Srijeda

6 Listopad

  • 06:05

    Moja je kuhinja najbolja: Australija

    +

    , Sezona 6 | Epizoda 23

    Idite na emisiju
  • 07:00

    Izlet s Curtisom Stoneom

    +

    Središnja obala, Kalifornija, Sezona 1 | Epizoda 3

    Curtis autocestom kreće prema obali kako bi otkrio blago Pacifika. Posjećuje par koji je iz tehnološke industrije prešao u proizvodnju sira, uživa u ježincima i pronalazi inspiraciju na farmama morskih trava i petrovog uha u Montereyu.

    Idite na emisiju
  • 07:30

    Izlet s Curtisom Stoneom

    +

    Umrija, Italija, Sezona 1 | Epizoda 4

    Među srednjevjekovnim gradovima, gustim šumama i zavojitim ulicama, Curtis prati pse u potrazi za crnim tartufima i dobiva poduku kako pripremiti porchettu. Zatim usavršava rezanje goluba pri kojem se upotrebljavaju svi dijelovi ptice.

    Idite na emisiju
  • 08:00

    Jamiejeva vegetarijanska jela

    +

    Šparoge, slatka carbonara od poriluka, pečeni karfiol, Sezona 1 | Epizoda 5

    Jamie priprema quiche od šparoga i pastu carbonaru s raskošnim vegetarijanskim zaokretom. Nakon zaustavljanja u Jerusalemu priprema pečenu cvjetaču od koje sve staje.

    Idite na emisiju
  • 08:45

    Ginov bijeg na talijansku obalu

    +

    Masseria i Ostuni, Sezona 6 | Epizoda 6

    Gino je sada zašao duboko u sela Puglijana. Večeras će posjetiti farmu na kojoj se uzgajaju nevjerojatni sastojci od smokava do badema i naravno maslina. Gino isprobava njihova ulja, imeđu drevnih stabala maslina.

    Idite na emisiju
  • 09:00

    Pecimo s Miljuschkom 1

    +

    Tijesto za kolače, Sezona 1 | Epizoda 2

    Tema dana je osnova tijesta za kolače s kojim će Mijuschka prvo napraviti kolač od limuna i rabarbare. S istim tijestom će napraviti čokoladnu sladolednu tortu s lješnjacima.

  • 09:30

    Pecimo s Franciscom Moreirom

    +

    Palačinke, Sezona 2 | Epizoda 4

    Francisco obožava palačinke, posebice zbog njihove raznovrsnosti – od crepe suzette do najobičnijih palačinki s mnoštvom punjenja.

    Idite na emisiju
  • 10:00

    Čokolada Rachel Khoo

    +

    Za svakoga ponešto, Sezona 1 | Epizoda 2

    Rachel Khoo istražuje sve naše želje za čokoladnim stvarima. U Hampton Courtu otkiva kako je to postalo normalno piće za plemstvo, te odlazi na duhovno putovanje istražujući zdravstvene dobrobiti kakaa.

    Idite na emisiju
  • 10:55

    Maksutova nova turska kuhinja

    +

    Salma Asi, Sezona 1 | Epizoda 6

    Očaravajući i kreativni kuhar 24 Kitchena, Maksut Ashkar, radio je na neolokalnoj kuhinji, filozofski unoseći dašak svježine u tursku kuhinju. Turskoj će hrani dodati suvremeni i umjetnički dah.

  • 11:25

    Dobar tek

    +

    Opuštena subota, Sezona 5 | Epizoda 8

    Recepti koji će usrećiti našu obitelj i prijatelje, na primjer, subotom – to će naši domaćini prezentirati u ovoj epizodi. Prvo će napraviti zelenu salatu s preljevom od malina, zatim će nam otkriti tajnu savršeno pečenog pileta.

    Idite na emisiju
  • 11:55

    Specijalitet dana Nigela Slatera 1

    +

    Učinite si uslugu, Sezona 1 | Epizoda 3

    Nigel će dokazati da hrana koju kupujemo svaki tjedan može uvijek biti uzbudljiva. Predstavit će nam nove ukusne kombinacije. Burger od govedine s ricottom, losos sa sezamom i mirinom, te torta od limuna i timijana.

    Idite na emisiju
  • 12:30

    Specijalitet dana Nigela Slatera 1

    +

    Jednostavne slastice, Sezona 1 | Epizoda 4

    Nigel će spremiti sedam ukusnih jela s jednostavnim receptima koji pomiču granice kvalitetnih sastojaka. Dokazat će da se možemo počastiti bez previše novca. Tu je pita od piletine i poriluka, miješane gljive i meringa od kupine i cimeta.

    Idite na emisiju
  • 13:00

    Kuhar van dužnosti 1

    +

    Epizoda 7, Sezona 1 | Epizoda 7

  • 13:30

    Kuhar van dužnosti 1

    +

    Epizoda 8, Sezona 1 | Epizoda 8

  • 14:00

    Izlet s Curtisom Stoneom

    +

    Kimberley, Australija, Sezona 1 | Epizoda 5

    Zbog posjeta sjevernom dijelu Zapadne Australije Curtis se nađe na zbilja zabačenom mjestu gdje ga aboriđinski starješina poučava drevnim metodama ribolova, zatim tjera stoku s rančericom pete generacije i pronalazi bisere u školjci.

    Idite na emisiju
  • 14:30

    Izlet s Curtisom Stoneom

    +

    Riojy, Španjolska, Sezona 1 | Epizoda 6

    Curtis i njegovi prijatelji putuju u maglovite španjolske planine kako bi muzli koze, tražili gljive s kuharom koji ima Michelinovu zvjezdicu i otvorili grenaš star 60 godina u vinariji koju je dizajnirala ikona arhitekture.

    Idite na emisiju
  • 15:00

    Jamiejeva vegetarijanska jela

    +

    Ukusan Čili i punjeno pečeno tijesto, Sezona 1 | Epizoda 6

    Jamie priprema opaki chili, začinjenu juhu od pasternjaka i paštete bez mesa s Bliskog istoka od kojih ide voda na usta.

    Idite na emisiju
  • 16:00

    Maksutova nova turska kuhinja

    +

    Složenac od miješanog povrća, Sezona 1 | Epizoda 7

    Očaravajući i kreativni kuhar 24 Kitchena, Maksut Ashkar, radio je na neolokalnoj kuhinji, filozofski unoseći dašak svježine u tursku kuhinju. Turskoj će hrani dodati suvremeni i umjetnički dah.

  • 16:30

    Dobar tek

    +

    Opuštena subota, Sezona 5 | Epizoda 8

    Recepti koji će usrećiti našu obitelj i prijatelje, na primjer, subotom – to će naši domaćini prezentirati u ovoj epizodi. Prvo će napraviti zelenu salatu s preljevom od malina, zatim će nam otkriti tajnu savršeno pečenog pileta.

    Idite na emisiju
  • 17:00

    Pecimo s Miljuschkom 1

    +

    Biskvit de Savoie, Sezona 1 | Epizoda 3

    Miljuschka danas priprema biskvit de savoie. Napravit će piškote s čokoladnom glazurom i Charlotte Russe tortu s malinama.

  • 17:30

    Pecimo s Franciscom Moreirom

    +

    Želei, Sezona 2 | Epizoda 5

    Ako mislite da je žele samo miješanje praha i vode, hlađenje i konzumacija... sjednite i pogledajte što vam Francisco ima za pokazati.

    Idite na emisiju
  • 18:00

    Čokolada Rachel Khoo

    +

    Od zrna do pločice, Sezona 1 | Epizoda 3

    Rachel Khoo istražuje fascinantno putovanje čokolade od skromnog zrna do ukusne pločice. Nakon nekoliko ukusnih čokoladnih recepata, odlazi na iznenađujuću ključnu lokaciju izrade čokolade - Reading.

    Idite na emisiju
  • 19:00

    Specijalitet dana Nigela Slatera 1

    +

    Učinite si uslugu, Sezona 1 | Epizoda 3

    Nigel će dokazati da hrana koju kupujemo svaki tjedan može uvijek biti uzbudljiva. Predstavit će nam nove ukusne kombinacije. Burger od govedine s ricottom, losos sa sezamom i mirinom, te torta od limuna i timijana.

    Idite na emisiju
  • 19:30

    Specijalitet dana Nigela Slatera 1

    +

    Jednostavne slastice, Sezona 1 | Epizoda 4

    Nigel će spremiti sedam ukusnih jela s jednostavnim receptima koji pomiču granice kvalitetnih sastojaka. Dokazat će da se možemo počastiti bez previše novca. Tu je pita od piletine i poriluka, miješane gljive i meringa od kupine i cimeta.

    Idite na emisiju
  • 20:00

    Ginov bijeg na talijansku obalu

    +

    Alberobello i Lecce, Sezona 6 | Epizoda 7

    Ovog tjedna Gino odlazi u Alberobello, u kojoj su kuće stožastog oblika. Ovdje saznaje o prošlosti ovih jedinstvenih kuća i uči kako se sprema tjestenina orecchietta od jedne bake u njenom dvorištu.

    Idite na emisiju
  • 20:30

    Ginov bijeg na talijansku obalu

    +

    Santa Maria di Leuce, Sezona 6 | Epizoda 8

    Večeras Gino napokon dolazi do kraja svog putovanja Sredozemljem. A samom jugu, u Santa Maria Di Leuci upoznaje svećenika i kuha rižoto sa šafranom.

    Idite na emisiju
  • 21:00

    Jamiejeva vegetarijanska jela

    +

    Ukusan Čili i punjeno pečeno tijesto, Sezona 1 | Epizoda 6

    Jamie priprema opaki chili, začinjenu juhu od pasternjaka i paštete bez mesa s Bliskog istoka od kojih ide voda na usta.

    Idite na emisiju
  • 22:00

    Izlet s Curtisom Stoneom

    +

    Kimberley, Australija, Sezona 1 | Epizoda 5

    Zbog posjeta sjevernom dijelu Zapadne Australije Curtis se nađe na zbilja zabačenom mjestu gdje ga aboriđinski starješina poučava drevnim metodama ribolova, zatim tjera stoku s rančericom pete generacije i pronalazi bisere u školjci.

    Idite na emisiju
  • 22:30

    Izlet s Curtisom Stoneom

    +

    Riojy, Španjolska, Sezona 1 | Epizoda 6

    Curtis i njegovi prijatelji putuju u maglovite španjolske planine kako bi muzli koze, tražili gljive s kuharom koji ima Michelinovu zvjezdicu i otvorili grenaš star 60 godina u vinariji koju je dizajnirala ikona arhitekture.

    Idite na emisiju
  • 23:00

    Kuhar van dužnosti 1

    +

    Epizoda 7, Sezona 1 | Epizoda 7

  • 23:30

    Kuhar van dužnosti 1

    +

    Epizoda 8, Sezona 1 | Epizoda 8

  • 00:00

    Dobar tek

    +

    Opuštena subota, Sezona 5 | Epizoda 8

    Recepti koji će usrećiti našu obitelj i prijatelje, na primjer, subotom – to će naši domaćini prezentirati u ovoj epizodi. Prvo će napraviti zelenu salatu s preljevom od malina, zatim će nam otkriti tajnu savršeno pečenog pileta.

    Idite na emisiju
  • 00:30

    Maksutova nova turska kuhinja

    +

    Složenac od miješanog povrća, Sezona 1 | Epizoda 7

    Očaravajući i kreativni kuhar 24 Kitchena, Maksut Ashkar, radio je na neolokalnoj kuhinji, filozofski unoseći dašak svježine u tursku kuhinju. Turskoj će hrani dodati suvremeni i umjetnički dah.

  • 01:00

    Moja je kuhinja najbolja: Australija

    +

    , Sezona 6 | Epizoda 24

    Idite na emisiju
  • 02:00

    Čokolada Rachel Khoo

    +

    Od zrna do pločice, Sezona 1 | Epizoda 3

    Rachel Khoo istražuje fascinantno putovanje čokolade od skromnog zrna do ukusne pločice. Nakon nekoliko ukusnih čokoladnih recepata, odlazi na iznenađujuću ključnu lokaciju izrade čokolade - Reading.

    Idite na emisiju
  • 02:45

    Ginov bijeg na talijansku obalu

    +

    Alberobello i Lecce, Sezona 6 | Epizoda 7

    Ovog tjedna Gino odlazi u Alberobello, u kojoj su kuće stožastog oblika. Ovdje saznaje o prošlosti ovih jedinstvenih kuća i uči kako se sprema tjestenina orecchietta od jedne bake u njenom dvorištu.

    Idite na emisiju
  • 03:10

    Ginov bijeg na talijansku obalu

    +

    Santa Maria di Leuce, Sezona 6 | Epizoda 8

    Večeras Gino napokon dolazi do kraja svog putovanja Sredozemljem. A samom jugu, u Santa Maria Di Leuci upoznaje svećenika i kuha rižoto sa šafranom.

    Idite na emisiju
  • 03:55

    Pecimo s Franciscom Moreirom

    +

    Želei, Sezona 2 | Epizoda 5

    Ako mislite da je žele samo miješanje praha i vode, hlađenje i konzumacija... sjednite i pogledajte što vam Francisco ima za pokazati.

    Idite na emisiju
  • 04:20

    Specijalitet dana Nigela Slatera 1

    +

    Učinite si uslugu, Sezona 1 | Epizoda 3

    Nigel će dokazati da hrana koju kupujemo svaki tjedan može uvijek biti uzbudljiva. Predstavit će nam nove ukusne kombinacije. Burger od govedine s ricottom, losos sa sezamom i mirinom, te torta od limuna i timijana.

    Idite na emisiju
  • 04:45

    Specijalitet dana Nigela Slatera 1

    +

    Jednostavne slastice, Sezona 1 | Epizoda 4

    Nigel će spremiti sedam ukusnih jela s jednostavnim receptima koji pomiču granice kvalitetnih sastojaka. Dokazat će da se možemo počastiti bez previše novca. Tu je pita od piletine i poriluka, miješane gljive i meringa od kupine i cimeta.

    Idite na emisiju
  • 05:15

    Jamiejeva vegetarijanska jela

    +

    Ukusan Čili i punjeno pečeno tijesto, Sezona 1 | Epizoda 6

    Jamie priprema opaki chili, začinjenu juhu od pasternjaka i paštete bez mesa s Bliskog istoka od kojih ide voda na usta.

    Idite na emisiju