Srijeda

13 Listopad

  • 06:05

    Moja je kuhinja najbolja: Australija

    +

    , Sezona 6 | Epizoda 28

    Idite na emisiju
  • 07:00

    Izlet s Curtisom Stoneom

    +

    Nestali prizori, Sezona 2 | Epizoda 7

    Opet smo u zemljama gdje je Curtis otkrivao hranu i avanture. U Novom Južnom Walesu otkrio je rum od australske trske, a u Viktoriji razgledao vrt skulptura. Kasnije uzima izrađivati noževe, a kraj je avanture na Maggienoj farmi gdje lovi fazane.

    Idite na emisiju
  • 07:30

    Izlet s Curtisom Stoneom

    +

    Veliki otok - Havaji, Sezona 2 | Epizoda 8

    Curtis ide s lokalnim ribarom u podvodni ribolov uz obalu. Pomaže roštiljati havajski, a umijeće uči s pravim majstorom. Kasnije otkriva da otoci imaju posebne kauboje, Paniolose. Uči bacati laso, loviti i roštiljati s kuharom Mattom.

    Idite na emisiju
  • 08:00

    Štedite s Jamiejem

    +

    Pečena svinjska plećka, Sezona 1 | Epizoda 2

    Jamie peče pola svinjskog buta, sa svim dodacima, a ostatke pretvara u dim sum peciva i mesnu štrucu sa špagetama.

    Idite na emisiju
  • 09:00

    Pecimo s Miljuschkom 1

    +

    Prhko tijesto, Sezona 1 | Epizoda 7

    Miljuschkina današnja baza je prhko tijesto. Prvo će napraviti ruladu od tog tijesta, a zatim nizozemski tiramisu.

  • 09:30

    Pecimo s Franciscom Moreirom

    +

    Karamele, Sezona 2 | Epizoda 9

    Neki ih se boje, nekima su nezamjenjive, a svima su neodoljive - karamele.

    Idite na emisiju
  • 10:00

    Čokolada Rachel Khoo

    +

    Božić, Sezona 1 | Epizoda 7

    Božić voli čokoladu, a za Rachel Khoo omiljena svjetska slastica je puno više od poklona ispod bora. Rachel će nam pokazati neke čokoladne verzije omiljenih božićnih recepata, od mini pita do mesnih roladica, a može transformirati i božićnu pečenku.

    Idite na emisiju
  • 11:00

    Maksutova nova turska kuhinja

    +

    Punjeni sušeni patlidžan, Sezona 1 | Epizoda 11

    Očaravajući i kreativni kuhar 24 Kitchena, Maksut Ashkar, radio je na neolokalnoj kuhinji, filozofski unoseći dašak svježine u tursku kuhinju. Turskoj će hrani dodati suvremeni i umjetnički dah.

  • 11:30

    Dobar tek

    +

    Za prijatelje, Sezona 5 | Epizoda 13

    Pileća krilca nisu samo omiljeno predjelo koje se poslužuje uz pivo, nego i nešto što djeca jako vole. Lora i Stoyan pokazat će gledateljima kako kod kuće napraviti neodoljiva ukusna krilca s umakom za roštilj.

    Idite na emisiju
  • 12:00

    Kosmati bajkeri: Hrana za utjehu

    +

    Okus Cumbrije, Sezona 1 | Epizoda 3

    Dave Myers uživa u svom rodnom okrugu, Cumbriji, dok on i Simon King pripremaju recepte s odličnim lokalnim sastojcima koji ga podsjećaju na dom. To uključuje kumberlandsku kobasicu i desert od karamele.

  • 13:00

    Kuhajte kao Talijani

    +

    Kuhajte kao Talijani 2, 1, Sezona 2 | Epizoda 1

    Silvia se vraća u kuhinju napraviti tri jela iz poznate talijanske regije Emilia-Romagna, poznate ne samo po zapanjujućem krajoliku, već i po ljepoti i bogatstvu hrane.

    Idite na emisiju
  • 13:30

    Kuhajte kao Talijani

    +

    Kuhajte kao Talijani 2, 2, Sezona 2 | Epizoda 2

    Silvia kuha tri naizgled jednostavna Colazione all'Italiana jela. Kažu da je doručak najvažniji objed u danu, a ova jela dokazuju da mogu biti i dekadentna.

    Idite na emisiju
  • 14:00

    Putuj, kuhaj, ponovi s Curtisom Stoneom 1

    +

    Zapadna Australija, Sezona 1 | Epizoda 1

    Kuhar Curtis Stone putuje u udaljenu Zapadnu Australiju gdje će na plaži loviti rakove i provesti malo vremena na ranču. U svojoj kuhinji će pripremiti savršeni odrezak na roštilju i salatu od rakova i manga.

  • 14:30

    Putuj, kuhaj, ponovi s Curtisom Stoneom 1

    +

    Rioja, Španjolska, Sezona 1 | Epizoda 2

    Kuhar Curtis Stone putuje u Rioju u Španjolskoj kako bi ubrao planinske gljive i napravio kozji sir. U svojoj će kuhinji grilati gljive, napraviti krokete, narezati malo španjolske šunke i sastaviti krušku u portu i salatu od kozjeg sira.

  • 15:00

    Štedite s Jamiejem

    +

    Losos, Sezona 1 | Epizoda 3

    Jamie prži lososa sa svim dodacima i ostatak ribe pretvara u nevjerojatan pie od lososa.

    Idite na emisiju
  • 16:00

    Maksutova nova turska kuhinja

    +

    Janjetina s medom i sušenim voćem, Sezona 1 | Epizoda 12

    Očaravajući i kreativni kuhar 24 Kitchena, Maksut Ashkar, radio je na neolokalnoj kuhinji, filozofski unoseći dašak svježine u tursku kuhinju. Turskoj će hrani dodati suvremeni i umjetnički dah.

  • 16:30

    Dobar tek

    +

    Za prijatelje, Sezona 5 | Epizoda 13

    Pileća krilca nisu samo omiljeno predjelo koje se poslužuje uz pivo, nego i nešto što djeca jako vole. Lora i Stoyan pokazat će gledateljima kako kod kuće napraviti neodoljiva ukusna krilca s umakom za roštilj.

    Idite na emisiju
  • 17:00

    Pecimo s Miljuschkom 1

    +

    Biskvitno tijesto, Sezona 1 | Epizoda 8

    Miljuschka radi tijesto za biskvit s kojim će napraviti male crvene tartove i tigrasti kolač s karamelom.

  • 17:30

    Pecimo s Franciscom Moreirom

    +

    Začini, Sezona 2 | Epizoda 10

    Francisco u svojim slasticama upotrebljava mnoštvo začina, ali morate znati odabrati ih i upotrijebiti pravilnu količinu.

    Idite na emisiju
  • 18:00

    Mala pariška kuhinja Rachel Khoo

    +

    Muffini croque madame, Sezona 1 | Epizoda 1

    U ovom očaravajućem programu otvaranja, Rachel sprema jedinstvene slastice, kupuje u marokanskom dijelu najstarije tržinice hrane u glavnom gradu i istražuje krovove grada kako bi pronašla med pariških pčela.

    Idite na emisiju
  • 18:30

    Vrhunski tečaj kuhanja Gordona Ramsayja

    +

    Početak, Sezona 1 | Epizoda 1

    U prvoj epizodi Gordon uči kako kuhati s povjerenjem. Recepti uključuju ukusne svinjske kotlete sa slatkim i kiselim paprikama, te pržene skute s hrskavom salatom od jabuka, a Gordon dijeli i savjet kako naoštriti noževe.

    Idite na emisiju
  • 19:00

    Kosmati bajkeri: Hrana za utjehu

    +

    Okus Cumbrije, Sezona 1 | Epizoda 3

    Dave Myers uživa u svom rodnom okrugu, Cumbriji, dok on i Simon King pripremaju recepte s odličnim lokalnim sastojcima koji ga podsjećaju na dom. To uključuje kumberlandsku kobasicu i desert od karamele.

  • 20:00

    Ginov talijanski ekspres

    +

    BREIL-SUR-ROYA DO TURINA, Sezona 7 | Epizoda 1

    Gino se vraća u Italiju i to doživljava kao nikad dosada. Putuje vlakom najslikovitijim predjelima, među najljepšima u Europi. Započinje epsko putovanje iz francuskoga alpskog grada Breil-Sur-Roya i stići će u Italiju u stilu, ravno kroz Alpe.

    Idite na emisiju
  • 20:30

    Ginov talijanski ekspres

    +

    SIENA - ASCIANO, Sezona 7 | Epizoda 2

    Ginovo sljedeće putovanje vlakom je izlet života – kroz predivni krajolik Toskane, povijesnim parnim vlakom. Treno Natura opslužuju bivši željezničari i volonteri. Grad Asciano trudi se parirati Sieni svojom utrkom magaraca.

    Idite na emisiju
  • 21:00

    Štedite s Jamiejem

    +

    Losos, Sezona 1 | Epizoda 3

    Jamie prži lososa sa svim dodacima i ostatak ribe pretvara u nevjerojatan pie od lososa.

    Idite na emisiju
  • 22:00

    Putuj, kuhaj, ponovi s Curtisom Stoneom 1

    +

    Zapadna Australija, Sezona 1 | Epizoda 1

    Kuhar Curtis Stone putuje u udaljenu Zapadnu Australiju gdje će na plaži loviti rakove i provesti malo vremena na ranču. U svojoj kuhinji će pripremiti savršeni odrezak na roštilju i salatu od rakova i manga.

  • 22:30

    Putuj, kuhaj, ponovi s Curtisom Stoneom 1

    +

    Rioja, Španjolska, Sezona 1 | Epizoda 2

    Kuhar Curtis Stone putuje u Rioju u Španjolskoj kako bi ubrao planinske gljive i napravio kozji sir. U svojoj će kuhinji grilati gljive, napraviti krokete, narezati malo španjolske šunke i sastaviti krušku u portu i salatu od kozjeg sira.

  • 23:00

    Kuhajte kao Talijani

    +

    Kuhajte kao Talijani 2, 1, Sezona 2 | Epizoda 1

    Silvia se vraća u kuhinju napraviti tri jela iz poznate talijanske regije Emilia-Romagna, poznate ne samo po zapanjujućem krajoliku, već i po ljepoti i bogatstvu hrane.

    Idite na emisiju
  • 23:30

    Kuhajte kao Talijani

    +

    Kuhajte kao Talijani 2, 2, Sezona 2 | Epizoda 2

    Silvia kuha tri naizgled jednostavna Colazione all'Italiana jela. Kažu da je doručak najvažniji objed u danu, a ova jela dokazuju da mogu biti i dekadentna.

    Idite na emisiju
  • 00:00

    Dobar tek

    +

    Za prijatelje, Sezona 5 | Epizoda 13

    Pileća krilca nisu samo omiljeno predjelo koje se poslužuje uz pivo, nego i nešto što djeca jako vole. Lora i Stoyan pokazat će gledateljima kako kod kuće napraviti neodoljiva ukusna krilca s umakom za roštilj.

    Idite na emisiju
  • 00:30

    Maksutova nova turska kuhinja

    +

    Janjetina s medom i sušenim voćem, Sezona 1 | Epizoda 12

    Očaravajući i kreativni kuhar 24 Kitchena, Maksut Ashkar, radio je na neolokalnoj kuhinji, filozofski unoseći dašak svježine u tursku kuhinju. Turskoj će hrani dodati suvremeni i umjetnički dah.

  • 01:00

    Moja je kuhinja najbolja: Australija

    +

    , Sezona 6 | Epizoda 29

    Idite na emisiju
  • 02:25

    Vrhunski tečaj kuhanja Gordona Ramsayja

    +

    Početak, Sezona 1 | Epizoda 1

    U prvoj epizodi Gordon uči kako kuhati s povjerenjem. Recepti uključuju ukusne svinjske kotlete sa slatkim i kiselim paprikama, te pržene skute s hrskavom salatom od jabuka, a Gordon dijeli i savjet kako naoštriti noževe.

    Idite na emisiju
  • 02:45

    Ginov talijanski ekspres

    +

    BREIL-SUR-ROYA DO TURINA, Sezona 7 | Epizoda 1

    Gino se vraća u Italiju i to doživljava kao nikad dosada. Putuje vlakom najslikovitijim predjelima, među najljepšima u Europi. Započinje epsko putovanje iz francuskoga alpskog grada Breil-Sur-Roya i stići će u Italiju u stilu, ravno kroz Alpe.

    Idite na emisiju
  • 03:10

    Ginov talijanski ekspres

    +

    SIENA - ASCIANO, Sezona 7 | Epizoda 2

    Ginovo sljedeće putovanje vlakom je izlet života – kroz predivni krajolik Toskane, povijesnim parnim vlakom. Treno Natura opslužuju bivši željezničari i volonteri. Grad Asciano trudi se parirati Sieni svojom utrkom magaraca.

    Idite na emisiju
  • 03:30

    Pecimo s Miljuschkom 1

    +

    Biskvitno tijesto, Sezona 1 | Epizoda 8

    Miljuschka radi tijesto za biskvit s kojim će napraviti male crvene tartove i tigrasti kolač s karamelom.

  • 03:55

    Pecimo s Franciscom Moreirom

    +

    Začini, Sezona 2 | Epizoda 10

    Francisco u svojim slasticama upotrebljava mnoštvo začina, ali morate znati odabrati ih i upotrijebiti pravilnu količinu.

    Idite na emisiju
  • 04:20

    Kosmati bajkeri: Hrana za utjehu

    +

    Okus Cumbrije, Sezona 1 | Epizoda 3

    Dave Myers uživa u svom rodnom okrugu, Cumbriji, dok on i Simon King pripremaju recepte s odličnim lokalnim sastojcima koji ga podsjećaju na dom. To uključuje kumberlandsku kobasicu i desert od karamele.

  • 05:05

    Štedite s Jamiejem

    +

    Losos, Sezona 1 | Epizoda 3

    Jamie prži lososa sa svim dodacima i ostatak ribe pretvara u nevjerojatan pie od lososa.

    Idite na emisiju