Raspored
Petak
4 Veljača
06:00
Najbolje se jede od kuće
+Liverpool, Sezona 1 | Epizoda 14
Kuhar Gino D'Acampo ima zadatak dokazati da nema boljeg jela od domaćeg. Danas putuje u Liverpool na pitu od zeca, singapurske rezance od morskih plodova i irački sendvič.
Idite na emisiju06:50
Rick Stein i talijanska opera
+Rick Stein i talijanska opera, Extra | Epizoda 1
Rossini, Puccini i Verdi bili su veliki ljubitelji fine hrane. Puccini je volio jednostavna jela iz svoje Toskane, Verdi je imao svoju farmu, a prema Rossiniju su nazvani mnogi recepti. Rick otkriva povezanost kreativnosti i dobre kuhinje.
07:55
Jamiejevi 15-minutni obroci
+Malezija: Riblji štapići i farfale s gljivama, Sezona 1 | Epizoda 5
Danas su na jelovniku najbolji pileći štapići, zgnječeni grašak i tartar umak kao i farfalle od gljiva, sir s plemenitom plijesni, lješnjak i salata od jabuke.
Idite na emisiju08:25
Jamiejevi 15-minutni obroci
+Lizalice od janjetine i linguini s račićima, Sezona 1 | Epizoda 6
Danas Jamie sprema janjeće štapiće, curry umak, rižu i grašak kao i linguine s račićima i siciljansku salatu od komorača.
Idite na emisiju08:50
Rudolphova pekarnica
+Epizoda 16, Sezona 7 | Epizoda 16
Idite na emisiju09:20
Rudolphova pekarnica
+09:50
Tajne tete Cátie
+Na ploči, Sezona 2 | Epizoda 7
Idite na emisiju10:20
Tajne tete Cátie
+Ulična hrana, Sezona 2 | Epizoda 8
Idite na emisiju10:50
Vidimo se u kuhinji
+Domaća kuhinja za vikend, Sezona 1 | Epizoda 16
11:30
Dobar tek
+Praznik u tjednu, Sezona 4 | Epizoda 10
Ova je epizoda posvećena jelima koja obične dane mogu pretvoriti u prave blagdane. Krećemo s juhom za dušu. Piletina s maslacem, rižom i pireom od mrkve ukusno je jelo. Vidjet ćemo i kako se obične palačinke mogu pretvoriti u nešto sasvim posebno.
Idite na emisiju12:00
Na talijanski način
+Linguine, farfalle, Bologna, ragu, Sezona 1 | Epizoda 1
U ovoj prvoj epizodi Michela nam pokazuje kako je lako napraviti ukusnu svježu tjesteninu kod kuće ... bez upotrebe bilo kakvih naprava.
Idite na emisiju12:30
Na talijanski način
+Tortelli, ravioli s jastogom, Cinque Terre, Sezona 1 | Epizoda 2
Ova epizoda govori o tome kako stvoriti savršeno ispunjene tjestenine. Michela nas vodi u Italiju do zapanjujuće obale Cinque Terre na sjeveroistoku Italije, gdje će kuhati sa chefom Alessandrom Barilijem.
Idite na emisiju13:00
Okus destinacije: Singapur
+Epizoda 8, Sezona 1 | Epizoda 8
U pretposljednjem nastavku, Adam Liaw odlazi u potragu za najboljim desertima Singapura i oduševljen je što lokalni stanovnici, baš poput njega, vole i slatke i slane poslastice.
13:30
Okus destinacije: Singapur
+Epizoda 9, Sezona 1 | Epizoda 9
U posljednjem nastavku, Adam Liaw je sažeo sve što je vidio, čuo i okusio posljednjih tjedana u zadivljujući banket s pet slijedova za uvažene goste u hotelu Fullerton Bay.
14:00
Rick Stein i japanski ambasador
+Rick Stein i japanski ambasador, Extra | Epizoda 1
Kako bi za japanskog ambasadora i njegove uvažene goste napravio pravi japanski banket, Rick Stein odlazi na tjedan dana u Japan, gdje posjećuje ribarnice i restorane. Hoće li Rick naučiti dovoljno da zadivi goste na banketu?
15:00
Jamiejevi 15-minutni obroci
+Pileći dim sum i ciglice od rakova, Sezona 1 | Epizoda 7
Danas je na jelovniku pileći dim sum, žemlje od kokosa, kiseli krastavac kao i umak hoi sin. Također se pripremaju rakova klješta, cuscous salata i šalša.
Idite na emisiju15:30
Jamiejevi 15-minutni obroci
+Hrskava pačetina i piletina na lovački, Sezona 1 | Epizoda 8
Današnji recept je hrskava patka, smotuljici od hoi sin salate, pileći lovački umak, špageti i dimljeni umak od rajčice.
Idite na emisiju16:00
Vidimo se u kuhinji
+Svečani stol, Sezona 1 | Epizoda 1
16:30
Dobar tek
+Praznik u tjednu, Sezona 4 | Epizoda 10
Ova je epizoda posvećena jelima koja obične dane mogu pretvoriti u prave blagdane. Krećemo s juhom za dušu. Piletina s maslacem, rižom i pireom od mrkve ukusno je jelo. Vidjet ćemo i kako se obične palačinke mogu pretvoriti u nešto sasvim posebno.
Idite na emisiju17:00
Rudolphova pekarnica
+Epizoda 17, Sezona 7 | Epizoda 17
Idite na emisiju17:30
Rudolphova pekarnica
+18:00
Tajne tete Cátie
+U staklenci, Sezona 2 | Epizoda 9
Idite na emisiju18:30
Tajne tete Cátie
+Košara, Sezona 2 | Epizoda 10
Idite na emisiju19:00
Na talijanski način
+Linguine, farfalle, Bologna, ragu, Sezona 1 | Epizoda 1
U ovoj prvoj epizodi Michela nam pokazuje kako je lako napraviti ukusnu svježu tjesteninu kod kuće ... bez upotrebe bilo kakvih naprava.
Idite na emisiju19:30
Na talijanski način
+Tortelli, ravioli s jastogom, Cinque Terre, Sezona 1 | Epizoda 2
Ova epizoda govori o tome kako stvoriti savršeno ispunjene tjestenine. Michela nas vodi u Italiju do zapanjujuće obale Cinque Terre na sjeveroistoku Italije, gdje će kuhati sa chefom Alessandrom Barilijem.
Idite na emisiju20:00
Gurmanski vlak Jonathana Phanga
+Venecija-Simplon vlakom Orient Express - Od Budimpešte do Beča, Sezona 1 | Epizoda 6
Jonathanovo putovanje počinje u Budimpešti, gdje pokušava savladati drevno jelo nadahnuto krvopijama, u utjecajnom Bock Bistrou, a u centru Beča saznaje kako gradski vinograd proizvodi nagrađivano vino.
21:00
Jamiejevi 15-minutni obroci
+Pileći dim sum i ciglice od rakova, Sezona 1 | Epizoda 7
Danas je na jelovniku pileći dim sum, žemlje od kokosa, kiseli krastavac kao i umak hoi sin. Također se pripremaju rakova klješta, cuscous salata i šalša.
Idite na emisiju21:30
Jamiejevi 15-minutni obroci
+Hrskava pačetina i piletina na lovački, Sezona 1 | Epizoda 8
Današnji recept je hrskava patka, smotuljici od hoi sin salate, pileći lovački umak, špageti i dimljeni umak od rajčice.
Idite na emisiju22:00
Rick Stein i japanski ambasador
+Rick Stein i japanski ambasador, Extra | Epizoda 1
Kako bi za japanskog ambasadora i njegove uvažene goste napravio pravi japanski banket, Rick Stein odlazi na tjedan dana u Japan, gdje posjećuje ribarnice i restorane. Hoće li Rick naučiti dovoljno da zadivi goste na banketu?
23:00
Okus destinacije: Singapur
+Epizoda 8, Sezona 1 | Epizoda 8
U pretposljednjem nastavku, Adam Liaw odlazi u potragu za najboljim desertima Singapura i oduševljen je što lokalni stanovnici, baš poput njega, vole i slatke i slane poslastice.
23:30
Okus destinacije: Singapur
+Epizoda 9, Sezona 1 | Epizoda 9
U posljednjem nastavku, Adam Liaw je sažeo sve što je vidio, čuo i okusio posljednjih tjedana u zadivljujući banket s pet slijedova za uvažene goste u hotelu Fullerton Bay.
00:00
Dobar tek
+Praznik u tjednu, Sezona 4 | Epizoda 10
Ova je epizoda posvećena jelima koja obične dane mogu pretvoriti u prave blagdane. Krećemo s juhom za dušu. Piletina s maslacem, rižom i pireom od mrkve ukusno je jelo. Vidjet ćemo i kako se obične palačinke mogu pretvoriti u nešto sasvim posebno.
Idite na emisiju00:30
Vidimo se u kuhinji
+Svečani stol, Sezona 1 | Epizoda 1
01:00
Najbolje se jede od kuće
+Portmerion, Sezona 1 | Epizoda 15
Kuhar Gino D'Acampo ima zadatak dokazati da nema boljeg jela od domaćeg. Danas putuje u Portmerion u Walesu na engleska jaja, kenijski gulaš od jagjetine i poriluka te juhu od velškog prženog sira.
Idite na emisiju01:55
Gurmanski vlak Jonathana Phanga
+Venecija-Simplon vlakom Orient Express - Od Budimpešte do Beča, Sezona 1 | Epizoda 6
Jonathanovo putovanje počinje u Budimpešti, gdje pokušava savladati drevno jelo nadahnuto krvopijama, u utjecajnom Bock Bistrou, a u centru Beča saznaje kako gradski vinograd proizvodi nagrađivano vino.
02:40
Rudolphova pekarnica
+Epizoda 17, Sezona 7 | Epizoda 17
Idite na emisiju03:05
Rudolphova pekarnica
+03:35
Tajne tete Cátie
+Košara, Sezona 2 | Epizoda 10
Idite na emisiju04:10
Dobar tek
+Praznik u tjednu, Sezona 4 | Epizoda 10
Ova je epizoda posvećena jelima koja obične dane mogu pretvoriti u prave blagdane. Krećemo s juhom za dušu. Piletina s maslacem, rižom i pireom od mrkve ukusno je jelo. Vidjet ćemo i kako se obične palačinke mogu pretvoriti u nešto sasvim posebno.
Idite na emisiju04:35
Vidimo se u kuhinji
+Domaća kuhinja za vikend, Sezona 1 | Epizoda 16
05:10
Na talijanski način
+Linguine, farfalle, Bologna, ragu, Sezona 1 | Epizoda 1
U ovoj prvoj epizodi Michela nam pokazuje kako je lako napraviti ukusnu svježu tjesteninu kod kuće ... bez upotrebe bilo kakvih naprava.
Idite na emisiju05:35
Na talijanski način
+Tortelli, ravioli s jastogom, Cinque Terre, Sezona 1 | Epizoda 2
Ova epizoda govori o tome kako stvoriti savršeno ispunjene tjestenine. Michela nas vodi u Italiju do zapanjujuće obale Cinque Terre na sjeveroistoku Italije, gdje će kuhati sa chefom Alessandrom Barilijem.
Idite na emisiju