Četvrtak

20 Siječanj

  • 06:05

    Najbolje se jede od kuće

    +

    London ( Holborn), Sezona 1 | Epizoda 3

    Kuhar Gino D'Acampo ima zadatak dokazati da nema boljeg jela od domaćeg. Danas putuje u London kušati klasične mesne ćufte, vijetnamski losos i stočarevu pitu, ali na drukčiji način.

    Idite na emisiju
  • 06:55

    Put za Meksiko Ricka Steina

    +

    Od Oaxace do planina Chinantlan, Sezona 1 | Epizoda 6

    Meksikanci tvrde da njihova najbolja kuhinja dolazi s juga, a njihova meka neosporivo je Oaxaca.

    Idite na emisiju
  • 08:00

    Jamie Oliver: Sve za 30 minuta

    +

    Špageti, Sezona 1 | Epizoda 23

    Jamie sprema tijesto ala putanesca s hrskavom salatom, kruhom sa češnjakom i čokoladnim ganache preljevom.

    Idite na emisiju
  • 08:30

    Jamie Oliver: Sve za 30 minuta

    +

    Tapas gozba, Sezona 1 | Epizoda 24

    Jamiejev španjolski namaz uključuje trotilju, chorizo, manchego sir, sušeno meso i med, punjene paprike i rolane inćune.

    Idite na emisiju
  • 09:00

    Rudolphova pekarnica

    +

    Epizoda 5, Sezona 7 | Epizoda 5

    Idite na emisiju
  • 09:30

    Rudolphova pekarnica

    +

    1. Voćna torta 2. Lagana torta s trešnjama, Sezona 3 | Epizoda 2

    Idite na emisiju
  • 10:00

    Kuhanje bez granica

    +

    Kuhanje bez granica 6, 9, Sezona 6 | Epizoda 9

    Danas u Kuhanju bez granica Estée priprema francuski klasik i to na svoj način: list meunière s kuhanim krumpirima. Također koristi lavandu u svom sorbet u od trešanja uz sabayon od lavande.

    Idite na emisiju
  • 10:30

    Kuhanje bez granica

    +

    Kuhanje bez granica 6, 10, Sezona 6 | Epizoda 10

    U ovoj epizodi Kuhanja bez granica, Mounir priprema dva marokanska jela za koje priprema charmillu. Priprema oradu s charmillom u pećnici, a također pokazuje kako napraviti začinjenu charmill u za kobasice merquez u rolicama.

    Idite na emisiju
  • 11:00

    Vidimo se u kuhinji

    +

    Jelovnik za doručak, Sezona 1 | Epizoda 5

  • 11:30

    Dobar tek

    +

    Užitak protiv stresa, Sezona 3 | Epizoda 19

    Lora i Stojan kombiniraju riblje rissole s aiolima od naranče i pretvaraju ih u ukusno predjelo. Nakon toga peku slasni gratin s brokulom i cvjetačom postut hrskavim mrvicama. Jelovnik ove epizode zaokružen je roladom od dvobojnog biskvita u kojem se aroma kokosa savršeno kombinira s kremom.

    Idite na emisiju
  • 12:00

    Kuhajte kao Talijani

    +

    Kuća slavnih, Sezona 1 | Epizoda 7

    Talijanska kultura svjetski je poznata po umjetnosti, povijesti i arhitekturi, no hrana je ključan dio identiteta. Silvia istražuje tri nacionalna blaga. Tisućljetni recept za amatricianu, jelo od morskih plodova iz Apulije i pizzu zaštićenu od UN-a.

    Idite na emisiju
  • 12:30

    Kuhajte kao Talijani

    +

    Tradicija, Sezona 1 | Epizoda 8

    Talijanima je hrana važna poveznica s korijenima i ključno im je očuvati tradicionalnu kuhinju. Silvia i Lina pripremaju cijenjenu ragu napolitanu te staru antipasto poslasticu za sva osjetila. Iz Italije se uključuje mama za desert od Penattonea.

    Idite na emisiju
  • 13:00

    Donalova obiteljska kuhinja

    +

    Usporavanje, Sezona 1 | Epizoda 1

    Postoje dani kad trebamo odmor od svakodnevice. Iako su takvi dani kod njega rijetki, Donal ih najviše voli provoditi u kuhinji, uz klasične recepte za jela uz koja je Donal odrastao, od lazanja, pilećeg sendviča do pite s jabukama.

    Idite na emisiju
  • 13:30

    Donalova obiteljska kuhinja

    +

    Gozba za vikend, Sezona 1 | Epizoda 2

    Donal voli provoditi duga popodneva na ručku ili večeri s obitelji i prijateljima. Podijelit će s vama posebne recepte za dragocjenu subotu ili nedjelju. Od sendviča inspiriranih Korejom, lazanja punih povrća i šampinjona do rebrica s palentom.

    Idite na emisiju
  • 14:00

    Put za Meksiko Ricka Steina

    +

    Od Oaxace do Yucatana, Sezona 1 | Epizoda 7

    Rick Stein nastavlja istočno od Oaxace prema Yucatanu, gdje su nekad harali pravi pirati s Kariba. Mješavina kultura Europljana i drevnih Maya ostavile su traga i na bogatstvo kuhinje u području. Putovanje završava na obali Karipskog mora.

    Idite na emisiju
  • 15:05

    Jamie Oliver: Sve za 30 minuta

    +

    Super brzi goveđi haše, Sezona 1 | Epizoda 25

    Jamie sprema brzi goveđi paprikaš s krumpirom, božanstvenom salatom i krasni grašak sa slaninom.

    Idite na emisiju
  • 15:35

    Jamie Oliver: Sve za 30 minuta

    +

    Proljetna janjetina, Sezona 1 | Epizoda 26

    Jamie priprema proljetnu janjetinu s povrtnom platom, umak od mente i umak od Chiantija, popraćeno čokoladnim fonduom.

    Idite na emisiju
  • 16:05

    Vidimo se u kuhinji

    +

    Svjetska kuhinja, Sezona 1 | Epizoda 6

  • 16:45

    Dobar tek

    +

    Užitak protiv stresa, Sezona 3 | Epizoda 19

    Lora i Stojan kombiniraju riblje rissole s aiolima od naranče i pretvaraju ih u ukusno predjelo. Nakon toga peku slasni gratin s brokulom i cvjetačom postut hrskavim mrvicama. Jelovnik ove epizode zaokružen je roladom od dvobojnog biskvita u kojem se aroma kokosa savršeno kombinira s kremom.

    Idite na emisiju
  • 17:15

    Rudolphova pekarnica

    +

    Epizoda 6, Sezona 7 | Epizoda 6

    Idite na emisiju
  • 17:45

    Rudolphova pekarnica

    +

    1. Kolač Lorrain 2. Švicarska torta od sira s rajčicama, Sezona 3 | Epizoda 3

    Idite na emisiju
  • 18:20

    Kuhanje bez granica

    +

    Kuhanje bez granica 6, 12, Sezona 6 | Epizoda 12

    U ovoj epizodi Kuhanja bez granica, Miljuschka unosi djelić Amerike u vaš dom. Peče slavna buffalo krilca i umak od svježeg sira s plemenitom plijesni. Također priprema kukuruzne okruglice s lisnatim povrćem i divljim špinatom.

    Idite na emisiju
  • 18:55

    Kuhajte kao Talijani

    +

    Kuća slavnih, Sezona 1 | Epizoda 7

    Talijanska kultura svjetski je poznata po umjetnosti, povijesti i arhitekturi, no hrana je ključan dio identiteta. Silvia istražuje tri nacionalna blaga. Tisućljetni recept za amatricianu, jelo od morskih plodova iz Apulije i pizzu zaštićenu od UN-a.

    Idite na emisiju
  • 19:25

    Kuhajte kao Talijani

    +

    Tradicija, Sezona 1 | Epizoda 8

    Talijanima je hrana važna poveznica s korijenima i ključno im je očuvati tradicionalnu kuhinju. Silvia i Lina pripremaju cijenjenu ragu napolitanu te staru antipasto poslasticu za sva osjetila. Iz Italije se uključuje mama za desert od Penattonea.

    Idite na emisiju
  • 19:55

    Gurmanski vlak Jonathana Phanga

    +

    Kraljevski Škot - Visočje, Sezona 2 | Epizoda 1

    Jonathan putuje u predivno škotsko visočje. U povijesnom Edinburghu pokušat će napraviti prhki kolač, iskusiti život kralja i dobiti vlastiti tradicionalni kilt. Okušat će se i u ribolovu prije nego obuće svoj novi kilt za Gala večeru.

  • 20:55

    Jamie Oliver: Sve za 30 minuta

    +

    Super brzi goveđi haše, Sezona 1 | Epizoda 25

    Jamie sprema brzi goveđi paprikaš s krumpirom, božanstvenom salatom i krasni grašak sa slaninom.

    Idite na emisiju
  • 21:25

    Jamie Oliver: Sve za 30 minuta

    +

    Proljetna janjetina, Sezona 1 | Epizoda 26

    Jamie priprema proljetnu janjetinu s povrtnom platom, umak od mente i umak od Chiantija, popraćeno čokoladnim fonduom.

    Idite na emisiju
  • 21:55

    Put za Meksiko Ricka Steina

    +

    Od Oaxace do Yucatana, Sezona 1 | Epizoda 7

    Rick Stein nastavlja istočno od Oaxace prema Yucatanu, gdje su nekad harali pravi pirati s Kariba. Mješavina kultura Europljana i drevnih Maya ostavile su traga i na bogatstvo kuhinje u području. Putovanje završava na obali Karipskog mora.

    Idite na emisiju
  • 23:00

    Donalova obiteljska kuhinja

    +

    Usporavanje, Sezona 1 | Epizoda 1

    Postoje dani kad trebamo odmor od svakodnevice. Iako su takvi dani kod njega rijetki, Donal ih najviše voli provoditi u kuhinji, uz klasične recepte za jela uz koja je Donal odrastao, od lazanja, pilećeg sendviča do pite s jabukama.

    Idite na emisiju
  • 23:30

    Donalova obiteljska kuhinja

    +

    Gozba za vikend, Sezona 1 | Epizoda 2

    Donal voli provoditi duga popodneva na ručku ili večeri s obitelji i prijateljima. Podijelit će s vama posebne recepte za dragocjenu subotu ili nedjelju. Od sendviča inspiriranih Korejom, lazanja punih povrća i šampinjona do rebrica s palentom.

    Idite na emisiju
  • 00:00

    Dobar tek

    +

    Užitak protiv stresa, Sezona 3 | Epizoda 19

    Lora i Stojan kombiniraju riblje rissole s aiolima od naranče i pretvaraju ih u ukusno predjelo. Nakon toga peku slasni gratin s brokulom i cvjetačom postut hrskavim mrvicama. Jelovnik ove epizode zaokružen je roladom od dvobojnog biskvita u kojem se aroma kokosa savršeno kombinira s kremom.

    Idite na emisiju
  • 00:30

    Vidimo se u kuhinji

    +

    Svjetska kuhinja, Sezona 1 | Epizoda 6

  • 01:10

    Najbolje se jede od kuće

    +

    The Lake District, Sezona 1 | Epizoda 4

    Kuhar Gino D'Acampo ima zadatak dokazati da nema boljeg jela od domaćeg. Danas odlazi u Lake District kako bi probao poznato ljuto jelo. Probat će Geordie puding i švedsku pečenu janjetinu.

    Idite na emisiju
  • 02:00

    Gurmanski vlak Jonathana Phanga

    +

    Kraljevski Škot - Visočje, Sezona 2 | Epizoda 1

    Jonathan putuje u predivno škotsko visočje. U povijesnom Edinburghu pokušat će napraviti prhki kolač, iskusiti život kralja i dobiti vlastiti tradicionalni kilt. Okušat će se i u ribolovu prije nego obuće svoj novi kilt za Gala večeru.

  • 02:40

    Rudolphova pekarnica

    +

    Epizoda 6, Sezona 7 | Epizoda 6

    Idite na emisiju
  • 03:05

    Rudolphova pekarnica

    +

    1. Kolač Lorrain 2. Švicarska torta od sira s rajčicama, Sezona 3 | Epizoda 3

    Idite na emisiju
  • 03:30

    Kuhanje bez granica

    +

    Kuhanje bez granica 6, 11, Sezona 6 | Epizoda 11

    U ovoj epizodi Kuhanja bez granica, Hugo osobno priprema svježe njoke s kracima hobotnice. Također priprema tjesteninu arrabiatu s cikorijom i ovčjim sirom te penne s radičem i pecorinom!

    Idite na emisiju
  • 03:55

    Kuhanje bez granica

    +

    Kuhanje bez granica 6, 12, Sezona 6 | Epizoda 12

    U ovoj epizodi Kuhanja bez granica, Miljuschka unosi djelić Amerike u vaš dom. Peče slavna buffalo krilca i umak od svježeg sira s plemenitom plijesni. Također priprema kukuruzne okruglice s lisnatim povrćem i divljim špinatom.

    Idite na emisiju
  • 04:20

    Kuhajte kao Talijani

    +

    Kuća slavnih, Sezona 1 | Epizoda 7

    Talijanska kultura svjetski je poznata po umjetnosti, povijesti i arhitekturi, no hrana je ključan dio identiteta. Silvia istražuje tri nacionalna blaga. Tisućljetni recept za amatricianu, jelo od morskih plodova iz Apulije i pizzu zaštićenu od UN-a.

    Idite na emisiju
  • 04:45

    Kuhajte kao Talijani

    +

    Tradicija, Sezona 1 | Epizoda 8

    Talijanima je hrana važna poveznica s korijenima i ključno im je očuvati tradicionalnu kuhinju. Silvia i Lina pripremaju cijenjenu ragu napolitanu te staru antipasto poslasticu za sva osjetila. Iz Italije se uključuje mama za desert od Penattonea.

    Idite na emisiju
  • 05:10

    Jamie Oliver: Sve za 30 minuta

    +

    Super brzi goveđi haše, Sezona 1 | Epizoda 25

    Jamie sprema brzi goveđi paprikaš s krumpirom, božanstvenom salatom i krasni grašak sa slaninom.

    Idite na emisiju
  • 05:35

    Jamie Oliver: Sve za 30 minuta

    +

    Proljetna janjetina, Sezona 1 | Epizoda 26

    Jamie priprema proljetnu janjetinu s povrtnom platom, umak od mente i umak od Chiantija, popraćeno čokoladnim fonduom.

    Idite na emisiju