Raspored
Utorak
22 Veljača
06:05
Najbolje se jede od kuće
+Blackpool, Sezona 1 | Epizoda 26
Kuhar Gino D'Acampo ima zadatak dokazati da nema boljeg jela od domaćeg. Danas je u Blackpoolu zbog stoljetne europske janjetinu, ribljih štapića Fleetwood i karipke letače.
Idite na emisiju06:55
Rick Stein i japanski ambasador
+Rick Stein i japanski ambasador, Extra | Epizoda 1
Kako bi za japanskog ambasadora i njegove uvažene goste napravio pravi japanski banket, Rick Stein odlazi na tjedan dana u Japan, gdje posjećuje ribarnice i restorane. Hoće li Rick naučiti dovoljno da zadivi goste na banketu?
08:00
Jamiejevi 15-minutni obroci
+Glazirani svinjski file i tapas bruschetta, Sezona 1 | Epizoda 29
Danas Jamie sprema svinjski file, rižu s paprikom na kajun način i roštilj umak. Također pravi tapas bruschette i zlatne srdele s roštilja.
Idite na emisiju08:30
Jamiejevi 15-minutni obroci
+Čufte od janjetine i vegetarijanski curry iz Kerale, Sezona 1 | Epizoda 30
Danas su na jelovniku janjeće ćufte, pita i grčka salata. Također sprema povrtni curry iz Kerale, indijsku lepinju, rižu i jogurt s mentom.
Idite na emisiju09:00
Rudolphova pekarnica
+Epizoda 28, Sezona 7 | Epizoda 28
Idite na emisiju09:30
Rudolphova pekarnica
+10:00
Tajne tete Cátie
+Lagano vs. Proždrljivo, Sezona 2 | Epizoda 31
Idite na emisiju10:30
Tajne tete Cátie
+Povrće i crveno voće, Sezona 2 | Epizoda 32
Idite na emisiju11:00
S izvora
+Na vodi, Sezona 1 | Epizoda 1
Guy putuje po plutajućim tržnicama Tajlanda, sakuplja lupare na opasnim liticama Portugala i priprema u Melbourneu gozbu od koje curi slina.
11:30
Dobar tek
+Za vikende i blagdane, Sezona 5 | Epizoda 7
U ovoj epizodi, Lora i Stoyan rade juhu jarkih boja. Ovo je bezmesna verzija boršča i svakako su zadovoljni krajnjim rezultatom. Poseban recept će biti pohana svinjetina i pečene cherry rajčice.
Idite na emisiju12:00
Okus Italije 1
+Livorno, Sezona 1 | Epizoda 3
Domaćica i kuharica, Nisha Katona, kreće u potragu kroz regije Italije kako bi otkrila skrivene kulinarske dragulje. Sljedeće istražujemo Livorno i njihovu kulturu plodova mora na Cacciucco ribljim tržnicama.
Idite na emisiju12:30
Okus Italije 1
+Campobasso, Sezona 1 | Epizoda 4
Nisha Katona kreće na zadatak kroz Italiju kako bi otkrila skrivene kulinarske dragulje. Istražujemo povijesni grad Campobasso i kušamo drevne recepte, te slavimo ljubav prema paprici i svinjetini pripremom pohane svinjetine s paprikom.
Idite na emisiju13:00
Pecimo s Miljuschkom 1
+Biskvit de Savoie, Sezona 1 | Epizoda 3
Miljuschka danas priprema biskvit de savoie. Napravit će piškote s čokoladnom glazurom i Charlotte Russe tortu s malinama.
13:30
Pecimo s Miljuschkom 1
+Slatko tijesto bez glutena, Sezona 1 | Epizoda 4
Pečenje može biti bez glutena, zato Miljuschka radi tijesto bez glutena.Prvo će napraviti tart s kremom od limuna i proteinskom pjenicom, a zatim tortu od sira s marakujom.
14:00
Rick Stein: Daleki istok
+Kambodža i Vijetnam, Sezona 1 | Epizoda 1
Rick započinje svoju odiseju u Kambodži, koja se još oporavlja od vladavine režima Crvenih Kmera. Ali, turizam se polako vraća u ovu zemlju šećernih palmi, rižinih polja i malih sela.
15:00
Jamiejevi 15-minutni obroci
+Tagine od bijele ribe i začinjena cajun piletina, Sezona 1 | Epizoda 31
Danas Jamie sprema tajine od bijele ribe, salatu od mrkve, mente i mandarine. Također pravi ljutkasti pileći cajun, gnječeni batat i šalšu od slatkog kukuruza.
Idite na emisiju15:30
Jamiejevi 15-minutni obroci
+Curry s goveđim ćuftama i proljetna fritaja, Sezona 1 | Epizoda 32
Danas su na meniju goveđe ćufte u curry umaku, riža, grah i grašak kao i proljećna fritaja, tost s rajčicom i salatom od graška i potočarke.
Idite na emisiju16:00
S izvora
+Skakutanje po otocima, Sezona 1 | Epizoda 2
Guy otkriva da život na otoku nije samo plivanje i sunčanje… dok traži matchu u Japanu, smrtonosnu kamenu ribu na Filipinima i sastojke za lokalnu svetkovinu na otocima Orca.
16:30
Dobar tek
+Za vikende i blagdane, Sezona 5 | Epizoda 7
U ovoj epizodi, Lora i Stoyan rade juhu jarkih boja. Ovo je bezmesna verzija boršča i svakako su zadovoljni krajnjim rezultatom. Poseban recept će biti pohana svinjetina i pečene cherry rajčice.
Idite na emisiju17:00
Rudolphova pekarnica
+Epizoda 29, Sezona 7 | Epizoda 29
Idite na emisiju17:30
Rudolphova pekarnica
+18:00
Tajne tete Cátie
+Jaje ili kokoš?, Sezona 2 | Epizoda 33
Idite na emisiju18:30
Tajne tete Cátie
+Dobro i jeftino, Sezona 2 | Epizoda 34
Idite na emisiju19:00
Okus Italije 1
+Livorno, Sezona 1 | Epizoda 3
Domaćica i kuharica, Nisha Katona, kreće u potragu kroz regije Italije kako bi otkrila skrivene kulinarske dragulje. Sljedeće istražujemo Livorno i njihovu kulturu plodova mora na Cacciucco ribljim tržnicama.
Idite na emisiju19:30
Okus Italije 1
+Campobasso, Sezona 1 | Epizoda 4
Nisha Katona kreće na zadatak kroz Italiju kako bi otkrila skrivene kulinarske dragulje. Istražujemo povijesni grad Campobasso i kušamo drevne recepte, te slavimo ljubav prema paprici i svinjetini pripremom pohane svinjetine s paprikom.
Idite na emisiju20:00
Paul Hollywood: Gradske slastice
+Najbolje slastice, Sezona 1 | Epizoda 11
U ovoj epizodi Paul se osvrće na svoje nevjerojatno putovanje iz Gradskih slastica i pokazuje omiljene recepte koje je stvorio nadahnut svojim posjetima.
Idite na emisiju20:30
Paul Hollywood: Gradske slastice
+Čudesni slastičari, Sezona 1 | Epizoda 12
U ovoj epizodi Paul se osvrće na svoje nevjerojatno putovanje iz Gradskih slastica i pokazuje neke od likova koji su ga najviše nadahnuli i otvorili mu oči prema dubinama slastičarskog nasljeđa koje inače nikad ne bi otkrio.
Idite na emisiju21:00
Jamiejevi 15-minutni obroci
+Tagine od bijele ribe i začinjena cajun piletina, Sezona 1 | Epizoda 31
Danas Jamie sprema tajine od bijele ribe, salatu od mrkve, mente i mandarine. Također pravi ljutkasti pileći cajun, gnječeni batat i šalšu od slatkog kukuruza.
Idite na emisiju21:30
Jamiejevi 15-minutni obroci
+Curry s goveđim ćuftama i proljetna fritaja, Sezona 1 | Epizoda 32
Danas su na meniju goveđe ćufte u curry umaku, riža, grah i grašak kao i proljećna fritaja, tost s rajčicom i salatom od graška i potočarke.
Idite na emisiju22:00
Rick Stein: Daleki istok
+Kambodža i Vijetnam, Sezona 1 | Epizoda 1
Rick započinje svoju odiseju u Kambodži, koja se još oporavlja od vladavine režima Crvenih Kmera. Ali, turizam se polako vraća u ovu zemlju šećernih palmi, rižinih polja i malih sela.
23:00
Pecimo s Miljuschkom 1
+Biskvit de Savoie, Sezona 1 | Epizoda 3
Miljuschka danas priprema biskvit de savoie. Napravit će piškote s čokoladnom glazurom i Charlotte Russe tortu s malinama.
23:30
Pecimo s Miljuschkom 1
+Slatko tijesto bez glutena, Sezona 1 | Epizoda 4
Pečenje može biti bez glutena, zato Miljuschka radi tijesto bez glutena.Prvo će napraviti tart s kremom od limuna i proteinskom pjenicom, a zatim tortu od sira s marakujom.
00:00
Dobar tek
+Za vikende i blagdane, Sezona 5 | Epizoda 7
U ovoj epizodi, Lora i Stoyan rade juhu jarkih boja. Ovo je bezmesna verzija boršča i svakako su zadovoljni krajnjim rezultatom. Poseban recept će biti pohana svinjetina i pečene cherry rajčice.
Idite na emisiju00:30
S izvora
+Skakutanje po otocima, Sezona 1 | Epizoda 2
Guy otkriva da život na otoku nije samo plivanje i sunčanje… dok traži matchu u Japanu, smrtonosnu kamenu ribu na Filipinima i sastojke za lokalnu svetkovinu na otocima Orca.
01:00
Najbolje se jede od kuće
+Scarborough, Sezona 1 | Epizoda 27
Kuhar Gino D'Acampo ima zadatak dokazati da nema boljeg jela od domaćeg. Danas je u Scarboroughu zbog novogodišnjeg recepta za ražu, svinjetinu Valencianu i stoljetnog libanonskog recepta.
Idite na emisiju01:55
Paul Hollywood: Gradske slastice
+Najbolje slastice, Sezona 1 | Epizoda 11
U ovoj epizodi Paul se osvrće na svoje nevjerojatno putovanje iz Gradskih slastica i pokazuje omiljene recepte koje je stvorio nadahnut svojim posjetima.
Idite na emisiju02:20
Paul Hollywood: Gradske slastice
+Čudesni slastičari, Sezona 1 | Epizoda 12
U ovoj epizodi Paul se osvrće na svoje nevjerojatno putovanje iz Gradskih slastica i pokazuje neke od likova koji su ga najviše nadahnuli i otvorili mu oči prema dubinama slastičarskog nasljeđa koje inače nikad ne bi otkrio.
Idite na emisiju02:40
Rudolphova pekarnica
+Epizoda 29, Sezona 7 | Epizoda 29
Idite na emisiju03:05
Rudolphova pekarnica
+03:30
Tajne tete Cátie
+Jaje ili kokoš?, Sezona 2 | Epizoda 33
Idite na emisiju03:55
Tajne tete Cátie
+Dobro i jeftino, Sezona 2 | Epizoda 34
Idite na emisiju04:20
Dobar tek
+Za vikende i blagdane, Sezona 5 | Epizoda 7
U ovoj epizodi, Lora i Stoyan rade juhu jarkih boja. Ovo je bezmesna verzija boršča i svakako su zadovoljni krajnjim rezultatom. Poseban recept će biti pohana svinjetina i pečene cherry rajčice.
Idite na emisiju04:45
S izvora
+Na vodi, Sezona 1 | Epizoda 1
Guy putuje po plutajućim tržnicama Tajlanda, sakuplja lupare na opasnim liticama Portugala i priprema u Melbourneu gozbu od koje curi slina.
05:10
Okus Italije 1
+Livorno, Sezona 1 | Epizoda 3
Domaćica i kuharica, Nisha Katona, kreće u potragu kroz regije Italije kako bi otkrila skrivene kulinarske dragulje. Sljedeće istražujemo Livorno i njihovu kulturu plodova mora na Cacciucco ribljim tržnicama.
Idite na emisiju05:35
Okus Italije 1
+Campobasso, Sezona 1 | Epizoda 4
Nisha Katona kreće na zadatak kroz Italiju kako bi otkrila skrivene kulinarske dragulje. Istražujemo povijesni grad Campobasso i kušamo drevne recepte, te slavimo ljubav prema paprici i svinjetini pripremom pohane svinjetine s paprikom.
Idite na emisiju