Raspored
Srijeda
26 Siječanj
06:05
Najbolje se jede od kuće
+Leeds, Sezona 1 | Epizoda 7
Kuhar Gino D'Acampo ima zadatak dokazati da nema boljeg jela od domaćeg. Danas putuje u Leeds na talijanski klasik, jednostavnu pitu od sira i krumpira te odrezak i krvavice.
Idite na emisiju06:55
Tajna Francuska Ricka Steina
+Epizoda 3, Sezona 1 | Epizoda 3
Rick Stein dolazi na pola svog lutanja po Francuskoj, istražuje Burgundiju nakon čega stiže u Auvergne na izdašna jela koja slave najfinije meso i mliječne proizvode.
Idite na emisiju08:00
Jamie Oliver: Sve za 30 minuta
+Hrskavi losos, Sezona 1 | Epizoda 31
Jamie sprema hrskavi losos s rižom, salatu od mladih tikvica, krasan guakamole i bobičasti špricer.
Idite na emisiju08:30
Jamie Oliver: Sve za 30 minuta
+Ljetna tjestenina Wonky, Sezona 1 | Epizoda 32
Jamie priprema ukusan obrok s ljetnim tijestom, bogatom salatom i torticama od kruške.
Idite na emisiju09:00
Rudolphova pekarnica
+Epizoda 9, Sezona 7 | Epizoda 9
Idite na emisiju09:30
Rudolphova pekarnica
+10:00
Kuhanje bez granica
+Kuhanje bez granica 6, 17, Sezona 6 | Epizoda 17
Idite na emisiju10:30
Kuhanje bez granica
+Kuhanje bez granica 6, 18, Sezona 6 | Epizoda 18
Idite na emisiju11:00
Vidimo se u kuhinji
+Tjestenina, Sezona 1 | Epizoda 9
11:30
Dobar tek
+Gozba petkom, Sezona 4 | Epizoda 3
Što možemo pripremiti za druženje s prijateljima u petak navečer? Lora i Stojan nude nam tri sjajne ideje. Bulgur i salata od krastavaca, punjeni feferoni i goveđa rebarca pirjana u pivu. To su recepti koje ćete dugo pamtiti.
Idite na emisiju12:00
Kuhajte kao Talijani
+Kuhajte kao Talijani 2, 5, Sezona 2 | Epizoda 5
Silvia nam pokazuje da je moguće bez glutena! Nema potreba za propuštanjem hrabrih okusa talijanske hrane, a Silvia nam pokazuje tri različita i hranjiva recepta u kojima svi mogu uživati.
Idite na emisiju12:30
Kuhajte kao Talijani
+Kuhajte kao Talijani 2, 6, Sezona 2 | Epizoda 6
Silvia danas ima posebnog malog gosta, prisjeća se i prenosi jela svog djetinjstva na sljedeću generaciju koja se nalazi u njezinoj kuhinji.
Idite na emisiju13:00
Grčki otoci s Julijom Bradbury 1
+Rodos i Simi, Sezona 1 | Epizoda 5
Ovaj tjedan, Julia stiže na Dodekaneze, udaljenu skupinu otoka između Europe i Istoka. U srednjovjekovnom Rodosu otkriva blaga bizantske umjetnosti, te dobiva lekciju iz slikanja povijesnih freski.
13:30
Grčki otoci s Julijom Bradbury 1
+Chios, Sezona 1 | Epizoda 6
U završnoj epizodi njezine grčke odiseje, Julia stiže na otok Chios, mjesto gdje započinje priča njezine obitelji. Pridružit će joj se majka Chrissi, te će zajedno istražiti dom svojih predaka.
14:00
Tajna Francuska Ricka Steina
+Epizoda 4, Sezona 1 | Epizoda 4
Rick stiže u Perigord, poznat po crnim tartufima, orasima i jelima od pačetine. Priprema enchaud, tradicionalnu pečenu svinjetinu, a zatim kreće na mediteransku obalu.
Idite na emisiju15:00
Jamie Oliver: Sve za 30 minuta
+Punjena ciparska piletina, Sezona 1 | Epizoda 33
Jamie pravi punjenu ciparsku piletinu sa šparogama iz tave i rajčicom, zelje salatom i klementinama te sladoledom od vanilije.
Idite na emisiju15:30
Jamie Oliver: Sve za 30 minuta
+Britanski piknik, Sezona 1 | Epizoda 34
Jamie prirpema klasični britanski piknik,uključujući pecivo punjeno viršlama,platom skuše,ukusnim šparglama,hrskavom salatom i Pim Etonovom smesom.
Idite na emisiju16:00
Vidimo se u kuhinji
+Za djecu, Sezona 1 | Epizoda 10
16:30
Dobar tek
+Gozba petkom, Sezona 4 | Epizoda 3
Što možemo pripremiti za druženje s prijateljima u petak navečer? Lora i Stojan nude nam tri sjajne ideje. Bulgur i salata od krastavaca, punjeni feferoni i goveđa rebarca pirjana u pivu. To su recepti koje ćete dugo pamtiti.
Idite na emisiju17:00
Rudolphova pekarnica
+Epizoda 10, Sezona 7 | Epizoda 10
Idite na emisiju17:30
Rudolphova pekarnica
+18:00
Kuhanje bez granica
+Kuhanje bez granica 6, 19, Sezona 6 | Epizoda 19
Idite na emisiju18:30
Kuhanje bez granica
+Kuhanje bez granica 6, 20, Sezona 6 | Epizoda 20
Idite na emisiju19:00
Kuhajte kao Talijani
+Kuhajte kao Talijani 2, 5, Sezona 2 | Epizoda 5
Silvia nam pokazuje da je moguće bez glutena! Nema potreba za propuštanjem hrabrih okusa talijanske hrane, a Silvia nam pokazuje tri različita i hranjiva recepta u kojima svi mogu uživati.
Idite na emisiju19:30
Kuhajte kao Talijani
+Kuhajte kao Talijani 2, 6, Sezona 2 | Epizoda 6
Silvia danas ima posebnog malog gosta, prisjeća se i prenosi jela svog djetinjstva na sljedeću generaciju koja se nalazi u njezinoj kuhinji.
Idite na emisiju20:00
Gurmanski vlak Jonathana Phanga
+Duh Queenslanda - Od Cairnsa do Brisbanea, Sezona 2 | Epizoda 5
U Sydneyu Jonathan posjećuje slikovite Palm Springs gdje će iskusiti opušteni način života i okusiti patagonskog zubana. Nakon svinjetine, ribe i krokodila, Jonathan vlakom kreće prema posljednjem odredištu, Brisbaneu.
21:00
Jamie Oliver: Sve za 30 minuta
+Punjena ciparska piletina, Sezona 1 | Epizoda 33
Jamie pravi punjenu ciparsku piletinu sa šparogama iz tave i rajčicom, zelje salatom i klementinama te sladoledom od vanilije.
Idite na emisiju21:30
Jamie Oliver: Sve za 30 minuta
+Britanski piknik, Sezona 1 | Epizoda 34
Jamie prirpema klasični britanski piknik,uključujući pecivo punjeno viršlama,platom skuše,ukusnim šparglama,hrskavom salatom i Pim Etonovom smesom.
Idite na emisiju22:00
Tajna Francuska Ricka Steina
+Epizoda 4, Sezona 1 | Epizoda 4
Rick stiže u Perigord, poznat po crnim tartufima, orasima i jelima od pačetine. Priprema enchaud, tradicionalnu pečenu svinjetinu, a zatim kreće na mediteransku obalu.
Idite na emisiju23:05
Grčki otoci s Julijom Bradbury 1
+Rodos i Simi, Sezona 1 | Epizoda 5
Ovaj tjedan, Julia stiže na Dodekaneze, udaljenu skupinu otoka između Europe i Istoka. U srednjovjekovnom Rodosu otkriva blaga bizantske umjetnosti, te dobiva lekciju iz slikanja povijesnih freski.
23:30
Grčki otoci s Julijom Bradbury 1
+Chios, Sezona 1 | Epizoda 6
U završnoj epizodi njezine grčke odiseje, Julia stiže na otok Chios, mjesto gdje započinje priča njezine obitelji. Pridružit će joj se majka Chrissi, te će zajedno istražiti dom svojih predaka.
00:00
Dobar tek
+Gozba petkom, Sezona 4 | Epizoda 3
Što možemo pripremiti za druženje s prijateljima u petak navečer? Lora i Stojan nude nam tri sjajne ideje. Bulgur i salata od krastavaca, punjeni feferoni i goveđa rebarca pirjana u pivu. To su recepti koje ćete dugo pamtiti.
Idite na emisiju00:30
Vidimo se u kuhinji
+Za djecu, Sezona 1 | Epizoda 10
01:00
Najbolje se jede od kuće
+Hale, Sezona 1 | Epizoda 8
Kuhar Gino D'Acampo ima zadatak dokazati da nema boljeg jela od domaćeg. Danas je u Haleu u južnom Manchesteru zbog češirskog sira, pilećeg curryja i juhe od volovskog repa.
Idite na emisiju01:55
Gurmanski vlak Jonathana Phanga
+Duh Queenslanda - Od Cairnsa do Brisbanea, Sezona 2 | Epizoda 5
U Sydneyu Jonathan posjećuje slikovite Palm Springs gdje će iskusiti opušteni način života i okusiti patagonskog zubana. Nakon svinjetine, ribe i krokodila, Jonathan vlakom kreće prema posljednjem odredištu, Brisbaneu.
02:40
Rudolphova pekarnica
+Epizoda 10, Sezona 7 | Epizoda 10
Idite na emisiju03:05
Rudolphova pekarnica
+03:30
Kuhanje bez granica
+Kuhanje bez granica 6, 19, Sezona 6 | Epizoda 19
Idite na emisiju03:55
Kuhanje bez granica
+Kuhanje bez granica 6, 20, Sezona 6 | Epizoda 20
Idite na emisiju04:20
Kuhajte kao Talijani
+Kuhajte kao Talijani 2, 5, Sezona 2 | Epizoda 5
Silvia nam pokazuje da je moguće bez glutena! Nema potreba za propuštanjem hrabrih okusa talijanske hrane, a Silvia nam pokazuje tri različita i hranjiva recepta u kojima svi mogu uživati.
Idite na emisiju04:45
Kuhajte kao Talijani
+Kuhajte kao Talijani 2, 6, Sezona 2 | Epizoda 6
Silvia danas ima posebnog malog gosta, prisjeća se i prenosi jela svog djetinjstva na sljedeću generaciju koja se nalazi u njezinoj kuhinji.
Idite na emisiju05:10
Jamie Oliver: Sve za 30 minuta
+Punjena ciparska piletina, Sezona 1 | Epizoda 33
Jamie pravi punjenu ciparsku piletinu sa šparogama iz tave i rajčicom, zelje salatom i klementinama te sladoledom od vanilije.
Idite na emisiju05:35
Jamie Oliver: Sve za 30 minuta
+Britanski piknik, Sezona 1 | Epizoda 34
Jamie prirpema klasični britanski piknik,uključujući pecivo punjeno viršlama,platom skuše,ukusnim šparglama,hrskavom salatom i Pim Etonovom smesom.
Idite na emisiju