Petak

28 Siječanj

  • 06:05

    Najbolje se jede od kuće

    +

    Conwy, Wales, Sezona 1 | Epizoda 9

    Kuhar Gino D'Acampo ima zadatak dokazati da nema boljeg jela od domaćeg. Danas putuje u Conwy u Walesu na janjeću juhu, klasičnu Guernsey varivo i nacionalno jelo Južne Afrike.

    Idite na emisiju
  • 06:55

    Tajna Francuska Ricka Steina

    +

    Epizoda 5, Sezona 1 | Epizoda 5

    Rick nastavlja dalje prema sunčanijoj klimi Mediterana, gdje istražuje francusko-katalonsku baštinu Roussillona u podnožju Pirineja pored španjolske granice.

    Idite na emisiju
  • 08:00

    Jamie Oliver: Sve za 30 minuta

    +

    Srdele, Sezona 1 | Epizoda 35

    Jamie sprema srdele na roštilju s hrskavim halloumi sirom, salatom od potočarke i smokve, za čim slijedi gusti čokoladni puding od pjenice.

    Idite na emisiju
  • 08:30

    Jamie Oliver: Sve za 30 minuta

    +

    Biftek na indijski način, Sezona 1 | Epizoda 36

    Jamie priprema biftek na indijski način sa špinatom i salatom od skute, naan lepinjom i desertom od manga.

    Idite na emisiju
  • 09:00

    Rudolphova pekarnica

    +

    Epizoda 11, Sezona 7 | Epizoda 11

    Idite na emisiju
  • 09:30

    Rudolphova pekarnica

    +

    Rudolphova pekarnica 2, 55, Sezona 2 | Epizoda 55

    Korzički popečci od sira

    Idite na emisiju
  • 10:00

    Kuhanje bez granica

    +

    Kuhanje bez granica 6, 21, Sezona 6 | Epizoda 21

    Idite na emisiju
  • 10:30

    Kuhanje bez granica

    +

    Kuhanje bez granica 6, 22, Sezona 6 | Epizoda 22

    Idite na emisiju
  • 11:00

    Vidimo se u kuhinji

    +

    Što jedem u podne, Sezona 1 | Epizoda 11

  • 11:30

    Dobar tek

    +

    Za posebne goste, Sezona 4 | Epizoda 5

    Lora i Stojan predstavljaju jela kojima možemo dostojno dočekati goste. Ukusni muffini jednostavni su za pripremu. Tu su i prijedlozi za glavna jela. Prvi je riba s umakom od šafrana i kus-kusom. Drugi je inačica vrlo popularnog jela - mesne štruce.

    Idite na emisiju
  • 12:00

    Kuhajte kao Talijani

    +

    Epizoda 9, Sezona 2 | Epizoda 9

    Silvia će nam pokazati tri trika za zabave koje možete iskoristiti kako biste oduševili svoje goste. Ti recepti će vam pomoći da izgledate kao stručnjak uz vrlo malo truda!

    Idite na emisiju
  • 12:30

    Kuhajte kao Talijani

    +

    Epizoda 10, Sezona 2 | Epizoda 10

    Silvija pokazuje tri omiljena obiteljska recepta koji su pobijedili zub vremena. Jednostavni i puni okusa, vrlo brzo će postati omiljeni i u vašoj obitelji.

    Idite na emisiju
  • 13:00

    Okus destinacije: Singapur

    +

    Epizoda 6, Sezona 1 | Epizoda 6

    Adam traži najbolja singapurska povrtna jela, od tradicionalnog curryja do legendarne torte od mrkve, s bijelom rotkvom.

  • 13:30

    Okus destinacije: Singapur

    +

    Epizoda 7, Sezona 1 | Epizoda 7

    U potrazi za najboljim sastojcima za svoj banket, Adam Liaw odlazi na živopisnu tržnicu voća i povrća u Geylangu te restoran s Michelinovom zvjezdicom u kojemu rade čuda od običnog krumpira.

  • 14:00

    Tajna Francuska Ricka Steina

    +

    Epizoda 6, Sezona 1 | Epizoda 6

    Rick Stein se približava kraju svog lutanja Francuskom, pri čemu posljednji put baca oko na kulinarske specijalitete Languedoca i priprema confit od rajčice i pitu od patlidžana.

    Idite na emisiju
  • 15:00

    Jamie Oliver: Sve za 30 minuta

    +

    Ukusni bakalar u korici, Sezona 1 | Epizoda 37

    Ukusan hrskavi bakalar s pireom od graška, tartar umakom i toplom vrtnom salatom, dijelovi su Jamiejevog današnjeg jelovnika.

    Idite na emisiju
  • 15:30

    Jamie Oliver: Sve za 30 minuta

    +

    Pileći ražnjići, Sezona 1 | Epizoda 38

    Jamie sprema piletinu na štapiću s ukusnim sojinim umakom, koje poslužuje s ljutkastom salatom od rezanaca. Sve to uz voće i šećer s mentom.

    Idite na emisiju
  • 16:00

    Vidimo se u kuhinji

    +

    Riblje zadovoljstvo kod kuće, Sezona 1 | Epizoda 12

  • 16:30

    Dobar tek

    +

    Za posebne goste, Sezona 4 | Epizoda 5

    Lora i Stojan predstavljaju jela kojima možemo dostojno dočekati goste. Ukusni muffini jednostavni su za pripremu. Tu su i prijedlozi za glavna jela. Prvi je riba s umakom od šafrana i kus-kusom. Drugi je inačica vrlo popularnog jela - mesne štruce.

    Idite na emisiju
  • 17:00

    Rudolphova pekarnica

    +

    Epizoda 12, Sezona 7 | Epizoda 12

    Idite na emisiju
  • 17:30

    Rudolphova pekarnica

    +

    Rudolphova pekarnica 2, 56, Sezona 2 | Epizoda 56

    Engleski božićni kolač

    Idite na emisiju
  • 18:00

    Kuhanje bez granica

    +

    Kuhanje bez granica 6, 24, Sezona 6 | Epizoda 24

    Idite na emisiju
  • 18:30

    Kuhanje bez granica

    +

    Kuhanje bez granica 6, 25, Sezona 6 | Epizoda 25

    Idite na emisiju
  • 19:00

    Kuhajte kao Talijani

    +

    Epizoda 9, Sezona 2 | Epizoda 9

    Silvia će nam pokazati tri trika za zabave koje možete iskoristiti kako biste oduševili svoje goste. Ti recepti će vam pomoći da izgledate kao stručnjak uz vrlo malo truda!

    Idite na emisiju
  • 19:30

    Kuhajte kao Talijani

    +

    Epizoda 10, Sezona 2 | Epizoda 10

    Silvija pokazuje tri omiljena obiteljska recepta koji su pobijedili zub vremena. Jednostavni i puni okusa, vrlo brzo će postati omiljeni i u vašoj obitelji.

    Idite na emisiju
  • 20:00

    Gurmanski vlak Jonathana Phanga

    +

    Venecija-Simplon vlakom Orient Express - Od Venecije do Londona, Sezona 1 | Epizoda 1

    Jonathan se u Veneciji ukrcava na povijesni vlak i putuje preko Innsbrucka za Pariz i zatim prema Londonu. Nakon noćenja u vlaku, uživat će jastogu za ručak dok putuje od Pariza do Londona.

  • 21:00

    Jamie Oliver: Sve za 30 minuta

    +

    Ukusni bakalar u korici, Sezona 1 | Epizoda 37

    Ukusan hrskavi bakalar s pireom od graška, tartar umakom i toplom vrtnom salatom, dijelovi su Jamiejevog današnjeg jelovnika.

    Idite na emisiju
  • 21:30

    Jamie Oliver: Sve za 30 minuta

    +

    Pileći ražnjići, Sezona 1 | Epizoda 38

    Jamie sprema piletinu na štapiću s ukusnim sojinim umakom, koje poslužuje s ljutkastom salatom od rezanaca. Sve to uz voće i šećer s mentom.

    Idite na emisiju
  • 22:00

    Tajna Francuska Ricka Steina

    +

    Epizoda 6, Sezona 1 | Epizoda 6

    Rick Stein se približava kraju svog lutanja Francuskom, pri čemu posljednji put baca oko na kulinarske specijalitete Languedoca i priprema confit od rajčice i pitu od patlidžana.

    Idite na emisiju
  • 23:05

    Okus destinacije: Singapur

    +

    Epizoda 6, Sezona 1 | Epizoda 6

    Adam traži najbolja singapurska povrtna jela, od tradicionalnog curryja do legendarne torte od mrkve, s bijelom rotkvom.

  • 23:30

    Okus destinacije: Singapur

    +

    Epizoda 7, Sezona 1 | Epizoda 7

    U potrazi za najboljim sastojcima za svoj banket, Adam Liaw odlazi na živopisnu tržnicu voća i povrća u Geylangu te restoran s Michelinovom zvjezdicom u kojemu rade čuda od običnog krumpira.

  • 00:00

    Dobar tek

    +

    Za posebne goste, Sezona 4 | Epizoda 5

    Lora i Stojan predstavljaju jela kojima možemo dostojno dočekati goste. Ukusni muffini jednostavni su za pripremu. Tu su i prijedlozi za glavna jela. Prvi je riba s umakom od šafrana i kus-kusom. Drugi je inačica vrlo popularnog jela - mesne štruce.

    Idite na emisiju
  • 00:30

    Vidimo se u kuhinji

    +

    Riblje zadovoljstvo kod kuće, Sezona 1 | Epizoda 12

  • 01:10

    Najbolje se jede od kuće

    +

    Norfolk, Sezona 1 | Epizoda 10

    Kuhar Gino D'Acampo ima zadatak dokazati da nema boljeg jela od domaćeg. Danas je u Norfolku na sočnim Cromer rakovicama, zečjoj piti i tradicionalnom janjećem pečenju s lokalnim stanovništvom.

    Idite na emisiju
  • 02:05

    Gurmanski vlak Jonathana Phanga

    +

    Venecija-Simplon vlakom Orient Express - Od Venecije do Londona, Sezona 1 | Epizoda 1

    Jonathan se u Veneciji ukrcava na povijesni vlak i putuje preko Innsbrucka za Pariz i zatim prema Londonu. Nakon noćenja u vlaku, uživat će jastogu za ručak dok putuje od Pariza do Londona.

  • 02:55

    Rudolphova pekarnica

    +

    Rudolphova pekarnica 2, 56, Sezona 2 | Epizoda 56

    Engleski božićni kolač

    Idite na emisiju
  • 03:25

    Kuhanje bez granica

    +

    Kuhanje bez granica 6, 24, Sezona 6 | Epizoda 24

    Idite na emisiju
  • 03:55

    Kuhanje bez granica

    +

    Kuhanje bez granica 6, 25, Sezona 6 | Epizoda 25

    Idite na emisiju
  • 04:20

    Kuhajte kao Talijani

    +

    Epizoda 9, Sezona 2 | Epizoda 9

    Silvia će nam pokazati tri trika za zabave koje možete iskoristiti kako biste oduševili svoje goste. Ti recepti će vam pomoći da izgledate kao stručnjak uz vrlo malo truda!

    Idite na emisiju
  • 04:45

    Kuhajte kao Talijani

    +

    Epizoda 10, Sezona 2 | Epizoda 10

    Silvija pokazuje tri omiljena obiteljska recepta koji su pobijedili zub vremena. Jednostavni i puni okusa, vrlo brzo će postati omiljeni i u vašoj obitelji.

    Idite na emisiju
  • 05:10

    Jamie Oliver: Sve za 30 minuta

    +

    Ukusni bakalar u korici, Sezona 1 | Epizoda 37

    Ukusan hrskavi bakalar s pireom od graška, tartar umakom i toplom vrtnom salatom, dijelovi su Jamiejevog današnjeg jelovnika.

    Idite na emisiju
  • 05:35

    Jamie Oliver: Sve za 30 minuta

    +

    Pileći ražnjići, Sezona 1 | Epizoda 38

    Jamie sprema piletinu na štapiću s ukusnim sojinim umakom, koje poslužuje s ljutkastom salatom od rezanaca. Sve to uz voće i šećer s mentom.

    Idite na emisiju