Četvrtak

7 Listopad

  • 06:05

    Moja je kuhinja najbolja: Australija

    +

    , Sezona 6 | Epizoda 24

    Idite na emisiju
  • 07:00

    Izlet s Curtisom Stoneom

    +

    Kimberley, Australija, Sezona 1 | Epizoda 5

    Zbog posjeta sjevernom dijelu Zapadne Australije Curtis se nađe na zbilja zabačenom mjestu gdje ga aboriđinski starješina poučava drevnim metodama ribolova, zatim tjera stoku s rančericom pete generacije i pronalazi bisere u školjci.

    Idite na emisiju
  • 07:30

    Izlet s Curtisom Stoneom

    +

    Riojy, Španjolska, Sezona 1 | Epizoda 6

    Curtis i njegovi prijatelji putuju u maglovite španjolske planine kako bi muzli koze, tražili gljive s kuharom koji ima Michelinovu zvjezdicu i otvorili grenaš star 60 godina u vinariji koju je dizajnirala ikona arhitekture.

    Idite na emisiju
  • 08:00

    Jamiejeva vegetarijanska jela

    +

    Ukusan Čili i punjeno pečeno tijesto, Sezona 1 | Epizoda 6

    Jamie priprema opaki chili, začinjenu juhu od pasternjaka i paštete bez mesa s Bliskog istoka od kojih ide voda na usta.

    Idite na emisiju
  • 09:00

    Pecimo s Miljuschkom 1

    +

    Biskvit de Savoie, Sezona 1 | Epizoda 3

    Miljuschka danas priprema biskvit de savoie. Napravit će piškote s čokoladnom glazurom i Charlotte Russe tortu s malinama.

  • 09:30

    Pecimo s Franciscom Moreirom

    +

    Želei, Sezona 2 | Epizoda 5

    Ako mislite da je žele samo miješanje praha i vode, hlađenje i konzumacija... sjednite i pogledajte što vam Francisco ima za pokazati.

    Idite na emisiju
  • 10:00

    Čokolada Rachel Khoo

    +

    Od zrna do pločice, Sezona 1 | Epizoda 3

    Rachel Khoo istražuje fascinantno putovanje čokolade od skromnog zrna do ukusne pločice. Nakon nekoliko ukusnih čokoladnih recepata, odlazi na iznenađujuću ključnu lokaciju izrade čokolade - Reading.

    Idite na emisiju
  • 10:55

    Maksutova nova turska kuhinja

    +

    Složenac od miješanog povrća, Sezona 1 | Epizoda 7

    Očaravajući i kreativni kuhar 24 Kitchena, Maksut Ashkar, radio je na neolokalnoj kuhinji, filozofski unoseći dašak svježine u tursku kuhinju. Turskoj će hrani dodati suvremeni i umjetnički dah.

  • 11:25

    Dobar tek

    +

    Grčki otok, Sezona 5 | Epizoda 9

    Recepti u ovoj epizodi inspirirani su jelima koje je Lora probala na otoku Skopelosu u Grčkoj. Njih dvoje napravit će predivan umak od ovčjeg sira, pečenog luka i sezama. Nakon toga napravit će poznatu grčku musaku.

    Idite na emisiju
  • 11:55

    Specijalitet dana Nigela Slatera 1

    +

    Čudo u tavi, Sezona 1 | Epizoda 5

    Nigel će nam pokazati da je ponekad jednostavna kuhinja najbolja. Ima pametne recepte i lako nabavljive namirnice. To uključuje varivo od trava i artičoke, piletinu u jabukovači i pita od komposta.

    Idite na emisiju
  • 12:30

    Specijalitet dana Nigela Slatera 1

    +

    Do zadnjeg komadića, Sezona 1 | Epizoda 6

    Nigel će izvući najbolje iz sastojaka za cijeli tjedan: od toga da izvučete najviše iz rebarca do toga da iskoristite svaki komad tikve. Očekuju nas juha od tikve s lipsom, ragu od rebarca i ledena riža s višnjom i čokoladom.

    Idite na emisiju
  • 13:00

    Hestonova odlična britanska jela

    +

    Pečena govedina za večeru, Sezona 1 | Epizoda 2

    Britanija je dom nekih od najpoznatijih jela na svijetu, od ribe i pomfrita do kobasica u tijestu, pita i slastica na pari do pečene govedine. Svaki tjedan, Heston bira jedno britansko jelo i otkriva tajnu povijest iza njegove evolucije.

  • 14:00

    Izlet s Curtisom Stoneom

    +

    JUŽNA AUSTRALIJA, Sezona 2 | Epizoda 1

    Curtis i ekipa iz Maudea kušaju vino Chestera Osborna na krovu vinarije D'arenberg, građevine koja kao da je sišla s platna Salvadora Dalija. Potom idu na iscrpljujuću pouku o striži i uzgajanju ovaca. Jacque kombinira domorodačke sastojke.

    Idite na emisiju
  • 14:30

    Izlet s Curtisom Stoneom

    +

    RIM, Sezona 2 | Epizoda 2

    Curtis u srcu Rima istražuje kuhinju rođenih Rimljana. Put počinje posjetom lokalnom mesaru i susretom s bivšim chefom koji sada radi pizze. Kuša i starodrevni židovski kolač od paljenog povrća te coratellu, tradicionalno jelo od ribljih ostataka.

    Idite na emisiju
  • 15:00

    Jamiejeve riblje večere

    +

    Jamiejeve riblje večere, Extra | Epizoda 1

    Svi volimo ribu s krumpirićima, i to nažalost toliko da siroti bakalar i kolja imaju problema s opstankom. Ne moramo ih prestati jesti, no počnemo li jesti i druge vrste ribe, smanjit ćemo pritisak na njih. Upoznat ću vas sa svojim omiljenim vrstama.

    Idite na emisiju
  • 16:00

    Maksutova nova turska kuhinja

    +

    Riža buhara, Sezona 1 | Epizoda 8

    Očaravajući i kreativni kuhar 24 Kitchena, Maksut Ashkar, radio je na neolokalnoj kuhinji, filozofski unoseći dašak svježine u tursku kuhinju. Turskoj će hrani dodati suvremeni i umjetnički dah.

  • 16:30

    Dobar tek

    +

    Grčki otok, Sezona 5 | Epizoda 9

    Recepti u ovoj epizodi inspirirani su jelima koje je Lora probala na otoku Skopelosu u Grčkoj. Njih dvoje napravit će predivan umak od ovčjeg sira, pečenog luka i sezama. Nakon toga napravit će poznatu grčku musaku.

    Idite na emisiju
  • 17:00

    Pecimo s Miljuschkom 1

    +

    Slatko tijesto bez glutena, Sezona 1 | Epizoda 4

    Pečenje može biti bez glutena, zato Miljuschka radi tijesto bez glutena.Prvo će napraviti tart s kremom od limuna i proteinskom pjenicom, a zatim tortu od sira s marakujom.

  • 17:30

    Pecimo s Franciscom Moreirom

    +

    Kreme za kolače, Sezona 2 | Epizoda 6

    Dobra krema za kolače može pretvoriti najobičniji desert u slastičarski dragulj.

    Idite na emisiju
  • 18:00

    Čokolada Rachel Khoo

    +

    Uživanje, Sezona 1 | Epizoda 4

    Rachel Khoo istražuje zašto je čokolada tako neodoljiva i zatim stvara svoje omiljene slastice. Susrest će se s Lanom Citron, stručnjakinjom za afrodizijačku hranu, te Ruth Hinks, čokoladersku prvakinju koja je napravila pohanu čokoladu.

    Idite na emisiju
  • 19:00

    Specijalitet dana Nigela Slatera 1

    +

    Čudo u tavi, Sezona 1 | Epizoda 5

    Nigel će nam pokazati da je ponekad jednostavna kuhinja najbolja. Ima pametne recepte i lako nabavljive namirnice. To uključuje varivo od trava i artičoke, piletinu u jabukovači i pita od komposta.

    Idite na emisiju
  • 19:30

    Specijalitet dana Nigela Slatera 1

    +

    Do zadnjeg komadića, Sezona 1 | Epizoda 6

    Nigel će izvući najbolje iz sastojaka za cijeli tjedan: od toga da izvučete najviše iz rebarca do toga da iskoristite svaki komad tikve. Očekuju nas juha od tikve s lipsom, ragu od rebarca i ledena riža s višnjom i čokoladom.

    Idite na emisiju
  • 20:00

    Ginov talijanski ekspres

    +

    BREIL-SUR-ROYA DO TURINA, Sezona 7 | Epizoda 1

    Gino se vraća u Italiju i to doživljava kao nikad dosada. Putuje vlakom najslikovitijim predjelima, među najljepšima u Europi. Započinje epsko putovanje iz francuskoga alpskog grada Breil-Sur-Roya i stići će u Italiju u stilu, ravno kroz Alpe.

    Idite na emisiju
  • 20:30

    Ginov talijanski ekspres

    +

    SIENA - ASCIANO, Sezona 7 | Epizoda 2

    Ginovo sljedeće putovanje vlakom je izlet života – kroz predivni krajolik Toskane, povijesnim parnim vlakom. Treno Natura opslužuju bivši željezničari i volonteri. Grad Asciano trudi se parirati Sieni svojom utrkom magaraca.

    Idite na emisiju
  • 21:00

    Jamiejeve riblje večere

    +

    Jamiejeve riblje večere, Extra | Epizoda 1

    Svi volimo ribu s krumpirićima, i to nažalost toliko da siroti bakalar i kolja imaju problema s opstankom. Ne moramo ih prestati jesti, no počnemo li jesti i druge vrste ribe, smanjit ćemo pritisak na njih. Upoznat ću vas sa svojim omiljenim vrstama.

    Idite na emisiju
  • 22:00

    Izlet s Curtisom Stoneom

    +

    JUŽNA AUSTRALIJA, Sezona 2 | Epizoda 1

    Curtis i ekipa iz Maudea kušaju vino Chestera Osborna na krovu vinarije D'arenberg, građevine koja kao da je sišla s platna Salvadora Dalija. Potom idu na iscrpljujuću pouku o striži i uzgajanju ovaca. Jacque kombinira domorodačke sastojke.

    Idite na emisiju
  • 22:30

    Izlet s Curtisom Stoneom

    +

    RIM, Sezona 2 | Epizoda 2

    Curtis u srcu Rima istražuje kuhinju rođenih Rimljana. Put počinje posjetom lokalnom mesaru i susretom s bivšim chefom koji sada radi pizze. Kuša i starodrevni židovski kolač od paljenog povrća te coratellu, tradicionalno jelo od ribljih ostataka.

    Idite na emisiju
  • 23:00

    Hestonova odlična britanska jela

    +

    Pečena govedina za večeru, Sezona 1 | Epizoda 2

    Britanija je dom nekih od najpoznatijih jela na svijetu, od ribe i pomfrita do kobasica u tijestu, pita i slastica na pari do pečene govedine. Svaki tjedan, Heston bira jedno britansko jelo i otkriva tajnu povijest iza njegove evolucije.

  • 00:00

    Dobar tek

    +

    Grčki otok, Sezona 5 | Epizoda 9

    Recepti u ovoj epizodi inspirirani su jelima koje je Lora probala na otoku Skopelosu u Grčkoj. Njih dvoje napravit će predivan umak od ovčjeg sira, pečenog luka i sezama. Nakon toga napravit će poznatu grčku musaku.

    Idite na emisiju
  • 00:30

    Maksutova nova turska kuhinja

    +

    Riža buhara, Sezona 1 | Epizoda 8

    Očaravajući i kreativni kuhar 24 Kitchena, Maksut Ashkar, radio je na neolokalnoj kuhinji, filozofski unoseći dašak svježine u tursku kuhinju. Turskoj će hrani dodati suvremeni i umjetnički dah.

  • 01:00

    Moja je kuhinja najbolja: Australija

    +

    , Sezona 6 | Epizoda 25

    Idite na emisiju
  • 02:00

    Čokolada Rachel Khoo

    +

    Uživanje, Sezona 1 | Epizoda 4

    Rachel Khoo istražuje zašto je čokolada tako neodoljiva i zatim stvara svoje omiljene slastice. Susrest će se s Lanom Citron, stručnjakinjom za afrodizijačku hranu, te Ruth Hinks, čokoladersku prvakinju koja je napravila pohanu čokoladu.

    Idite na emisiju
  • 02:45

    Ginov talijanski ekspres

    +

    BREIL-SUR-ROYA DO TURINA, Sezona 7 | Epizoda 1

    Gino se vraća u Italiju i to doživljava kao nikad dosada. Putuje vlakom najslikovitijim predjelima, među najljepšima u Europi. Započinje epsko putovanje iz francuskoga alpskog grada Breil-Sur-Roya i stići će u Italiju u stilu, ravno kroz Alpe.

    Idite na emisiju
  • 03:10

    Ginov talijanski ekspres

    +

    SIENA - ASCIANO, Sezona 7 | Epizoda 2

    Ginovo sljedeće putovanje vlakom je izlet života – kroz predivni krajolik Toskane, povijesnim parnim vlakom. Treno Natura opslužuju bivši željezničari i volonteri. Grad Asciano trudi se parirati Sieni svojom utrkom magaraca.

    Idite na emisiju
  • 03:30

    Pecimo s Miljuschkom 1

    +

    Slatko tijesto bez glutena, Sezona 1 | Epizoda 4

    Pečenje može biti bez glutena, zato Miljuschka radi tijesto bez glutena.Prvo će napraviti tart s kremom od limuna i proteinskom pjenicom, a zatim tortu od sira s marakujom.

  • 03:55

    Pecimo s Franciscom Moreirom

    +

    Kreme za kolače, Sezona 2 | Epizoda 6

    Dobra krema za kolače može pretvoriti najobičniji desert u slastičarski dragulj.

    Idite na emisiju
  • 04:20

    Plodovi Bondija s Guyom Turlandom

    +

    U obiteljskom kafiću Depot, Sezona 1 | Epizoda 4

    Vrijeme je da Guy ode u kuhinju svog obiteljskog kafića "Depot" u Sjevernom Bondiju. Profesionalna kuhinja omogućava Guyu da radi ono što najviše voli, a to je da se igra sa sastojcima.

    Idite na emisiju
  • 04:45

    Maksutova nova turska kuhinja

    +

    Riža buhara, Sezona 1 | Epizoda 8

    Očaravajući i kreativni kuhar 24 Kitchena, Maksut Ashkar, radio je na neolokalnoj kuhinji, filozofski unoseći dašak svježine u tursku kuhinju. Turskoj će hrani dodati suvremeni i umjetnički dah.

  • 05:15

    Jamiejeve riblje večere

    +

    Jamiejeve riblje večere, Extra | Epizoda 1

    Svi volimo ribu s krumpirićima, i to nažalost toliko da siroti bakalar i kolja imaju problema s opstankom. Ne moramo ih prestati jesti, no počnemo li jesti i druge vrste ribe, smanjit ćemo pritisak na njih. Upoznat ću vas sa svojim omiljenim vrstama.

    Idite na emisiju