Subota

9 Listopad

  • 06:05

    Za Patinim meksičkim stolom

    +

    Dan na selu Sinaloe, Sezona 8 | Epizoda 11

    U ovoj epizodi Pati putuje na selo, vidjeti farme i ribarnice kako bi pobliže upoznala bogatstvo koje Sinaloa nudi. Posjetit će mljekaru koja je poznata po svježem siru i dobiti lekciju iz slatkovodnog pecanja.

    Idite na emisiju
  • 06:35

    Za Patinim meksičkim stolom

    +

    Sinaloanski stil domaćeg kuhanja, Sezona 8 | Epizoda 12

    U ovoj epizodi Pati posjećuje domove i legendarne restorane Sinaloe, gdje će isprobati neke od najpoznatijih jela te države. Kušat će morska jela koje vole slavne osobe, političari i lokalno stanovništvo.

    Idite na emisiju
  • 07:00

    Pecimo s Franciscom Moreirom

    +

    Brzi deserti, Sezona 2 | Epizoda 3

    Kad Francisco nema vremena za složene deserte, brzi recepti su uvijek na dohvat ruke.

    Idite na emisiju
  • 07:30

    Pecimo s Franciscom Moreirom

    +

    Palačinke, Sezona 2 | Epizoda 4

    Francisco obožava palačinke, posebice zbog njihove raznovrsnosti – od crepe suzette do najobičnijih palačinki s mnoštvom punjenja.

    Idite na emisiju
  • 08:00

    Jamie: Kuhaj i samo tako dalje

    +

    Epizoda 9, Sezona 2 | Epizoda 9

    Jamie iz karantene nudi recepte iz svog doma, a snima ga njegova supruga mobitelom. Od ostataka iz hladnjaka pravi makarone sa sirom i cvjetačom te dijeli s nama recepte za pečenje s kobasicama i njegovom sinu omiljene pločice sa žitaricama.

    Idite na emisiju
  • 08:30

    Jamie: Kuhaj i samo tako dalje

    +

    Epizoda 10, Sezona 2 | Epizoda 10

    Snimajući kod kuće na svom mobitelu, Jamie kuha slasnu singapursku rižu od ostataka iz hladnjaka i dijeli s nama recepte iz prošlosti, rustične njoke i pečenje od piletine s pet sastojaka, koji bi nam sada mogli biti korisni.

    Idite na emisiju
  • 09:00

    Ainsleyjeva karipska kuhinja 1

    +

    Antigva 2. dio, Sezona 1 | Epizoda 10

    Dok se Ainsleyjeva karipska pustolovina bliži kraju – najbolje je sačuvao za kraj. Upoznat će gđu Douglas, koja vodi najbolji štand voća i povrća na Antigvi. Pokupit će poznate crne ananase i napraviti koktel s jastogom.

  • 10:00

    Tajne tete Cátie

    +

    Brašno, Sezona 3 | Epizoda 15

    Brašno je jedno od najsvestranijih sastojaka u našoj prehrani. Teta Katie priprema tri recepta u kojima je brašno glavni protagonist, ali neće se držati samo pšenice...

    Idite na emisiju
  • 10:30

    Tajne tete Cátie

    +

    Pite i male pite, Sezona 3 | Epizoda 16

    Teta Katie je obožavatelj slatkih i slanih peciva i tarta. Uvijek ima desetak recepata u rukavu, a danas nam donosi tri prijedloga koja će svi voljeti. U samo jednom receptu imamo tijesto za pizzu, meso za Bolognese i oblik pite.

    Idite na emisiju
  • 11:00

    Blaga iz staklenke s Primožem

    +

    Ghee, Sezona 1 | Epizoda 6

    U ovoj epizodi, Primož otkriva tajnu pripreme zlatnog Ghee maslaca tj. pročišćenog maslaca. Taj je maslac u upotrebi već tisućama godina zbog svoje nekvarljivosti, a može se čuvati na sobnoj temperaturi.

  • 11:30

    Blaga iz staklenke s Primožem

    +

    , Sezona 1 | Epizoda 7

  • 12:00

    Jamiejevi gastronomski izleti

    +

    Stockholm, Sezona 1 | Epizoda 3

    Jamie voli švedsku kuhinju, koja se temelji na svježim proizvodima, kiselišima i džemovima. Ide brati gljive na jedan od otoka koji okružuju grad, kuša delikatese poput fermentirane haringe, koja smrdi kao ništa na svijetu.

    Idite na emisiju
  • 13:00

    Za Patinim meksičkim stolom

    +

    Kako ti kažeš Tucson?, Sezona 8 | Epizoda 13

    U ovoj specijalnoj epizodi, Pati putuje na sjever Arizone, u Tucson, grad koji tvrdi da ima najbolje 23 milje meksičke hrane na svijetu. Posjetit će restorane i upoznati lokalne kuhare, te pokušati razumjeti što je zapravo meksička hrana u Americi.

    Idite na emisiju
  • 13:30

    Za Patinim meksičkim stolom

    +

    Tucson: Vrata u Sonoru, Sezona 9 | Epizoda 1

    U Tucsonu, Pati uči osnove pravljenja kruha od jednog od najboljih američkih pekara, Don Guerre iz pekare Barrio. To iskustvo će je nagnati da ode u Sonoru, kako bi vidjela odakle potječe sonoranska pšenica.

    Idite na emisiju
  • 14:00

    Anthony Bourdain: U prolazu

    +

    New Orleans, Sezona 2 | Epizoda 10

    Anthony Bourdain je nabrijan, grub, pun kafeina i putuje užurbano. Zašto? Ima samo 24-48 h da otkrije nepredvidivu priču o mjestu, ljudima i njihovoj hrani.

    Idite na emisiju
  • 14:55

    Jamie: Kuhaj i samo tako dalje

    +

    Epizoda 11, Sezona 2 | Epizoda 11

    Jamie snima program kod kuće kako bi nam pokazao prilagodljive recepte koji uspijevaju s bilo čime što imate u hladnjaku. Danas pravi hrskavi panirani losos i dijeli s nama korisne recepte iz arhive, slasni daal od patlidžana i varivo od svinjetine i slanutka.

    Idite na emisiju
  • 15:25

    Jamie: Kuhaj i samo tako dalje

    +

    Epizoda 12, Sezona 2 | Epizoda 12

    I za vrijeme karantene slave se rođendani, tako da danas Jamie pravi čokoladnu tortu za svoju kćer Petal. Dijeli s nama i recepte iz arhive, zapečenu tjesteninu sa špinatom i tikvicom i začinjena pileća krilca na Gangnam način s prženom rižom.

    Idite na emisiju
  • 15:55

    Blaga iz staklenke s Primožem

    +

    , Sezona 1 | Epizoda 8

  • 16:25

    Blaga iz staklenke s Primožem

    +

    , Sezona 1 | Epizoda 9

  • 16:55

    Na Serifin način 2

    +

    Patlidžan, Sezona 1 | Epizoda 9

    U ovoj epizodi, Serifa Aksoy koristi različite vrste patlidžana koje je ubrala iz svog vrta, kako bi stvorila cijelu lepezu jela. Napravit će toranj od patlidžana, tradicionalan kebab od patlidžana i iznimno jelo "à la Serife."

  • 17:30

    Na Serifin način 2

    +

    Paprike, Sezona 1 | Epizoda 10

    Ova epizoda Na Serifin način usredotočuje se na različite vrste paprike, od slatkih do onih ljutih koje donose okus na naše stolove. Kuharica s nama dijeli kako ispravno koristiti sve vrste paprika.

  • 18:00

    Pecimo s Miljuschkom 1

    +

    Rahlo tijesto, Sezona 1 | Epizoda 1

    Danas Miljuschka priprema rahlo tijesto. Zatim radi ukusnu klasičnu šlapicu od jagoda s mini brulee kremom na dnu šlapice.

  • 18:30

    Pecimo s Miljuschkom 1

    +

    Tijesto za kolače, Sezona 1 | Epizoda 2

    Tema dana je osnova tijesta za kolače s kojim će Mijuschka prvo napraviti kolač od limuna i rabarbare. S istim tijestom će napraviti čokoladnu sladolednu tortu s lješnjacima.

  • 19:00

    Jela za svaki dan

    +

    Blairovi, Sezona 1 | Epizoda 1

    Simon spašava Blairove smišljajući jela za one koji vole ribu i meso. Novinarka Michela Chiappa bavi se janjetinom, salatom i tjesteninom.

    Idite na emisiju
  • 20:00

    Plodovi Bondija s Guyom Turlandom

    +

    Jednostavno grupno kuhanje, Sezona 1 | Epizoda 5

    Dok sunce izlazi, Guy je već na plaži i sprema ukusan doručak, šakšuka, za poznate spasioce u Bondiju. Zatim uzima daske i odlazi na trening.

    Idite na emisiju
  • 20:30

    Plodovi Bondija s Guyom Turlandom

    +

    Etička prehrana, Sezona 1 | Epizoda 6

    Guy nam pokazuje neke recepte kako bi dokazao da pravilna ishrana ne isključuje razne opcije ili ide na uštrb okusa. Sastaje se s Timom Silverwoodom iz organizacije Take 3, kako bi pričali o palstici i dobrobiti oceana.

    Idite na emisiju
  • 21:00

    Kuhar van dužnosti 1

    +

    Epizoda 7, Sezona 1 | Epizoda 7

  • 21:30

    Kuhar van dužnosti 1

    +

    Epizoda 8, Sezona 1 | Epizoda 8

  • 22:00

    Rudolphova pekarnica

    +

    Epizoda 33, Sezona 6 | Epizoda 33

    Rudolph radi japansku tortu od sira i kekse za doručak kada ste kratki s vremenom ujutro.

    Idite na emisiju
  • 22:30

    Rudolphova pekarnica

    +

    Epizoda 34, Sezona 6 | Epizoda 34

    Danas Rudolph radi južnoameričke Alfajores kolačiće i voćni kolač bez dodanog šećera.

    Idite na emisiju
  • 23:00

    Za Patinim meksičkim stolom

    +

    Kako ti kažeš Tucson?, Sezona 8 | Epizoda 13

    U ovoj specijalnoj epizodi, Pati putuje na sjever Arizone, u Tucson, grad koji tvrdi da ima najbolje 23 milje meksičke hrane na svijetu. Posjetit će restorane i upoznati lokalne kuhare, te pokušati razumjeti što je zapravo meksička hrana u Americi.

    Idite na emisiju
  • 23:30

    Za Patinim meksičkim stolom

    +

    Tucson: Vrata u Sonoru, Sezona 9 | Epizoda 1

    U Tucsonu, Pati uči osnove pravljenja kruha od jednog od najboljih američkih pekara, Don Guerre iz pekare Barrio. To iskustvo će je nagnati da ode u Sonoru, kako bi vidjela odakle potječe sonoranska pšenica.

    Idite na emisiju
  • 00:00

    Anthony Bourdain: U prolazu

    +

    New Orleans, Sezona 2 | Epizoda 10

    Anthony Bourdain je nabrijan, grub, pun kafeina i putuje užurbano. Zašto? Ima samo 24-48 h da otkrije nepredvidivu priču o mjestu, ljudima i njihovoj hrani.

    Idite na emisiju
  • 00:50

    Jamie: Kuhaj i samo tako dalje

    +

    Epizoda 11, Sezona 2 | Epizoda 11

    Jamie snima program kod kuće kako bi nam pokazao prilagodljive recepte koji uspijevaju s bilo čime što imate u hladnjaku. Danas pravi hrskavi panirani losos i dijeli s nama korisne recepte iz arhive, slasni daal od patlidžana i varivo od svinjetine i slanutka.

    Idite na emisiju
  • 01:20

    Jamie: Kuhaj i samo tako dalje

    +

    Epizoda 12, Sezona 2 | Epizoda 12

    I za vrijeme karantene slave se rođendani, tako da danas Jamie pravi čokoladnu tortu za svoju kćer Petal. Dijeli s nama i recepte iz arhive, zapečenu tjesteninu sa špinatom i tikvicom i začinjena pileća krilca na Gangnam način s prženom rižom.

    Idite na emisiju
  • 01:50

    Ginov bijeg na talijansku obalu

    +

    Rivijera Conero, Sezona 6 | Epizoda 3

    Sljedeća etapa Ginovog putovanja dovodi ga do mjesta koje nikad ranije nije obišao, Conero rivijeru. Ovo mjesto krase šumovite planine, tirkizna voda i beskrajni vinogradi. Ovdje Gino odlazi u drevnu vinariju, gde pravi ukusnu slasticu koju će poslužiti s vinom.

    Idite na emisiju
  • 02:15

    Ginov bijeg na talijansku obalu

    +

    Tremiti, Sezona 6 | Epizoda 4

    Večeras Gino ostavlja talijansko kopno i zrakoplovom odlazi do udaljenih otoka Tremiti. Ovaj nevjerojatni arhipelag je jedno od najbolje čuvanih tajni Italije. Arhipelag se nalazi 35 km u sredini Jadranskog mora.

    Idite na emisiju
  • 02:40

    Ginov bijeg na talijansku obalu

    +

    Gargano i Polignano a Mare, Sezona 6 | Epizoda 5

    Ovog tjedna je Gino na pola puta putovanja po Jadranu i istražuje nevjerojatni planinski lanac nacionalnog parka Gargango. Odalzi do stare farme, skrivene između starih stabala maslina, koji i dalje priprema starinski kačkavalj.

    Idite na emisiju
  • 03:05

    Ginov bijeg na talijansku obalu

    +

    Masseria i Ostuni, Sezona 6 | Epizoda 6

    Gino je sada zašao duboko u sela Puglijana. Večeras će posjetiti farmu na kojoj se uzgajaju nevjerojatni sastojci od smokava do badema i naravno maslina. Gino isprobava njihova ulja, imeđu drevnih stabala maslina.

    Idite na emisiju
  • 03:30

    Ginov bijeg na talijansku obalu

    +

    Alberobello i Lecce, Sezona 6 | Epizoda 7

    Ovog tjedna Gino odlazi u Alberobello, u kojoj su kuće stožastog oblika. Ovdje saznaje o prošlosti ovih jedinstvenih kuća i uči kako se sprema tjestenina orecchietta od jedne bake u njenom dvorištu.

    Idite na emisiju
  • 03:55

    Ginov bijeg na talijansku obalu

    +

    Santa Maria di Leuce, Sezona 6 | Epizoda 8

    Večeras Gino napokon dolazi do kraja svog putovanja Sredozemljem. A samom jugu, u Santa Maria Di Leuci upoznaje svećenika i kuha rižoto sa šafranom.

    Idite na emisiju
  • 04:15

    Jela za svaki dan

    +

    Blairovi, Sezona 1 | Epizoda 1

    Simon spašava Blairove smišljajući jela za one koji vole ribu i meso. Novinarka Michela Chiappa bavi se janjetinom, salatom i tjesteninom.

    Idite na emisiju
  • 05:10

    Plodovi Bondija s Guyom Turlandom

    +

    Jednostavno grupno kuhanje, Sezona 1 | Epizoda 5

    Dok sunce izlazi, Guy je već na plaži i sprema ukusan doručak, šakšuka, za poznate spasioce u Bondiju. Zatim uzima daske i odlazi na trening.

    Idite na emisiju
  • 05:40

    Plodovi Bondija s Guyom Turlandom

    +

    Etička prehrana, Sezona 1 | Epizoda 6

    Guy nam pokazuje neke recepte kako bi dokazao da pravilna ishrana ne isključuje razne opcije ili ide na uštrb okusa. Sastaje se s Timom Silverwoodom iz organizacije Take 3, kako bi pričali o palstici i dobrobiti oceana.

    Idite na emisiju