Četvrtak

27 Siječanj

  • 06:05

    Najbolje se jede od kuće

    +

    Hale, Sezona 1 | Epizoda 8

    Kuhar Gino D'Acampo ima zadatak dokazati da nema boljeg jela od domaćeg. Danas je u Haleu u južnom Manchesteru zbog češirskog sira, pilećeg curryja i juhe od volovskog repa.

    Idite na emisiju
  • 06:55

    Tajna Francuska Ricka Steina

    +

    Epizoda 4, Sezona 1 | Epizoda 4

    Rick stiže u Perigord, poznat po crnim tartufima, orasima i jelima od pačetine. Priprema enchaud, tradicionalnu pečenu svinjetinu, a zatim kreće na mediteransku obalu.

    Idite na emisiju
  • 08:00

    Jamie Oliver: Sve za 30 minuta

    +

    Punjena ciparska piletina, Sezona 1 | Epizoda 33

    Jamie pravi punjenu ciparsku piletinu sa šparogama iz tave i rajčicom, zelje salatom i klementinama te sladoledom od vanilije.

    Idite na emisiju
  • 08:30

    Jamie Oliver: Sve za 30 minuta

    +

    Britanski piknik, Sezona 1 | Epizoda 34

    Jamie prirpema klasični britanski piknik,uključujući pecivo punjeno viršlama,platom skuše,ukusnim šparglama,hrskavom salatom i Pim Etonovom smesom.

    Idite na emisiju
  • 09:00

    Rudolphova pekarnica

    +

    Epizoda 10, Sezona 7 | Epizoda 10

    Idite na emisiju
  • 09:30

    Rudolphova pekarnica

    +

    Rudolphova pekarnica 2, 54, Sezona 2 | Epizoda 54

    Rudolphovi keksići

    Idite na emisiju
  • 10:00

    Kuhanje bez granica

    +

    Kuhanje bez granica 6, 19, Sezona 6 | Epizoda 19

    Idite na emisiju
  • 10:30

    Kuhanje bez granica

    +

    Kuhanje bez granica 6, 20, Sezona 6 | Epizoda 20

    Idite na emisiju
  • 11:00

    Vidimo se u kuhinji

    +

    Za djecu, Sezona 1 | Epizoda 10

  • 11:30

    Dobar tek

    +

    Iz bakinog vrta, Sezona 4 | Epizoda 4

    Ova je epizoda posvećena domaćoj hrani. Sir i svježe mrkve za predjelo. Domaća banica punjena špinatom i kozjim sirom, a Lora i Stojan sami će razvući lisnato tijesto. Naučit ćemo i recept za punjenu janjeću plećku s povrćem.

    Idite na emisiju
  • 12:00

    Kuhajte kao Talijani

    +

    Epizoda 7, Sezona 2 | Epizoda 7

    Morska hrana oduvijek je bila omiljena u talijanskoj kuhinji, a Silvia nam pokazuje tri različita stila koja su jednostavna za napraviti, izgledaju odlično, a okusom su nevjerojatni.

    Idite na emisiju
  • 12:30

    Kuhajte kao Talijani

    +

    Epizoda 8, Sezona 2 | Epizoda 8

    Silvia priprema nevjerojatna vegetarijanska jela s najsvježijim sastojcima, koja su predodređena za oduševljavanje bilo koje obitelji.

    Idite na emisiju
  • 13:00

    Donalova obiteljska kuhinja

    +

    Nešto brzinski, Sezona 1 | Epizoda 3

    Nakon napornog dana, ne kuha vam se nešto posebno. Mnogi od nas nemaju volje za kuhanje pa na kraju ispadne nešto što vam se ne svidi. Takvi dani traže nešto brzinsko, ali ukusno. Pokazat ćemo vam najbolje brzinske recepte, jednostavne i pune okusa.

    Idite na emisiju
  • 13:30

    Donalova obiteljska kuhinja

    +

    Baš zato, Sezona 1 | Epizoda 4

    Ove se godine Donal odlučio veseliti malim stvarima, kao kad mu dijete dobije pohvalu u vrtiću ili on uspije napraviti nešto što mu je već dugo u planu. Torta confetti u četvrtak? Zašto ne!

    Idite na emisiju
  • 14:00

    Tajna Francuska Ricka Steina

    +

    Epizoda 5, Sezona 1 | Epizoda 5

    Rick nastavlja dalje prema sunčanijoj klimi Mediterana, gdje istražuje francusko-katalonsku baštinu Roussillona u podnožju Pirineja pored španjolske granice.

    Idite na emisiju
  • 15:00

    Jamie Oliver: Sve za 30 minuta

    +

    Srdele, Sezona 1 | Epizoda 35

    Jamie sprema srdele na roštilju s hrskavim halloumi sirom, salatom od potočarke i smokve, za čim slijedi gusti čokoladni puding od pjenice.

    Idite na emisiju
  • 15:30

    Jamie Oliver: Sve za 30 minuta

    +

    Biftek na indijski način, Sezona 1 | Epizoda 36

    Jamie priprema biftek na indijski način sa špinatom i salatom od skute, naan lepinjom i desertom od manga.

    Idite na emisiju
  • 16:00

    Vidimo se u kuhinji

    +

    Što jedem u podne, Sezona 1 | Epizoda 11

  • 16:30

    Dobar tek

    +

    Iz bakinog vrta, Sezona 4 | Epizoda 4

    Ova je epizoda posvećena domaćoj hrani. Sir i svježe mrkve za predjelo. Domaća banica punjena špinatom i kozjim sirom, a Lora i Stojan sami će razvući lisnato tijesto. Naučit ćemo i recept za punjenu janjeću plećku s povrćem.

    Idite na emisiju
  • 17:00

    Rudolphova pekarnica

    +

    Epizoda 11, Sezona 7 | Epizoda 11

    Idite na emisiju
  • 17:30

    Rudolphova pekarnica

    +

    Rudolphova pekarnica 2, 55, Sezona 2 | Epizoda 55

    Korzički popečci od sira

    Idite na emisiju
  • 18:00

    Kuhanje bez granica

    +

    Kuhanje bez granica 6, 21, Sezona 6 | Epizoda 21

    Idite na emisiju
  • 18:30

    Kuhanje bez granica

    +

    Kuhanje bez granica 6, 22, Sezona 6 | Epizoda 22

    Idite na emisiju
  • 19:00

    Kuhajte kao Talijani

    +

    Epizoda 7, Sezona 2 | Epizoda 7

    Morska hrana oduvijek je bila omiljena u talijanskoj kuhinji, a Silvia nam pokazuje tri različita stila koja su jednostavna za napraviti, izgledaju odlično, a okusom su nevjerojatni.

    Idite na emisiju
  • 19:30

    Kuhajte kao Talijani

    +

    Epizoda 8, Sezona 2 | Epizoda 8

    Silvia priprema nevjerojatna vegetarijanska jela s najsvježijim sastojcima, koja su predodređena za oduševljavanje bilo koje obitelji.

    Idite na emisiju
  • 20:00

    Gurmanski vlak Jonathana Phanga

    +

    Hiram Bingham - Od Cuscoa do Machu Picchua, Sezona 2 | Epizoda 6

    Jonathan ostvaruje životni san posjetom Machu Picchua u Peruu. Ali prvo posjećuje gastronomski glavni grad Južne Amerike, Limu. Nakon klasičnih lokalnih jela i pića, ne smije otići prije no što proba lokalne pržene zamorce.

  • 21:00

    Jamie Oliver: Sve za 30 minuta

    +

    Srdele, Sezona 1 | Epizoda 35

    Jamie sprema srdele na roštilju s hrskavim halloumi sirom, salatom od potočarke i smokve, za čim slijedi gusti čokoladni puding od pjenice.

    Idite na emisiju
  • 21:30

    Jamie Oliver: Sve za 30 minuta

    +

    Biftek na indijski način, Sezona 1 | Epizoda 36

    Jamie priprema biftek na indijski način sa špinatom i salatom od skute, naan lepinjom i desertom od manga.

    Idite na emisiju
  • 22:00

    Tajna Francuska Ricka Steina

    +

    Epizoda 5, Sezona 1 | Epizoda 5

    Rick nastavlja dalje prema sunčanijoj klimi Mediterana, gdje istražuje francusko-katalonsku baštinu Roussillona u podnožju Pirineja pored španjolske granice.

    Idite na emisiju
  • 23:05

    Donalova obiteljska kuhinja

    +

    Nešto brzinski, Sezona 1 | Epizoda 3

    Nakon napornog dana, ne kuha vam se nešto posebno. Mnogi od nas nemaju volje za kuhanje pa na kraju ispadne nešto što vam se ne svidi. Takvi dani traže nešto brzinsko, ali ukusno. Pokazat ćemo vam najbolje brzinske recepte, jednostavne i pune okusa.

    Idite na emisiju
  • 23:30

    Donalova obiteljska kuhinja

    +

    Baš zato, Sezona 1 | Epizoda 4

    Ove se godine Donal odlučio veseliti malim stvarima, kao kad mu dijete dobije pohvalu u vrtiću ili on uspije napraviti nešto što mu je već dugo u planu. Torta confetti u četvrtak? Zašto ne!

    Idite na emisiju
  • 00:00

    Dobar tek

    +

    Iz bakinog vrta, Sezona 4 | Epizoda 4

    Ova je epizoda posvećena domaćoj hrani. Sir i svježe mrkve za predjelo. Domaća banica punjena špinatom i kozjim sirom, a Lora i Stojan sami će razvući lisnato tijesto. Naučit ćemo i recept za punjenu janjeću plećku s povrćem.

    Idite na emisiju
  • 00:30

    Vidimo se u kuhinji

    +

    Što jedem u podne, Sezona 1 | Epizoda 11

  • 01:10

    Najbolje se jede od kuće

    +

    Conwy, Wales, Sezona 1 | Epizoda 9

    Kuhar Gino D'Acampo ima zadatak dokazati da nema boljeg jela od domaćeg. Danas putuje u Conwy u Walesu na janjeću juhu, klasičnu Guernsey varivo i nacionalno jelo Južne Afrike.

    Idite na emisiju
  • 02:05

    Gurmanski vlak Jonathana Phanga

    +

    Hiram Bingham - Od Cuscoa do Machu Picchua, Sezona 2 | Epizoda 6

    Jonathan ostvaruje životni san posjetom Machu Picchua u Peruu. Ali prvo posjećuje gastronomski glavni grad Južne Amerike, Limu. Nakon klasičnih lokalnih jela i pića, ne smije otići prije no što proba lokalne pržene zamorce.

  • 02:55

    Rudolphova pekarnica

    +

    Rudolphova pekarnica 2, 55, Sezona 2 | Epizoda 55

    Korzički popečci od sira

    Idite na emisiju
  • 03:25

    Kuhanje bez granica

    +

    Kuhanje bez granica 6, 21, Sezona 6 | Epizoda 21

    Idite na emisiju
  • 03:55

    Kuhanje bez granica

    +

    Kuhanje bez granica 6, 22, Sezona 6 | Epizoda 22

    Idite na emisiju
  • 04:20

    Kuhajte kao Talijani

    +

    Epizoda 7, Sezona 2 | Epizoda 7

    Morska hrana oduvijek je bila omiljena u talijanskoj kuhinji, a Silvia nam pokazuje tri različita stila koja su jednostavna za napraviti, izgledaju odlično, a okusom su nevjerojatni.

    Idite na emisiju
  • 04:45

    Kuhajte kao Talijani

    +

    Epizoda 8, Sezona 2 | Epizoda 8

    Silvia priprema nevjerojatna vegetarijanska jela s najsvježijim sastojcima, koja su predodređena za oduševljavanje bilo koje obitelji.

    Idite na emisiju
  • 05:10

    Jamie Oliver: Sve za 30 minuta

    +

    Srdele, Sezona 1 | Epizoda 35

    Jamie sprema srdele na roštilju s hrskavim halloumi sirom, salatom od potočarke i smokve, za čim slijedi gusti čokoladni puding od pjenice.

    Idite na emisiju
  • 05:35

    Jamie Oliver: Sve za 30 minuta

    +

    Biftek na indijski način, Sezona 1 | Epizoda 36

    Jamie priprema biftek na indijski način sa špinatom i salatom od skute, naan lepinjom i desertom od manga.

    Idite na emisiju