Raspored
Četvrtak
17 Veljača
06:05
Najbolje se jede od kuće
+Shrewsbury, Sezona 1 | Epizoda 23
Kuhar Gino D'Acampo ima zadatak dokazati da nema boljeg jela od domaćeg. Danas je u Shrewsburyju kako bi kušao britansku raž, klasičnu pitu Shropshire i jamajkansku juhu.
Idite na emisiju06:55
Rick Stein: okusi Njemačke
+Rick Stein: okusi Njemačke, Sezona 1 | Epizoda 1
Rick Stein putuje po Njemačkoj u potrazi za skrivenim draguljima lokalne kuhinje, baš u vrijeme sezone haringa na sjeveru zemlje. Odlazi i u regiju oko grada Dusseldorfa gdje će sa sinom Jackom saznati više o njihovom njemačkom podrijetlu.
08:00
Jamiejevi 15-minutni obroci
+Fettuccine i goveđi burgeri s crnim grahom, Sezona 1 | Epizoda 23
Današnji recepti su fetucini, dimljena pastrva, šparoge i grašak. Burgeri od crnog graha, rezanci i salata od krastavaca.
Idite na emisiju08:30
Jamiejevi 15-minutni obroci
+Svinjska marsala i tajlandski rezanci, Sezona 1 | Epizoda 24
Danas Jamie pravi svinjsku marsalu, porcini rižu i proljetno zelenje, kao i Koh Samui salatu, čili tofu i tajlandske rezance.
Idite na emisiju09:00
Rudolphova pekarnica
+09:30
Rudolphova pekarnica
+10:00
Tajne tete Cátie
+Tradicije iznova, Sezona 2 | Epizoda 25
Idite na emisiju10:30
Tajne tete Cátie
+3 rođendanske torte, Sezona 2 | Epizoda 26
Idite na emisiju11:00
Plodovi Bondija s Guyom Turlandom
+Meni omiljeno, Sezona 1 | Epizoda 8
U ovoj epizodi Guy sprema jela koje će zadovoljiti publiku, uključujući pečene krafne, salatu od hobotnice i pileće batke. Također je vrijeme da posjeti najomiljenijeg stanovnika Bondija, Eugenea Tana.
Idite na emisiju11:30
Dobar tek
+Mediteranski okusi, Sezona 5 | Epizoda 4
Inspirirani okusima Mediterana, Lora i Stoyan odluče napraviti raskošnu proljetnu salatu koja ide odlično uz pahuljasti kruh od češnjaka i namazom od maslina. Ovaj recept je za bakalar, koji je duo odlučio poslužiti uz odličan prilog.
Idite na emisiju12:00
Na talijanski način
+Tortelli, ravioli s jastogom, Cinque Terre, Sezona 1 | Epizoda 2
Ova epizoda govori o tome kako stvoriti savršeno ispunjene tjestenine. Michela nas vodi u Italiju do zapanjujuće obale Cinque Terre na sjeveroistoku Italije, gdje će kuhati sa chefom Alessandrom Barilijem.
Idite na emisiju12:30
Na talijanski način
+Gnocchi, torta, Nidi palačinke, Sezona 1 | Epizoda 3
U večerašnjem programu pokazat će nam kako napraviti najnevjerojatnije varijacije s tjesteninama.
Idite na emisiju13:00
Donalova obiteljska kuhinja
+Sredina tjedna, Sezona 1 | Epizoda 9
Donalu nije lako baš svake večeri biti vrhunski kuhar u svojoj kuhinji uz dvoje djece. Zato je važno brzo pripremiti ukusnu hranu, uz što manje gnjavaže pa je osmislio četiri recepta za jela koja su izdašna a brzo se pripremaju.
Idite na emisiju13:30
Donalova obiteljska kuhinja
+Obiteljska tradicija, Sezona 1 | Epizoda 10
Svake godine Donal priprema božićna jela na nov i uzbudljiv način, a sad će napraviti nešto uistinu nezaboravno. Od božićnog doručka do purice i čudesnog čokoladnog tiramisua, otkrivat će vam tajne kako da uštedite na vremenu a da sve bude savršeno!
Idite na emisiju14:00
Rick Stein i južnjački blues
+Rick Stein i južnjački blues, Extra | Epizoda 1
Rick Stein slavi glazbu i hranu američkog Juga na fascinantnom putovanju do delte Mississippija, mjesta gdje je nastao blues. Upoznaje živopisne likove, stvara nova prijateljstva, sluša sjajnu glazbu i priprema bezvremenska jela za dušu.
15:00
Jamiejevi 15-minutni obroci
+Hrskava svinjetina i gljive s grila, Sezona 1 | Epizoda 25
Danas je na jelovniku hrskava Parma svinjetina, sjeckane tikvice i smeđa riža, kao i šampinjoni s grila, dimljena panceta, otopljeni sir i kruške.
Idite na emisiju15:30
Jamiejevi 15-minutni obroci
+Pileće fajite i kraljvski račići, Sezona 1 | Epizoda 26
Danas Jamie kuha cvrčeće pileće fajite, pečenu papriku, šalšu, rižu i grah kao i mješavinu račiće, kraljevske škampe i kruh osušen na suncu.
Idite na emisiju16:00
Plodovi Bondija s Guyom Turlandom
+Američki stil, Sezona 1 | Epizoda 9
Guy odlazi posjetiti svoj Bondi Harvest kafić u Los Angelesu i pokazuje nam kako Australski okusi mijenjaju percepciju hrane u Americi. Guy odlazi na farmersku tržnicu Santa Monice za sezonsko nadahnuće. Zatim sprema obrok na pijesku Santa Monice.
Idite na emisiju16:30
Dobar tek
+Mediteranski okusi, Sezona 5 | Epizoda 4
Inspirirani okusima Mediterana, Lora i Stoyan odluče napraviti raskošnu proljetnu salatu koja ide odlično uz pahuljasti kruh od češnjaka i namazom od maslina. Ovaj recept je za bakalar, koji je duo odlučio poslužiti uz odličan prilog.
Idite na emisiju17:00
Rudolphova pekarnica
+Epizoda 26, Sezona 7 | Epizoda 26
Idite na emisiju17:30
Rudolphova pekarnica
+18:00
Tajne tete Cátie
+Super hrana, Sezona 2 | Epizoda 27
Idite na emisiju18:30
Tajne tete Cátie
+Samo pećnica, Sezona 2 | Epizoda 28
Idite na emisiju19:00
Na talijanski način
+Tortelli, ravioli s jastogom, Cinque Terre, Sezona 1 | Epizoda 2
Ova epizoda govori o tome kako stvoriti savršeno ispunjene tjestenine. Michela nas vodi u Italiju do zapanjujuće obale Cinque Terre na sjeveroistoku Italije, gdje će kuhati sa chefom Alessandrom Barilijem.
Idite na emisiju19:30
Na talijanski način
+Gnocchi, torta, Nidi palačinke, Sezona 1 | Epizoda 3
U večerašnjem programu pokazat će nam kako napraviti najnevjerojatnije varijacije s tjesteninama.
Idite na emisiju20:00
Paul Hollywood: Gradske slastice
+Napulj, Sezona 1 | Epizoda 5
U ovoj epizodi je Paul na jugu Italije i istražuje ulice Napulja te obalu Amalfija. Napulj se svakako našao na karti jer je izvezao ono što se svuda najviše peče, a to je pizza!
Idite na emisiju20:30
Paul Hollywood: Gradske slastice
+Kopenhagen, Sezona 1 | Epizoda 6
U ovoj epizodi je Paul u danskom gradu sirene, u Kopenhagenu. Dance često nazivaju najsretnijim ljudima na svijetu. Je li to možda zbog toga što peku? Paul Hollywood je čovjek koji će to otkriti.
Idite na emisiju21:00
Jamiejevi 15-minutni obroci
+Hrskava svinjetina i gljive s grila, Sezona 1 | Epizoda 25
Danas je na jelovniku hrskava Parma svinjetina, sjeckane tikvice i smeđa riža, kao i šampinjoni s grila, dimljena panceta, otopljeni sir i kruške.
Idite na emisiju21:30
Jamiejevi 15-minutni obroci
+Pileće fajite i kraljvski račići, Sezona 1 | Epizoda 26
Danas Jamie kuha cvrčeće pileće fajite, pečenu papriku, šalšu, rižu i grah kao i mješavinu račiće, kraljevske škampe i kruh osušen na suncu.
Idite na emisiju22:00
Rick Stein i južnjački blues
+Rick Stein i južnjački blues, Extra | Epizoda 1
Rick Stein slavi glazbu i hranu američkog Juga na fascinantnom putovanju do delte Mississippija, mjesta gdje je nastao blues. Upoznaje živopisne likove, stvara nova prijateljstva, sluša sjajnu glazbu i priprema bezvremenska jela za dušu.
23:00
Donalova obiteljska kuhinja
+Sredina tjedna, Sezona 1 | Epizoda 9
Donalu nije lako baš svake večeri biti vrhunski kuhar u svojoj kuhinji uz dvoje djece. Zato je važno brzo pripremiti ukusnu hranu, uz što manje gnjavaže pa je osmislio četiri recepta za jela koja su izdašna a brzo se pripremaju.
Idite na emisiju23:30
Donalova obiteljska kuhinja
+Obiteljska tradicija, Sezona 1 | Epizoda 10
Svake godine Donal priprema božićna jela na nov i uzbudljiv način, a sad će napraviti nešto uistinu nezaboravno. Od božićnog doručka do purice i čudesnog čokoladnog tiramisua, otkrivat će vam tajne kako da uštedite na vremenu a da sve bude savršeno!
Idite na emisiju00:00
Dobar tek
+Mediteranski okusi, Sezona 5 | Epizoda 4
Inspirirani okusima Mediterana, Lora i Stoyan odluče napraviti raskošnu proljetnu salatu koja ide odlično uz pahuljasti kruh od češnjaka i namazom od maslina. Ovaj recept je za bakalar, koji je duo odlučio poslužiti uz odličan prilog.
Idite na emisiju00:30
Plodovi Bondija s Guyom Turlandom
+Američki stil, Sezona 1 | Epizoda 9
Guy odlazi posjetiti svoj Bondi Harvest kafić u Los Angelesu i pokazuje nam kako Australski okusi mijenjaju percepciju hrane u Americi. Guy odlazi na farmersku tržnicu Santa Monice za sezonsko nadahnuće. Zatim sprema obrok na pijesku Santa Monice.
Idite na emisiju01:00
Najbolje se jede od kuće
+Stoke, Sezona 1 | Epizoda 24
Kuhar Gino D'Acampo ima zadatak dokazati da nema boljeg jela od domaćeg. Danas je u Stokeu na Trentu kako bi spremio klasičnu Staffordsku juhu, recept za punjena leđa i dahl od leće.
Idite na emisiju01:55
Paul Hollywood: Gradske slastice
+Napulj, Sezona 1 | Epizoda 5
U ovoj epizodi je Paul na jugu Italije i istražuje ulice Napulja te obalu Amalfija. Napulj se svakako našao na karti jer je izvezao ono što se svuda najviše peče, a to je pizza!
Idite na emisiju02:20
Paul Hollywood: Gradske slastice
+Kopenhagen, Sezona 1 | Epizoda 6
U ovoj epizodi je Paul u danskom gradu sirene, u Kopenhagenu. Dance često nazivaju najsretnijim ljudima na svijetu. Je li to možda zbog toga što peku? Paul Hollywood je čovjek koji će to otkriti.
Idite na emisiju02:40
Rudolphova pekarnica
+Epizoda 26, Sezona 7 | Epizoda 26
Idite na emisiju03:05
Rudolphova pekarnica
+03:30
Tajne tete Cátie
+Super hrana, Sezona 2 | Epizoda 27
Idite na emisiju03:55
Tajne tete Cátie
+Samo pećnica, Sezona 2 | Epizoda 28
Idite na emisiju04:20
Dobar tek
+Mediteranski okusi, Sezona 5 | Epizoda 4
Inspirirani okusima Mediterana, Lora i Stoyan odluče napraviti raskošnu proljetnu salatu koja ide odlično uz pahuljasti kruh od češnjaka i namazom od maslina. Ovaj recept je za bakalar, koji je duo odlučio poslužiti uz odličan prilog.
Idite na emisiju04:45
Plodovi Bondija s Guyom Turlandom
+Meni omiljeno, Sezona 1 | Epizoda 8
U ovoj epizodi Guy sprema jela koje će zadovoljiti publiku, uključujući pečene krafne, salatu od hobotnice i pileće batke. Također je vrijeme da posjeti najomiljenijeg stanovnika Bondija, Eugenea Tana.
Idite na emisiju05:10
Na talijanski način
+Tortelli, ravioli s jastogom, Cinque Terre, Sezona 1 | Epizoda 2
Ova epizoda govori o tome kako stvoriti savršeno ispunjene tjestenine. Michela nas vodi u Italiju do zapanjujuće obale Cinque Terre na sjeveroistoku Italije, gdje će kuhati sa chefom Alessandrom Barilijem.
Idite na emisiju05:35
Na talijanski način
+Gnocchi, torta, Nidi palačinke, Sezona 1 | Epizoda 3
U večerašnjem programu pokazat će nam kako napraviti najnevjerojatnije varijacije s tjesteninama.
Idite na emisiju