Utorak

18 Siječanj

  • 06:05

    Najbolje se jede od kuće

    +

    Sussex, Sezona 1 | Epizoda 1

    Kuhar Gino D'Acampo ima zadatak dokazati da nema boljeg jela od domaćeg. Danas putuje u Hove na južnoj obali da kuša autentičnu tjesteninu, njemačku pastrvu i klasični goveđi gulaš.

    Idite na emisiju
  • 06:55

    Put za Meksiko Ricka Steina

    +

    Od Guadalaraje do Puerto Vallarte, Sezona 1 | Epizoda 4

    Odlazeći s poluotoka Baje, Rick istražuje zapadni dio priobalja, prema Guadalajari koja je proslavila Tequilu i sam Meksiko.

    Idite na emisiju
  • 08:00

    Jamie Oliver: Sve za 30 minuta

    +

    Losos na azijski način, Sezona 1 | Epizoda 19

    Idite na emisiju
  • 08:30

    Jamie Oliver: Sve za 30 minuta

    +

    Ubojito dobra pečena piletina, Sezona 1 | Epizoda 20

    Idite na emisiju
  • 09:00

    Rudolphova pekarnica

    +

    Epizoda 3, Sezona 7 | Epizoda 3

    Idite na emisiju
  • 09:30

    Rudolphova pekarnica

    +

    Sambal pita Lange Frans, Sezona 3 | Epizoda 27

    Idite na emisiju
  • 10:00

    Kuhanje bez granica

    +

    Kuhanje bez granica 6, 5, Sezona 6 | Epizoda 5

    U ovoj epizodi Kuhanja bez granica, Mounir priprema dva jela iz Palestine. Pokazuje kako napraviti juhu od crvene leće i u nju ubaciti dijelove piletine. Mounir također priprema pogače s humusom i narom.

    Idite na emisiju
  • 10:30

    Kuhanje bez granica

    +

    Kuhanje bez granica 6, 6, Sezona 6 | Epizoda 6

    U ovoj epizodi Kuhanja bez granica, Hugo priprema klasično jelo od mesa - saltimboccu, koje doslovce znači "skoči u usta"!" Priprema jelo s artičokama te kremastu salatu od cvjetače s Jakobovim kapicama, ukusnim školjkama.

    Idite na emisiju
  • 11:00

    Vidimo se u kuhinji

    +

    Juhe, Sezona 1 | Epizoda 3

  • 11:30

    Dobar tek

    +

    Obiteljska subota, Sezona 3 | Epizoda 17

    Lora i Stojan će nam pokazati Stromboli sendvič. Toliko je zasitan da da se može poslužiti i kao lagano glavno jelo. Zatim ćemo vidjeti kako aromatične mrvice mogu pomoći svinjetini da postane još sočnija. Njihov meni završava neodoljivim rolicama s čokoladnom kremom.

    Idite na emisiju
  • 12:00

    Kuhajte kao Talijani

    +

    Kuhaj očima i rukama, Sezona 1 | Epizoda 3

    Talijanskim kuharima nikad nisu bili važni recepti koliko instinkt. Silvia ništa neće mjeriti niti raditi uz pomoć uređaja, sve odoka. Ukusne minipizze od ostatka kruha, rižoto od kozica i limuna i štruca od jogurta i bobica. Vjerujte očima i rukama!

    Idite na emisiju
  • 12:30

    Kuhajte kao Talijani

    +

    Sveti kruh, Sezona 1 | Epizoda 4

    Kruh je svetinja u Italiji i prisutan u svakom obroku. Silvia dijeli tri ukusna recepta kako iskoristiti ostatke kruha: zdrava tjestenina orecchiette, pečena riba s pečenim kruhom i nevjerojatan desert od starog kruha.

    Idite na emisiju
  • 13:00

    Svakodnevni gurman - Slatko

    +

    Žudnja za karamelom, Sezona 1 | Epizoda 3

    Zadovoljite žudnju za karamelom uz naše recepte za taj važni sastojak iz svijeta deserta. Od Lamingtonsa sa slanom karamelom do torte s karamelom i jabukom.

    Idite na emisiju
  • 13:30

    Svakodnevni gurman - Slatko

    +

    Predivni keksi, Sezona 1 | Epizoda 4

    Pridružite se natjecanju Justine Schofield, Darrena Purchasea i Silvije Colloca tko će napraviti najbolji biskvit.

    Idite na emisiju
  • 14:00

    Put za Meksiko Ricka Steina

    +

    Od Mexico Cityja do Oaxace, Sezona 1 | Epizoda 5

    Rick odlazi prema glavnome gradu u kojem se izmjenjuju tri vremeske zone, ali i mnoštvo gastronomskih užitaka.

    Idite na emisiju
  • 15:00

    Jamie Oliver: Sve za 30 minuta

    +

    Poprženi biftek, Sezona 1 | Epizoda 21

    Jamie sprema biftek s dan dan rezancima i ohlađenim čajem od hibiskusa.

    Idite na emisiju
  • 15:30

    Jamie Oliver: Sve za 30 minuta

    +

    Tajlandski zeleni curry, Sezona 1 | Epizoda 22

    Jamie Oliver sprema zeleni tajlandski curry s hrskavom piletinom, sjeckanim povrćem i rižinim rezancima.

    Idite na emisiju
  • 16:00

    Vidimo se u kuhinji

    +

    Jelovnik za gledanje utakmice, Sezona 1 | Epizoda 4

  • 16:30

    Dobar tek

    +

    Obiteljska subota, Sezona 3 | Epizoda 17

    Lora i Stojan će nam pokazati Stromboli sendvič. Toliko je zasitan da da se može poslužiti i kao lagano glavno jelo. Zatim ćemo vidjeti kako aromatične mrvice mogu pomoći svinjetini da postane još sočnija. Njihov meni završava neodoljivim rolicama s čokoladnom kremom.

    Idite na emisiju
  • 17:00

    Rudolphova pekarnica

    +

    Epizoda 4, Sezona 7 | Epizoda 4

    Idite na emisiju
  • 17:30

    Rudolphova pekarnica

    +

    Kolačići, Sezona 3 | Epizoda 1

    Idite na emisiju
  • 18:00

    Kuhanje bez granica

    +

    Kuhanje bez granica 6, 7, Sezona 6 | Epizoda 7

    U ovoj epizodi Kuhanja bez granica, Miljuschka priprema varijaciju poznatih makarona sa sirom i to s jastogom. Nadalje peče i pitu od breskvi.

    Idite na emisiju
  • 18:30

    Kuhanje bez granica

    +

    Kuhanje bez granica 6, 8, Sezona 6 | Epizoda 8

    U ovoj epizodi Kuhanja bez granica, Danny priprema japanska jela: pileći oyakadon i sushi rižu te također karrie s paprikama u novom japanskom stilu. Pileći curry, ali drukčiji od uobičajenog, to je Dannyjeva varijanta!

    Idite na emisiju
  • 19:00

    Kuhajte kao Talijani

    +

    Kuhaj očima i rukama, Sezona 1 | Epizoda 3

    Talijanskim kuharima nikad nisu bili važni recepti koliko instinkt. Silvia ništa neće mjeriti niti raditi uz pomoć uređaja, sve odoka. Ukusne minipizze od ostatka kruha, rižoto od kozica i limuna i štruca od jogurta i bobica. Vjerujte očima i rukama!

    Idite na emisiju
  • 19:30

    Kuhajte kao Talijani

    +

    Sveti kruh, Sezona 1 | Epizoda 4

    Kruh je svetinja u Italiji i prisutan u svakom obroku. Silvia dijeli tri ukusna recepta kako iskoristiti ostatke kruha: zdrava tjestenina orecchiette, pečena riba s pečenim kruhom i nevjerojatan desert od starog kruha.

    Idite na emisiju
  • 20:00

    Gurmanski vlak Jonathana Phanga

    +

    Istočno i orijentalno - Od Penanga do Bangkoka, Sezona 1 | Epizoda 5

    U George Townu, povijesnom glavnom gradu Malezijske države Penang, Jonathan istražuje nedjeljnu tržnicu gdje na kraju kupi 100 godina staro jaje. Na tržnici u Bangkoku, Jonathan dobije vrhunsku lekciju u pripremi zelenog curryja.

  • 21:00

    Jamie Oliver: Sve za 30 minuta

    +

    Poprženi biftek, Sezona 1 | Epizoda 21

    Jamie sprema biftek s dan dan rezancima i ohlađenim čajem od hibiskusa.

    Idite na emisiju
  • 21:30

    Jamie Oliver: Sve za 30 minuta

    +

    Tajlandski zeleni curry, Sezona 1 | Epizoda 22

    Jamie Oliver sprema zeleni tajlandski curry s hrskavom piletinom, sjeckanim povrćem i rižinim rezancima.

    Idite na emisiju
  • 22:00

    Put za Meksiko Ricka Steina

    +

    Od Mexico Cityja do Oaxace, Sezona 1 | Epizoda 5

    Rick odlazi prema glavnome gradu u kojem se izmjenjuju tri vremeske zone, ali i mnoštvo gastronomskih užitaka.

    Idite na emisiju
  • 23:05

    Svakodnevni gurman - Slatko

    +

    Žudnja za karamelom, Sezona 1 | Epizoda 3

    Zadovoljite žudnju za karamelom uz naše recepte za taj važni sastojak iz svijeta deserta. Od Lamingtonsa sa slanom karamelom do torte s karamelom i jabukom.

    Idite na emisiju
  • 23:30

    Svakodnevni gurman - Slatko

    +

    Predivni keksi, Sezona 1 | Epizoda 4

    Pridružite se natjecanju Justine Schofield, Darrena Purchasea i Silvije Colloca tko će napraviti najbolji biskvit.

    Idite na emisiju
  • 00:00

    Dobar tek

    +

    Obiteljska subota, Sezona 3 | Epizoda 17

    Lora i Stojan će nam pokazati Stromboli sendvič. Toliko je zasitan da da se može poslužiti i kao lagano glavno jelo. Zatim ćemo vidjeti kako aromatične mrvice mogu pomoći svinjetini da postane još sočnija. Njihov meni završava neodoljivim rolicama s čokoladnom kremom.

    Idite na emisiju
  • 00:30

    Vidimo se u kuhinji

    +

    Jelovnik za gledanje utakmice, Sezona 1 | Epizoda 4

  • 01:00

    Najbolje se jede od kuće

    +

    London (Kensington), Sezona 1 | Epizoda 2

    Kuhar Gino D'Acampo ima zadatak dokazati da nema boljeg jela od domaćeg. Danas putuje u London kušati tradicionalnu pitu, Karipsku gozbu i začinjeni janjeći curry iz Južne Afrike.

    Idite na emisiju
  • 01:55

    Gurmanski vlak Jonathana Phanga

    +

    Istočno i orijentalno - Od Penanga do Bangkoka, Sezona 1 | Epizoda 5

    U George Townu, povijesnom glavnom gradu Malezijske države Penang, Jonathan istražuje nedjeljnu tržnicu gdje na kraju kupi 100 godina staro jaje. Na tržnici u Bangkoku, Jonathan dobije vrhunsku lekciju u pripremi zelenog curryja.

  • 02:40

    Rudolphova pekarnica

    +

    Epizoda 4, Sezona 7 | Epizoda 4

    Idite na emisiju
  • 03:05

    Rudolphova pekarnica

    +

    Kolačići, Sezona 3 | Epizoda 1

    Idite na emisiju
  • 03:30

    Kuhanje bez granica

    +

    Kuhanje bez granica 6, 7, Sezona 6 | Epizoda 7

    U ovoj epizodi Kuhanja bez granica, Miljuschka priprema varijaciju poznatih makarona sa sirom i to s jastogom. Nadalje peče i pitu od breskvi.

    Idite na emisiju
  • 03:55

    Kuhanje bez granica

    +

    Kuhanje bez granica 6, 8, Sezona 6 | Epizoda 8

    U ovoj epizodi Kuhanja bez granica, Danny priprema japanska jela: pileći oyakadon i sushi rižu te također karrie s paprikama u novom japanskom stilu. Pileći curry, ali drukčiji od uobičajenog, to je Dannyjeva varijanta!

    Idite na emisiju
  • 04:20

    Kuhajte kao Talijani

    +

    Kuhaj očima i rukama, Sezona 1 | Epizoda 3

    Talijanskim kuharima nikad nisu bili važni recepti koliko instinkt. Silvia ništa neće mjeriti niti raditi uz pomoć uređaja, sve odoka. Ukusne minipizze od ostatka kruha, rižoto od kozica i limuna i štruca od jogurta i bobica. Vjerujte očima i rukama!

    Idite na emisiju
  • 04:45

    Kuhajte kao Talijani

    +

    Sveti kruh, Sezona 1 | Epizoda 4

    Kruh je svetinja u Italiji i prisutan u svakom obroku. Silvia dijeli tri ukusna recepta kako iskoristiti ostatke kruha: zdrava tjestenina orecchiette, pečena riba s pečenim kruhom i nevjerojatan desert od starog kruha.

    Idite na emisiju
  • 05:10

    Jamie Oliver: Sve za 30 minuta

    +

    Poprženi biftek, Sezona 1 | Epizoda 21

    Jamie sprema biftek s dan dan rezancima i ohlađenim čajem od hibiskusa.

    Idite na emisiju
  • 05:35

    Jamie Oliver: Sve za 30 minuta

    +

    Tajlandski zeleni curry, Sezona 1 | Epizoda 22

    Jamie Oliver sprema zeleni tajlandski curry s hrskavom piletinom, sjeckanim povrćem i rižinim rezancima.

    Idite na emisiju