Petak

4 Veljača

  • 06:00

    Najbolje se jede od kuće

    +

    Liverpool, Sezona 1 | Epizoda 14

    Kuhar Gino D'Acampo ima zadatak dokazati da nema boljeg jela od domaćeg. Danas putuje u Liverpool na pitu od zeca, singapurske rezance od morskih plodova i irački sendvič.

    Idite na emisiju
  • 06:50

    Rick Stein i talijanska opera

    +

    Rick Stein i talijanska opera, Extra | Epizoda 1

    Rossini, Puccini i Verdi bili su veliki ljubitelji fine hrane. Puccini je volio jednostavna jela iz svoje Toskane, Verdi je imao svoju farmu, a prema Rossiniju su nazvani mnogi recepti. Rick otkriva povezanost kreativnosti i dobre kuhinje.

  • 07:55

    Jamiejevi 15-minutni obroci

    +

    Malezija: Riblji štapići i farfale s gljivama, Sezona 1 | Epizoda 5

    Danas su na jelovniku najbolji pileći štapići, zgnječeni grašak i tartar umak kao i farfalle od gljiva, sir s plemenitom plijesni, lješnjak i salata od jabuke.

    Idite na emisiju
  • 08:25

    Jamiejevi 15-minutni obroci

    +

    Lizalice od janjetine i linguini s račićima, Sezona 1 | Epizoda 6

    Danas Jamie sprema janjeće štapiće, curry umak, rižu i grašak kao i linguine s račićima i siciljansku salatu od komorača.

    Idite na emisiju
  • 08:50

    Rudolphova pekarnica

    +

    Epizoda 16, Sezona 7 | Epizoda 16

    Idite na emisiju
  • 09:20

    Rudolphova pekarnica

    +

    Rudolphova pekarnica 2, 60, Sezona 2 | Epizoda 60

    Zimska torta s rumom

    Idite na emisiju
  • 09:50

    Tajne tete Cátie

    +

    Na ploči, Sezona 2 | Epizoda 7

    Idite na emisiju
  • 10:20

    Tajne tete Cátie

    +

    Ulična hrana, Sezona 2 | Epizoda 8

    Idite na emisiju
  • 10:50

    Vidimo se u kuhinji

    +

    Domaća kuhinja za vikend, Sezona 1 | Epizoda 16

  • 11:30

    Dobar tek

    +

    Praznik u tjednu, Sezona 4 | Epizoda 10

    Ova je epizoda posvećena jelima koja obične dane mogu pretvoriti u prave blagdane. Krećemo s juhom za dušu. Piletina s maslacem, rižom i pireom od mrkve ukusno je jelo. Vidjet ćemo i kako se obične palačinke mogu pretvoriti u nešto sasvim posebno.

    Idite na emisiju
  • 12:00

    Na talijanski način

    +

    Linguine, farfalle, Bologna, ragu, Sezona 1 | Epizoda 1

    U ovoj prvoj epizodi Michela nam pokazuje kako je lako napraviti ukusnu svježu tjesteninu kod kuće ... bez upotrebe bilo kakvih naprava.

    Idite na emisiju
  • 12:30

    Na talijanski način

    +

    Tortelli, ravioli s jastogom, Cinque Terre, Sezona 1 | Epizoda 2

    Ova epizoda govori o tome kako stvoriti savršeno ispunjene tjestenine. Michela nas vodi u Italiju do zapanjujuće obale Cinque Terre na sjeveroistoku Italije, gdje će kuhati sa chefom Alessandrom Barilijem.

    Idite na emisiju
  • 13:00

    Okus destinacije: Singapur

    +

    Epizoda 8, Sezona 1 | Epizoda 8

    U pretposljednjem nastavku, Adam Liaw odlazi u potragu za najboljim desertima Singapura i oduševljen je što lokalni stanovnici, baš poput njega, vole i slatke i slane poslastice.

  • 13:30

    Okus destinacije: Singapur

    +

    Epizoda 9, Sezona 1 | Epizoda 9

    U posljednjem nastavku, Adam Liaw je sažeo sve što je vidio, čuo i okusio posljednjih tjedana u zadivljujući banket s pet slijedova za uvažene goste u hotelu Fullerton Bay.

  • 14:00

    Rick Stein i japanski ambasador

    +

    Rick Stein i japanski ambasador, Extra | Epizoda 1

    Kako bi za japanskog ambasadora i njegove uvažene goste napravio pravi japanski banket, Rick Stein odlazi na tjedan dana u Japan, gdje posjećuje ribarnice i restorane. Hoće li Rick naučiti dovoljno da zadivi goste na banketu?

  • 15:00

    Jamiejevi 15-minutni obroci

    +

    Pileći dim sum i ciglice od rakova, Sezona 1 | Epizoda 7

    Danas je na jelovniku pileći dim sum, žemlje od kokosa, kiseli krastavac kao i umak hoi sin. Također se pripremaju rakova klješta, cuscous salata i šalša.

    Idite na emisiju
  • 15:30

    Jamiejevi 15-minutni obroci

    +

    Hrskava pačetina i piletina na lovački, Sezona 1 | Epizoda 8

    Današnji recept je hrskava patka, smotuljici od hoi sin salate, pileći lovački umak, špageti i dimljeni umak od rajčice.

    Idite na emisiju
  • 16:00

    Vidimo se u kuhinji

    +

    Svečani stol, Sezona 1 | Epizoda 1

  • 16:30

    Dobar tek

    +

    Praznik u tjednu, Sezona 4 | Epizoda 10

    Ova je epizoda posvećena jelima koja obične dane mogu pretvoriti u prave blagdane. Krećemo s juhom za dušu. Piletina s maslacem, rižom i pireom od mrkve ukusno je jelo. Vidjet ćemo i kako se obične palačinke mogu pretvoriti u nešto sasvim posebno.

    Idite na emisiju
  • 17:00

    Rudolphova pekarnica

    +

    Epizoda 17, Sezona 7 | Epizoda 17

    Idite na emisiju
  • 17:30

    Rudolphova pekarnica

    +

    Rudolphova pekarnica 2, 61, Sezona 2 | Epizoda 61

    Sarina voćna torta

    Idite na emisiju
  • 18:00

    Tajne tete Cátie

    +

    U staklenci, Sezona 2 | Epizoda 9

    Idite na emisiju
  • 18:30

    Tajne tete Cátie

    +

    Košara, Sezona 2 | Epizoda 10

    Idite na emisiju
  • 19:00

    Na talijanski način

    +

    Linguine, farfalle, Bologna, ragu, Sezona 1 | Epizoda 1

    U ovoj prvoj epizodi Michela nam pokazuje kako je lako napraviti ukusnu svježu tjesteninu kod kuće ... bez upotrebe bilo kakvih naprava.

    Idite na emisiju
  • 19:30

    Na talijanski način

    +

    Tortelli, ravioli s jastogom, Cinque Terre, Sezona 1 | Epizoda 2

    Ova epizoda govori o tome kako stvoriti savršeno ispunjene tjestenine. Michela nas vodi u Italiju do zapanjujuće obale Cinque Terre na sjeveroistoku Italije, gdje će kuhati sa chefom Alessandrom Barilijem.

    Idite na emisiju
  • 20:00

    Gurmanski vlak Jonathana Phanga

    +

    Venecija-Simplon vlakom Orient Express - Od Budimpešte do Beča, Sezona 1 | Epizoda 6

    Jonathanovo putovanje počinje u Budimpešti, gdje pokušava savladati drevno jelo nadahnuto krvopijama, u utjecajnom Bock Bistrou, a u centru Beča saznaje kako gradski vinograd proizvodi nagrađivano vino.

  • 21:00

    Jamiejevi 15-minutni obroci

    +

    Pileći dim sum i ciglice od rakova, Sezona 1 | Epizoda 7

    Danas je na jelovniku pileći dim sum, žemlje od kokosa, kiseli krastavac kao i umak hoi sin. Također se pripremaju rakova klješta, cuscous salata i šalša.

    Idite na emisiju
  • 21:30

    Jamiejevi 15-minutni obroci

    +

    Hrskava pačetina i piletina na lovački, Sezona 1 | Epizoda 8

    Današnji recept je hrskava patka, smotuljici od hoi sin salate, pileći lovački umak, špageti i dimljeni umak od rajčice.

    Idite na emisiju
  • 22:00

    Rick Stein i japanski ambasador

    +

    Rick Stein i japanski ambasador, Extra | Epizoda 1

    Kako bi za japanskog ambasadora i njegove uvažene goste napravio pravi japanski banket, Rick Stein odlazi na tjedan dana u Japan, gdje posjećuje ribarnice i restorane. Hoće li Rick naučiti dovoljno da zadivi goste na banketu?

  • 23:00

    Okus destinacije: Singapur

    +

    Epizoda 8, Sezona 1 | Epizoda 8

    U pretposljednjem nastavku, Adam Liaw odlazi u potragu za najboljim desertima Singapura i oduševljen je što lokalni stanovnici, baš poput njega, vole i slatke i slane poslastice.

  • 23:30

    Okus destinacije: Singapur

    +

    Epizoda 9, Sezona 1 | Epizoda 9

    U posljednjem nastavku, Adam Liaw je sažeo sve što je vidio, čuo i okusio posljednjih tjedana u zadivljujući banket s pet slijedova za uvažene goste u hotelu Fullerton Bay.

  • 00:00

    Dobar tek

    +

    Praznik u tjednu, Sezona 4 | Epizoda 10

    Ova je epizoda posvećena jelima koja obične dane mogu pretvoriti u prave blagdane. Krećemo s juhom za dušu. Piletina s maslacem, rižom i pireom od mrkve ukusno je jelo. Vidjet ćemo i kako se obične palačinke mogu pretvoriti u nešto sasvim posebno.

    Idite na emisiju
  • 00:30

    Vidimo se u kuhinji

    +

    Svečani stol, Sezona 1 | Epizoda 1

  • 01:00

    Najbolje se jede od kuće

    +

    Portmerion, Sezona 1 | Epizoda 15

    Kuhar Gino D'Acampo ima zadatak dokazati da nema boljeg jela od domaćeg. Danas putuje u Portmerion u Walesu na engleska jaja, kenijski gulaš od jagjetine i poriluka te juhu od velškog prženog sira.

    Idite na emisiju
  • 01:55

    Gurmanski vlak Jonathana Phanga

    +

    Venecija-Simplon vlakom Orient Express - Od Budimpešte do Beča, Sezona 1 | Epizoda 6

    Jonathanovo putovanje počinje u Budimpešti, gdje pokušava savladati drevno jelo nadahnuto krvopijama, u utjecajnom Bock Bistrou, a u centru Beča saznaje kako gradski vinograd proizvodi nagrađivano vino.

  • 02:40

    Rudolphova pekarnica

    +

    Epizoda 17, Sezona 7 | Epizoda 17

    Idite na emisiju
  • 03:05

    Rudolphova pekarnica

    +

    Rudolphova pekarnica 2, 61, Sezona 2 | Epizoda 61

    Sarina voćna torta

    Idite na emisiju
  • 03:35

    Tajne tete Cátie

    +

    Košara, Sezona 2 | Epizoda 10

    Idite na emisiju
  • 04:10

    Dobar tek

    +

    Praznik u tjednu, Sezona 4 | Epizoda 10

    Ova je epizoda posvećena jelima koja obične dane mogu pretvoriti u prave blagdane. Krećemo s juhom za dušu. Piletina s maslacem, rižom i pireom od mrkve ukusno je jelo. Vidjet ćemo i kako se obične palačinke mogu pretvoriti u nešto sasvim posebno.

    Idite na emisiju
  • 04:35

    Vidimo se u kuhinji

    +

    Domaća kuhinja za vikend, Sezona 1 | Epizoda 16

  • 05:10

    Na talijanski način

    +

    Linguine, farfalle, Bologna, ragu, Sezona 1 | Epizoda 1

    U ovoj prvoj epizodi Michela nam pokazuje kako je lako napraviti ukusnu svježu tjesteninu kod kuće ... bez upotrebe bilo kakvih naprava.

    Idite na emisiju
  • 05:35

    Na talijanski način

    +

    Tortelli, ravioli s jastogom, Cinque Terre, Sezona 1 | Epizoda 2

    Ova epizoda govori o tome kako stvoriti savršeno ispunjene tjestenine. Michela nas vodi u Italiju do zapanjujuće obale Cinque Terre na sjeveroistoku Italije, gdje će kuhati sa chefom Alessandrom Barilijem.

    Idite na emisiju