Raspored
Srijeda
16 Veljača
06:05
Najbolje se jede od kuće
+Derbyshire, Sezona 1 | Epizoda 22
Kuhar Gino D'Acampo ima zadatak dokazati da nema boljeg jela od domaćeg. Danas je u Derbyju na sladoledu od pastrve, škotskoj pilećoj juhi i nedjeljnom pečenju koje je staro preko četiri generacije.
Idite na emisiju06:55
Rick Stein: Božić na Dalekom istoku
+Rick Stein: Božić na Dalekom istoku, Extra | Epizoda 1
Rick Stein donosi sjajne recepte s putovanja po Dalekom istoku. Od patke u pikantnom umaku od naranče do aromatičnog biryanija. Ako ipak volite tradicionalnu puricu, Rick zna kako najbolje iskoristiti ostatke. Za kraj, predlaže neobičnu kavu...
08:00
Jamiejevi 15-minutni obroci
+Tuna s roštilja i tajlandska piletina, Sezona 1 | Epizoda 21
Danas Jamie sprema tunjevinu s roštilja, nikozijsku salatu, kao i tajlandsku laksu od piletina i blago ljutkastu juhu od buče s rezancima.
Idite na emisiju08:30
Jamiejevi 15-minutni obroci
+Janjeći tagine i pileća Cezar salata, Sezona 1 | Epizoda 22
Danas je na jelovniku brzi janjeći tajine, patlidžan pečen u tavi i hrskava palenta te salata od piletine.
Idite na emisiju09:00
Rudolphova pekarnica
+Epizoda 24, Sezona 7 | Epizoda 24
Idite na emisiju09:30
Rudolphova pekarnica
+10:00
Tajne tete Cátie
+Dječji tulum, Sezona 2 | Epizoda 23
Idite na emisiju10:30
Tajne tete Cátie
+S drva masline, Sezona 2 | Epizoda 24
Idite na emisiju11:00
Plodovi Bondija s Guyom Turlandom
+Zdravlje na prvom mjestu, Sezona 1 | Epizoda 7
Zdrava ravnoteža čini Bondi Beacha i zato se u ovoj epizodi fokusiramo na zdravu ishranu. Guy se sastaje s prijateljicom i nutricionisticom Lolom Berry kako bi prošetali od Bondija do Brontea i pričali o zdravlju.
Idite na emisiju11:30
Dobar tek
+Nedjeljna gozba, Sezona 5 | Epizoda 3
Raskošno i ekstravagantno kao za nedjeljnu gozbu – to će Lora i Stoyan napraviti u ovoj epizodi. Nakon što pripreme elegantnu salatu od krastavaca i šparoga, ispeći će cijelo pile s mladim krumpirima i umakom od senfa.
Idite na emisiju12:00
Michelina toskanska kuhinja
+, Sezona 1 | Epizoda 10
Idite na emisiju12:30
Na talijanski način
+Linguine, farfalle, Bologna, ragu, Sezona 1 | Epizoda 1
U ovoj prvoj epizodi Michela nam pokazuje kako je lako napraviti ukusnu svježu tjesteninu kod kuće ... bez upotrebe bilo kakvih naprava.
Idite na emisiju13:00
Chuckov slobodni tjedan: Meksiko
+Cabos, Sezona 1 | Epizoda 1
Chuck će u Cabo San Lucasu pripremiti fantastičan omlet od jastoga a zatim odlazi na ocean kako bi ulovio i puštao ribe iz dubine. Mještani ga pozivaju na roštilj usred pustinje ali najprije želi naučiti kako se koristi tradicionalno kuhalo, disca.
13:30
Chuckov slobodni tjedan: Meksiko
+Guadalajara, Sezona 1 | Epizoda 2
Chuck će kušati čuvene sendviče sa svinjetinom obilno prelivene umakom od čilija. Nagovara braću Chololo da mu odaju supertajni recept za birriju a od mame poznatog meksičkog hrvača saznaje kako se priprema pozole, juha sa kukuruzom i svinjetinom.
14:00
Rick Stein: okusi Njemačke
+Rick Stein: okusi Njemačke, Sezona 1 | Epizoda 1
Rick Stein putuje po Njemačkoj u potrazi za skrivenim draguljima lokalne kuhinje, baš u vrijeme sezone haringa na sjeveru zemlje. Odlazi i u regiju oko grada Dusseldorfa gdje će sa sinom Jackom saznati više o njihovom njemačkom podrijetlu.
15:00
Jamiejevi 15-minutni obroci
+Fettuccine i goveđi burgeri s crnim grahom, Sezona 1 | Epizoda 23
Današnji recepti su fetucini, dimljena pastrva, šparoge i grašak. Burgeri od crnog graha, rezanci i salata od krastavaca.
Idite na emisiju15:30
Jamiejevi 15-minutni obroci
+Svinjska marsala i tajlandski rezanci, Sezona 1 | Epizoda 24
Danas Jamie pravi svinjsku marsalu, porcini rižu i proljetno zelenje, kao i Koh Samui salatu, čili tofu i tajlandske rezance.
Idite na emisiju16:00
Plodovi Bondija s Guyom Turlandom
+Meni omiljeno, Sezona 1 | Epizoda 8
U ovoj epizodi Guy sprema jela koje će zadovoljiti publiku, uključujući pečene krafne, salatu od hobotnice i pileće batke. Također je vrijeme da posjeti najomiljenijeg stanovnika Bondija, Eugenea Tana.
Idite na emisiju16:30
Dobar tek
+Nedjeljna gozba, Sezona 5 | Epizoda 3
Raskošno i ekstravagantno kao za nedjeljnu gozbu – to će Lora i Stoyan napraviti u ovoj epizodi. Nakon što pripreme elegantnu salatu od krastavaca i šparoga, ispeći će cijelo pile s mladim krumpirima i umakom od senfa.
Idite na emisiju17:00
Rudolphova pekarnica
+17:30
Rudolphova pekarnica
+18:00
Tajne tete Cátie
+Tradicije iznova, Sezona 2 | Epizoda 25
Idite na emisiju18:30
Tajne tete Cátie
+3 rođendanske torte, Sezona 2 | Epizoda 26
Idite na emisiju19:00
Michelina toskanska kuhinja
+, Sezona 1 | Epizoda 10
Idite na emisiju19:30
Na talijanski način
+Linguine, farfalle, Bologna, ragu, Sezona 1 | Epizoda 1
U ovoj prvoj epizodi Michela nam pokazuje kako je lako napraviti ukusnu svježu tjesteninu kod kuće ... bez upotrebe bilo kakvih naprava.
Idite na emisiju20:00
Paul Hollywood: Gradske slastice
+London, Sezona 1 | Epizoda 3
U ovoj epizodi Paul nas upoznaje s pečenjem koje poznaje i voli, a to je ono londonsko. Povremeno svi volimo malo udovoljavanja. Lijepo je putovati svijetom za emisiju Food Networka, ali Paul zna da je i lijepo doći kući i peći ono što voliš!
Idite na emisiju20:30
Paul Hollywood: Gradske slastice
+Sankt Peterburg, Sezona 1 | Epizoda 4
Sankt Peterburg je predivan ruski kraljevski grad, a u ovoj epizodi Paul se hrabro drži na temperaturama ispod nule kako bi otkrio pekarska blaga. Paula Hollywooda ništa neće zaustaviti da peče u gradovima diljem svijeta, ali niske temperature treba uzeti u obzir.
Idite na emisiju21:00
Jamiejevi 15-minutni obroci
+Fettuccine i goveđi burgeri s crnim grahom, Sezona 1 | Epizoda 23
Današnji recepti su fetucini, dimljena pastrva, šparoge i grašak. Burgeri od crnog graha, rezanci i salata od krastavaca.
Idite na emisiju21:30
Jamiejevi 15-minutni obroci
+Svinjska marsala i tajlandski rezanci, Sezona 1 | Epizoda 24
Danas Jamie pravi svinjsku marsalu, porcini rižu i proljetno zelenje, kao i Koh Samui salatu, čili tofu i tajlandske rezance.
Idite na emisiju22:00
Rick Stein: okusi Njemačke
+Rick Stein: okusi Njemačke, Sezona 1 | Epizoda 1
Rick Stein putuje po Njemačkoj u potrazi za skrivenim draguljima lokalne kuhinje, baš u vrijeme sezone haringa na sjeveru zemlje. Odlazi i u regiju oko grada Dusseldorfa gdje će sa sinom Jackom saznati više o njihovom njemačkom podrijetlu.
23:00
Chuckov slobodni tjedan: Meksiko
+Cabos, Sezona 1 | Epizoda 1
Chuck će u Cabo San Lucasu pripremiti fantastičan omlet od jastoga a zatim odlazi na ocean kako bi ulovio i puštao ribe iz dubine. Mještani ga pozivaju na roštilj usred pustinje ali najprije želi naučiti kako se koristi tradicionalno kuhalo, disca.
23:30
Chuckov slobodni tjedan: Meksiko
+Guadalajara, Sezona 1 | Epizoda 2
Chuck će kušati čuvene sendviče sa svinjetinom obilno prelivene umakom od čilija. Nagovara braću Chololo da mu odaju supertajni recept za birriju a od mame poznatog meksičkog hrvača saznaje kako se priprema pozole, juha sa kukuruzom i svinjetinom.
00:00
Dobar tek
+Nedjeljna gozba, Sezona 5 | Epizoda 3
Raskošno i ekstravagantno kao za nedjeljnu gozbu – to će Lora i Stoyan napraviti u ovoj epizodi. Nakon što pripreme elegantnu salatu od krastavaca i šparoga, ispeći će cijelo pile s mladim krumpirima i umakom od senfa.
Idite na emisiju00:30
Plodovi Bondija s Guyom Turlandom
+Meni omiljeno, Sezona 1 | Epizoda 8
U ovoj epizodi Guy sprema jela koje će zadovoljiti publiku, uključujući pečene krafne, salatu od hobotnice i pileće batke. Također je vrijeme da posjeti najomiljenijeg stanovnika Bondija, Eugenea Tana.
Idite na emisiju01:00
Najbolje se jede od kuće
+Shrewsbury, Sezona 1 | Epizoda 23
Kuhar Gino D'Acampo ima zadatak dokazati da nema boljeg jela od domaćeg. Danas je u Shrewsburyju kako bi kušao britansku raž, klasičnu pitu Shropshire i jamajkansku juhu.
Idite na emisiju01:55
Paul Hollywood: Gradske slastice
+London, Sezona 1 | Epizoda 3
U ovoj epizodi Paul nas upoznaje s pečenjem koje poznaje i voli, a to je ono londonsko. Povremeno svi volimo malo udovoljavanja. Lijepo je putovati svijetom za emisiju Food Networka, ali Paul zna da je i lijepo doći kući i peći ono što voliš!
Idite na emisiju02:20
Paul Hollywood: Gradske slastice
+Sankt Peterburg, Sezona 1 | Epizoda 4
Sankt Peterburg je predivan ruski kraljevski grad, a u ovoj epizodi Paul se hrabro drži na temperaturama ispod nule kako bi otkrio pekarska blaga. Paula Hollywooda ništa neće zaustaviti da peče u gradovima diljem svijeta, ali niske temperature treba uzeti u obzir.
Idite na emisiju02:40
Rudolphova pekarnica
+03:05
Rudolphova pekarnica
+03:30
Tajne tete Cátie
+Tradicije iznova, Sezona 2 | Epizoda 25
Idite na emisiju03:55
Tajne tete Cátie
+3 rođendanske torte, Sezona 2 | Epizoda 26
Idite na emisiju04:20
Dobar tek
+Nedjeljna gozba, Sezona 5 | Epizoda 3
Raskošno i ekstravagantno kao za nedjeljnu gozbu – to će Lora i Stoyan napraviti u ovoj epizodi. Nakon što pripreme elegantnu salatu od krastavaca i šparoga, ispeći će cijelo pile s mladim krumpirima i umakom od senfa.
Idite na emisiju04:45
Plodovi Bondija s Guyom Turlandom
+Zdravlje na prvom mjestu, Sezona 1 | Epizoda 7
Zdrava ravnoteža čini Bondi Beacha i zato se u ovoj epizodi fokusiramo na zdravu ishranu. Guy se sastaje s prijateljicom i nutricionisticom Lolom Berry kako bi prošetali od Bondija do Brontea i pričali o zdravlju.
Idite na emisiju05:10
Michelina toskanska kuhinja
+, Sezona 1 | Epizoda 10
Idite na emisiju05:35
Na talijanski način
+Linguine, farfalle, Bologna, ragu, Sezona 1 | Epizoda 1
U ovoj prvoj epizodi Michela nam pokazuje kako je lako napraviti ukusnu svježu tjesteninu kod kuće ... bez upotrebe bilo kakvih naprava.
Idite na emisiju