Utorak

22 Veljača

  • 06:05

    Najbolje se jede od kuće

    +

    Blackpool, Sezona 1 | Epizoda 26

    Kuhar Gino D'Acampo ima zadatak dokazati da nema boljeg jela od domaćeg. Danas je u Blackpoolu zbog stoljetne europske janjetinu, ribljih štapića Fleetwood i karipke letače.

    Idite na emisiju
  • 06:55

    Rick Stein i japanski ambasador

    +

    Rick Stein i japanski ambasador, Extra | Epizoda 1

    Kako bi za japanskog ambasadora i njegove uvažene goste napravio pravi japanski banket, Rick Stein odlazi na tjedan dana u Japan, gdje posjećuje ribarnice i restorane. Hoće li Rick naučiti dovoljno da zadivi goste na banketu?

  • 08:00

    Jamiejevi 15-minutni obroci

    +

    Glazirani svinjski file i tapas bruschetta, Sezona 1 | Epizoda 29

    Danas Jamie sprema svinjski file, rižu s paprikom na kajun način i roštilj umak. Također pravi tapas bruschette i zlatne srdele s roštilja.

    Idite na emisiju
  • 08:30

    Jamiejevi 15-minutni obroci

    +

    Čufte od janjetine i vegetarijanski curry iz Kerale, Sezona 1 | Epizoda 30

    Danas su na jelovniku janjeće ćufte, pita i grčka salata. Također sprema povrtni curry iz Kerale, indijsku lepinju, rižu i jogurt s mentom.

    Idite na emisiju
  • 09:00

    Rudolphova pekarnica

    +

    Epizoda 28, Sezona 7 | Epizoda 28

    Idite na emisiju
  • 09:30

    Rudolphova pekarnica

    +

    Rudolphova pekarnica 2, 72, Sezona 2 | Epizoda 72

    Drobljenac od kruške

    Idite na emisiju
  • 10:00

    Tajne tete Cátie

    +

    Lagano vs. Proždrljivo, Sezona 2 | Epizoda 31

    Idite na emisiju
  • 10:30

    Tajne tete Cátie

    +

    Povrće i crveno voće, Sezona 2 | Epizoda 32

    Idite na emisiju
  • 11:00

    S izvora

    +

    Na vodi, Sezona 1 | Epizoda 1

    Guy putuje po plutajućim tržnicama Tajlanda, sakuplja lupare na opasnim liticama Portugala i priprema u Melbourneu gozbu od koje curi slina.

  • 11:30

    Dobar tek

    +

    Za vikende i blagdane, Sezona 5 | Epizoda 7

    U ovoj epizodi, Lora i Stoyan rade juhu jarkih boja. Ovo je bezmesna verzija boršča i svakako su zadovoljni krajnjim rezultatom. Poseban recept će biti pohana svinjetina i pečene cherry rajčice.

    Idite na emisiju
  • 12:00

    Okus Italije 1

    +

    Livorno, Sezona 1 | Epizoda 3

    Domaćica i kuharica, Nisha Katona, kreće u potragu kroz regije Italije kako bi otkrila skrivene kulinarske dragulje. Sljedeće istražujemo Livorno i njihovu kulturu plodova mora na Cacciucco ribljim tržnicama.

    Idite na emisiju
  • 12:30

    Okus Italije 1

    +

    Campobasso, Sezona 1 | Epizoda 4

    Nisha Katona kreće na zadatak kroz Italiju kako bi otkrila skrivene kulinarske dragulje. Istražujemo povijesni grad Campobasso i kušamo drevne recepte, te slavimo ljubav prema paprici i svinjetini pripremom pohane svinjetine s paprikom.

    Idite na emisiju
  • 13:00

    Pecimo s Miljuschkom 1

    +

    Biskvit de Savoie, Sezona 1 | Epizoda 3

    Miljuschka danas priprema biskvit de savoie. Napravit će piškote s čokoladnom glazurom i Charlotte Russe tortu s malinama.

  • 13:30

    Pecimo s Miljuschkom 1

    +

    Slatko tijesto bez glutena, Sezona 1 | Epizoda 4

    Pečenje može biti bez glutena, zato Miljuschka radi tijesto bez glutena.Prvo će napraviti tart s kremom od limuna i proteinskom pjenicom, a zatim tortu od sira s marakujom.

  • 14:00

    Rick Stein: Daleki istok

    +

    Kambodža i Vijetnam, Sezona 1 | Epizoda 1

    Rick započinje svoju odiseju u Kambodži, koja se još oporavlja od vladavine režima Crvenih Kmera. Ali, turizam se polako vraća u ovu zemlju šećernih palmi, rižinih polja i malih sela.

  • 15:00

    Jamiejevi 15-minutni obroci

    +

    Tagine od bijele ribe i začinjena cajun piletina, Sezona 1 | Epizoda 31

    Danas Jamie sprema tajine od bijele ribe, salatu od mrkve, mente i mandarine. Također pravi ljutkasti pileći cajun, gnječeni batat i šalšu od slatkog kukuruza.

    Idite na emisiju
  • 15:30

    Jamiejevi 15-minutni obroci

    +

    Curry s goveđim ćuftama i proljetna fritaja, Sezona 1 | Epizoda 32

    Danas su na meniju goveđe ćufte u curry umaku, riža, grah i grašak kao i proljećna fritaja, tost s rajčicom i salatom od graška i potočarke.

    Idite na emisiju
  • 16:00

    S izvora

    +

    Skakutanje po otocima, Sezona 1 | Epizoda 2

    Guy otkriva da život na otoku nije samo plivanje i sunčanje… dok traži matchu u Japanu, smrtonosnu kamenu ribu na Filipinima i sastojke za lokalnu svetkovinu na otocima Orca.

  • 16:30

    Dobar tek

    +

    Za vikende i blagdane, Sezona 5 | Epizoda 7

    U ovoj epizodi, Lora i Stoyan rade juhu jarkih boja. Ovo je bezmesna verzija boršča i svakako su zadovoljni krajnjim rezultatom. Poseban recept će biti pohana svinjetina i pečene cherry rajčice.

    Idite na emisiju
  • 17:00

    Rudolphova pekarnica

    +

    Epizoda 29, Sezona 7 | Epizoda 29

    Idite na emisiju
  • 17:30

    Rudolphova pekarnica

    +

    Rudolphova pekarnica 2, 73, Sezona 2 | Epizoda 73

    Torta od čokolade i puslica

    Idite na emisiju
  • 18:00

    Tajne tete Cátie

    +

    Jaje ili kokoš?, Sezona 2 | Epizoda 33

    Idite na emisiju
  • 18:30

    Tajne tete Cátie

    +

    Dobro i jeftino, Sezona 2 | Epizoda 34

    Idite na emisiju
  • 19:00

    Okus Italije 1

    +

    Livorno, Sezona 1 | Epizoda 3

    Domaćica i kuharica, Nisha Katona, kreće u potragu kroz regije Italije kako bi otkrila skrivene kulinarske dragulje. Sljedeće istražujemo Livorno i njihovu kulturu plodova mora na Cacciucco ribljim tržnicama.

    Idite na emisiju
  • 19:30

    Okus Italije 1

    +

    Campobasso, Sezona 1 | Epizoda 4

    Nisha Katona kreće na zadatak kroz Italiju kako bi otkrila skrivene kulinarske dragulje. Istražujemo povijesni grad Campobasso i kušamo drevne recepte, te slavimo ljubav prema paprici i svinjetini pripremom pohane svinjetine s paprikom.

    Idite na emisiju
  • 20:00

    Paul Hollywood: Gradske slastice

    +

    Najbolje slastice, Sezona 1 | Epizoda 11

    U ovoj epizodi Paul se osvrće na svoje nevjerojatno putovanje iz Gradskih slastica i pokazuje omiljene recepte koje je stvorio nadahnut svojim posjetima.

    Idite na emisiju
  • 20:30

    Paul Hollywood: Gradske slastice

    +

    Čudesni slastičari, Sezona 1 | Epizoda 12

    U ovoj epizodi Paul se osvrće na svoje nevjerojatno putovanje iz Gradskih slastica i pokazuje neke od likova koji su ga najviše nadahnuli i otvorili mu oči prema dubinama slastičarskog nasljeđa koje inače nikad ne bi otkrio.

    Idite na emisiju
  • 21:00

    Jamiejevi 15-minutni obroci

    +

    Tagine od bijele ribe i začinjena cajun piletina, Sezona 1 | Epizoda 31

    Danas Jamie sprema tajine od bijele ribe, salatu od mrkve, mente i mandarine. Također pravi ljutkasti pileći cajun, gnječeni batat i šalšu od slatkog kukuruza.

    Idite na emisiju
  • 21:30

    Jamiejevi 15-minutni obroci

    +

    Curry s goveđim ćuftama i proljetna fritaja, Sezona 1 | Epizoda 32

    Danas su na meniju goveđe ćufte u curry umaku, riža, grah i grašak kao i proljećna fritaja, tost s rajčicom i salatom od graška i potočarke.

    Idite na emisiju
  • 22:00

    Rick Stein: Daleki istok

    +

    Kambodža i Vijetnam, Sezona 1 | Epizoda 1

    Rick započinje svoju odiseju u Kambodži, koja se još oporavlja od vladavine režima Crvenih Kmera. Ali, turizam se polako vraća u ovu zemlju šećernih palmi, rižinih polja i malih sela.

  • 23:00

    Pecimo s Miljuschkom 1

    +

    Biskvit de Savoie, Sezona 1 | Epizoda 3

    Miljuschka danas priprema biskvit de savoie. Napravit će piškote s čokoladnom glazurom i Charlotte Russe tortu s malinama.

  • 23:30

    Pecimo s Miljuschkom 1

    +

    Slatko tijesto bez glutena, Sezona 1 | Epizoda 4

    Pečenje može biti bez glutena, zato Miljuschka radi tijesto bez glutena.Prvo će napraviti tart s kremom od limuna i proteinskom pjenicom, a zatim tortu od sira s marakujom.

  • 00:00

    Dobar tek

    +

    Za vikende i blagdane, Sezona 5 | Epizoda 7

    U ovoj epizodi, Lora i Stoyan rade juhu jarkih boja. Ovo je bezmesna verzija boršča i svakako su zadovoljni krajnjim rezultatom. Poseban recept će biti pohana svinjetina i pečene cherry rajčice.

    Idite na emisiju
  • 00:30

    S izvora

    +

    Skakutanje po otocima, Sezona 1 | Epizoda 2

    Guy otkriva da život na otoku nije samo plivanje i sunčanje… dok traži matchu u Japanu, smrtonosnu kamenu ribu na Filipinima i sastojke za lokalnu svetkovinu na otocima Orca.

  • 01:00

    Najbolje se jede od kuće

    +

    Scarborough, Sezona 1 | Epizoda 27

    Kuhar Gino D'Acampo ima zadatak dokazati da nema boljeg jela od domaćeg. Danas je u Scarboroughu zbog novogodišnjeg recepta za ražu, svinjetinu Valencianu i stoljetnog libanonskog recepta.

    Idite na emisiju
  • 01:55

    Paul Hollywood: Gradske slastice

    +

    Najbolje slastice, Sezona 1 | Epizoda 11

    U ovoj epizodi Paul se osvrće na svoje nevjerojatno putovanje iz Gradskih slastica i pokazuje omiljene recepte koje je stvorio nadahnut svojim posjetima.

    Idite na emisiju
  • 02:20

    Paul Hollywood: Gradske slastice

    +

    Čudesni slastičari, Sezona 1 | Epizoda 12

    U ovoj epizodi Paul se osvrće na svoje nevjerojatno putovanje iz Gradskih slastica i pokazuje neke od likova koji su ga najviše nadahnuli i otvorili mu oči prema dubinama slastičarskog nasljeđa koje inače nikad ne bi otkrio.

    Idite na emisiju
  • 02:40

    Rudolphova pekarnica

    +

    Epizoda 29, Sezona 7 | Epizoda 29

    Idite na emisiju
  • 03:05

    Rudolphova pekarnica

    +

    Rudolphova pekarnica 2, 73, Sezona 2 | Epizoda 73

    Torta od čokolade i puslica

    Idite na emisiju
  • 03:30

    Tajne tete Cátie

    +

    Jaje ili kokoš?, Sezona 2 | Epizoda 33

    Idite na emisiju
  • 03:55

    Tajne tete Cátie

    +

    Dobro i jeftino, Sezona 2 | Epizoda 34

    Idite na emisiju
  • 04:20

    Dobar tek

    +

    Za vikende i blagdane, Sezona 5 | Epizoda 7

    U ovoj epizodi, Lora i Stoyan rade juhu jarkih boja. Ovo je bezmesna verzija boršča i svakako su zadovoljni krajnjim rezultatom. Poseban recept će biti pohana svinjetina i pečene cherry rajčice.

    Idite na emisiju
  • 04:45

    S izvora

    +

    Na vodi, Sezona 1 | Epizoda 1

    Guy putuje po plutajućim tržnicama Tajlanda, sakuplja lupare na opasnim liticama Portugala i priprema u Melbourneu gozbu od koje curi slina.

  • 05:10

    Okus Italije 1

    +

    Livorno, Sezona 1 | Epizoda 3

    Domaćica i kuharica, Nisha Katona, kreće u potragu kroz regije Italije kako bi otkrila skrivene kulinarske dragulje. Sljedeće istražujemo Livorno i njihovu kulturu plodova mora na Cacciucco ribljim tržnicama.

    Idite na emisiju
  • 05:35

    Okus Italije 1

    +

    Campobasso, Sezona 1 | Epizoda 4

    Nisha Katona kreće na zadatak kroz Italiju kako bi otkrila skrivene kulinarske dragulje. Istražujemo povijesni grad Campobasso i kušamo drevne recepte, te slavimo ljubav prema paprici i svinjetini pripremom pohane svinjetine s paprikom.

    Idite na emisiju