Petak

18 Veljača

  • 06:05

    Najbolje se jede od kuće

    +

    Stoke, Sezona 1 | Epizoda 24

    Kuhar Gino D'Acampo ima zadatak dokazati da nema boljeg jela od domaćeg. Danas je u Stokeu na Trentu kako bi spremio klasičnu Staffordsku juhu, recept za punjena leđa i dahl od leće.

    Idite na emisiju
  • 06:55

    Rick Stein i južnjački blues

    +

    Rick Stein i južnjački blues, Extra | Epizoda 1

    Rick Stein slavi glazbu i hranu američkog Juga na fascinantnom putovanju do delte Mississippija, mjesta gdje je nastao blues. Upoznaje živopisne likove, stvara nova prijateljstva, sluša sjajnu glazbu i priprema bezvremenska jela za dušu.

  • 08:00

    Jamiejevi 15-minutni obroci

    +

    Hrskava svinjetina i gljive s grila, Sezona 1 | Epizoda 25

    Danas je na jelovniku hrskava Parma svinjetina, sjeckane tikvice i smeđa riža, kao i šampinjoni s grila, dimljena panceta, otopljeni sir i kruške.

    Idite na emisiju
  • 08:30

    Jamiejevi 15-minutni obroci

    +

    Pileće fajite i kraljvski račići, Sezona 1 | Epizoda 26

    Danas Jamie kuha cvrčeće pileće fajite, pečenu papriku, šalšu, rižu i grah kao i mješavinu račiće, kraljevske škampe i kruh osušen na suncu.

    Idite na emisiju
  • 09:00

    Rudolphova pekarnica

    +

    Epizoda 26, Sezona 7 | Epizoda 26

    Idite na emisiju
  • 09:30

    Rudolphova pekarnica

    +

    Rudolphova pekarnica 2, 70, Sezona 2 | Epizoda 70

    Fini tart

    Idite na emisiju
  • 10:00

    Tajne tete Cátie

    +

    Super hrana, Sezona 2 | Epizoda 27

    Idite na emisiju
  • 10:30

    Tajne tete Cátie

    +

    Samo pećnica, Sezona 2 | Epizoda 28

    Idite na emisiju
  • 11:00

    Plodovi Bondija s Guyom Turlandom

    +

    Američki stil, Sezona 1 | Epizoda 9

    Guy odlazi posjetiti svoj Bondi Harvest kafić u Los Angelesu i pokazuje nam kako Australski okusi mijenjaju percepciju hrane u Americi. Guy odlazi na farmersku tržnicu Santa Monice za sezonsko nadahnuće. Zatim sprema obrok na pijesku Santa Monice.

    Idite na emisiju
  • 11:30

    Dobar tek

    +

    Prekuhana jela, Sezona 5 | Epizoda 5

    Puno povrća i orašastih plodova, koje se transformiraju u nježnu kremu, popraćene prikladnim začinima – to je Lorina i Stoyanova tajna pripreme ukusnih jela bez proizvoda životinjskog podrijetla, koje će sa zadovoljstvom podijeliti s gledateljima.

    Idite na emisiju
  • 12:00

    Na talijanski način

    +

    Ravioli s jajetom, pappardelle, cikla, Sezona 1 | Epizoda 4

    Michela Chiappa možda je rođena u dolinama Južnog Walesa, ali njezina je obitelj talijanska i ona je odrasla učeći sve što je potrebno o kuhinji te zemlje.

    Idite na emisiju
  • 12:30

    Michelina klasična talijanska jela

    +

    Jamie Oliver i Florence Knight, Sezona 1 | Epizoda 1

    Velško-talijanska kuharica Michela Chiappa dijeli svoje omiljene recepte za klasična talijanska jela i susreće poznate kuhare kako bi utvrdili zašto je talijanska hrana toliko popularna i utjecajna.

    Idite na emisiju
  • 13:00

    Okus destinacije: Kina

    +

    Jiangsu, Sezona 1 | Epizoda 3

    Adam nastavlja otkrivanje povijesti Kine kroz hranu dok posjećuje provincije Jiangsu i Zhejiang, a koje su među osam najvećih regionalnih kuhinja Kine, poznate po svom bogatstvu i profinjenosti.

  • 13:30

    Okus destinacije: Kina

    +

    Šangaj, Sezona 1 | Epizoda 4

    Adam Liaw stiže u jedan od najvećih gradova na svijetu, Šangaj, i saznaje da je to moderno i kozmopolitsko središte.

  • 14:00

    Rick Stein i talijanska opera

    +

    Rick Stein i talijanska opera, Extra | Epizoda 1

    Rossini, Puccini i Verdi bili su veliki ljubitelji fine hrane. Puccini je volio jednostavna jela iz svoje Toskane, Verdi je imao svoju farmu, a prema Rossiniju su nazvani mnogi recepti. Rick otkriva povezanost kreativnosti i dobre kuhinje.

  • 15:00

    Jamiejevi 15-minutni obroci

    +

    Vrući goveđi odrezak i moćna skuša, Sezona 1 | Epizoda 27

    Danas je na meniju goveđi odrezak, hoi sin račići i posude s tijestom, kao i ukusna skuša, miješane rajčice i salata od kvinoje.

    Idite na emisiju
  • 15:30

    Jamiejevi 15-minutni obroci

    +

    Odrezak, jetra i slanina te meksička juha od rajčica, Sezona 1 | Epizoda 28

    Današnji recepti su odrezak, jetrica i slanina, kao i pire krumpir i zelje, preljev od crvenog luka, kao i meksička juha od rajčice, čili krupmirići, povrće i feta sir.

    Idite na emisiju
  • 16:00

    Plodovi Bondija s Guyom Turlandom

    +

    Završnica, Sezona 1 | Epizoda 10

    U posljednjoj epizodi sezone vrijeme je da se pokrene kuhar Bondi Harvesta! Nakon što je skupio sastojke, Guy se priprema za tulum pokretanja s jelima koja uključuju svinjetinu s roštilja i karmenadle s palentom.

    Idite na emisiju
  • 16:30

    Dobar tek

    +

    Prekuhana jela, Sezona 5 | Epizoda 5

    Puno povrća i orašastih plodova, koje se transformiraju u nježnu kremu, popraćene prikladnim začinima – to je Lorina i Stoyanova tajna pripreme ukusnih jela bez proizvoda životinjskog podrijetla, koje će sa zadovoljstvom podijeliti s gledateljima.

    Idite na emisiju
  • 17:00

    Rudolphova pekarnica

    +

    Epizoda 27, Sezona 7 | Epizoda 27

    Idite na emisiju
  • 17:30

    Rudolphova pekarnica

    +

    Rudolphova pekarnica 2, 71, Sezona 2 | Epizoda 71

    Kremasti tart od pekana

    Idite na emisiju
  • 18:00

    Tajne tete Cátie

    +

    Kobasice, Sezona 2 | Epizoda 29

    Idite na emisiju
  • 18:30

    Tajne tete Cátie

    +

    Iz Afrike, Sezona 2 | Epizoda 30

    Idite na emisiju
  • 19:00

    Na talijanski način

    +

    Ravioli s jajetom, pappardelle, cikla, Sezona 1 | Epizoda 4

    Michela Chiappa možda je rođena u dolinama Južnog Walesa, ali njezina je obitelj talijanska i ona je odrasla učeći sve što je potrebno o kuhinji te zemlje.

    Idite na emisiju
  • 19:30

    Michelina klasična talijanska jela

    +

    Jamie Oliver i Florence Knight, Sezona 1 | Epizoda 1

    Velško-talijanska kuharica Michela Chiappa dijeli svoje omiljene recepte za klasična talijanska jela i susreće poznate kuhare kako bi utvrdili zašto je talijanska hrana toliko popularna i utjecajna.

    Idite na emisiju
  • 20:00

    Paul Hollywood: Gradske slastice

    +

    Madrid, Sezona 1 | Epizoda 7

    U ovoj epizodi se Paul našao u glavnom gradu Španjolske, u Madridu. Madrid možda nije svjetski poznat po pekarstvu, ali to neće odvratiti Paula da otkrije tehnike i recepte koji su mu sasvim novi.

    Idite na emisiju
  • 20:30

    Paul Hollywood: Gradske slastice

    +

    Varšava, Sezona 1 | Epizoda 8

    U ovoj epizodi Paul posjećuje Poljsku i otkriva glavni grad Varšavu, koji ima nevjerojatno moderno pekarstvo. Poljske se nikad ne sjetite kao mjesta s najboljim europskim pecivima, ali Paul otkriva grad pun nove strasti.

    Idite na emisiju
  • 21:00

    Jamiejevi 15-minutni obroci

    +

    Vrući goveđi odrezak i moćna skuša, Sezona 1 | Epizoda 27

    Danas je na meniju goveđi odrezak, hoi sin račići i posude s tijestom, kao i ukusna skuša, miješane rajčice i salata od kvinoje.

    Idite na emisiju
  • 21:30

    Jamiejevi 15-minutni obroci

    +

    Odrezak, jetra i slanina te meksička juha od rajčica, Sezona 1 | Epizoda 28

    Današnji recepti su odrezak, jetrica i slanina, kao i pire krumpir i zelje, preljev od crvenog luka, kao i meksička juha od rajčice, čili krupmirići, povrće i feta sir.

    Idite na emisiju
  • 22:00

    Rick Stein i talijanska opera

    +

    Rick Stein i talijanska opera, Extra | Epizoda 1

    Rossini, Puccini i Verdi bili su veliki ljubitelji fine hrane. Puccini je volio jednostavna jela iz svoje Toskane, Verdi je imao svoju farmu, a prema Rossiniju su nazvani mnogi recepti. Rick otkriva povezanost kreativnosti i dobre kuhinje.

  • 23:00

    Okus destinacije: Kina

    +

    Jiangsu, Sezona 1 | Epizoda 3

    Adam nastavlja otkrivanje povijesti Kine kroz hranu dok posjećuje provincije Jiangsu i Zhejiang, a koje su među osam najvećih regionalnih kuhinja Kine, poznate po svom bogatstvu i profinjenosti.

  • 23:30

    Okus destinacije: Kina

    +

    Šangaj, Sezona 1 | Epizoda 4

    Adam Liaw stiže u jedan od najvećih gradova na svijetu, Šangaj, i saznaje da je to moderno i kozmopolitsko središte.

  • 00:00

    Dobar tek

    +

    Prekuhana jela, Sezona 5 | Epizoda 5

    Puno povrća i orašastih plodova, koje se transformiraju u nježnu kremu, popraćene prikladnim začinima – to je Lorina i Stoyanova tajna pripreme ukusnih jela bez proizvoda životinjskog podrijetla, koje će sa zadovoljstvom podijeliti s gledateljima.

    Idite na emisiju
  • 00:30

    Plodovi Bondija s Guyom Turlandom

    +

    Završnica, Sezona 1 | Epizoda 10

    U posljednjoj epizodi sezone vrijeme je da se pokrene kuhar Bondi Harvesta! Nakon što je skupio sastojke, Guy se priprema za tulum pokretanja s jelima koja uključuju svinjetinu s roštilja i karmenadle s palentom.

    Idite na emisiju
  • 01:00

    Najbolje se jede od kuće

    +

    Clitheroe, Sezona 1 | Epizoda 25

    Kuhar Gino D'Acampo ima zadatak dokazati da nema boljeg jela od domaćeg. Danas je u Chliteroeu u Lancashireu zbog stoljećima starog turskog recepta za piletinu, riblju pitu i francusku teletinu.

    Idite na emisiju
  • 01:55

    Paul Hollywood: Gradske slastice

    +

    Madrid, Sezona 1 | Epizoda 7

    U ovoj epizodi se Paul našao u glavnom gradu Španjolske, u Madridu. Madrid možda nije svjetski poznat po pekarstvu, ali to neće odvratiti Paula da otkrije tehnike i recepte koji su mu sasvim novi.

    Idite na emisiju
  • 02:20

    Paul Hollywood: Gradske slastice

    +

    Varšava, Sezona 1 | Epizoda 8

    U ovoj epizodi Paul posjećuje Poljsku i otkriva glavni grad Varšavu, koji ima nevjerojatno moderno pekarstvo. Poljske se nikad ne sjetite kao mjesta s najboljim europskim pecivima, ali Paul otkriva grad pun nove strasti.

    Idite na emisiju
  • 02:40

    Rudolphova pekarnica

    +

    Epizoda 27, Sezona 7 | Epizoda 27

    Idite na emisiju
  • 03:05

    Rudolphova pekarnica

    +

    Rudolphova pekarnica 2, 71, Sezona 2 | Epizoda 71

    Kremasti tart od pekana

    Idite na emisiju
  • 03:30

    Tajne tete Cátie

    +

    Kobasice, Sezona 2 | Epizoda 29

    Idite na emisiju
  • 03:55

    Tajne tete Cátie

    +

    Iz Afrike, Sezona 2 | Epizoda 30

    Idite na emisiju
  • 04:20

    Dobar tek

    +

    Prekuhana jela, Sezona 5 | Epizoda 5

    Puno povrća i orašastih plodova, koje se transformiraju u nježnu kremu, popraćene prikladnim začinima – to je Lorina i Stoyanova tajna pripreme ukusnih jela bez proizvoda životinjskog podrijetla, koje će sa zadovoljstvom podijeliti s gledateljima.

    Idite na emisiju
  • 04:45

    Plodovi Bondija s Guyom Turlandom

    +

    Američki stil, Sezona 1 | Epizoda 9

    Guy odlazi posjetiti svoj Bondi Harvest kafić u Los Angelesu i pokazuje nam kako Australski okusi mijenjaju percepciju hrane u Americi. Guy odlazi na farmersku tržnicu Santa Monice za sezonsko nadahnuće. Zatim sprema obrok na pijesku Santa Monice.

    Idite na emisiju
  • 05:10

    Na talijanski način

    +

    Ravioli s jajetom, pappardelle, cikla, Sezona 1 | Epizoda 4

    Michela Chiappa možda je rođena u dolinama Južnog Walesa, ali njezina je obitelj talijanska i ona je odrasla učeći sve što je potrebno o kuhinji te zemlje.

    Idite na emisiju
  • 05:35

    Michelina klasična talijanska jela

    +

    Jamie Oliver i Florence Knight, Sezona 1 | Epizoda 1

    Velško-talijanska kuharica Michela Chiappa dijeli svoje omiljene recepte za klasična talijanska jela i susreće poznate kuhare kako bi utvrdili zašto je talijanska hrana toliko popularna i utjecajna.

    Idite na emisiju