Četvrtak

24 Veljača

  • 06:05

    Najbolje se jede od kuće

    +

    Whitby, Sezona 1 | Epizoda 28

    Kuhar Gino D'Acampo ima zadatak dokazati da nema boljeg jela od domaćeg. Danas je u Whitbyju gdje pravi domaću pitu, rissole i klasičnu morsku ribu.

    Idite na emisiju
  • 06:55

    Rick Stein: Daleki istok

    +

    Vijetnam i Tajland, Sezona 1 | Epizoda 2

    Rick putuje uz rijeku Mekong do Vijetnama, gdje je hrana svježa i lagana, s puno začinskog bilja, a priprema i slatkovodne ribu i juhu od junetine s rižinim rezancima. Za savršenu večeru na otvorenom, Rick će kušati hranu s noćnih štandova Bangkoka.

  • 08:00

    Jamiejevi 15-minutni obroci

    +

    Chorizo i lignja i jednostavni špageti, Sezona 1 | Epizoda 33

    Danas su na meniju chorizo i lignje, couscous salata na grčki način. Također se spremaju jednostavni špageti, rajčica, bosiljak i salata od kremaste sirutke.

    Idite na emisiju
  • 08:30

    Jamiejevi 15-minutni obroci

    +

    Janjeće okruglice i salata od piletine, Sezona 1 | Epizoda 34

    Danas Jamie sprema janjeće ćufte, sjeckanu salatu s harisa jogurtom kao i nevjerojatno ukusnu salatu s piletinom.

    Idite na emisiju
  • 09:00

    Rudolphova pekarnica

    +

    Epizoda 30, Sezona 7 | Epizoda 30

    Idite na emisiju
  • 09:30

    Rudolphova pekarnica

    +

    Rudolphova pekarnica 2, 74, Sezona 2 | Epizoda 74

    Tople jagode

    Idite na emisiju
  • 10:00

    Tajne tete Cátie

    +

    Spiralizirano, Sezona 2 | Epizoda 35

    Idite na emisiju
  • 10:30

    Tajne tete Cátie

    +

    Užina, Sezona 2 | Epizoda 36

    Idite na emisiju
  • 11:00

    S izvora

    +

    Sve te tržnice, Sezona 1 | Epizoda 3

    Zelene tržnice, riblje tržnice – sve tržnice! Guy kreće u Italiju, Japan i središnju Kaliforniju i otkriva odakle dolaze neki od najstarijih, najsvetijih i najsvežijih sastojaka.

  • 11:30

    Dobar tek

    +

    Grčki otok, Sezona 5 | Epizoda 9

    Recepti u ovoj epizodi inspirirani su jelima koje je Lora probala na otoku Skopelosu u Grčkoj. Njih dvoje napravit će predivan umak od ovčjeg sira, pečenog luka i sezama. Nakon toga napravit će poznatu grčku musaku.

    Idite na emisiju
  • 12:00

    Okus Italije 1

    +

    Viterbo, Sezona 1 | Epizoda 7

    Nisha Katona kreće na zadatak kroz Italiju kako bi otkrila skrivene kulinarske dragulje. Viterbo, grad iz snova za sve ljubitelje svinjetine, inspirira Nishu da jede i kuha!

    Idite na emisiju
  • 12:30

    Okus Italije 1

    +

    Lecce, Sezona 1 | Epizoda 8

    Nisha Katona kreće na zadatak kroz Italiju kako bi otkrila skrivene kulinarske dragulje. Ukusna kulinarska remek djela Leccea na jugu Italije inspirira Nishu na pripremu pljeskavica od svinjetine, te usput upoznaje nove prijatelje.

    Idite na emisiju
  • 13:00

    Donalova obiteljska kuhinja

    +

    Usporavanje, Sezona 1 | Epizoda 1

    Postoje dani kad trebamo odmor od svakodnevice. Iako su takvi dani kod njega rijetki, Donal ih najviše voli provoditi u kuhinji, uz klasične recepte za jela uz koja je Donal odrastao, od lazanja, pilećeg sendviča do pite s jabukama.

    Idite na emisiju
  • 13:30

    Donalova obiteljska kuhinja

    +

    Gozba za vikend, Sezona 1 | Epizoda 2

    Donal voli provoditi duga popodneva na ručku ili večeri s obitelji i prijateljima. Podijelit će s vama posebne recepte za dragocjenu subotu ili nedjelju. Od sendviča inspiriranih Korejom, lazanja punih povrća i šampinjona do rebrica s palentom.

    Idite na emisiju
  • 14:00

    Rick Stein: Daleki istok

    +

    Tajland i Malezija, Sezona 1 | Epizoda 3

    Rick odlazi vlakom u Phuket na Tajlandu kako bi naučio pripremu tradicionalnog tom yum goonga pa će se družiti s Davidom Thompsonom, koji je cijeli život posvetio proučavanju tajlandske kuhinje.

  • 15:00

    Jamiejevi 15-minutni obroci

    +

    Bolognese s rakovima i meksička hrana, Sezona 1 | Epizoda 35

    Na današnjem meniju je bolonjez od raka, hrskava salata od komorača, plus meksički BLT, čili, guacamole i salata.

    Idite na emisiju
  • 15:30

    Jamiejevi 15-minutni obroci

    +

    Cajun odrezak i tikka od piletine, Sezona 1 | Epizoda 36

    Danas Jamie kuha cajunski odrezak, dimljeni grah i zelje, plus pileći tikka, leća, špinat i naan salata.

    Idite na emisiju
  • 16:00

    S izvora

    +

    Od vulkana do sekvoja, Sezona 1 | Epizoda 4

    Od sicilijanskih pistacija što rastu u sjeni Etne, do epske gozbe pod sekvojama u Kaliforniji, Guy obilazi neka od vizualno najdojmljivijih mjesta na svijetu da nađe najzačudnije sastojke i kuha s njima.

  • 16:30

    Dobar tek

    +

    Grčki otok, Sezona 5 | Epizoda 9

    Recepti u ovoj epizodi inspirirani su jelima koje je Lora probala na otoku Skopelosu u Grčkoj. Njih dvoje napravit će predivan umak od ovčjeg sira, pečenog luka i sezama. Nakon toga napravit će poznatu grčku musaku.

    Idite na emisiju
  • 17:00

    Rudolphova pekarnica

    +

    Epizoda 1, Sezona 6 | Epizoda 1

    Danas Rudolph priprema tortu za odrasle s mnogo alkohola – Tortu sa šljivovicom. A djeca dolaze na svoje uz mini torte idealne za igru i jelo na dječjim zabavama.

    Idite na emisiju
  • 17:30

    Rudolphova pekarnica

    +

    Rudolphova pekarnica 2, 75, Sezona 2 | Epizoda 75

    Kolač od jabuka

    Idite na emisiju
  • 18:00

    Tajne tete Cátie

    +

    Moja verzija, Sezona 2 | Epizoda 37

    Idite na emisiju
  • 18:30

    Tajne tete Cátie

    +

    Mahunarke, Sezona 2 | Epizoda 38

    Idite na emisiju
  • 19:00

    Okus Italije 1

    +

    Viterbo, Sezona 1 | Epizoda 7

    Nisha Katona kreće na zadatak kroz Italiju kako bi otkrila skrivene kulinarske dragulje. Viterbo, grad iz snova za sve ljubitelje svinjetine, inspirira Nishu da jede i kuha!

    Idite na emisiju
  • 19:30

    Okus Italije 1

    +

    Lecce, Sezona 1 | Epizoda 8

    Nisha Katona kreće na zadatak kroz Italiju kako bi otkrila skrivene kulinarske dragulje. Ukusna kulinarska remek djela Leccea na jugu Italije inspirira Nishu na pripremu pljeskavica od svinjetine, te usput upoznaje nove prijatelje.

    Idite na emisiju
  • 20:00

    Paul Hollywood: Gradske slastice

    +

    Palermo, Sezona 2 | Epizoda 1

    Nadahnut svojim otkrićima u Palermu, Paul Hollywood nam pokazuje dva svoja recepta. Scaccia, presavijeni kruh ispunjen ukusnim nadjevom od začinskog bilja i rajčica te Cassata al Forno, slatka pita od ricotte u prhkom tijestu.

    Idite na emisiju
  • 21:00

    Jamiejevi 15-minutni obroci

    +

    Bolognese s rakovima i meksička hrana, Sezona 1 | Epizoda 35

    Na današnjem meniju je bolonjez od raka, hrskava salata od komorača, plus meksički BLT, čili, guacamole i salata.

    Idite na emisiju
  • 21:30

    Jamiejevi 15-minutni obroci

    +

    Cajun odrezak i tikka od piletine, Sezona 1 | Epizoda 36

    Danas Jamie kuha cajunski odrezak, dimljeni grah i zelje, plus pileći tikka, leća, špinat i naan salata.

    Idite na emisiju
  • 22:00

    Rick Stein: Daleki istok

    +

    Tajland i Malezija, Sezona 1 | Epizoda 3

    Rick odlazi vlakom u Phuket na Tajlandu kako bi naučio pripremu tradicionalnog tom yum goonga pa će se družiti s Davidom Thompsonom, koji je cijeli život posvetio proučavanju tajlandske kuhinje.

  • 23:00

    Donalova obiteljska kuhinja

    +

    Usporavanje, Sezona 1 | Epizoda 1

    Postoje dani kad trebamo odmor od svakodnevice. Iako su takvi dani kod njega rijetki, Donal ih najviše voli provoditi u kuhinji, uz klasične recepte za jela uz koja je Donal odrastao, od lazanja, pilećeg sendviča do pite s jabukama.

    Idite na emisiju
  • 23:30

    Donalova obiteljska kuhinja

    +

    Gozba za vikend, Sezona 1 | Epizoda 2

    Donal voli provoditi duga popodneva na ručku ili večeri s obitelji i prijateljima. Podijelit će s vama posebne recepte za dragocjenu subotu ili nedjelju. Od sendviča inspiriranih Korejom, lazanja punih povrća i šampinjona do rebrica s palentom.

    Idite na emisiju
  • 00:00

    Dobar tek

    +

    Grčki otok, Sezona 5 | Epizoda 9

    Recepti u ovoj epizodi inspirirani su jelima koje je Lora probala na otoku Skopelosu u Grčkoj. Njih dvoje napravit će predivan umak od ovčjeg sira, pečenog luka i sezama. Nakon toga napravit će poznatu grčku musaku.

    Idite na emisiju
  • 00:30

    S izvora

    +

    Od vulkana do sekvoja, Sezona 1 | Epizoda 4

    Od sicilijanskih pistacija što rastu u sjeni Etne, do epske gozbe pod sekvojama u Kaliforniji, Guy obilazi neka od vizualno najdojmljivijih mjesta na svijetu da nađe najzačudnije sastojke i kuha s njima.

  • 01:00

    Najbolje se jede od kuće

    +

    Manchester dio 2, Sezona 1 | Epizoda 29

    Chef Gino D’Acampo na misiji je dokazati da nema okusa kao kod kuće. Danas je u Manchesteru i traži šrilankanski vegetarijanski curry, židovski recept za govedinu i portugalsku janjetinu.

    Idite na emisiju
  • 01:55

    Paul Hollywood: Gradske slastice

    +

    Palermo, Sezona 2 | Epizoda 1

    Nadahnut svojim otkrićima u Palermu, Paul Hollywood nam pokazuje dva svoja recepta. Scaccia, presavijeni kruh ispunjen ukusnim nadjevom od začinskog bilja i rajčica te Cassata al Forno, slatka pita od ricotte u prhkom tijestu.

    Idite na emisiju
  • 02:40

    Rudolphova pekarnica

    +

    Epizoda 1, Sezona 6 | Epizoda 1

    Danas Rudolph priprema tortu za odrasle s mnogo alkohola – Tortu sa šljivovicom. A djeca dolaze na svoje uz mini torte idealne za igru i jelo na dječjim zabavama.

    Idite na emisiju
  • 03:05

    Rudolphova pekarnica

    +

    Rudolphova pekarnica 2, 75, Sezona 2 | Epizoda 75

    Kolač od jabuka

    Idite na emisiju
  • 03:30

    Tajne tete Cátie

    +

    Moja verzija, Sezona 2 | Epizoda 37

    Idite na emisiju
  • 03:55

    Tajne tete Cátie

    +

    Mahunarke, Sezona 2 | Epizoda 38

    Idite na emisiju
  • 04:20

    Dobar tek

    +

    Grčki otok, Sezona 5 | Epizoda 9

    Recepti u ovoj epizodi inspirirani su jelima koje je Lora probala na otoku Skopelosu u Grčkoj. Njih dvoje napravit će predivan umak od ovčjeg sira, pečenog luka i sezama. Nakon toga napravit će poznatu grčku musaku.

    Idite na emisiju
  • 04:45

    S izvora

    +

    Sve te tržnice, Sezona 1 | Epizoda 3

    Zelene tržnice, riblje tržnice – sve tržnice! Guy kreće u Italiju, Japan i središnju Kaliforniju i otkriva odakle dolaze neki od najstarijih, najsvetijih i najsvežijih sastojaka.

  • 05:10

    Okus Italije 1

    +

    Viterbo, Sezona 1 | Epizoda 7

    Nisha Katona kreće na zadatak kroz Italiju kako bi otkrila skrivene kulinarske dragulje. Viterbo, grad iz snova za sve ljubitelje svinjetine, inspirira Nishu da jede i kuha!

    Idite na emisiju
  • 05:35

    Okus Italije 1

    +

    Lecce, Sezona 1 | Epizoda 8

    Nisha Katona kreće na zadatak kroz Italiju kako bi otkrila skrivene kulinarske dragulje. Ukusna kulinarska remek djela Leccea na jugu Italije inspirira Nishu na pripremu pljeskavica od svinjetine, te usput upoznaje nove prijatelje.

    Idite na emisiju