Petak

11 Veljača

  • 06:05

    Najbolje se jede od kuće

    +

    Devon, Sezona 1 | Epizoda 19

    Kuhar Gino D'Acampo ima zadatak dokazati da nema boljeg jela od domaćeg. Danas je u Devonu zbog omiljenog goveđeg gulaša Winstona Churhilla, američkog klasika i pileće juhe.

    Idite na emisiju
  • 06:55

    Rick Stein: Daleki istok

    +

    Malezija i Šri Lanka, Sezona 1 | Epizoda 4

    Rick istražuje raznolikost grada Penanga, u kojemu su stanovnici domorodački Malayi, Indijci i Kinezi ali posjeduju i stanoviti britanski šarm.

  • 08:00

    Jamiejevi 15-minutni obroci

    +

    Piletina s ružmarinom i burgeri od sretne krave, Sezona 1 | Epizoda 15

    Danas je an jelovniku piletina s ružmarinom, palenta s roštilja i umak od rajčica. Također sprema hamburgere, staromodnu salatu od zelja i kukuruz na štapiću.

    Idite na emisiju
  • 08:30

    Jamiejevi 15-minutni obroci

    +

    Kuglice od lignje i pečeni račići, Sezona 1 | Epizoda 16

    Danas Jamie sprema ljepljive kuglice od lignji, škampe s roštilja i juhu s rezanacima. Također pravi fusili od hrenovki i kremastu zelenu salatu.

    Idite na emisiju
  • 09:00

    Rudolphova pekarnica

    +

    Epizoda 21, Sezona 7 | Epizoda 21

    Idite na emisiju
  • 09:30

    Rudolphova pekarnica

    +

    Rudolphova pekarnica 2, 65, Sezona 2 | Epizoda 65

    Novogodišnji keksići

    Idite na emisiju
  • 10:00

    Tajne tete Cátie

    +

    Pizza, Sezona 2 | Epizoda 17

    Idite na emisiju
  • 10:30

    Tajne tete Cátie

    +

    Ostatci - skuhali smo previše, što sad?, Sezona 2 | Epizoda 18

    Idite na emisiju
  • 11:00

    Plodovi Bondija s Guyom Turlandom

    +

    U obiteljskom kafiću Depot, Sezona 1 | Epizoda 4

    Vrijeme je da Guy ode u kuhinju svog obiteljskog kafića "Depot" u Sjevernom Bondiju. Profesionalna kuhinja omogućava Guyu da radi ono što najviše voli, a to je da se igra sa sastojcima.

    Idite na emisiju
  • 11:30

    Dobar tek

    +

    Nedjeljni ručak, Sezona 4 | Epizoda 15

    Lora i Stojan dijele s nama recepte kao stvorene za obiteljsko okupljanje ili nedjeljni ručak. Vidjet ćemo pripremu juhe od rajčice s pečenim lukom i halumi sirom, zanimljiv recept za Adobo piletinu i desert od šumskog voća.

    Idite na emisiju
  • 12:00

    Michelina toskanska kuhinja

    +

    , Sezona 1 | Epizoda 4

    Idite na emisiju
  • 12:30

    Michelina toskanska kuhinja

    +

    , Sezona 1 | Epizoda 5

    Idite na emisiju
  • 13:00

    Okus destinacije: Kina

    +

    Peking, Sezona 1 | Epizoda 1

    Adam Liaw odlazi u Peking, rodni grad njegove majke, gdje započinje putovanje kroz kulinarstvo, povijest i svoje naslijeđe obilazeći drevne kineske provincije.

  • 13:30

    Okus destinacije: Kina

    +

    Provincija Anhui, Sezona 1 | Epizoda 2

    Adam posjećuje prekrasnu planinsku provinciju Anhui, gdje je nastala jedna od osam velikih regionalnih kuhinja Kine. Hrana je ovdje izdašna i seoska, a stanovnici koriste sezonsko, divlje voće i povrće iz planina.

  • 14:00

    Rick Stein: Daleki istok

    +

    Šri Lanka i Bali, Sezona 1 | Epizoda 5

    Rick Stein odlazi u Šri Lanku i otkriva bogatstvo ljutog curryja od povrća. U Colombu će upoznati kuhara Publisa, jednog od najcjenjenijih u zemlji, i kušat nezaboravna jela u malom restoranu u Tamilu.

  • 15:00

    Jamiejevi 15-minutni obroci

    +

    Grčka piletina i dimljeni losos, Sezona 1 | Epizoda 17

    Danas je na jelovniku dimljeni losos, jorkširski puding, repa i šparoke, kao i grčka piletina, slatka paprika i couscous s tzatzikijem.

    Idite na emisiju
  • 15:30

    Jamiejevi 15-minutni obroci

    +

    Vrući karmenadli i lazanjice od šparoga, Sezona 1 | Epizoda 18

    Današnje recepte čine pečeni bataci, slatka rajčica i lasagne od šparoga, kao i juha od šampinjona, stilton sira, jabuka i oraha.

    Idite na emisiju
  • 16:00

    Plodovi Bondija s Guyom Turlandom

    +

    Jednostavno grupno kuhanje, Sezona 1 | Epizoda 5

    Dok sunce izlazi, Guy je već na plaži i sprema ukusan doručak, šakšuka, za poznate spasioce u Bondiju. Zatim uzima daske i odlazi na trening.

    Idite na emisiju
  • 16:30

    Dobar tek

    +

    Nedjeljni ručak, Sezona 4 | Epizoda 15

    Lora i Stojan dijele s nama recepte kao stvorene za obiteljsko okupljanje ili nedjeljni ručak. Vidjet ćemo pripremu juhe od rajčice s pečenim lukom i halumi sirom, zanimljiv recept za Adobo piletinu i desert od šumskog voća.

    Idite na emisiju
  • 17:00

    Rudolphova pekarnica

    +

    Epizoda 22, Sezona 7 | Epizoda 22

    Idite na emisiju
  • 17:30

    Rudolphova pekarnica

    +

    Rudolphova pekarnica 2, 66, Sezona 2 | Epizoda 66

    Mišičji zalogajčić

    Idite na emisiju
  • 18:00

    Tajne tete Cátie

    +

    Sir, Sezona 2 | Epizoda 19

    Idite na emisiju
  • 18:30

    Tajne tete Cátie

    +

    XL obrok, Sezona 2 | Epizoda 20

    Idite na emisiju
  • 19:00

    Michelina toskanska kuhinja

    +

    , Sezona 1 | Epizoda 4

    Idite na emisiju
  • 19:30

    Michelina toskanska kuhinja

    +

    , Sezona 1 | Epizoda 5

    Idite na emisiju
  • 20:00

    Gurmanski vlak Jonathana Phanga

    +

    Duh Queenslanda - Od Cairnsa do Brisbanea, Sezona 2 | Epizoda 5

    U Sydneyu Jonathan posjećuje slikovite Palm Springs gdje će iskusiti opušteni način života i okusiti patagonskog zubana. Nakon svinjetine, ribe i krokodila, Jonathan vlakom kreće prema posljednjem odredištu, Brisbaneu.

  • 21:00

    Jamiejevi 15-minutni obroci

    +

    Grčka piletina i dimljeni losos, Sezona 1 | Epizoda 17

    Danas je na jelovniku dimljeni losos, jorkširski puding, repa i šparoke, kao i grčka piletina, slatka paprika i couscous s tzatzikijem.

    Idite na emisiju
  • 21:30

    Jamiejevi 15-minutni obroci

    +

    Vrući karmenadli i lazanjice od šparoga, Sezona 1 | Epizoda 18

    Današnje recepte čine pečeni bataci, slatka rajčica i lasagne od šparoga, kao i juha od šampinjona, stilton sira, jabuka i oraha.

    Idite na emisiju
  • 22:00

    Rick Stein: Daleki istok

    +

    Šri Lanka i Bali, Sezona 1 | Epizoda 5

    Rick Stein odlazi u Šri Lanku i otkriva bogatstvo ljutog curryja od povrća. U Colombu će upoznati kuhara Publisa, jednog od najcjenjenijih u zemlji, i kušat nezaboravna jela u malom restoranu u Tamilu.

  • 23:00

    Okus destinacije: Kina

    +

    Peking, Sezona 1 | Epizoda 1

    Adam Liaw odlazi u Peking, rodni grad njegove majke, gdje započinje putovanje kroz kulinarstvo, povijest i svoje naslijeđe obilazeći drevne kineske provincije.

  • 23:30

    Okus destinacije: Kina

    +

    Provincija Anhui, Sezona 1 | Epizoda 2

    Adam posjećuje prekrasnu planinsku provinciju Anhui, gdje je nastala jedna od osam velikih regionalnih kuhinja Kine. Hrana je ovdje izdašna i seoska, a stanovnici koriste sezonsko, divlje voće i povrće iz planina.

  • 00:00

    Dobar tek

    +

    Nedjeljni ručak, Sezona 4 | Epizoda 15

    Lora i Stojan dijele s nama recepte kao stvorene za obiteljsko okupljanje ili nedjeljni ručak. Vidjet ćemo pripremu juhe od rajčice s pečenim lukom i halumi sirom, zanimljiv recept za Adobo piletinu i desert od šumskog voća.

    Idite na emisiju
  • 00:30

    Plodovi Bondija s Guyom Turlandom

    +

    Jednostavno grupno kuhanje, Sezona 1 | Epizoda 5

    Dok sunce izlazi, Guy je već na plaži i sprema ukusan doručak, šakšuka, za poznate spasioce u Bondiju. Zatim uzima daske i odlazi na trening.

    Idite na emisiju
  • 01:00

    Najbolje se jede od kuće

    +

    Nottingham, Sezona 1 | Epizoda 20

    Kuhar Gino D'Acampo ima zadatak dokazati da nema boljeg jela od domaćeg. Danas je u Nottinghamu na curryju od divljači, četiri generacije ribe i krumpirića te kolonijalnoj pilećoj musaki.

    Idite na emisiju
  • 01:55

    Gurmanski vlak Jonathana Phanga

    +

    Duh Queenslanda - Od Cairnsa do Brisbanea, Sezona 2 | Epizoda 5

    U Sydneyu Jonathan posjećuje slikovite Palm Springs gdje će iskusiti opušteni način života i okusiti patagonskog zubana. Nakon svinjetine, ribe i krokodila, Jonathan vlakom kreće prema posljednjem odredištu, Brisbaneu.

  • 02:40

    Rudolphova pekarnica

    +

    Epizoda 22, Sezona 7 | Epizoda 22

    Idite na emisiju
  • 03:05

    Rudolphova pekarnica

    +

    Rudolphova pekarnica 2, 66, Sezona 2 | Epizoda 66

    Mišičji zalogajčić

    Idite na emisiju
  • 03:30

    Tajne tete Cátie

    +

    Sir, Sezona 2 | Epizoda 19

    Idite na emisiju
  • 03:55

    Tajne tete Cátie

    +

    XL obrok, Sezona 2 | Epizoda 20

    Idite na emisiju
  • 04:20

    Dobar tek

    +

    Nedjeljni ručak, Sezona 4 | Epizoda 15

    Lora i Stojan dijele s nama recepte kao stvorene za obiteljsko okupljanje ili nedjeljni ručak. Vidjet ćemo pripremu juhe od rajčice s pečenim lukom i halumi sirom, zanimljiv recept za Adobo piletinu i desert od šumskog voća.

    Idite na emisiju
  • 04:45

    Plodovi Bondija s Guyom Turlandom

    +

    U obiteljskom kafiću Depot, Sezona 1 | Epizoda 4

    Vrijeme je da Guy ode u kuhinju svog obiteljskog kafića "Depot" u Sjevernom Bondiju. Profesionalna kuhinja omogućava Guyu da radi ono što najviše voli, a to je da se igra sa sastojcima.

    Idite na emisiju
  • 05:10

    Michelina toskanska kuhinja

    +

    , Sezona 1 | Epizoda 4

    Idite na emisiju
  • 05:35

    Michelina toskanska kuhinja

    +

    , Sezona 1 | Epizoda 5

    Idite na emisiju