Četvrtak

17 Veljača

  • 06:05

    Najbolje se jede od kuće

    +

    Shrewsbury, Sezona 1 | Epizoda 23

    Kuhar Gino D'Acampo ima zadatak dokazati da nema boljeg jela od domaćeg. Danas je u Shrewsburyju kako bi kušao britansku raž, klasičnu pitu Shropshire i jamajkansku juhu.

    Idite na emisiju
  • 06:55

    Rick Stein: okusi Njemačke

    +

    Rick Stein: okusi Njemačke, Sezona 1 | Epizoda 1

    Rick Stein putuje po Njemačkoj u potrazi za skrivenim draguljima lokalne kuhinje, baš u vrijeme sezone haringa na sjeveru zemlje. Odlazi i u regiju oko grada Dusseldorfa gdje će sa sinom Jackom saznati više o njihovom njemačkom podrijetlu.

  • 08:00

    Jamiejevi 15-minutni obroci

    +

    Fettuccine i goveđi burgeri s crnim grahom, Sezona 1 | Epizoda 23

    Današnji recepti su fetucini, dimljena pastrva, šparoge i grašak. Burgeri od crnog graha, rezanci i salata od krastavaca.

    Idite na emisiju
  • 08:30

    Jamiejevi 15-minutni obroci

    +

    Svinjska marsala i tajlandski rezanci, Sezona 1 | Epizoda 24

    Danas Jamie pravi svinjsku marsalu, porcini rižu i proljetno zelenje, kao i Koh Samui salatu, čili tofu i tajlandske rezance.

    Idite na emisiju
  • 09:00

    Rudolphova pekarnica

    +

    Epizoda 25, Sezona 7 | Epizoda 25

    Epizoda 25

    Idite na emisiju
  • 09:30

    Rudolphova pekarnica

    +

    Rudolphova pekarnica 2, 69, Sezona 2 | Epizoda 69

    Stroopwafels

    Idite na emisiju
  • 10:00

    Tajne tete Cátie

    +

    Tradicije iznova, Sezona 2 | Epizoda 25

    Idite na emisiju
  • 10:30

    Tajne tete Cátie

    +

    3 rođendanske torte, Sezona 2 | Epizoda 26

    Idite na emisiju
  • 11:00

    Plodovi Bondija s Guyom Turlandom

    +

    Meni omiljeno, Sezona 1 | Epizoda 8

    U ovoj epizodi Guy sprema jela koje će zadovoljiti publiku, uključujući pečene krafne, salatu od hobotnice i pileće batke. Također je vrijeme da posjeti najomiljenijeg stanovnika Bondija, Eugenea Tana.

    Idite na emisiju
  • 11:30

    Dobar tek

    +

    Mediteranski okusi, Sezona 5 | Epizoda 4

    Inspirirani okusima Mediterana, Lora i Stoyan odluče napraviti raskošnu proljetnu salatu koja ide odlično uz pahuljasti kruh od češnjaka i namazom od maslina. Ovaj recept je za bakalar, koji je duo odlučio poslužiti uz odličan prilog.

    Idite na emisiju
  • 12:00

    Na talijanski način

    +

    Tortelli, ravioli s jastogom, Cinque Terre, Sezona 1 | Epizoda 2

    Ova epizoda govori o tome kako stvoriti savršeno ispunjene tjestenine. Michela nas vodi u Italiju do zapanjujuće obale Cinque Terre na sjeveroistoku Italije, gdje će kuhati sa chefom Alessandrom Barilijem.

    Idite na emisiju
  • 12:30

    Na talijanski način

    +

    Gnocchi, torta, Nidi palačinke, Sezona 1 | Epizoda 3

    U večerašnjem programu pokazat će nam kako napraviti najnevjerojatnije varijacije s tjesteninama.

    Idite na emisiju
  • 13:00

    Donalova obiteljska kuhinja

    +

    Sredina tjedna, Sezona 1 | Epizoda 9

    Donalu nije lako baš svake večeri biti vrhunski kuhar u svojoj kuhinji uz dvoje djece. Zato je važno brzo pripremiti ukusnu hranu, uz što manje gnjavaže pa je osmislio četiri recepta za jela koja su izdašna a brzo se pripremaju.

    Idite na emisiju
  • 13:30

    Donalova obiteljska kuhinja

    +

    Obiteljska tradicija, Sezona 1 | Epizoda 10

    Svake godine Donal priprema božićna jela na nov i uzbudljiv način, a sad će napraviti nešto uistinu nezaboravno. Od božićnog doručka do purice i čudesnog čokoladnog tiramisua, otkrivat će vam tajne kako da uštedite na vremenu a da sve bude savršeno!

    Idite na emisiju
  • 14:00

    Rick Stein i južnjački blues

    +

    Rick Stein i južnjački blues, Extra | Epizoda 1

    Rick Stein slavi glazbu i hranu američkog Juga na fascinantnom putovanju do delte Mississippija, mjesta gdje je nastao blues. Upoznaje živopisne likove, stvara nova prijateljstva, sluša sjajnu glazbu i priprema bezvremenska jela za dušu.

  • 15:00

    Jamiejevi 15-minutni obroci

    +

    Hrskava svinjetina i gljive s grila, Sezona 1 | Epizoda 25

    Danas je na jelovniku hrskava Parma svinjetina, sjeckane tikvice i smeđa riža, kao i šampinjoni s grila, dimljena panceta, otopljeni sir i kruške.

    Idite na emisiju
  • 15:30

    Jamiejevi 15-minutni obroci

    +

    Pileće fajite i kraljvski račići, Sezona 1 | Epizoda 26

    Danas Jamie kuha cvrčeće pileće fajite, pečenu papriku, šalšu, rižu i grah kao i mješavinu račiće, kraljevske škampe i kruh osušen na suncu.

    Idite na emisiju
  • 16:00

    Plodovi Bondija s Guyom Turlandom

    +

    Američki stil, Sezona 1 | Epizoda 9

    Guy odlazi posjetiti svoj Bondi Harvest kafić u Los Angelesu i pokazuje nam kako Australski okusi mijenjaju percepciju hrane u Americi. Guy odlazi na farmersku tržnicu Santa Monice za sezonsko nadahnuće. Zatim sprema obrok na pijesku Santa Monice.

    Idite na emisiju
  • 16:30

    Dobar tek

    +

    Mediteranski okusi, Sezona 5 | Epizoda 4

    Inspirirani okusima Mediterana, Lora i Stoyan odluče napraviti raskošnu proljetnu salatu koja ide odlično uz pahuljasti kruh od češnjaka i namazom od maslina. Ovaj recept je za bakalar, koji je duo odlučio poslužiti uz odličan prilog.

    Idite na emisiju
  • 17:00

    Rudolphova pekarnica

    +

    Epizoda 26, Sezona 7 | Epizoda 26

    Idite na emisiju
  • 17:30

    Rudolphova pekarnica

    +

    Rudolphova pekarnica 2, 70, Sezona 2 | Epizoda 70

    Fini tart

    Idite na emisiju
  • 18:00

    Tajne tete Cátie

    +

    Super hrana, Sezona 2 | Epizoda 27

    Idite na emisiju
  • 18:30

    Tajne tete Cátie

    +

    Samo pećnica, Sezona 2 | Epizoda 28

    Idite na emisiju
  • 19:00

    Na talijanski način

    +

    Tortelli, ravioli s jastogom, Cinque Terre, Sezona 1 | Epizoda 2

    Ova epizoda govori o tome kako stvoriti savršeno ispunjene tjestenine. Michela nas vodi u Italiju do zapanjujuće obale Cinque Terre na sjeveroistoku Italije, gdje će kuhati sa chefom Alessandrom Barilijem.

    Idite na emisiju
  • 19:30

    Na talijanski način

    +

    Gnocchi, torta, Nidi palačinke, Sezona 1 | Epizoda 3

    U večerašnjem programu pokazat će nam kako napraviti najnevjerojatnije varijacije s tjesteninama.

    Idite na emisiju
  • 20:00

    Paul Hollywood: Gradske slastice

    +

    Napulj, Sezona 1 | Epizoda 5

    U ovoj epizodi je Paul na jugu Italije i istražuje ulice Napulja te obalu Amalfija. Napulj se svakako našao na karti jer je izvezao ono što se svuda najviše peče, a to je pizza!

    Idite na emisiju
  • 20:30

    Paul Hollywood: Gradske slastice

    +

    Kopenhagen, Sezona 1 | Epizoda 6

    U ovoj epizodi je Paul u danskom gradu sirene, u Kopenhagenu. Dance često nazivaju najsretnijim ljudima na svijetu. Je li to možda zbog toga što peku? Paul Hollywood je čovjek koji će to otkriti.

    Idite na emisiju
  • 21:00

    Jamiejevi 15-minutni obroci

    +

    Hrskava svinjetina i gljive s grila, Sezona 1 | Epizoda 25

    Danas je na jelovniku hrskava Parma svinjetina, sjeckane tikvice i smeđa riža, kao i šampinjoni s grila, dimljena panceta, otopljeni sir i kruške.

    Idite na emisiju
  • 21:30

    Jamiejevi 15-minutni obroci

    +

    Pileće fajite i kraljvski račići, Sezona 1 | Epizoda 26

    Danas Jamie kuha cvrčeće pileće fajite, pečenu papriku, šalšu, rižu i grah kao i mješavinu račiće, kraljevske škampe i kruh osušen na suncu.

    Idite na emisiju
  • 22:00

    Rick Stein i južnjački blues

    +

    Rick Stein i južnjački blues, Extra | Epizoda 1

    Rick Stein slavi glazbu i hranu američkog Juga na fascinantnom putovanju do delte Mississippija, mjesta gdje je nastao blues. Upoznaje živopisne likove, stvara nova prijateljstva, sluša sjajnu glazbu i priprema bezvremenska jela za dušu.

  • 23:00

    Donalova obiteljska kuhinja

    +

    Sredina tjedna, Sezona 1 | Epizoda 9

    Donalu nije lako baš svake večeri biti vrhunski kuhar u svojoj kuhinji uz dvoje djece. Zato je važno brzo pripremiti ukusnu hranu, uz što manje gnjavaže pa je osmislio četiri recepta za jela koja su izdašna a brzo se pripremaju.

    Idite na emisiju
  • 23:30

    Donalova obiteljska kuhinja

    +

    Obiteljska tradicija, Sezona 1 | Epizoda 10

    Svake godine Donal priprema božićna jela na nov i uzbudljiv način, a sad će napraviti nešto uistinu nezaboravno. Od božićnog doručka do purice i čudesnog čokoladnog tiramisua, otkrivat će vam tajne kako da uštedite na vremenu a da sve bude savršeno!

    Idite na emisiju
  • 00:00

    Dobar tek

    +

    Mediteranski okusi, Sezona 5 | Epizoda 4

    Inspirirani okusima Mediterana, Lora i Stoyan odluče napraviti raskošnu proljetnu salatu koja ide odlično uz pahuljasti kruh od češnjaka i namazom od maslina. Ovaj recept je za bakalar, koji je duo odlučio poslužiti uz odličan prilog.

    Idite na emisiju
  • 00:30

    Plodovi Bondija s Guyom Turlandom

    +

    Američki stil, Sezona 1 | Epizoda 9

    Guy odlazi posjetiti svoj Bondi Harvest kafić u Los Angelesu i pokazuje nam kako Australski okusi mijenjaju percepciju hrane u Americi. Guy odlazi na farmersku tržnicu Santa Monice za sezonsko nadahnuće. Zatim sprema obrok na pijesku Santa Monice.

    Idite na emisiju
  • 01:00

    Najbolje se jede od kuće

    +

    Stoke, Sezona 1 | Epizoda 24

    Kuhar Gino D'Acampo ima zadatak dokazati da nema boljeg jela od domaćeg. Danas je u Stokeu na Trentu kako bi spremio klasičnu Staffordsku juhu, recept za punjena leđa i dahl od leće.

    Idite na emisiju
  • 01:55

    Paul Hollywood: Gradske slastice

    +

    Napulj, Sezona 1 | Epizoda 5

    U ovoj epizodi je Paul na jugu Italije i istražuje ulice Napulja te obalu Amalfija. Napulj se svakako našao na karti jer je izvezao ono što se svuda najviše peče, a to je pizza!

    Idite na emisiju
  • 02:20

    Paul Hollywood: Gradske slastice

    +

    Kopenhagen, Sezona 1 | Epizoda 6

    U ovoj epizodi je Paul u danskom gradu sirene, u Kopenhagenu. Dance često nazivaju najsretnijim ljudima na svijetu. Je li to možda zbog toga što peku? Paul Hollywood je čovjek koji će to otkriti.

    Idite na emisiju
  • 02:40

    Rudolphova pekarnica

    +

    Epizoda 26, Sezona 7 | Epizoda 26

    Idite na emisiju
  • 03:05

    Rudolphova pekarnica

    +

    Rudolphova pekarnica 2, 70, Sezona 2 | Epizoda 70

    Fini tart

    Idite na emisiju
  • 03:30

    Tajne tete Cátie

    +

    Super hrana, Sezona 2 | Epizoda 27

    Idite na emisiju
  • 03:55

    Tajne tete Cátie

    +

    Samo pećnica, Sezona 2 | Epizoda 28

    Idite na emisiju
  • 04:20

    Dobar tek

    +

    Mediteranski okusi, Sezona 5 | Epizoda 4

    Inspirirani okusima Mediterana, Lora i Stoyan odluče napraviti raskošnu proljetnu salatu koja ide odlično uz pahuljasti kruh od češnjaka i namazom od maslina. Ovaj recept je za bakalar, koji je duo odlučio poslužiti uz odličan prilog.

    Idite na emisiju
  • 04:45

    Plodovi Bondija s Guyom Turlandom

    +

    Meni omiljeno, Sezona 1 | Epizoda 8

    U ovoj epizodi Guy sprema jela koje će zadovoljiti publiku, uključujući pečene krafne, salatu od hobotnice i pileće batke. Također je vrijeme da posjeti najomiljenijeg stanovnika Bondija, Eugenea Tana.

    Idite na emisiju
  • 05:10

    Na talijanski način

    +

    Tortelli, ravioli s jastogom, Cinque Terre, Sezona 1 | Epizoda 2

    Ova epizoda govori o tome kako stvoriti savršeno ispunjene tjestenine. Michela nas vodi u Italiju do zapanjujuće obale Cinque Terre na sjeveroistoku Italije, gdje će kuhati sa chefom Alessandrom Barilijem.

    Idite na emisiju
  • 05:35

    Na talijanski način

    +

    Gnocchi, torta, Nidi palačinke, Sezona 1 | Epizoda 3

    U večerašnjem programu pokazat će nam kako napraviti najnevjerojatnije varijacije s tjesteninama.

    Idite na emisiju