Nedjelja

23 Siječanj

  • 06:00

    Shane Delia na putu maurskih začina

    +

    Pomicanje Egejskog pijeska (Alacati, Efes, Sirince), Sezona 2 | Epizoda 3

    Shane otkriva kako je veza između Grčke i Turske utjecala na kuhinju i kulturu koja potječe od ljudi koji su selili iz jednog mjesta u drugo. Upoznaje armenijskog pjesnika čiji su preci prisilno iseljeni iz Grčke u Tursku, te uči kako kiseliti ribu.

    Idite na emisiju
  • 06:25

    Shane Delia na putu maurskih začina

    +

    Poluotok Bodrum - Turski užici iz dubina<br>Poluotok Bodrum - Tu, Sezona 2 | Epizoda 4

    Shane kreće u istraživanje poluotoka Bodrum, dragulja zapadne Turske. Naučit će kako pripremati favu na način jedinstven Bodrumu te će tu vještinu odnijeti u vlastitu kuhinju kako bi pripremio svoju verziju fave.

    Idite na emisiju
  • 06:50

    Moja Šri Lanka s Peterom Kuruvitom

    +

    Sigiriya, Sezona 1 | Epizoda 2

    Peter prolazi starom rutom iz Colomba do osmog čuda svijeta, ruševina palače u Sigiriyju. Na planini priprema kraljevski curry te putuje čamcem na bogate farme. Kuha manioku, ambul thial od slatkovodne ribe i posjećuje ga znatiželjan slon.

    Idite na emisiju
  • 07:15

    Ljupke slastice s Juliet Sear

    +

    Epizoda 7, Sezona 1 | Epizoda 7

    Današnje prekrasno pečenje božićni su darovi od prijatelja i obitelji. Keksi od ružmarina i parmezana, božićni krekeri za sir i male tortice na štapiću. Julieti se pridružuje nagrađeni čokoladar Paul A. Young; zajedno će napraviti browniese od ruma.

  • 08:05

    Jamiejev i Jimmyjev gastronomski izazov

    +

    Usain Bolt, Sezona 2 | Epizoda 1

    Ovaj tjedan na jelovniku kafića; Jamie otkriva kako kuhati vrhunski odrezak; Jimmy priprema sočnu piletinu tandoori u pećnici; jamajčanska svinjetina tete Lily s jajima i knedlama; Nottinghamshire sir koji su dečki odlučni vratiti na kartu.

    Idite na emisiju
  • 09:00

    Tropski gurman: Nova Kaledonija

    +

    Kanačke tradicije, Sezona 1 | Epizoda 3

    Justine odlazi na istraživanje kako bi pronašla neke egzotične lokalne sastojke poput inyama, tara i riječnih kozica za današnje recepte. Kozice će popržiti na tavi sa šalotom i maslacem, a inyam će staviti u bogati gulaš od hobotnice.

  • 09:30

    Tropski gurman: Nova Kaledonija

    +

    Stočarska zemlja, Sezona 1 | Epizoda 4

    Justine nam pokazuje jednostavni, ali bogati način pripremanja lokalnih kozica. Pasite oči na ovom luksuznom burgeru od srnetine i foie grasa prije no što Justine pokaže kako pripremiti carpaccio od goveđeg filea.

  • 10:00

    Kuhar van dužnosti 1

    +

    Kruh i deserti, Sezona 1 | Epizoda 7

    Mark voli peći kruh i peciva i ova epizoda iz vrhunskih restorana će sve oduševiti. Osmislio je četiri recepta koja možete isprobati kod kuće.

  • 10:30

    Kuhar van dužnosti 1

    +

    Večera kod kuće, Sezona 1 | Epizoda 8

    Mark voli pozivati prijatelje i obitelj na večere kod kuće. Iako radi u restoranu s Michelinovom zvjezdicom, u slobodno vrijeme najviše voli jednostavnu hranu spravljenu kod kuće.

  • 11:00

    Hrana za utjehu Mary Berry

    +

    Irska, Sezona 1 | Epizoda 3

    Mary odlazi u posjet Irskoj, gdje hrana za utjehu čini samo srce kuhinje.

    Idite na emisiju
  • 11:30

    Hrana za utjehu Mary Berry

    +

    Dom, Sezona 1 | Epizoda 4

    Mary istražuje recepte koji je podsjećaju na dom i priprema neke od omiljenih jela njezine obitelji.

    Idite na emisiju
  • 12:00

    Donalova obiteljska kuhinja

    +

    Usporavanje, Sezona 1 | Epizoda 1

    Postoje dani kad trebamo odmor od svakodnevice. Iako su takvi dani kod njega rijetki, Donal ih najviše voli provoditi u kuhinji, uz klasične recepte za jela uz koja je Donal odrastao, od lazanja, pilećeg sendviča do pite s jabukama.

    Idite na emisiju
  • 12:30

    Donalova obiteljska kuhinja

    +

    Gozba za vikend, Sezona 1 | Epizoda 2

    Donal voli provoditi duga popodneva na ručku ili večeri s obitelji i prijateljima. Podijelit će s vama posebne recepte za dragocjenu subotu ili nedjelju. Od sendviča inspiriranih Korejom, lazanja punih povrća i šampinjona do rebrica s palentom.

    Idite na emisiju
  • 13:00

    Shane Delia na putu maurskih začina

    +

    Fethiye - Zemlja obilja, Sezona 2 | Epizoda 5

    Shane posjećuje Fethiye, koja je oduvijek bila najplodnija i ekološki najraznolikija regija u Turskoj. Upoznaje ženu u selu, nedaleko od obale, koja radi pekmez od grožđa. U susjednom selu će naučiti kako napraviti omiljeno jelo iz djetinjstva – tarhanu.

    Idite na emisiju
  • 13:30

    Shane Delia na putu maurskih začina

    +

    Kapadocija - Srce andaluzijske kuhinje, Sezona 2 | Epizoda 6

    Shane u Kapadociji istražuje najpoznatije okuse Turske. Nevjerojatni podzemni gradovi ispoljili su zanimljiva jela kao što je testi kebab, koji se priprema drevnom tehnikom pod zemljom. U Kayseri će naučiti kako se priprema sušeno meso – pastrima.

    Idite na emisiju
  • 14:00

    Ljupke slastice s Juliet Sear

    +

    Baka zna najbolje, Sezona 2 | Epizoda 1

    Ainsley želi dokazati da baka zna najbolje pa priprema najbolje irsko varivo, recept bake njegovog prijatelja. Brian Turner radi klasičan složenac s piletinom i kaduljom prema obiteljskom receptu.

  • 14:55

    Jamiejev i Jimmyjev gastronomski izazov

    +

    Sienna Miller, Sezona 2 | Epizoda 2

    Ovaj tjedan na jelovniku kafića; Sienna Miller kuha bogatu toskanski ragu od patke s pizza tjesteninom; Jamie priprema cijelog brancina pečenog u soli; Jimmy gradi kajunsku mikrovalnu kako bi stvorio alternativu pečenju svinje

    Idite na emisiju
  • 15:55

    Ljubav prema hrani

    +

    Šiš odrezak i pire od patlidžana, Sezona 1 | Epizoda 1

    Gabriele radi praktične i zdrave obroke svjetske kuhinje od lokalnih sastojaka. Za "Ljubav prema hrani" pripremit će marinirani odrezak u teriyaki umaku naboden na ražnjiće i pire od pečenog patlidžana.

    Idite na emisiju
  • 16:25

    Ljubav prema hrani

    +

    Rižoto od brancina i salata caprese, Sezona 1 | Epizoda 2

    Gabriele pravi jela iz svjetske kuhinje, a svako je još ukusnije od prethodnog. Za ovu emisiju radi rižoto s brancinom i Caprese salatu s komoračem uz savršenu kombinaciju sira i bijelog vina.

    Idite na emisiju
  • 16:55

    Hrana za utjehu Mary Berry

    +

    Obala Yorkshirea, Sezona 1 | Epizoda 5

    Mary odlazi u obilazak nevjerojatne obale Yorkshirea, kuša njihova omiljena jela i priprema hranu za brojna gladna usta uz logorsku vatru.

    Idite na emisiju
  • 17:30

    Hrana za utjehu Mary Berry

    +

    Zimska šumska idila, Sezona 1 | Epizoda 6

    Mary je u očaravajućem škotskom gorju gdje istražuje sve prirodne ljepote i priprema jela koja griju dušu i tijelo u zimskoj noći.

    Idite na emisiju
  • 18:00

    Ljupke slastice s Juliet Sear

    +

    Epizoda 8, Sezona 1 | Epizoda 8

    Juliet se raduje velikom danu uz neko specijalno pečenje za Božić. Ispeći će kanapee za zabave, tart od prokulica i spektakularan toranj od čokoladnih profiterola s narančom.

  • 19:00

    OKO SVIJETA S MANUOM FEILDELOM

    +

    SAD i finale u Londonu, Sezona 1 | Epizoda 6

    Manu ima samo još jednu zemlju za istražiti prije nego što se vrati u London i tako zaokruži svoju svjetsku odiseju.

  • 20:00

    Tropski gurman: Nova Kaledonija

    +

    Tropsko voće, Sezona 1 | Epizoda 5

    Danas cijeli pastrva ide na roštilj dok Justine priprema ručak uz obalu. Zatim Jerome piletinu i povrće diže na razinu finih restorana, a Justine priprema desert – mousse od bijele čokolade i tropskog voća.

  • 20:30

    Tropski gurman: Nova Kaledonija

    +

    Tržnica Noumea, Sezona 1 | Epizoda 6

    Justine od lokalnog korjenastog povrća s Noumee priprema popečke. Zatim lokalni kuhar Christophe od najbolje vanilije na svijetu priprema creme brule. Na kraju Justine radi tunu nicoise.

  • 21:00

    Okus destinacije: Singapur

    +

    Epizoda 4, Sezona 1 | Epizoda 4

    Adam je inspiriran morskim plodovima i uživa u večeri u restoranu Tetsuya Wakuda’s Waku Ghin, s pravim singapurskim jelom, račićima s čilijem.

  • 21:30

    Okus destinacije: Singapur

    +

    Epizoda 5, Sezona 1 | Epizoda 5

    Adam je u potrazi za inspiracijom za jelo s morskim plodovima pa kuša sve, od raže i kozica do curryja s ribljim glavama.

  • 22:00

    Jamie kuha u Italiji

    +

    Pulija, Sezona 1 | Epizoda 2

    Jamie odlazi na najatraktivnije mjesto za hranu u Italiji, priprema domaću tjesteninu, posebno varivo od morskih plodova i njihovu verziju paelje.

    Idite na emisiju
  • 22:55

    Shane Delia na putu maurskih začina

    +

    Fethiye - Zemlja obilja, Sezona 2 | Epizoda 5

    Shane posjećuje Fethiye, koja je oduvijek bila najplodnija i ekološki najraznolikija regija u Turskoj. Upoznaje ženu u selu, nedaleko od obale, koja radi pekmez od grožđa. U susjednom selu će naučiti kako napraviti omiljeno jelo iz djetinjstva – tarhanu.

    Idite na emisiju
  • 23:25

    Shane Delia na putu maurskih začina

    +

    Kapadocija - Srce andaluzijske kuhinje, Sezona 2 | Epizoda 6

    Shane u Kapadociji istražuje najpoznatije okuse Turske. Nevjerojatni podzemni gradovi ispoljili su zanimljiva jela kao što je testi kebab, koji se priprema drevnom tehnikom pod zemljom. U Kayseri će naučiti kako se priprema sušeno meso – pastrima.

    Idite na emisiju
  • 23:55

    Ljupke slastice s Juliet Sear

    +

    Baka zna najbolje, Sezona 2 | Epizoda 1

    Ainsley želi dokazati da baka zna najbolje pa priprema najbolje irsko varivo, recept bake njegovog prijatelja. Brian Turner radi klasičan složenac s piletinom i kaduljom prema obiteljskom receptu.

  • 00:50

    Jamiejev i Jimmyjev gastronomski izazov

    +

    Sienna Miller, Sezona 2 | Epizoda 2

    Ovaj tjedan na jelovniku kafića; Sienna Miller kuha bogatu toskanski ragu od patke s pizza tjesteninom; Jamie priprema cijelog brancina pečenog u soli; Jimmy gradi kajunsku mikrovalnu kako bi stvorio alternativu pečenju svinje

    Idite na emisiju
  • 01:45

    Gurmanski vlak Jonathana Phanga

    +

    Kraljevski Škot - Visočje, Sezona 2 | Epizoda 1

    Jonathan putuje u predivno škotsko visočje. U povijesnom Edinburghu pokušat će napraviti prhki kolač, iskusiti život kralja i dobiti vlastiti tradicionalni kilt. Okušat će se i u ribolovu prije nego obuće svoj novi kilt za Gala večeru.

  • 02:30

    Gurmanski vlak Jonathana Phanga

    +

    Kanađanin - Od Vancouvera do Jaspera, Sezona 2 | Epizoda 2

    Jonathan odlazi na putovanje života od prekrasnog obalnog grada Vancouvera, preko spektakularnog Stjenjaka do Jaspera, idiličnog kanadskog grada u nacionalnom parku.Probat će sve, od sushija do ulične hrane, pa i najukusniji sendvič na svijetu.

  • 03:15

    Hrana za utjehu Mary Berry

    +

    Obala Yorkshirea, Sezona 1 | Epizoda 5

    Mary odlazi u obilazak nevjerojatne obale Yorkshirea, kuša njihova omiljena jela i priprema hranu za brojna gladna usta uz logorsku vatru.

    Idite na emisiju
  • 03:45

    Hrana za utjehu Mary Berry

    +

    Zimska šumska idila, Sezona 1 | Epizoda 6

    Mary je u očaravajućem škotskom gorju gdje istražuje sve prirodne ljepote i priprema jela koja griju dušu i tijelo u zimskoj noći.

    Idite na emisiju
  • 04:20

    OKO SVIJETA S MANUOM FEILDELOM

    +

    SAD i finale u Londonu, Sezona 1 | Epizoda 6

    Manu ima samo još jednu zemlju za istražiti prije nego što se vrati u London i tako zaokruži svoju svjetsku odiseju.

  • 05:10

    Tropski gurman: Nova Kaledonija

    +

    Tropsko voće, Sezona 1 | Epizoda 5

    Danas cijeli pastrva ide na roštilj dok Justine priprema ručak uz obalu. Zatim Jerome piletinu i povrće diže na razinu finih restorana, a Justine priprema desert – mousse od bijele čokolade i tropskog voća.

  • 05:35

    Tropski gurman: Nova Kaledonija

    +

    Tržnica Noumea, Sezona 1 | Epizoda 6

    Justine od lokalnog korjenastog povrća s Noumee priprema popečke. Zatim lokalni kuhar Christophe od najbolje vanilije na svijetu priprema creme brule. Na kraju Justine radi tunu nicoise.