizoda 1

    Pati pokazuje gledateljima kako najbolje iskoristiti dan u Oaxaci. U 24 sata obići će glavne znamenitosti, sastati se s lokalnim vodičem, otići na tržnicu na ručak i pokazati živopisnu restoransku scenu jedne od glavnih kulinarskih destinacija u Meksiku.

    Idite na emisiju
  • 19:30

    Za Patinim meksičkim stolom

    +

    POVIJEST KUHINJE U OAXACI, Sezona 6 | Epizoda 2

    Pati uranja gledatelje u povijest kuhinje u Oaxaci u doba prije Španolaca pa do uvođenja španjolskih tehnika i suvremenih kretanja. Počinje kušanjem obiteljskog recepta na lokalnoj tržnici, a zatim je prijatelj vodi u restoran gdje kušaju tradicionalna Oaxaca jela uz trunku modernosti.

    Idite na emisiju
  • 20:00

    Paul Hollywood: Gradske slastice

    +

    Dublin, Sezona 2 | Epizoda 3

    Za vrijeme boravka u Dublinu, Paul Hollywood pokazuje nam dva vlastita recepta. Kruh od krumpira i ružmarina sa sodom bikarbonom, jednostavni kruh bogata okusa i teksture te profinjeni čokoladni tart za popodnevni čaj.

    Idite na emisiju
  • 21:00

    Jamiejevi 15-minutni obroci

    +

    Gnocchi s kobasicama i meksička piletina, Sezona 1 | Epizoda 39

    Danas Jamie priprema njoke od kobasica, toplu salatu od kelj i graha, te meksičku piletinu, čudesan mole umak rića, povrće i rižu.

    Idite na emisiju
  • 21:30

    Jamiejevi 15-minutni obroci

    +

    Azijski brancin i chorizo, Sezona 1 | Epizoda 40

    Na današnjem jelovniku su azijski brancin, ljepljiva riža i zelje, plus chorizo carbonara, salata s katalonske tržnice.

    Idite na emisiju
  • 22:00

    Rick Stein: Daleki istok

    +

    Šri Lanka i Bali, Sezona 1 | Epizoda 5

    Rick Stein odlazi u Šri Lanku i otkriva bogatstvo ljutog curryja od povrća. U Colombu će upoznati kuhara Publisa, jednog od najcjenjenijih u zemlji, i kušat nezaboravna jela u malom restoranu u Tamilu.

  • 23:00

    Jamie kuha u Italiji

    +

    Piemont, Sezona 1 | Epizoda 8

    Polovica je zime i Jamie je visoko u snijegom pokrivenim talijanskim Alpama gdje traži legendarnu hranu za utjehu u Piemontu.

    Idite na emisiju
  • 00:00

    Dobar tek

    +

    Najdraža balkanska jela, Sezona 5 | Epizoda 11

    Kuharske tradicije Balkana isprepliću se kroz sve recepte koje Lora i Stoyan imaju na današnjem jelovniku. Prema tradiciji, goste se dočekuje s kruhom i soli, zato je prvi recept posvećen kruhu s maslacem i bugarskim lukom.

    Idite na emisiju
  • 00:30

    S izvora

    +

    Nađeno u divljini, Sezona 1 | Epizoda 6

    Guy se vraća u dane kad smo bili lovci i sakupljači dok pretresa i zemlju i more u potrazi za aromatičnim tartufima, divovskim gljivama i priobalnim školjkama.

  • 01:00

    Kosmati bajkeri: Route 66

    +

    Epizoda 1, Sezona 1 | Epizoda 1

    Na samom početku svog gastronomskog istraživanja, na putu od Chicaga do St Louisa, bajkeri otkrivaju raznovrsna ukusna jela poput mesa s roštilja dimljeno na kariju, talijanski sendvič s govedinom i sl., uz mnoštvo nevjerojatnih avantura.

  • 02:05

    Paul Hollywood: Gradske slastice

    +

    Dublin, Sezona 2 | Epizoda 3

    Za vrijeme boravka u Dublinu, Paul Hollywood pokazuje nam dva vlastita recepta. Kruh od krumpira i ružmarina sa sodom bikarbonom, jednostavni kruh bogata okusa i teksture te profinjeni čokoladni tart za popodnevni čaj.

    Idite na emisiju
  • 02:50

    Rudolphova pekarnica

    +

    Epizoda 3, Sezona 6 | Epizoda 3

    Rudolph nam daje nove ideje za rođendansku tortu i Mocca kolač od bjelanaca.

    Idite na emisiju
  • 03:15

    Rudolphova pekarnica

    +

    Rudolphova pekarnica 2, 77, Sezona 2 | Epizoda 77

    Kolač od kokosa

    Idite na emisiju
  • 03:45

    Tajne tete Cátie

    +

    Čaj u 17h, Sezona 2 | Epizoda 41

    Idite na emisiju
  • 04:20

    Dobar tek

    +

    Najdraža balkanska jela, Sezona 5 | Epizoda 11

    Kuharske tradicije Balkana isprepliću se kroz sve recepte koje Lora i Stoyan imaju na današnjem jelovniku. Prema tradiciji, goste se dočekuje s kruhom i soli, zato je prvi recept posvećen kruhu s maslacem i bugarskim lukom.

    Idite na emisiju
  • 04:45

    S izvora

    +

    Regionalni favoriti, Sezona 1 | Epizoda 5

    Bio to mole u Meksiku ili tiramisu u Italiji, Guy otkriva okuse regionalnih specijaliteta, zajedno sa sastojcima koji im daju karakteristične arome.

  • 05:10

    Za Patinim meksičkim stolom

    +

    JEDAN DAN U OAXACI, Sezona 6 | Epizoda 1

    Pati pokazuje gledateljima kako najbolje iskoristiti dan u Oaxaci. U 24 sata obići će glavne znamenitosti, sastati se s lokalnim vodičem, otići na tržnicu na ručak i pokazati živopisnu restoransku scenu jedne od glavnih kulinarskih destinacija u Meksiku.

    Idite na emisiju
  • 05:35

    Za Patinim meksičkim stolom

    +

    POVIJEST KUHINJE U OAXACI, Sezona 6 | Epizoda 2

    Pati uranja gledatelje u povijest kuhinje u Oaxaci u doba prije Španolaca pa do uvođenja španjolskih tehnika i suvremenih kretanja. Počinje kušanjem obiteljskog recepta na lokalnoj tržnici, a zatim je prijatelj vodi u restoran gdje kušaju tradicionalna Oaxaca jela uz trunku modernosti.

    Idite na emisiju