Srijeda

16 Veljača

  • 06:05

    Najbolje se jede od kuće

    +

    Derbyshire, Sezona 1 | Epizoda 22

    Kuhar Gino D'Acampo ima zadatak dokazati da nema boljeg jela od domaćeg. Danas je u Derbyju na sladoledu od pastrve, škotskoj pilećoj juhi i nedjeljnom pečenju koje je staro preko četiri generacije.

    Idite na emisiju
  • 06:55

    Rick Stein: Božić na Dalekom istoku

    +

    Rick Stein: Božić na Dalekom istoku, Extra | Epizoda 1

    Rick Stein donosi sjajne recepte s putovanja po Dalekom istoku. Od patke u pikantnom umaku od naranče do aromatičnog biryanija. Ako ipak volite tradicionalnu puricu, Rick zna kako najbolje iskoristiti ostatke. Za kraj, predlaže neobičnu kavu...

  • 08:00

    Jamiejevi 15-minutni obroci

    +

    Tuna s roštilja i tajlandska piletina, Sezona 1 | Epizoda 21

    Danas Jamie sprema tunjevinu s roštilja, nikozijsku salatu, kao i tajlandsku laksu od piletina i blago ljutkastu juhu od buče s rezancima.

    Idite na emisiju
  • 08:30

    Jamiejevi 15-minutni obroci

    +

    Janjeći tagine i pileća Cezar salata, Sezona 1 | Epizoda 22

    Danas je na jelovniku brzi janjeći tajine, patlidžan pečen u tavi i hrskava palenta te salata od piletine.

    Idite na emisiju
  • 09:00

    Rudolphova pekarnica

    +

    Epizoda 24, Sezona 7 | Epizoda 24

    Idite na emisiju
  • 09:30

    Rudolphova pekarnica

    +

    Rudolphova pekarnica 2, 68, Sezona 2 | Epizoda 68

    Francuska pita od jabuka

    Idite na emisiju
  • 10:00

    Tajne tete Cátie

    +

    Dječji tulum, Sezona 2 | Epizoda 23

    Idite na emisiju
  • 10:30

    Tajne tete Cátie

    +

    S drva masline, Sezona 2 | Epizoda 24

    Idite na emisiju
  • 11:00

    Plodovi Bondija s Guyom Turlandom

    +

    Zdravlje na prvom mjestu, Sezona 1 | Epizoda 7

    Zdrava ravnoteža čini Bondi Beacha i zato se u ovoj epizodi fokusiramo na zdravu ishranu. Guy se sastaje s prijateljicom i nutricionisticom Lolom Berry kako bi prošetali od Bondija do Brontea i pričali o zdravlju.

    Idite na emisiju
  • 11:30

    Dobar tek

    +

    Nedjeljna gozba, Sezona 5 | Epizoda 3

    Raskošno i ekstravagantno kao za nedjeljnu gozbu – to će Lora i Stoyan napraviti u ovoj epizodi. Nakon što pripreme elegantnu salatu od krastavaca i šparoga, ispeći će cijelo pile s mladim krumpirima i umakom od senfa.

    Idite na emisiju
  • 12:00

    Michelina toskanska kuhinja

    +

    , Sezona 1 | Epizoda 10

    Idite na emisiju
  • 12:30

    Na talijanski način

    +

    Linguine, farfalle, Bologna, ragu, Sezona 1 | Epizoda 1

    U ovoj prvoj epizodi Michela nam pokazuje kako je lako napraviti ukusnu svježu tjesteninu kod kuće ... bez upotrebe bilo kakvih naprava.

    Idite na emisiju
  • 13:00

    Chuckov slobodni tjedan: Meksiko

    +

    Cabos, Sezona 1 | Epizoda 1

    Chuck će u Cabo San Lucasu pripremiti fantastičan omlet od jastoga a zatim odlazi na ocean kako bi ulovio i puštao ribe iz dubine. Mještani ga pozivaju na roštilj usred pustinje ali najprije želi naučiti kako se koristi tradicionalno kuhalo, disca.

  • 13:30

    Chuckov slobodni tjedan: Meksiko

    +

    Guadalajara, Sezona 1 | Epizoda 2

    Chuck će kušati čuvene sendviče sa svinjetinom obilno prelivene umakom od čilija. Nagovara braću Chololo da mu odaju supertajni recept za birriju a od mame poznatog meksičkog hrvača saznaje kako se priprema pozole, juha sa kukuruzom i svinjetinom.

  • 14:00

    Rick Stein: okusi Njemačke

    +

    Rick Stein: okusi Njemačke, Sezona 1 | Epizoda 1

    Rick Stein putuje po Njemačkoj u potrazi za skrivenim draguljima lokalne kuhinje, baš u vrijeme sezone haringa na sjeveru zemlje. Odlazi i u regiju oko grada Dusseldorfa gdje će sa sinom Jackom saznati više o njihovom njemačkom podrijetlu.

  • 15:00

    Jamiejevi 15-minutni obroci

    +

    Fettuccine i goveđi burgeri s crnim grahom, Sezona 1 | Epizoda 23

    Današnji recepti su fetucini, dimljena pastrva, šparoge i grašak. Burgeri od crnog graha, rezanci i salata od krastavaca.

    Idite na emisiju
  • 15:30

    Jamiejevi 15-minutni obroci

    +

    Svinjska marsala i tajlandski rezanci, Sezona 1 | Epizoda 24

    Danas Jamie pravi svinjsku marsalu, porcini rižu i proljetno zelenje, kao i Koh Samui salatu, čili tofu i tajlandske rezance.

    Idite na emisiju
  • 16:00

    Plodovi Bondija s Guyom Turlandom

    +

    Meni omiljeno, Sezona 1 | Epizoda 8

    U ovoj epizodi Guy sprema jela koje će zadovoljiti publiku, uključujući pečene krafne, salatu od hobotnice i pileće batke. Također je vrijeme da posjeti najomiljenijeg stanovnika Bondija, Eugenea Tana.

    Idite na emisiju
  • 16:30

    Dobar tek

    +

    Nedjeljna gozba, Sezona 5 | Epizoda 3

    Raskošno i ekstravagantno kao za nedjeljnu gozbu – to će Lora i Stoyan napraviti u ovoj epizodi. Nakon što pripreme elegantnu salatu od krastavaca i šparoga, ispeći će cijelo pile s mladim krumpirima i umakom od senfa.

    Idite na emisiju
  • 17:00

    Rudolphova pekarnica

    +

    Epizoda 25, Sezona 7 | Epizoda 25

    Epizoda 25

    Idite na emisiju
  • 17:30

    Rudolphova pekarnica

    +

    Rudolphova pekarnica 2, 69, Sezona 2 | Epizoda 69

    Stroopwafels

    Idite na emisiju
  • 18:00

    Tajne tete Cátie

    +

    Tradicije iznova, Sezona 2 | Epizoda 25

    Idite na emisiju
  • 18:30

    Tajne tete Cátie

    +

    3 rođendanske torte, Sezona 2 | Epizoda 26

    Idite na emisiju
  • 19:00

    Michelina toskanska kuhinja

    +

    , Sezona 1 | Epizoda 10

    Idite na emisiju
  • 19:30

    Na talijanski način

    +

    Linguine, farfalle, Bologna, ragu, Sezona 1 | Epizoda 1

    U ovoj prvoj epizodi Michela nam pokazuje kako je lako napraviti ukusnu svježu tjesteninu kod kuće ... bez upotrebe bilo kakvih naprava.

    Idite na emisiju
  • 20:00

    Paul Hollywood: Gradske slastice

    +

    London, Sezona 1 | Epizoda 3

    U ovoj epizodi Paul nas upoznaje s pečenjem koje poznaje i voli, a to je ono londonsko. Povremeno svi volimo malo udovoljavanja. Lijepo je putovati svijetom za emisiju Food Networka, ali Paul zna da je i lijepo doći kući i peći ono što voliš!

    Idite na emisiju
  • 20:30

    Paul Hollywood: Gradske slastice

    +

    Sankt Peterburg, Sezona 1 | Epizoda 4

    Sankt Peterburg je predivan ruski kraljevski grad, a u ovoj epizodi Paul se hrabro drži na temperaturama ispod nule kako bi otkrio pekarska blaga. Paula Hollywooda ništa neće zaustaviti da peče u gradovima diljem svijeta, ali niske temperature treba uzeti u obzir.

    Idite na emisiju
  • 21:00

    Jamiejevi 15-minutni obroci

    +

    Fettuccine i goveđi burgeri s crnim grahom, Sezona 1 | Epizoda 23

    Današnji recepti su fetucini, dimljena pastrva, šparoge i grašak. Burgeri od crnog graha, rezanci i salata od krastavaca.

    Idite na emisiju
  • 21:30

    Jamiejevi 15-minutni obroci

    +

    Svinjska marsala i tajlandski rezanci, Sezona 1 | Epizoda 24

    Danas Jamie pravi svinjsku marsalu, porcini rižu i proljetno zelenje, kao i Koh Samui salatu, čili tofu i tajlandske rezance.

    Idite na emisiju
  • 22:00

    Rick Stein: okusi Njemačke

    +

    Rick Stein: okusi Njemačke, Sezona 1 | Epizoda 1

    Rick Stein putuje po Njemačkoj u potrazi za skrivenim draguljima lokalne kuhinje, baš u vrijeme sezone haringa na sjeveru zemlje. Odlazi i u regiju oko grada Dusseldorfa gdje će sa sinom Jackom saznati više o njihovom njemačkom podrijetlu.

  • 23:00

    Chuckov slobodni tjedan: Meksiko

    +

    Cabos, Sezona 1 | Epizoda 1

    Chuck će u Cabo San Lucasu pripremiti fantastičan omlet od jastoga a zatim odlazi na ocean kako bi ulovio i puštao ribe iz dubine. Mještani ga pozivaju na roštilj usred pustinje ali najprije želi naučiti kako se koristi tradicionalno kuhalo, disca.

  • 23:30

    Chuckov slobodni tjedan: Meksiko

    +

    Guadalajara, Sezona 1 | Epizoda 2

    Chuck će kušati čuvene sendviče sa svinjetinom obilno prelivene umakom od čilija. Nagovara braću Chololo da mu odaju supertajni recept za birriju a od mame poznatog meksičkog hrvača saznaje kako se priprema pozole, juha sa kukuruzom i svinjetinom.

  • 00:00

    Dobar tek

    +

    Nedjeljna gozba, Sezona 5 | Epizoda 3

    Raskošno i ekstravagantno kao za nedjeljnu gozbu – to će Lora i Stoyan napraviti u ovoj epizodi. Nakon što pripreme elegantnu salatu od krastavaca i šparoga, ispeći će cijelo pile s mladim krumpirima i umakom od senfa.

    Idite na emisiju
  • 00:30

    Plodovi Bondija s Guyom Turlandom

    +

    Meni omiljeno, Sezona 1 | Epizoda 8

    U ovoj epizodi Guy sprema jela koje će zadovoljiti publiku, uključujući pečene krafne, salatu od hobotnice i pileće batke. Također je vrijeme da posjeti najomiljenijeg stanovnika Bondija, Eugenea Tana.

    Idite na emisiju
  • 01:00

    Najbolje se jede od kuće

    +

    Shrewsbury, Sezona 1 | Epizoda 23

    Kuhar Gino D'Acampo ima zadatak dokazati da nema boljeg jela od domaćeg. Danas je u Shrewsburyju kako bi kušao britansku raž, klasičnu pitu Shropshire i jamajkansku juhu.

    Idite na emisiju
  • 01:55

    Paul Hollywood: Gradske slastice

    +

    London, Sezona 1 | Epizoda 3

    U ovoj epizodi Paul nas upoznaje s pečenjem koje poznaje i voli, a to je ono londonsko. Povremeno svi volimo malo udovoljavanja. Lijepo je putovati svijetom za emisiju Food Networka, ali Paul zna da je i lijepo doći kući i peći ono što voliš!

    Idite na emisiju
  • 02:20

    Paul Hollywood: Gradske slastice

    +

    Sankt Peterburg, Sezona 1 | Epizoda 4

    Sankt Peterburg je predivan ruski kraljevski grad, a u ovoj epizodi Paul se hrabro drži na temperaturama ispod nule kako bi otkrio pekarska blaga. Paula Hollywooda ništa neće zaustaviti da peče u gradovima diljem svijeta, ali niske temperature treba uzeti u obzir.

    Idite na emisiju
  • 02:40

    Rudolphova pekarnica

    +

    Epizoda 25, Sezona 7 | Epizoda 25

    Epizoda 25

    Idite na emisiju
  • 03:05

    Rudolphova pekarnica

    +

    Rudolphova pekarnica 2, 69, Sezona 2 | Epizoda 69

    Stroopwafels

    Idite na emisiju
  • 03:30

    Tajne tete Cátie

    +

    Tradicije iznova, Sezona 2 | Epizoda 25

    Idite na emisiju
  • 03:55

    Tajne tete Cátie

    +

    3 rođendanske torte, Sezona 2 | Epizoda 26

    Idite na emisiju
  • 04:20

    Dobar tek

    +

    Nedjeljna gozba, Sezona 5 | Epizoda 3

    Raskošno i ekstravagantno kao za nedjeljnu gozbu – to će Lora i Stoyan napraviti u ovoj epizodi. Nakon što pripreme elegantnu salatu od krastavaca i šparoga, ispeći će cijelo pile s mladim krumpirima i umakom od senfa.

    Idite na emisiju
  • 04:45

    Plodovi Bondija s Guyom Turlandom

    +

    Zdravlje na prvom mjestu, Sezona 1 | Epizoda 7

    Zdrava ravnoteža čini Bondi Beacha i zato se u ovoj epizodi fokusiramo na zdravu ishranu. Guy se sastaje s prijateljicom i nutricionisticom Lolom Berry kako bi prošetali od Bondija do Brontea i pričali o zdravlju.

    Idite na emisiju
  • 05:10

    Michelina toskanska kuhinja

    +

    , Sezona 1 | Epizoda 10

    Idite na emisiju
  • 05:35

    Na talijanski način

    +

    Linguine, farfalle, Bologna, ragu, Sezona 1 | Epizoda 1

    U ovoj prvoj epizodi Michela nam pokazuje kako je lako napraviti ukusnu svježu tjesteninu kod kuće ... bez upotrebe bilo kakvih naprava.

    Idite na emisiju