Raspored
Utorak
18 Siječanj
06:05
Najbolje se jede od kuće
+Sussex, Sezona 1 | Epizoda 1
Kuhar Gino D'Acampo ima zadatak dokazati da nema boljeg jela od domaćeg. Danas putuje u Hove na južnoj obali da kuša autentičnu tjesteninu, njemačku pastrvu i klasični goveđi gulaš.
Idite na emisiju06:55
Put za Meksiko Ricka Steina
+Od Guadalaraje do Puerto Vallarte, Sezona 1 | Epizoda 4
Odlazeći s poluotoka Baje, Rick istražuje zapadni dio priobalja, prema Guadalajari koja je proslavila Tequilu i sam Meksiko.
Idite na emisiju08:00
Jamie Oliver: Sve za 30 minuta
+Losos na azijski način, Sezona 1 | Epizoda 19
Idite na emisiju08:30
Jamie Oliver: Sve za 30 minuta
+Ubojito dobra pečena piletina, Sezona 1 | Epizoda 20
Idite na emisiju09:00
Rudolphova pekarnica
+Epizoda 3, Sezona 7 | Epizoda 3
Idite na emisiju09:30
Rudolphova pekarnica
+Sambal pita Lange Frans, Sezona 3 | Epizoda 27
Idite na emisiju10:00
Kuhanje bez granica
+Kuhanje bez granica 6, 5, Sezona 6 | Epizoda 5
U ovoj epizodi Kuhanja bez granica, Mounir priprema dva jela iz Palestine. Pokazuje kako napraviti juhu od crvene leće i u nju ubaciti dijelove piletine. Mounir također priprema pogače s humusom i narom.
Idite na emisiju10:30
Kuhanje bez granica
+Kuhanje bez granica 6, 6, Sezona 6 | Epizoda 6
U ovoj epizodi Kuhanja bez granica, Hugo priprema klasično jelo od mesa - saltimboccu, koje doslovce znači "skoči u usta"!" Priprema jelo s artičokama te kremastu salatu od cvjetače s Jakobovim kapicama, ukusnim školjkama.
Idite na emisiju11:00
Vidimo se u kuhinji
+Juhe, Sezona 1 | Epizoda 3
11:30
Dobar tek
+Obiteljska subota, Sezona 3 | Epizoda 17
Lora i Stojan će nam pokazati Stromboli sendvič. Toliko je zasitan da da se može poslužiti i kao lagano glavno jelo. Zatim ćemo vidjeti kako aromatične mrvice mogu pomoći svinjetini da postane još sočnija. Njihov meni završava neodoljivim rolicama s čokoladnom kremom.
Idite na emisiju12:00
Kuhajte kao Talijani
+Kuhaj očima i rukama, Sezona 1 | Epizoda 3
Talijanskim kuharima nikad nisu bili važni recepti koliko instinkt. Silvia ništa neće mjeriti niti raditi uz pomoć uređaja, sve odoka. Ukusne minipizze od ostatka kruha, rižoto od kozica i limuna i štruca od jogurta i bobica. Vjerujte očima i rukama!
Idite na emisiju12:30
Kuhajte kao Talijani
+Sveti kruh, Sezona 1 | Epizoda 4
Kruh je svetinja u Italiji i prisutan u svakom obroku. Silvia dijeli tri ukusna recepta kako iskoristiti ostatke kruha: zdrava tjestenina orecchiette, pečena riba s pečenim kruhom i nevjerojatan desert od starog kruha.
Idite na emisiju13:00
Svakodnevni gurman - Slatko
+Žudnja za karamelom, Sezona 1 | Epizoda 3
Zadovoljite žudnju za karamelom uz naše recepte za taj važni sastojak iz svijeta deserta. Od Lamingtonsa sa slanom karamelom do torte s karamelom i jabukom.
Idite na emisiju13:30
Svakodnevni gurman - Slatko
+Predivni keksi, Sezona 1 | Epizoda 4
Pridružite se natjecanju Justine Schofield, Darrena Purchasea i Silvije Colloca tko će napraviti najbolji biskvit.
Idite na emisiju14:00
Put za Meksiko Ricka Steina
+Od Mexico Cityja do Oaxace, Sezona 1 | Epizoda 5
Rick odlazi prema glavnome gradu u kojem se izmjenjuju tri vremeske zone, ali i mnoštvo gastronomskih užitaka.
Idite na emisiju15:00
Jamie Oliver: Sve za 30 minuta
+Poprženi biftek, Sezona 1 | Epizoda 21
Jamie sprema biftek s dan dan rezancima i ohlađenim čajem od hibiskusa.
Idite na emisiju15:30
Jamie Oliver: Sve za 30 minuta
+Tajlandski zeleni curry, Sezona 1 | Epizoda 22
Jamie Oliver sprema zeleni tajlandski curry s hrskavom piletinom, sjeckanim povrćem i rižinim rezancima.
Idite na emisiju16:00
Vidimo se u kuhinji
+Jelovnik za gledanje utakmice, Sezona 1 | Epizoda 4
16:30
Dobar tek
+Obiteljska subota, Sezona 3 | Epizoda 17
Lora i Stojan će nam pokazati Stromboli sendvič. Toliko je zasitan da da se može poslužiti i kao lagano glavno jelo. Zatim ćemo vidjeti kako aromatične mrvice mogu pomoći svinjetini da postane još sočnija. Njihov meni završava neodoljivim rolicama s čokoladnom kremom.
Idite na emisiju17:00
Rudolphova pekarnica
+Epizoda 4, Sezona 7 | Epizoda 4
Idite na emisiju17:30
Rudolphova pekarnica
+Kolačići, Sezona 3 | Epizoda 1
Idite na emisiju18:00
Kuhanje bez granica
+Kuhanje bez granica 6, 7, Sezona 6 | Epizoda 7
U ovoj epizodi Kuhanja bez granica, Miljuschka priprema varijaciju poznatih makarona sa sirom i to s jastogom. Nadalje peče i pitu od breskvi.
Idite na emisiju18:30
Kuhanje bez granica
+Kuhanje bez granica 6, 8, Sezona 6 | Epizoda 8
U ovoj epizodi Kuhanja bez granica, Danny priprema japanska jela: pileći oyakadon i sushi rižu te također karrie s paprikama u novom japanskom stilu. Pileći curry, ali drukčiji od uobičajenog, to je Dannyjeva varijanta!
Idite na emisiju19:00
Kuhajte kao Talijani
+Kuhaj očima i rukama, Sezona 1 | Epizoda 3
Talijanskim kuharima nikad nisu bili važni recepti koliko instinkt. Silvia ništa neće mjeriti niti raditi uz pomoć uređaja, sve odoka. Ukusne minipizze od ostatka kruha, rižoto od kozica i limuna i štruca od jogurta i bobica. Vjerujte očima i rukama!
Idite na emisiju19:30
Kuhajte kao Talijani
+Sveti kruh, Sezona 1 | Epizoda 4
Kruh je svetinja u Italiji i prisutan u svakom obroku. Silvia dijeli tri ukusna recepta kako iskoristiti ostatke kruha: zdrava tjestenina orecchiette, pečena riba s pečenim kruhom i nevjerojatan desert od starog kruha.
Idite na emisiju20:00
Gurmanski vlak Jonathana Phanga
+Istočno i orijentalno - Od Penanga do Bangkoka, Sezona 1 | Epizoda 5
U George Townu, povijesnom glavnom gradu Malezijske države Penang, Jonathan istražuje nedjeljnu tržnicu gdje na kraju kupi 100 godina staro jaje. Na tržnici u Bangkoku, Jonathan dobije vrhunsku lekciju u pripremi zelenog curryja.
21:00
Jamie Oliver: Sve za 30 minuta
+Poprženi biftek, Sezona 1 | Epizoda 21
Jamie sprema biftek s dan dan rezancima i ohlađenim čajem od hibiskusa.
Idite na emisiju21:30
Jamie Oliver: Sve za 30 minuta
+Tajlandski zeleni curry, Sezona 1 | Epizoda 22
Jamie Oliver sprema zeleni tajlandski curry s hrskavom piletinom, sjeckanim povrćem i rižinim rezancima.
Idite na emisiju22:00
Put za Meksiko Ricka Steina
+Od Mexico Cityja do Oaxace, Sezona 1 | Epizoda 5
Rick odlazi prema glavnome gradu u kojem se izmjenjuju tri vremeske zone, ali i mnoštvo gastronomskih užitaka.
Idite na emisiju23:05
Svakodnevni gurman - Slatko
+Žudnja za karamelom, Sezona 1 | Epizoda 3
Zadovoljite žudnju za karamelom uz naše recepte za taj važni sastojak iz svijeta deserta. Od Lamingtonsa sa slanom karamelom do torte s karamelom i jabukom.
Idite na emisiju23:30
Svakodnevni gurman - Slatko
+Predivni keksi, Sezona 1 | Epizoda 4
Pridružite se natjecanju Justine Schofield, Darrena Purchasea i Silvije Colloca tko će napraviti najbolji biskvit.
Idite na emisiju00:00
Dobar tek
+Obiteljska subota, Sezona 3 | Epizoda 17
Lora i Stojan će nam pokazati Stromboli sendvič. Toliko je zasitan da da se može poslužiti i kao lagano glavno jelo. Zatim ćemo vidjeti kako aromatične mrvice mogu pomoći svinjetini da postane još sočnija. Njihov meni završava neodoljivim rolicama s čokoladnom kremom.
Idite na emisiju00:30
Vidimo se u kuhinji
+Jelovnik za gledanje utakmice, Sezona 1 | Epizoda 4
01:00
Najbolje se jede od kuće
+London (Kensington), Sezona 1 | Epizoda 2
Kuhar Gino D'Acampo ima zadatak dokazati da nema boljeg jela od domaćeg. Danas putuje u London kušati tradicionalnu pitu, Karipsku gozbu i začinjeni janjeći curry iz Južne Afrike.
Idite na emisiju01:55
Gurmanski vlak Jonathana Phanga
+Istočno i orijentalno - Od Penanga do Bangkoka, Sezona 1 | Epizoda 5
U George Townu, povijesnom glavnom gradu Malezijske države Penang, Jonathan istražuje nedjeljnu tržnicu gdje na kraju kupi 100 godina staro jaje. Na tržnici u Bangkoku, Jonathan dobije vrhunsku lekciju u pripremi zelenog curryja.
02:40
Rudolphova pekarnica
+Epizoda 4, Sezona 7 | Epizoda 4
Idite na emisiju03:05
Rudolphova pekarnica
+Kolačići, Sezona 3 | Epizoda 1
Idite na emisiju03:30
Kuhanje bez granica
+Kuhanje bez granica 6, 7, Sezona 6 | Epizoda 7
U ovoj epizodi Kuhanja bez granica, Miljuschka priprema varijaciju poznatih makarona sa sirom i to s jastogom. Nadalje peče i pitu od breskvi.
Idite na emisiju03:55
Kuhanje bez granica
+Kuhanje bez granica 6, 8, Sezona 6 | Epizoda 8
U ovoj epizodi Kuhanja bez granica, Danny priprema japanska jela: pileći oyakadon i sushi rižu te također karrie s paprikama u novom japanskom stilu. Pileći curry, ali drukčiji od uobičajenog, to je Dannyjeva varijanta!
Idite na emisiju04:20
Kuhajte kao Talijani
+Kuhaj očima i rukama, Sezona 1 | Epizoda 3
Talijanskim kuharima nikad nisu bili važni recepti koliko instinkt. Silvia ništa neće mjeriti niti raditi uz pomoć uređaja, sve odoka. Ukusne minipizze od ostatka kruha, rižoto od kozica i limuna i štruca od jogurta i bobica. Vjerujte očima i rukama!
Idite na emisiju04:45
Kuhajte kao Talijani
+Sveti kruh, Sezona 1 | Epizoda 4
Kruh je svetinja u Italiji i prisutan u svakom obroku. Silvia dijeli tri ukusna recepta kako iskoristiti ostatke kruha: zdrava tjestenina orecchiette, pečena riba s pečenim kruhom i nevjerojatan desert od starog kruha.
Idite na emisiju05:10
Jamie Oliver: Sve za 30 minuta
+Poprženi biftek, Sezona 1 | Epizoda 21
Jamie sprema biftek s dan dan rezancima i ohlađenim čajem od hibiskusa.
Idite na emisiju05:35
Jamie Oliver: Sve za 30 minuta
+Tajlandski zeleni curry, Sezona 1 | Epizoda 22
Jamie Oliver sprema zeleni tajlandski curry s hrskavom piletinom, sjeckanim povrćem i rižinim rezancima.
Idite na emisiju