Srijeda

26 Siječanj

  • 06:05

    Najbolje se jede od kuće

    +

    Leeds, Sezona 1 | Epizoda 7

    Kuhar Gino D'Acampo ima zadatak dokazati da nema boljeg jela od domaćeg. Danas putuje u Leeds na talijanski klasik, jednostavnu pitu od sira i krumpira te odrezak i krvavice.

    Idite na emisiju
  • 06:55

    Tajna Francuska Ricka Steina

    +

    Epizoda 3, Sezona 1 | Epizoda 3

    Rick Stein dolazi na pola svog lutanja po Francuskoj, istražuje Burgundiju nakon čega stiže u Auvergne na izdašna jela koja slave najfinije meso i mliječne proizvode.

    Idite na emisiju
  • 08:00

    Jamie Oliver: Sve za 30 minuta

    +

    Hrskavi losos, Sezona 1 | Epizoda 31

    Jamie sprema hrskavi losos s rižom, salatu od mladih tikvica, krasan guakamole i bobičasti špricer.

    Idite na emisiju
  • 08:30

    Jamie Oliver: Sve za 30 minuta

    +

    Ljetna tjestenina Wonky, Sezona 1 | Epizoda 32

    Jamie priprema ukusan obrok s ljetnim tijestom, bogatom salatom i torticama od kruške.

    Idite na emisiju
  • 09:00

    Rudolphova pekarnica

    +

    Epizoda 9, Sezona 7 | Epizoda 9

    Idite na emisiju
  • 09:30

    Rudolphova pekarnica

    +

    Rudolphova pekarnica 2, 53, Sezona 2 | Epizoda 53

    Kruh od banane

    Idite na emisiju
  • 10:00

    Kuhanje bez granica

    +

    Kuhanje bez granica 6, 17, Sezona 6 | Epizoda 17

    Idite na emisiju
  • 10:30

    Kuhanje bez granica

    +

    Kuhanje bez granica 6, 18, Sezona 6 | Epizoda 18

    Idite na emisiju
  • 11:00

    Vidimo se u kuhinji

    +

    Tjestenina, Sezona 1 | Epizoda 9

  • 11:30

    Dobar tek

    +

    Gozba petkom, Sezona 4 | Epizoda 3

    Što možemo pripremiti za druženje s prijateljima u petak navečer? Lora i Stojan nude nam tri sjajne ideje. Bulgur i salata od krastavaca, punjeni feferoni i goveđa rebarca pirjana u pivu. To su recepti koje ćete dugo pamtiti.

    Idite na emisiju
  • 12:00

    Kuhajte kao Talijani

    +

    Kuhajte kao Talijani 2, 5, Sezona 2 | Epizoda 5

    Silvia nam pokazuje da je moguće bez glutena! Nema potreba za propuštanjem hrabrih okusa talijanske hrane, a Silvia nam pokazuje tri različita i hranjiva recepta u kojima svi mogu uživati.

    Idite na emisiju
  • 12:30

    Kuhajte kao Talijani

    +

    Kuhajte kao Talijani 2, 6, Sezona 2 | Epizoda 6

    Silvia danas ima posebnog malog gosta, prisjeća se i prenosi jela svog djetinjstva na sljedeću generaciju koja se nalazi u njezinoj kuhinji.

    Idite na emisiju
  • 13:00

    Grčki otoci s Julijom Bradbury 1

    +

    Rodos i Simi, Sezona 1 | Epizoda 5

    Ovaj tjedan, Julia stiže na Dodekaneze, udaljenu skupinu otoka između Europe i Istoka. U srednjovjekovnom Rodosu otkriva blaga bizantske umjetnosti, te dobiva lekciju iz slikanja povijesnih freski.

  • 13:30

    Grčki otoci s Julijom Bradbury 1

    +

    Chios, Sezona 1 | Epizoda 6

    U završnoj epizodi njezine grčke odiseje, Julia stiže na otok Chios, mjesto gdje započinje priča njezine obitelji. Pridružit će joj se majka Chrissi, te će zajedno istražiti dom svojih predaka.

  • 14:00

    Tajna Francuska Ricka Steina

    +

    Epizoda 4, Sezona 1 | Epizoda 4

    Rick stiže u Perigord, poznat po crnim tartufima, orasima i jelima od pačetine. Priprema enchaud, tradicionalnu pečenu svinjetinu, a zatim kreće na mediteransku obalu.

    Idite na emisiju
  • 15:00

    Jamie Oliver: Sve za 30 minuta

    +

    Punjena ciparska piletina, Sezona 1 | Epizoda 33

    Jamie pravi punjenu ciparsku piletinu sa šparogama iz tave i rajčicom, zelje salatom i klementinama te sladoledom od vanilije.

    Idite na emisiju
  • 15:30

    Jamie Oliver: Sve za 30 minuta

    +

    Britanski piknik, Sezona 1 | Epizoda 34

    Jamie prirpema klasični britanski piknik,uključujući pecivo punjeno viršlama,platom skuše,ukusnim šparglama,hrskavom salatom i Pim Etonovom smesom.

    Idite na emisiju
  • 16:00

    Vidimo se u kuhinji

    +

    Za djecu, Sezona 1 | Epizoda 10

  • 16:30

    Dobar tek

    +

    Gozba petkom, Sezona 4 | Epizoda 3

    Što možemo pripremiti za druženje s prijateljima u petak navečer? Lora i Stojan nude nam tri sjajne ideje. Bulgur i salata od krastavaca, punjeni feferoni i goveđa rebarca pirjana u pivu. To su recepti koje ćete dugo pamtiti.

    Idite na emisiju
  • 17:00

    Rudolphova pekarnica

    +

    Epizoda 10, Sezona 7 | Epizoda 10

    Idite na emisiju
  • 17:30

    Rudolphova pekarnica

    +

    Rudolphova pekarnica 2, 54, Sezona 2 | Epizoda 54

    Rudolphovi keksići

    Idite na emisiju
  • 18:00

    Kuhanje bez granica

    +

    Kuhanje bez granica 6, 19, Sezona 6 | Epizoda 19

    Idite na emisiju
  • 18:30

    Kuhanje bez granica

    +

    Kuhanje bez granica 6, 20, Sezona 6 | Epizoda 20

    Idite na emisiju
  • 19:00

    Kuhajte kao Talijani

    +

    Kuhajte kao Talijani 2, 5, Sezona 2 | Epizoda 5

    Silvia nam pokazuje da je moguće bez glutena! Nema potreba za propuštanjem hrabrih okusa talijanske hrane, a Silvia nam pokazuje tri različita i hranjiva recepta u kojima svi mogu uživati.

    Idite na emisiju
  • 19:30

    Kuhajte kao Talijani

    +

    Kuhajte kao Talijani 2, 6, Sezona 2 | Epizoda 6

    Silvia danas ima posebnog malog gosta, prisjeća se i prenosi jela svog djetinjstva na sljedeću generaciju koja se nalazi u njezinoj kuhinji.

    Idite na emisiju
  • 20:00

    Gurmanski vlak Jonathana Phanga

    +

    Duh Queenslanda - Od Cairnsa do Brisbanea, Sezona 2 | Epizoda 5

    U Sydneyu Jonathan posjećuje slikovite Palm Springs gdje će iskusiti opušteni način života i okusiti patagonskog zubana. Nakon svinjetine, ribe i krokodila, Jonathan vlakom kreće prema posljednjem odredištu, Brisbaneu.

  • 21:00

    Jamie Oliver: Sve za 30 minuta

    +

    Punjena ciparska piletina, Sezona 1 | Epizoda 33

    Jamie pravi punjenu ciparsku piletinu sa šparogama iz tave i rajčicom, zelje salatom i klementinama te sladoledom od vanilije.

    Idite na emisiju
  • 21:30

    Jamie Oliver: Sve za 30 minuta

    +

    Britanski piknik, Sezona 1 | Epizoda 34

    Jamie prirpema klasični britanski piknik,uključujući pecivo punjeno viršlama,platom skuše,ukusnim šparglama,hrskavom salatom i Pim Etonovom smesom.

    Idite na emisiju
  • 22:00

    Tajna Francuska Ricka Steina

    +

    Epizoda 4, Sezona 1 | Epizoda 4

    Rick stiže u Perigord, poznat po crnim tartufima, orasima i jelima od pačetine. Priprema enchaud, tradicionalnu pečenu svinjetinu, a zatim kreće na mediteransku obalu.

    Idite na emisiju
  • 23:05

    Grčki otoci s Julijom Bradbury 1

    +

    Rodos i Simi, Sezona 1 | Epizoda 5

    Ovaj tjedan, Julia stiže na Dodekaneze, udaljenu skupinu otoka između Europe i Istoka. U srednjovjekovnom Rodosu otkriva blaga bizantske umjetnosti, te dobiva lekciju iz slikanja povijesnih freski.

  • 23:30

    Grčki otoci s Julijom Bradbury 1

    +

    Chios, Sezona 1 | Epizoda 6

    U završnoj epizodi njezine grčke odiseje, Julia stiže na otok Chios, mjesto gdje započinje priča njezine obitelji. Pridružit će joj se majka Chrissi, te će zajedno istražiti dom svojih predaka.

  • 00:00

    Dobar tek

    +

    Gozba petkom, Sezona 4 | Epizoda 3

    Što možemo pripremiti za druženje s prijateljima u petak navečer? Lora i Stojan nude nam tri sjajne ideje. Bulgur i salata od krastavaca, punjeni feferoni i goveđa rebarca pirjana u pivu. To su recepti koje ćete dugo pamtiti.

    Idite na emisiju
  • 00:30

    Vidimo se u kuhinji

    +

    Za djecu, Sezona 1 | Epizoda 10

  • 01:00

    Najbolje se jede od kuće

    +

    Hale, Sezona 1 | Epizoda 8

    Kuhar Gino D'Acampo ima zadatak dokazati da nema boljeg jela od domaćeg. Danas je u Haleu u južnom Manchesteru zbog češirskog sira, pilećeg curryja i juhe od volovskog repa.

    Idite na emisiju
  • 01:55

    Gurmanski vlak Jonathana Phanga

    +

    Duh Queenslanda - Od Cairnsa do Brisbanea, Sezona 2 | Epizoda 5

    U Sydneyu Jonathan posjećuje slikovite Palm Springs gdje će iskusiti opušteni način života i okusiti patagonskog zubana. Nakon svinjetine, ribe i krokodila, Jonathan vlakom kreće prema posljednjem odredištu, Brisbaneu.

  • 02:40

    Rudolphova pekarnica

    +

    Epizoda 10, Sezona 7 | Epizoda 10

    Idite na emisiju
  • 03:05

    Rudolphova pekarnica

    +

    Rudolphova pekarnica 2, 54, Sezona 2 | Epizoda 54

    Rudolphovi keksići

    Idite na emisiju
  • 03:30

    Kuhanje bez granica

    +

    Kuhanje bez granica 6, 19, Sezona 6 | Epizoda 19

    Idite na emisiju
  • 03:55

    Kuhanje bez granica

    +

    Kuhanje bez granica 6, 20, Sezona 6 | Epizoda 20

    Idite na emisiju
  • 04:20

    Kuhajte kao Talijani

    +

    Kuhajte kao Talijani 2, 5, Sezona 2 | Epizoda 5

    Silvia nam pokazuje da je moguće bez glutena! Nema potreba za propuštanjem hrabrih okusa talijanske hrane, a Silvia nam pokazuje tri različita i hranjiva recepta u kojima svi mogu uživati.

    Idite na emisiju
  • 04:45

    Kuhajte kao Talijani

    +

    Kuhajte kao Talijani 2, 6, Sezona 2 | Epizoda 6

    Silvia danas ima posebnog malog gosta, prisjeća se i prenosi jela svog djetinjstva na sljedeću generaciju koja se nalazi u njezinoj kuhinji.

    Idite na emisiju
  • 05:10

    Jamie Oliver: Sve za 30 minuta

    +

    Punjena ciparska piletina, Sezona 1 | Epizoda 33

    Jamie pravi punjenu ciparsku piletinu sa šparogama iz tave i rajčicom, zelje salatom i klementinama te sladoledom od vanilije.

    Idite na emisiju
  • 05:35

    Jamie Oliver: Sve za 30 minuta

    +

    Britanski piknik, Sezona 1 | Epizoda 34

    Jamie prirpema klasični britanski piknik,uključujući pecivo punjeno viršlama,platom skuše,ukusnim šparglama,hrskavom salatom i Pim Etonovom smesom.

    Idite na emisiju