Raspored
Ponedjeljak
14 Veljača
06:05
Najbolje se jede od kuće
+Nottingham, Sezona 1 | Epizoda 20
Kuhar Gino D'Acampo ima zadatak dokazati da nema boljeg jela od domaćeg. Danas je u Nottinghamu na curryju od divljači, četiri generacije ribe i krumpirića te kolonijalnoj pilećoj musaki.
Idite na emisiju06:55
Rick Stein: Daleki istok
+Šri Lanka i Bali, Sezona 1 | Epizoda 5
Rick Stein odlazi u Šri Lanku i otkriva bogatstvo ljutog curryja od povrća. U Colombu će upoznati kuhara Publisa, jednog od najcjenjenijih u zemlji, i kušat nezaboravna jela u malom restoranu u Tamilu.
08:00
Jamiejevi 15-minutni obroci
+Grčka piletina i dimljeni losos, Sezona 1 | Epizoda 17
Danas je na jelovniku dimljeni losos, jorkširski puding, repa i šparoke, kao i grčka piletina, slatka paprika i couscous s tzatzikijem.
Idite na emisiju08:30
Jamiejevi 15-minutni obroci
+Vrući karmenadli i lazanjice od šparoga, Sezona 1 | Epizoda 18
Današnje recepte čine pečeni bataci, slatka rajčica i lasagne od šparoga, kao i juha od šampinjona, stilton sira, jabuka i oraha.
Idite na emisiju09:00
Rudolphova pekarnica
+Epizoda 22, Sezona 7 | Epizoda 22
Idite na emisiju09:30
Rudolphova pekarnica
+10:00
Tajne tete Cátie
+Sir, Sezona 2 | Epizoda 19
Idite na emisiju10:30
Tajne tete Cátie
+XL obrok, Sezona 2 | Epizoda 20
Idite na emisiju11:00
Plodovi Bondija s Guyom Turlandom
+Jednostavno grupno kuhanje, Sezona 1 | Epizoda 5
Dok sunce izlazi, Guy je već na plaži i sprema ukusan doručak, šakšuka, za poznate spasioce u Bondiju. Zatim uzima daske i odlazi na trening.
Idite na emisiju11:30
Dobar tek
+Klasik na novi način, Sezona 5 | Epizoda 1
Punjene paprike postoje u nebrojenim varijacijama, ali samo nekoliko ljudi je svjesno načina na koji ih pripremaju u Velingradu. Za Loru i Stoyana, recept je pravo otkriće i željni su ga podijeliti s gledateljima.
Idite na emisiju12:00
Michelina toskanska kuhinja
+, Sezona 1 | Epizoda 6
Idite na emisiju12:30
Michelina toskanska kuhinja
+, Sezona 1 | Epizoda 7
Idite na emisiju13:00
Jamie kuha u Italiji
+Toskana, Sezona 1 | Epizoda 6
Jamie dovodi zdjelu špageta na novu razinu i stvara zapanjujući židovsko-talijanski recept. Tu je i goveđi gulaš s pappardellama.
Idite na emisiju14:00
Rick Stein: Daleki istok
+Bangladeš, Sezona 1 | Epizoda 6
Rick završava kulinarsko putovanje u Bangladešu, zemlji iz koje su potekli mnogi britanski "indijski" restorani. Naravno, curry ga najviše zanima. Pozvan je na ručak u jednu obitelj gdje će kušati tradicionalno jelo od ribe, dampokht.
15:00
Jamiejevi 15-minutni obroci
+Azijska tuna i riža s kokosom, Sezona 1 | Epizoda 19
Danas Jamie prirpema pečenu azijsku tunu, kokosovu rižu i rasplesano zelenje, kao i ricotta uštipke, umak od rajčica i salatu od tikvica.
Idite na emisiju15:30
Jamiejevi 15-minutni obroci
+Falafel smotuljci i začinjena piletina s lećom, Sezona 1 | Epizoda 20
Danas na meniju su začinjena piletina, slanina, šparoge i špinat s lećom, a također sprema falafel smotuljke, povrće s roštilja i šalšu.
Idite na emisiju16:00
Plodovi Bondija s Guyom Turlandom
+Etička prehrana, Sezona 1 | Epizoda 6
Guy nam pokazuje neke recepte kako bi dokazao da pravilna ishrana ne isključuje razne opcije ili ide na uštrb okusa. Sastaje se s Timom Silverwoodom iz organizacije Take 3, kako bi pričali o palstici i dobrobiti oceana.
Idite na emisiju16:30
Dobar tek
+Klasik na novi način, Sezona 5 | Epizoda 1
Punjene paprike postoje u nebrojenim varijacijama, ali samo nekoliko ljudi je svjesno načina na koji ih pripremaju u Velingradu. Za Loru i Stoyana, recept je pravo otkriće i željni su ga podijeliti s gledateljima.
Idite na emisiju17:00
Rudolphova pekarnica
+Epizoda 23, Sezona 7 | Epizoda 23
Idite na emisiju17:30
Rudolphova pekarnica
+18:00
Tajne tete Cátie
+Danas na tržnici, Sezona 2 | Epizoda 21
Idite na emisiju18:30
Tajne tete Cátie
+Juha i odmor, Sezona 2 | Epizoda 22
Idite na emisiju19:00
Michelina toskanska kuhinja
+, Sezona 1 | Epizoda 6
Idite na emisiju19:30
Michelina toskanska kuhinja
+, Sezona 1 | Epizoda 7
Idite na emisiju20:00
Gurmanski vlak Jonathana Phanga
+Hiram Bingham - Od Cuscoa do Machu Picchua, Sezona 2 | Epizoda 6
Jonathan ostvaruje životni san posjetom Machu Picchua u Peruu. Ali prvo posjećuje gastronomski glavni grad Južne Amerike, Limu. Nakon klasičnih lokalnih jela i pića, ne smije otići prije no što proba lokalne pržene zamorce.
21:00
Jamiejevi 15-minutni obroci
+Azijska tuna i riža s kokosom, Sezona 1 | Epizoda 19
Danas Jamie prirpema pečenu azijsku tunu, kokosovu rižu i rasplesano zelenje, kao i ricotta uštipke, umak od rajčica i salatu od tikvica.
Idite na emisiju21:30
Jamiejevi 15-minutni obroci
+Falafel smotuljci i začinjena piletina s lećom, Sezona 1 | Epizoda 20
Danas na meniju su začinjena piletina, slanina, šparoge i špinat s lećom, a također sprema falafel smotuljke, povrće s roštilja i šalšu.
Idite na emisiju22:00
Rick Stein: Daleki istok
+Bangladeš, Sezona 1 | Epizoda 6
Rick završava kulinarsko putovanje u Bangladešu, zemlji iz koje su potekli mnogi britanski "indijski" restorani. Naravno, curry ga najviše zanima. Pozvan je na ručak u jednu obitelj gdje će kušati tradicionalno jelo od ribe, dampokht.
23:00
Jamie kuha u Italiji
+Toskana, Sezona 1 | Epizoda 6
Jamie dovodi zdjelu špageta na novu razinu i stvara zapanjujući židovsko-talijanski recept. Tu je i goveđi gulaš s pappardellama.
Idite na emisiju00:00
Dobar tek
+Klasik na novi način, Sezona 5 | Epizoda 1
Punjene paprike postoje u nebrojenim varijacijama, ali samo nekoliko ljudi je svjesno načina na koji ih pripremaju u Velingradu. Za Loru i Stoyana, recept je pravo otkriće i željni su ga podijeliti s gledateljima.
Idite na emisiju00:30
Plodovi Bondija s Guyom Turlandom
+Etička prehrana, Sezona 1 | Epizoda 6
Guy nam pokazuje neke recepte kako bi dokazao da pravilna ishrana ne isključuje razne opcije ili ide na uštrb okusa. Sastaje se s Timom Silverwoodom iz organizacije Take 3, kako bi pričali o palstici i dobrobiti oceana.
Idite na emisiju01:00
Najbolje se jede od kuće
+Birmingham, Sezona 1 | Epizoda 21
Kuhar Gino D'Acampo ima zadatak dokazati da nema boljeg jela od domaćeg. Danas je u Birminghamu na curryju od skuše, piletine s rižom i graškom te drevnom juhom iz Tamne zemlje.
Idite na emisiju01:55
Gurmanski vlak Jonathana Phanga
+Hiram Bingham - Od Cuscoa do Machu Picchua, Sezona 2 | Epizoda 6
Jonathan ostvaruje životni san posjetom Machu Picchua u Peruu. Ali prvo posjećuje gastronomski glavni grad Južne Amerike, Limu. Nakon klasičnih lokalnih jela i pića, ne smije otići prije no što proba lokalne pržene zamorce.
02:40
Rudolphova pekarnica
+Epizoda 23, Sezona 7 | Epizoda 23
Idite na emisiju03:05
Rudolphova pekarnica
+03:30
Tajne tete Cátie
+Danas na tržnici, Sezona 2 | Epizoda 21
Idite na emisiju03:55
Tajne tete Cátie
+Juha i odmor, Sezona 2 | Epizoda 22
Idite na emisiju04:20
Dobar tek
+Klasik na novi način, Sezona 5 | Epizoda 1
Punjene paprike postoje u nebrojenim varijacijama, ali samo nekoliko ljudi je svjesno načina na koji ih pripremaju u Velingradu. Za Loru i Stoyana, recept je pravo otkriće i željni su ga podijeliti s gledateljima.
Idite na emisiju04:45
Plodovi Bondija s Guyom Turlandom
+Jednostavno grupno kuhanje, Sezona 1 | Epizoda 5
Dok sunce izlazi, Guy je već na plaži i sprema ukusan doručak, šakšuka, za poznate spasioce u Bondiju. Zatim uzima daske i odlazi na trening.
Idite na emisiju05:10
Michelina toskanska kuhinja
+, Sezona 1 | Epizoda 6
Idite na emisiju05:35
Michelina toskanska kuhinja
+, Sezona 1 | Epizoda 7
Idite na emisiju