Raspored
Četvrtak
20 Siječanj
06:05
Najbolje se jede od kuće
+London ( Holborn), Sezona 1 | Epizoda 3
Kuhar Gino D'Acampo ima zadatak dokazati da nema boljeg jela od domaćeg. Danas putuje u London kušati klasične mesne ćufte, vijetnamski losos i stočarevu pitu, ali na drukčiji način.
Idite na emisiju06:55
Put za Meksiko Ricka Steina
+Od Oaxace do planina Chinantlan, Sezona 1 | Epizoda 6
Meksikanci tvrde da njihova najbolja kuhinja dolazi s juga, a njihova meka neosporivo je Oaxaca.
Idite na emisiju08:00
Jamie Oliver: Sve za 30 minuta
+Špageti, Sezona 1 | Epizoda 23
Jamie sprema tijesto ala putanesca s hrskavom salatom, kruhom sa češnjakom i čokoladnim ganache preljevom.
Idite na emisiju08:30
Jamie Oliver: Sve za 30 minuta
+Tapas gozba, Sezona 1 | Epizoda 24
Jamiejev španjolski namaz uključuje trotilju, chorizo, manchego sir, sušeno meso i med, punjene paprike i rolane inćune.
Idite na emisiju09:00
Rudolphova pekarnica
+Epizoda 5, Sezona 7 | Epizoda 5
Idite na emisiju09:30
Rudolphova pekarnica
+1. Voćna torta 2. Lagana torta s trešnjama, Sezona 3 | Epizoda 2
Idite na emisiju10:00
Kuhanje bez granica
+Kuhanje bez granica 6, 9, Sezona 6 | Epizoda 9
Danas u Kuhanju bez granica Estée priprema francuski klasik i to na svoj način: list meunière s kuhanim krumpirima. Također koristi lavandu u svom sorbet u od trešanja uz sabayon od lavande.
Idite na emisiju10:30
Kuhanje bez granica
+Kuhanje bez granica 6, 10, Sezona 6 | Epizoda 10
U ovoj epizodi Kuhanja bez granica, Mounir priprema dva marokanska jela za koje priprema charmillu. Priprema oradu s charmillom u pećnici, a također pokazuje kako napraviti začinjenu charmill u za kobasice merquez u rolicama.
Idite na emisiju11:00
Vidimo se u kuhinji
+Jelovnik za doručak, Sezona 1 | Epizoda 5
11:30
Dobar tek
+Užitak protiv stresa, Sezona 3 | Epizoda 19
Lora i Stojan kombiniraju riblje rissole s aiolima od naranče i pretvaraju ih u ukusno predjelo. Nakon toga peku slasni gratin s brokulom i cvjetačom postut hrskavim mrvicama. Jelovnik ove epizode zaokružen je roladom od dvobojnog biskvita u kojem se aroma kokosa savršeno kombinira s kremom.
Idite na emisiju12:00
Kuhajte kao Talijani
+Kuća slavnih, Sezona 1 | Epizoda 7
Talijanska kultura svjetski je poznata po umjetnosti, povijesti i arhitekturi, no hrana je ključan dio identiteta. Silvia istražuje tri nacionalna blaga. Tisućljetni recept za amatricianu, jelo od morskih plodova iz Apulije i pizzu zaštićenu od UN-a.
Idite na emisiju12:30
Kuhajte kao Talijani
+Tradicija, Sezona 1 | Epizoda 8
Talijanima je hrana važna poveznica s korijenima i ključno im je očuvati tradicionalnu kuhinju. Silvia i Lina pripremaju cijenjenu ragu napolitanu te staru antipasto poslasticu za sva osjetila. Iz Italije se uključuje mama za desert od Penattonea.
Idite na emisiju13:00
Donalova obiteljska kuhinja
+Usporavanje, Sezona 1 | Epizoda 1
Postoje dani kad trebamo odmor od svakodnevice. Iako su takvi dani kod njega rijetki, Donal ih najviše voli provoditi u kuhinji, uz klasične recepte za jela uz koja je Donal odrastao, od lazanja, pilećeg sendviča do pite s jabukama.
Idite na emisiju13:30
Donalova obiteljska kuhinja
+Gozba za vikend, Sezona 1 | Epizoda 2
Donal voli provoditi duga popodneva na ručku ili večeri s obitelji i prijateljima. Podijelit će s vama posebne recepte za dragocjenu subotu ili nedjelju. Od sendviča inspiriranih Korejom, lazanja punih povrća i šampinjona do rebrica s palentom.
Idite na emisiju14:00
Put za Meksiko Ricka Steina
+Od Oaxace do Yucatana, Sezona 1 | Epizoda 7
Rick Stein nastavlja istočno od Oaxace prema Yucatanu, gdje su nekad harali pravi pirati s Kariba. Mješavina kultura Europljana i drevnih Maya ostavile su traga i na bogatstvo kuhinje u području. Putovanje završava na obali Karipskog mora.
Idite na emisiju15:05
Jamie Oliver: Sve za 30 minuta
+Super brzi goveđi haše, Sezona 1 | Epizoda 25
Jamie sprema brzi goveđi paprikaš s krumpirom, božanstvenom salatom i krasni grašak sa slaninom.
Idite na emisiju15:35
Jamie Oliver: Sve za 30 minuta
+Proljetna janjetina, Sezona 1 | Epizoda 26
Jamie priprema proljetnu janjetinu s povrtnom platom, umak od mente i umak od Chiantija, popraćeno čokoladnim fonduom.
Idite na emisiju16:05
Vidimo se u kuhinji
+Svjetska kuhinja, Sezona 1 | Epizoda 6
16:45
Dobar tek
+Užitak protiv stresa, Sezona 3 | Epizoda 19
Lora i Stojan kombiniraju riblje rissole s aiolima od naranče i pretvaraju ih u ukusno predjelo. Nakon toga peku slasni gratin s brokulom i cvjetačom postut hrskavim mrvicama. Jelovnik ove epizode zaokružen je roladom od dvobojnog biskvita u kojem se aroma kokosa savršeno kombinira s kremom.
Idite na emisiju17:15
Rudolphova pekarnica
+Epizoda 6, Sezona 7 | Epizoda 6
Idite na emisiju17:45
Rudolphova pekarnica
+1. Kolač Lorrain 2. Švicarska torta od sira s rajčicama, Sezona 3 | Epizoda 3
Idite na emisiju18:20
Kuhanje bez granica
+Kuhanje bez granica 6, 12, Sezona 6 | Epizoda 12
U ovoj epizodi Kuhanja bez granica, Miljuschka unosi djelić Amerike u vaš dom. Peče slavna buffalo krilca i umak od svježeg sira s plemenitom plijesni. Također priprema kukuruzne okruglice s lisnatim povrćem i divljim špinatom.
Idite na emisiju18:55
Kuhajte kao Talijani
+Kuća slavnih, Sezona 1 | Epizoda 7
Talijanska kultura svjetski je poznata po umjetnosti, povijesti i arhitekturi, no hrana je ključan dio identiteta. Silvia istražuje tri nacionalna blaga. Tisućljetni recept za amatricianu, jelo od morskih plodova iz Apulije i pizzu zaštićenu od UN-a.
Idite na emisiju19:25
Kuhajte kao Talijani
+Tradicija, Sezona 1 | Epizoda 8
Talijanima je hrana važna poveznica s korijenima i ključno im je očuvati tradicionalnu kuhinju. Silvia i Lina pripremaju cijenjenu ragu napolitanu te staru antipasto poslasticu za sva osjetila. Iz Italije se uključuje mama za desert od Penattonea.
Idite na emisiju19:55
Gurmanski vlak Jonathana Phanga
+Kraljevski Škot - Visočje, Sezona 2 | Epizoda 1
Jonathan putuje u predivno škotsko visočje. U povijesnom Edinburghu pokušat će napraviti prhki kolač, iskusiti život kralja i dobiti vlastiti tradicionalni kilt. Okušat će se i u ribolovu prije nego obuće svoj novi kilt za Gala večeru.
20:55
Jamie Oliver: Sve za 30 minuta
+Super brzi goveđi haše, Sezona 1 | Epizoda 25
Jamie sprema brzi goveđi paprikaš s krumpirom, božanstvenom salatom i krasni grašak sa slaninom.
Idite na emisiju21:25
Jamie Oliver: Sve za 30 minuta
+Proljetna janjetina, Sezona 1 | Epizoda 26
Jamie priprema proljetnu janjetinu s povrtnom platom, umak od mente i umak od Chiantija, popraćeno čokoladnim fonduom.
Idite na emisiju21:55
Put za Meksiko Ricka Steina
+Od Oaxace do Yucatana, Sezona 1 | Epizoda 7
Rick Stein nastavlja istočno od Oaxace prema Yucatanu, gdje su nekad harali pravi pirati s Kariba. Mješavina kultura Europljana i drevnih Maya ostavile su traga i na bogatstvo kuhinje u području. Putovanje završava na obali Karipskog mora.
Idite na emisiju23:00
Donalova obiteljska kuhinja
+Usporavanje, Sezona 1 | Epizoda 1
Postoje dani kad trebamo odmor od svakodnevice. Iako su takvi dani kod njega rijetki, Donal ih najviše voli provoditi u kuhinji, uz klasične recepte za jela uz koja je Donal odrastao, od lazanja, pilećeg sendviča do pite s jabukama.
Idite na emisiju23:30
Donalova obiteljska kuhinja
+Gozba za vikend, Sezona 1 | Epizoda 2
Donal voli provoditi duga popodneva na ručku ili večeri s obitelji i prijateljima. Podijelit će s vama posebne recepte za dragocjenu subotu ili nedjelju. Od sendviča inspiriranih Korejom, lazanja punih povrća i šampinjona do rebrica s palentom.
Idite na emisiju00:00
Dobar tek
+Užitak protiv stresa, Sezona 3 | Epizoda 19
Lora i Stojan kombiniraju riblje rissole s aiolima od naranče i pretvaraju ih u ukusno predjelo. Nakon toga peku slasni gratin s brokulom i cvjetačom postut hrskavim mrvicama. Jelovnik ove epizode zaokružen je roladom od dvobojnog biskvita u kojem se aroma kokosa savršeno kombinira s kremom.
Idite na emisiju00:30
Vidimo se u kuhinji
+Svjetska kuhinja, Sezona 1 | Epizoda 6
01:10
Najbolje se jede od kuće
+The Lake District, Sezona 1 | Epizoda 4
Kuhar Gino D'Acampo ima zadatak dokazati da nema boljeg jela od domaćeg. Danas odlazi u Lake District kako bi probao poznato ljuto jelo. Probat će Geordie puding i švedsku pečenu janjetinu.
Idite na emisiju02:00
Gurmanski vlak Jonathana Phanga
+Kraljevski Škot - Visočje, Sezona 2 | Epizoda 1
Jonathan putuje u predivno škotsko visočje. U povijesnom Edinburghu pokušat će napraviti prhki kolač, iskusiti život kralja i dobiti vlastiti tradicionalni kilt. Okušat će se i u ribolovu prije nego obuće svoj novi kilt za Gala večeru.
02:40
Rudolphova pekarnica
+Epizoda 6, Sezona 7 | Epizoda 6
Idite na emisiju03:05
Rudolphova pekarnica
+1. Kolač Lorrain 2. Švicarska torta od sira s rajčicama, Sezona 3 | Epizoda 3
Idite na emisiju03:30
Kuhanje bez granica
+Kuhanje bez granica 6, 11, Sezona 6 | Epizoda 11
U ovoj epizodi Kuhanja bez granica, Hugo osobno priprema svježe njoke s kracima hobotnice. Također priprema tjesteninu arrabiatu s cikorijom i ovčjim sirom te penne s radičem i pecorinom!
Idite na emisiju03:55
Kuhanje bez granica
+Kuhanje bez granica 6, 12, Sezona 6 | Epizoda 12
U ovoj epizodi Kuhanja bez granica, Miljuschka unosi djelić Amerike u vaš dom. Peče slavna buffalo krilca i umak od svježeg sira s plemenitom plijesni. Također priprema kukuruzne okruglice s lisnatim povrćem i divljim špinatom.
Idite na emisiju04:20
Kuhajte kao Talijani
+Kuća slavnih, Sezona 1 | Epizoda 7
Talijanska kultura svjetski je poznata po umjetnosti, povijesti i arhitekturi, no hrana je ključan dio identiteta. Silvia istražuje tri nacionalna blaga. Tisućljetni recept za amatricianu, jelo od morskih plodova iz Apulije i pizzu zaštićenu od UN-a.
Idite na emisiju04:45
Kuhajte kao Talijani
+Tradicija, Sezona 1 | Epizoda 8
Talijanima je hrana važna poveznica s korijenima i ključno im je očuvati tradicionalnu kuhinju. Silvia i Lina pripremaju cijenjenu ragu napolitanu te staru antipasto poslasticu za sva osjetila. Iz Italije se uključuje mama za desert od Penattonea.
Idite na emisiju05:10
Jamie Oliver: Sve za 30 minuta
+Super brzi goveđi haše, Sezona 1 | Epizoda 25
Jamie sprema brzi goveđi paprikaš s krumpirom, božanstvenom salatom i krasni grašak sa slaninom.
Idite na emisiju05:35
Jamie Oliver: Sve za 30 minuta
+Proljetna janjetina, Sezona 1 | Epizoda 26
Jamie priprema proljetnu janjetinu s povrtnom platom, umak od mente i umak od Chiantija, popraćeno čokoladnim fonduom.
Idite na emisiju