Srijeda

9 Veljača

  • 06:05

    Najbolje se jede od kuće

    +

    Rochdale, Sezona 1 | Epizoda 17

    Kuhar Gino D'Acampo ima zadatak dokazati da nema boljeg jela od domaćeg. Danas je u Rochdaleu u Lancashireu na piti od odrezaka i govedine, ribi i krumpirićima i francuskom quicheu.

    Idite na emisiju
  • 06:55

    Rick Stein: Daleki istok

    +

    Vijetnam i Tajland, Sezona 1 | Epizoda 2

    Rick putuje uz rijeku Mekong do Vijetnama, gdje je hrana svježa i lagana, s puno začinskog bilja, a priprema i slatkovodne ribu i juhu od junetine s rižinim rezancima. Za savršenu večeru na otvorenom, Rick će kušati hranu s noćnih štandova Bangkoka.

  • 08:00

    Jamiejevi 15-minutni obroci

    +

    Švedske mesne okruglice i tjestenina s pestom, Sezona 1 | Epizoda 11

    Danas Jamie sprema švedske mesne okruglice, celer i rižu od špinata kao i pesto i piletinu s ružmarinom.

    Idite na emisiju
  • 08:30

    Jamiejevi 15-minutni obroci

    +

    Losos u zelenom čaju i moderna grčka salata, Sezona 1 | Epizoda 12

    Danas je na jelovniku losos preliven zelenim čajem, kokos riža i zelenje, kao i suvremena grčka salata, špinat, slanutak i smotuljci feta sira.

    Idite na emisiju
  • 09:00

    Rudolphova pekarnica

    +

    Epizoda 19, Sezona 7 | Epizoda 19

    Idite na emisiju
  • 09:30

    Rudolphova pekarnica

    +

    Rudolphova pekarnica 2, 63, Sezona 2 | Epizoda 63

    Tradicionalne nizozemske pokladnice

    Idite na emisiju
  • 10:00

    Tajne tete Cátie

    +

    Iz vrta, Sezona 2 | Epizoda 13

    Idite na emisiju
  • 10:30

    Tajne tete Cátie

    +

    Zdravi zalogaji, Sezona 2 | Epizoda 14

    Idite na emisiju
  • 11:00

    Plodovi Bondija s Guyom Turlandom

    +

    Ljetni specijaliteti, Sezona 1 | Epizoda 2

    Subota ujutro je ritualni dan za mnoge stanovnike Bondija. Vrijeme je za odlazak na tržnicu. Guy i njegov kompa Mitch odlaze rano na tržnicu kako bi kupili najsvježije proizvode.

    Idite na emisiju
  • 11:30

    Dobar tek

    +

    Rođendan, Sezona 4 | Epizoda 13

    Lora i Stojan danas nam nude jelovnik dostojan proslave rođendana. Predjelo “labneh” priprema se od procijeđenog jogurta. Za mesne okruglice koristimo puretinu, dok je torta i više nego ukusna - medovik s jogurtom i borovnicama.

    Idite na emisiju
  • 12:00

    Michelina klasična talijanska jela

    +

    Ruth Rogers i Jacob Kennedy, Sezona 1 | Epizoda 3

    Autentični, ali jednostavni recepti Michele Chiappe temelje se na receptima talijanskih djedova i baka, ali odražavaju i njezin suvremeni ukus, donoseći najbolje talijanske okuse u svačiju kuhinju.

    Idite na emisiju
  • 12:30

    Michelina toskanska kuhinja

    +

    Šafran, Sezona 1 | Epizoda 1

    Idite na emisiju
  • 13:00

    Kuhajte ekonomično s Prueom i Rupy

    +

    Obitelj Thompson, Sezona 1 | Epizoda 3

    Vikkie i Wayne imaju naviku kuhanja viška razne hrane jer su im djeca izbirljiva, što povećava troškove za hranu koja se sve više baca. Hoće li se njihovoj djeci svidjeti ono što su Prue i Rupy zamislili kao rješenje?

  • 13:30

    Kuhajte ekonomično s Prueom i Rupy

    +

    Obitelj Arora-Anand, Sezona 1 | Epizoda 4

    Preeti i Sanjeev nikako da usklade svoj užurbani poslovni život sa željom djece za više različitih obroka, što dovodi do povećanih troškova, kao i bacanja hrane. Može li plan Prue and Rupyja zadovoljiti sva nepca?

  • 14:00

    Rick Stein: Daleki istok

    +

    Tajland i Malezija, Sezona 1 | Epizoda 3

    Rick odlazi vlakom u Phuket na Tajlandu kako bi naučio pripremu tradicionalnog tom yum goonga pa će se družiti s Davidom Thompsonom, koji je cijeli život posvetio proučavanju tajlandske kuhinje.

  • 15:00

    Jamiejevi 15-minutni obroci

    +

    Grilani odrezak i blanširana piletina, Sezona 1 | Epizoda 13

    Današnji recept je odrezak s roštilja, ratatuille i riža sa šafranom kao i zacrnjena piletina i salata od kvinoje.

    Idite na emisiju
  • 15:30

    Jamiejevi 15-minutni obroci

    +

    Svinjski odresci i opaki kedgeree, Sezona 1 | Epizoda 14

    Danas Jamie priprema svinjske bifteke, mađarski umak od papra i rižu kao i odlično jelo od ribe i jaja. Sprema i grah, povrće i čili jogurt.

    Idite na emisiju
  • 16:00

    Plodovi Bondija s Guyom Turlandom

    +

    Brzo i jednostavno, Sezona 1 | Epizoda 3

    Pronaći vrijeme za balansiranu ishranu je teško, posebno kada imamo toliko mnogo obaveza. Što jedemo i kada jedemo nam najčešće nije previše bitno. U ovoj epizodi, Guy sprema ukusne obroke, koji ne zahtijevaju mnogo vremena.

    Idite na emisiju
  • 16:30

    Dobar tek

    +

    Rođendan, Sezona 4 | Epizoda 13

    Lora i Stojan danas nam nude jelovnik dostojan proslave rođendana. Predjelo “labneh” priprema se od procijeđenog jogurta. Za mesne okruglice koristimo puretinu, dok je torta i više nego ukusna - medovik s jogurtom i borovnicama.

    Idite na emisiju
  • 17:00

    Rudolphova pekarnica

    +

    Epizoda 20, Sezona 7 | Epizoda 20

    Idite na emisiju
  • 17:30

    Rudolphova pekarnica

    +

    Rudolphova pekarnica 2, 64, Sezona 2 | Epizoda 64

    Kineski cupcake s pečenim lycheejem

    Idite na emisiju
  • 18:00

    Tajne tete Cátie

    +

    Hrana koja nas čini sretnima, Sezona 2 | Epizoda 15

    Idite na emisiju
  • 18:30

    Tajne tete Cátie

    +

    Vino, Sezona 2 | Epizoda 16

    Idite na emisiju
  • 19:00

    Michelina klasična talijanska jela

    +

    Ruth Rogers i Jacob Kennedy, Sezona 1 | Epizoda 3

    Autentični, ali jednostavni recepti Michele Chiappe temelje se na receptima talijanskih djedova i baka, ali odražavaju i njezin suvremeni ukus, donoseći najbolje talijanske okuse u svačiju kuhinju.

    Idite na emisiju
  • 19:30

    Michelina toskanska kuhinja

    +

    Šafran, Sezona 1 | Epizoda 1

    Idite na emisiju
  • 20:00

    Gurmanski vlak Jonathana Phanga

    +

    Kanađanin - Od Edmontona do Winnipega, Sezona 2 | Epizoda 3

    U drugom dijelu Jonathanovih pustolovina Sjevernom Amerikom, ostavlja Stjenjak i kreće prema nepreglednim prostranstvima prerije. Ali prvo će biti divlji bajker i napraviti palačinke od konoplje s pečenim lososom.

  • 21:00

    Jamiejevi 15-minutni obroci

    +

    Grilani odrezak i blanširana piletina, Sezona 1 | Epizoda 13

    Današnji recept je odrezak s roštilja, ratatuille i riža sa šafranom kao i zacrnjena piletina i salata od kvinoje.

    Idite na emisiju
  • 21:30

    Jamiejevi 15-minutni obroci

    +

    Svinjski odresci i opaki kedgeree, Sezona 1 | Epizoda 14

    Danas Jamie priprema svinjske bifteke, mađarski umak od papra i rižu kao i odlično jelo od ribe i jaja. Sprema i grah, povrće i čili jogurt.

    Idite na emisiju
  • 22:00

    Rick Stein: Daleki istok

    +

    Tajland i Malezija, Sezona 1 | Epizoda 3

    Rick odlazi vlakom u Phuket na Tajlandu kako bi naučio pripremu tradicionalnog tom yum goonga pa će se družiti s Davidom Thompsonom, koji je cijeli život posvetio proučavanju tajlandske kuhinje.

  • 23:00

    Kuhajte ekonomično s Prueom i Rupy

    +

    Obitelj Thompson, Sezona 1 | Epizoda 3

    Vikkie i Wayne imaju naviku kuhanja viška razne hrane jer su im djeca izbirljiva, što povećava troškove za hranu koja se sve više baca. Hoće li se njihovoj djeci svidjeti ono što su Prue i Rupy zamislili kao rješenje?

  • 23:30

    Kuhajte ekonomično s Prueom i Rupy

    +

    Obitelj Arora-Anand, Sezona 1 | Epizoda 4

    Preeti i Sanjeev nikako da usklade svoj užurbani poslovni život sa željom djece za više različitih obroka, što dovodi do povećanih troškova, kao i bacanja hrane. Može li plan Prue and Rupyja zadovoljiti sva nepca?

  • 00:00

    Dobar tek

    +

    Rođendan, Sezona 4 | Epizoda 13

    Lora i Stojan danas nam nude jelovnik dostojan proslave rođendana. Predjelo “labneh” priprema se od procijeđenog jogurta. Za mesne okruglice koristimo puretinu, dok je torta i više nego ukusna - medovik s jogurtom i borovnicama.

    Idite na emisiju
  • 00:30

    Plodovi Bondija s Guyom Turlandom

    +

    Brzo i jednostavno, Sezona 1 | Epizoda 3

    Pronaći vrijeme za balansiranu ishranu je teško, posebno kada imamo toliko mnogo obaveza. Što jedemo i kada jedemo nam najčešće nije previše bitno. U ovoj epizodi, Guy sprema ukusne obroke, koji ne zahtijevaju mnogo vremena.

    Idite na emisiju
  • 01:00

    Najbolje se jede od kuće

    +

    Cornwall, Sezona 1 | Epizoda 18

    Kuhar Gino D'Acampo ima zadatak dokazati da nema boljeg jela od domaćeg. Danas je u Cornwall na klasičnom kornvolskom pecivu. Sprema turbot s limunom i pečeni kanadski grah.

    Idite na emisiju
  • 01:55

    Gurmanski vlak Jonathana Phanga

    +

    Kanađanin - Od Edmontona do Winnipega, Sezona 2 | Epizoda 3

    U drugom dijelu Jonathanovih pustolovina Sjevernom Amerikom, ostavlja Stjenjak i kreće prema nepreglednim prostranstvima prerije. Ali prvo će biti divlji bajker i napraviti palačinke od konoplje s pečenim lososom.

  • 02:40

    Rudolphova pekarnica

    +

    Epizoda 20, Sezona 7 | Epizoda 20

    Idite na emisiju
  • 03:05

    Rudolphova pekarnica

    +

    Rudolphova pekarnica 2, 64, Sezona 2 | Epizoda 64

    Kineski cupcake s pečenim lycheejem

    Idite na emisiju
  • 03:30

    Tajne tete Cátie

    +

    Hrana koja nas čini sretnima, Sezona 2 | Epizoda 15

    Idite na emisiju
  • 03:55

    Tajne tete Cátie

    +

    Vino, Sezona 2 | Epizoda 16

    Idite na emisiju
  • 04:20

    Dobar tek

    +

    Rođendan, Sezona 4 | Epizoda 13

    Lora i Stojan danas nam nude jelovnik dostojan proslave rođendana. Predjelo “labneh” priprema se od procijeđenog jogurta. Za mesne okruglice koristimo puretinu, dok je torta i više nego ukusna - medovik s jogurtom i borovnicama.

    Idite na emisiju
  • 04:45

    Plodovi Bondija s Guyom Turlandom

    +

    Ljetni specijaliteti, Sezona 1 | Epizoda 2

    Subota ujutro je ritualni dan za mnoge stanovnike Bondija. Vrijeme je za odlazak na tržnicu. Guy i njegov kompa Mitch odlaze rano na tržnicu kako bi kupili najsvježije proizvode.

    Idite na emisiju
  • 05:10

    Michelina klasična talijanska jela

    +

    Ruth Rogers i Jacob Kennedy, Sezona 1 | Epizoda 3

    Autentični, ali jednostavni recepti Michele Chiappe temelje se na receptima talijanskih djedova i baka, ali odražavaju i njezin suvremeni ukus, donoseći najbolje talijanske okuse u svačiju kuhinju.

    Idite na emisiju
  • 05:35

    Michelina toskanska kuhinja

    +

    Šafran, Sezona 1 | Epizoda 1

    Idite na emisiju