Subota

22 Siječanj

  • 06:00

    Shane Delia na putu maurskih začina

    +

    Otomanija - Hrana dostojna sultana, Sezona 2 | Epizoda 1

    Uz poznati ponos na otomansku prošlost, turski kuhari ponovo otkrivaju drevne recepte koji su služili sultanima. Pridružujemo se Shaneu dok upoznaje nove kulinarske megazvijezde Istanbula.

    Idite na emisiju
  • 06:25

    Shane Delia na putu maurskih začina

    +

    Ratnici i vino - Mračna mora (Canakkale, Galipolje, Assos i Behr, Sezona 2 | Epizoda 2

    Shane s Galipolja upoznaje Dardanele i lokalnu kuhinju križanu s puno različitih kultura. Putuje u zaleđe kako bi upoznao ljude koji pripremaju hranu prema lokalnoj tradiciji koja je preživjela zbog čvrstih veza među ljudima.

    Idite na emisiju
  • 06:50

    Moja Šri Lanka s Peterom Kuruvitom

    +

    Colombo, Sezona 1 | Epizoda 1

    Kuruvita dolazi na Šri Lanku gdje ga obuzimaju vidikovci, zvukovi i mirisi iz djetinjstva u Colombu gdje ga je otac naučio da kuha i jede s ljubavlju. Povezuje se i kuha sa svojom dadiljom i prisustvuje slavlju sa slonovima i tisućama budista.

    Idite na emisiju
  • 07:15

    Ljupke slastice s Juliet Sear

    +

    Epizoda 6, Sezona 1 | Epizoda 6

    Božić se bliži, a Juliet pozornost posvećuje pečenju s djecom. Napravit će blagdanski sob kolač, kućicu od đumbir kolačića, kolač u obliku štapa i kolačiće u obliku snjegovića.

  • 08:05

    Jamiejev i Jimmyjev gastronomski izazov

    +

    Belgija, Sezona 1 | Epizoda 4

    Jimmy i Jamie žele vidjeti mogu li pobijediti Belgijce u vlastitoj igri tako što će napraviti bolje pivo. Gary Barlow dolazi im u posjetu da skuha odrezak i pitu od pive.

    Idite na emisiju
  • 09:00

    Tropski gurman: Nova Kaledonija

    +

    Noumea, Sezona 1 | Epizoda 1

    Justine ističe neke od najboljih svježih namirnica koje rastu u Noumei. Grilana riba Acanthocybium solandri poslužuje se s umakom vierge inspiriranim Novom Kaledonijom. Slatke banane zvijezde su njezinih popečaka.

  • 09:30

    Tropski gurman: Nova Kaledonija

    +

    Otok Pines, Sezona 1 | Epizoda 2

    Justine je danas na Isle of Pines. Prvo priprema lampugu s uzbudljivim slatko-kiselim umakom. Zatim odlazi u potragu za puževima u prašumu. Puževe kuha za ravioli i servira u bogatom bisqueu.

  • 10:00

    Kuhar van dužnosti 1

    +

    Tjestenina, Sezona 1 | Epizoda 5

    Mark će nam pokazati brza i ukusna jela s namirnicom koju svi imamo u kuhinji, tjesteninom. Najprije je pripremiti svoju verziju popularnih lazanja.

  • 10:30

    Kuhar van dužnosti 1

    +

    Povrće, Sezona 1 | Epizoda 6

    Danas je povrće u prvom planu i Mark će nam pokazati kako da se odnosimo prema njemu da bismo dobili najviše okusa.

  • 11:00

    Hrana za utjehu Mary Berry

    +

    Pariz, Sezona 1 | Epizoda 1

    Mary se vraća u grad u kojemu je naučila kuhati – u Pariz, grad u kojemu se hrana živi i udiše. Mary nam priprema neodoljive recepte nadahnute ovim predivnim gradom.

    Idite na emisiju
  • 11:30

    Hrana za utjehu Mary Berry

    +

    Temza, Sezona 1 | Epizoda 2

    Mary otkriva skrivena blaga rijeke Temze, zaustavljajući se i otkrivajući nam ukusne tajne koje skrivaju restorani i zalogajnice uz rijeku.

    Idite na emisiju
  • 12:05

    Jamie kuha u Italiji

    +

    Pulija, Sezona 1 | Epizoda 2

    Jamie odlazi na najatraktivnije mjesto za hranu u Italiji, priprema domaću tjesteninu, posebno varivo od morskih plodova i njihovu verziju paelje.

    Idite na emisiju
  • 13:00

    Shane Delia na putu maurskih začina

    +

    Pomicanje Egejskog pijeska (Alacati, Efes, Sirince), Sezona 2 | Epizoda 3

    Shane otkriva kako je veza između Grčke i Turske utjecala na kuhinju i kulturu koja potječe od ljudi koji su selili iz jednog mjesta u drugo. Upoznaje armenijskog pjesnika čiji su preci prisilno iseljeni iz Grčke u Tursku, te uči kako kiseliti ribu.

    Idite na emisiju
  • 13:30

    Shane Delia na putu maurskih začina

    +

    Poluotok Bodrum - Turski užici iz dubina<br>Poluotok Bodrum - Tu, Sezona 2 | Epizoda 4

    Shane kreće u istraživanje poluotoka Bodrum, dragulja zapadne Turske. Naučit će kako pripremati favu na način jedinstven Bodrumu te će tu vještinu odnijeti u vlastitu kuhinju kako bi pripremio svoju verziju fave.

    Idite na emisiju
  • 14:00

    Ainsleyjeva hrana koju volimo

    +

    Zimska topla jela, Sezona 1 | Epizoda 10

    Ainsley priprema izdašno varivo od govedine i valjušcima s timijanom. U kuhinju mu stiže televizijska zvijezda Anton Du Beke.

  • 14:55

    Jamiejev i Jimmyjev gastronomski izazov

    +

    Usain Bolt, Sezona 2 | Epizoda 1

    Ovaj tjedan na jelovniku kafića; Jamie otkriva kako kuhati vrhunski odrezak; Jimmy priprema sočnu piletinu tandoori u pećnici; jamajčanska svinjetina tete Lily s jajima i knedlama; Nottinghamshire sir koji su dečki odlučni vratiti na kartu.

    Idite na emisiju
  • 15:55

    Kuhar van dužnosti 1

    +

    Kruh i deserti, Sezona 1 | Epizoda 7

    Mark voli peći kruh i peciva i ova epizoda iz vrhunskih restorana će sve oduševiti. Osmislio je četiri recepta koja možete isprobati kod kuće.

  • 16:25

    Kuhar van dužnosti 1

    +

    Večera kod kuće, Sezona 1 | Epizoda 8

    Mark voli pozivati prijatelje i obitelj na večere kod kuće. Iako radi u restoranu s Michelinovom zvjezdicom, u slobodno vrijeme najviše voli jednostavnu hranu spravljenu kod kuće.

  • 16:55

    Hrana za utjehu Mary Berry

    +

    Irska, Sezona 1 | Epizoda 3

    Mary odlazi u posjet Irskoj, gdje hrana za utjehu čini samo srce kuhinje.

    Idite na emisiju
  • 17:30

    Hrana za utjehu Mary Berry

    +

    Dom, Sezona 1 | Epizoda 4

    Mary istražuje recepte koji je podsjećaju na dom i priprema neke od omiljenih jela njezine obitelji.

    Idite na emisiju
  • 18:00

    Ljupke slastice s Juliet Sear

    +

    Epizoda 7, Sezona 1 | Epizoda 7

    Današnje prekrasno pečenje božićni su darovi od prijatelja i obitelji. Keksi od ružmarina i parmezana, božićni krekeri za sir i male tortice na štapiću. Julieti se pridružuje nagrađeni čokoladar Paul A. Young; zajedno će napraviti browniese od ruma.

  • 19:00

    OKO SVIJETA S MANUOM FEILDELOM

    +

    Japan, Sezona 1 | Epizoda 5

    Manu je na pola puta oko svijeta. Dolazi u Tokio. Puno je toga za istraživati, od ribljih tržnica do učenja uz najbolje majstore nudla, zatim lekcije prvaka u sumo hrvanju, a na kraju spavanje u kompaktnom hotelu. Kako ono stoji s novcima?

  • 20:00

    Tropski gurman: Nova Kaledonija

    +

    Kanačke tradicije, Sezona 1 | Epizoda 3

    Justine odlazi na istraživanje kako bi pronašla neke egzotične lokalne sastojke poput inyama, tara i riječnih kozica za današnje recepte. Kozice će popržiti na tavi sa šalotom i maslacem, a inyam će staviti u bogati gulaš od hobotnice.

  • 20:30

    Tropski gurman: Nova Kaledonija

    +

    Stočarska zemlja, Sezona 1 | Epizoda 4

    Justine nam pokazuje jednostavni, ali bogati način pripremanja lokalnih kozica. Pasite oči na ovom luksuznom burgeru od srnetine i foie grasa prije no što Justine pokaže kako pripremiti carpaccio od goveđeg filea.

  • 21:00

    Grčki otoci s Julijom Bradbury 1

    +

    Santorini, Sezona 1 | Epizoda 3

    U ovoj epizodi, potraga za savršenim zalazom sunca Juliju odvodi na glamurozan otok Santorini. Njezino putovanje započinje u jednom od najekskluzivnijih hotela, gdje otkriva kako je jedan siromašan otok postao igralište za bogate i slavne.

  • 21:30

    Grčki otoci s Julijom Bradbury 1

    +

    Sporadi, Sezona 1 | Epizoda 4

    Ovaj tjedan Julia stiže na Sporade. Poznatiji kao Rajski otoci, njegove raskošne borove šume i obala od koje zastaje dah korišteni su kao pozadina za film Mamma Mia. Na Skiathosu, Julia brodom odlazi u potragu za skrivenim pećinama i plažama.

  • 21:55

    Svakodnevni gurman - Slatko

    +

    Žudnja za karamelom, Sezona 1 | Epizoda 3

    Zadovoljite žudnju za karamelom uz naše recepte za taj važni sastojak iz svijeta deserta. Od Lamingtonsa sa slanom karamelom do torte s karamelom i jabukom.

    Idite na emisiju
  • 22:25

    Svakodnevni gurman - Slatko

    +

    Predivni keksi, Sezona 1 | Epizoda 4

    Pridružite se natjecanju Justine Schofield, Darrena Purchasea i Silvije Colloca tko će napraviti najbolji biskvit.

    Idite na emisiju
  • 22:55

    Shane Delia na putu maurskih začina

    +

    Pomicanje Egejskog pijeska (Alacati, Efes, Sirince), Sezona 2 | Epizoda 3

    Shane otkriva kako je veza između Grčke i Turske utjecala na kuhinju i kulturu koja potječe od ljudi koji su selili iz jednog mjesta u drugo. Upoznaje armenijskog pjesnika čiji su preci prisilno iseljeni iz Grčke u Tursku, te uči kako kiseliti ribu.

    Idite na emisiju
  • 23:25

    Shane Delia na putu maurskih začina

    +

    Poluotok Bodrum - Turski užici iz dubina<br>Poluotok Bodrum - Tu, Sezona 2 | Epizoda 4

    Shane kreće u istraživanje poluotoka Bodrum, dragulja zapadne Turske. Naučit će kako pripremati favu na način jedinstven Bodrumu te će tu vještinu odnijeti u vlastitu kuhinju kako bi pripremio svoju verziju fave.

    Idite na emisiju
  • 23:55

    Ainsleyjeva hrana koju volimo

    +

    Zimska topla jela, Sezona 1 | Epizoda 10

    Ainsley priprema izdašno varivo od govedine i valjušcima s timijanom. U kuhinju mu stiže televizijska zvijezda Anton Du Beke.

  • 00:50

    Jamiejev i Jimmyjev gastronomski izazov

    +

    Usain Bolt, Sezona 2 | Epizoda 1

    Ovaj tjedan na jelovniku kafića; Jamie otkriva kako kuhati vrhunski odrezak; Jimmy priprema sočnu piletinu tandoori u pećnici; jamajčanska svinjetina tete Lily s jajima i knedlama; Nottinghamshire sir koji su dečki odlučni vratiti na kartu.

    Idite na emisiju
  • 01:40

    Gurmanski vlak Jonathana Phanga

    +

    Istočno i orijentalno - Od Singapura do Penanga, Sezona 1 | Epizoda 4

    U Singapuru Jonathan upoznaje glavnog kuhara Christophera Christieja, čovjeka zaduženog za 30 restorana u 8 milijardi dolara vrijednom svjetskom čudu, Marini Bay Sands. Zatim se ukrcava na prekonoćni vlak za Penang u Maleziji.

  • 02:25

    Gurmanski vlak Jonathana Phanga

    +

    Istočno i orijentalno - Od Penanga do Bangkoka, Sezona 1 | Epizoda 5

    U George Townu, povijesnom glavnom gradu Malezijske države Penang, Jonathan istražuje nedjeljnu tržnicu gdje na kraju kupi 100 godina staro jaje. Na tržnici u Bangkoku, Jonathan dobije vrhunsku lekciju u pripremi zelenog curryja.

  • 03:10

    Gurmanski vlak Jonathana Phanga

    +

    Venecija-Simplon vlakom Orient Express - Od Budimpešte do Beča, Sezona 1 | Epizoda 6

    Jonathanovo putovanje počinje u Budimpešti, gdje pokušava savladati drevno jelo nadahnuto krvopijama, u utjecajnom Bock Bistrou, a u centru Beča saznaje kako gradski vinograd proizvodi nagrađivano vino.

  • 03:55

    Moja Šri Lanka s Peterom Kuruvitom

    +

    Colombo, Sezona 1 | Epizoda 1

    Kuruvita dolazi na Šri Lanku gdje ga obuzimaju vidikovci, zvukovi i mirisi iz djetinjstva u Colombu gdje ga je otac naučio da kuha i jede s ljubavlju. Povezuje se i kuha sa svojom dadiljom i prisustvuje slavlju sa slonovima i tisućama budista.

    Idite na emisiju
  • 04:20

    OKO SVIJETA S MANUOM FEILDELOM

    +

    Japan, Sezona 1 | Epizoda 5

    Manu je na pola puta oko svijeta. Dolazi u Tokio. Puno je toga za istraživati, od ribljih tržnica do učenja uz najbolje majstore nudla, zatim lekcije prvaka u sumo hrvanju, a na kraju spavanje u kompaktnom hotelu. Kako ono stoji s novcima?

  • 05:10

    Tropski gurman: Nova Kaledonija

    +

    Kanačke tradicije, Sezona 1 | Epizoda 3

    Justine odlazi na istraživanje kako bi pronašla neke egzotične lokalne sastojke poput inyama, tara i riječnih kozica za današnje recepte. Kozice će popržiti na tavi sa šalotom i maslacem, a inyam će staviti u bogati gulaš od hobotnice.

  • 05:35

    Tropski gurman: Nova Kaledonija

    +

    Stočarska zemlja, Sezona 1 | Epizoda 4

    Justine nam pokazuje jednostavni, ali bogati način pripremanja lokalnih kozica. Pasite oči na ovom luksuznom burgeru od srnetine i foie grasa prije no što Justine pokaže kako pripremiti carpaccio od goveđeg filea.