Utorak

5 Listopad

  • 06:05

    Moja je kuhinja najbolja: Australija

    +

    , Sezona 6 | Epizoda 22

    Idite na emisiju
  • 07:00

    Izlet s Curtisom Stoneom

    +

    Margaret River, Australija, Sezona 1 | Epizoda 1

    Curtis traži nadahnuće u vinogradima i pejzažima ove regije smještene na jugozapadnom kutu Australije. Sastaje se s rančerima, lovi riječne rakove, posjećuje vinograd i bere obalno bilje.

    Idite na emisiju
  • 07:30

    Izlet s Curtisom Stoneom

    +

    Lombardija, Italija, Sezona 1 | Epizoda 2

    Curtis putuje u Lombardiju u podnožju talijanskih Alpa kako bi otkrio lokalni sir i seljačko jelo. Zatim odlazi na obilazak vinograda helikopterom kako bi kupio pjenušac koji će popiti uz jesetrin kavijar.

    Idite na emisiju
  • 08:00

    Jamiejeva vegetarijanska jela

    +

    Vegetarijanski tajlandski pad i pizza od sira i karfiola, Sezona 1 | Epizoda 4

    Jamie pretvara tajlandske jastučiće u svilenu, hrskavu vegetarijansku gozbu. Miješa pečene krumpire s kul ukiseljenim povrćem i kuha cvjetaču sa sirom kao nitko drugi.

    Idite na emisiju
  • 09:00

    Pecimo s Miljuschkom 1

    +

    Rahlo tijesto, Sezona 1 | Epizoda 1

    Danas Miljuschka priprema rahlo tijesto. Zatim radi ukusnu klasičnu šlapicu od jagoda s mini brulee kremom na dnu šlapice.

  • 09:30

    Pecimo s Franciscom Moreirom

    +

    Brzi deserti, Sezona 2 | Epizoda 3

    Kad Francisco nema vremena za složene deserte, brzi recepti su uvijek na dohvat ruke.

    Idite na emisiju
  • 10:00

    Čokolada Rachel Khoo

    +

    Savršeno upareni, Sezona 1 | Epizoda 1

    Rachel Khoo otkriva zašto čokolada odlično ide s drugim okusima i stvara ukusna jela s čokoladom koja je zaista svestrana. U Stockholmu susreće Duanea Dovea, stručnjaka za vina, rum i čokoladu, te Paula Younga, poznatog po ludim kombinacijama okusa.

    Idite na emisiju
  • 10:55

    Maksutova nova turska kuhinja

    +

    Pire od patlidžana, Sezona 1 | Epizoda 5

    Očaravajući i kreativni kuhar 24 Kitchena, Maksut Ashkar, radio je na neolokalnoj kuhinji, filozofski unoseći dašak svježine u tursku kuhinju. Turskoj će hrani dodati suvremeni i umjetnički dah.

  • 11:25

    Dobar tek

    +

    Za vikende i blagdane, Sezona 5 | Epizoda 7

    U ovoj epizodi, Lora i Stoyan rade juhu jarkih boja. Ovo je bezmesna verzija boršča i svakako su zadovoljni krajnjim rezultatom. Poseban recept će biti pohana svinjetina i pečene cherry rajčice.

    Idite na emisiju
  • 11:55

    Specijalitet dana Nigela Slatera 1

    +

    Kako iskoristiti sve, Sezona 1 | Epizoda 1

    Kuhar Nigel Slater pokazat će nam načine kako kuhati s obiljem sastojaka, bilo da se radi o nečemu iz vrta ili od posebne ponude iz trgovina. Dokazuje da postoje kreativni načini za pripremu ukusne hrane svaki dan u tjednu.

    Idite na emisiju
  • 12:30

    Specijalitet dana Nigela Slatera 1

    +

    Neopjevani junaci, Sezona 1 | Epizoda 2

    Nigel će nam pokazati kako nam kuhanje može zasjati. Neke zanemarene osnovne namirnice priredit će u senzacionalna jela. Ovaj put su to složenac od bakalara, odrezak od janjetine sa švedskim pireom i linguine s fetom i komoračem.

    Idite na emisiju
  • 13:00

    Rudolphova pekarnica

    +

    Epizoda 33, Sezona 6 | Epizoda 33

    Rudolph radi japansku tortu od sira i kekse za doručak kada ste kratki s vremenom ujutro.

    Idite na emisiju
  • 13:30

    Rudolphova pekarnica

    +

    Epizoda 34, Sezona 6 | Epizoda 34

    Danas Rudolph radi južnoameričke Alfajores kolačiće i voćni kolač bez dodanog šećera.

    Idite na emisiju
  • 14:00

    Izlet s Curtisom Stoneom

    +

    Središnja obala, Kalifornija, Sezona 1 | Epizoda 3

    Curtis autocestom kreće prema obali kako bi otkrio blago Pacifika. Posjećuje par koji je iz tehnološke industrije prešao u proizvodnju sira, uživa u ježincima i pronalazi inspiraciju na farmama morskih trava i petrovog uha u Montereyu.

    Idite na emisiju
  • 14:30

    Izlet s Curtisom Stoneom

    +

    Umrija, Italija, Sezona 1 | Epizoda 4

    Među srednjevjekovnim gradovima, gustim šumama i zavojitim ulicama, Curtis prati pse u potrazi za crnim tartufima i dobiva poduku kako pripremiti porchettu. Zatim usavršava rezanje goluba pri kojem se upotrebljavaju svi dijelovi ptice.

    Idite na emisiju
  • 15:00

    Jamiejeva vegetarijanska jela

    +

    Šparoge, slatka carbonara od poriluka, pečeni karfiol, Sezona 1 | Epizoda 5

    Jamie priprema quiche od šparoga i pastu carbonaru s raskošnim vegetarijanskim zaokretom. Nakon zaustavljanja u Jerusalemu priprema pečenu cvjetaču od koje sve staje.

    Idite na emisiju
  • 16:00

    Maksutova nova turska kuhinja

    +

    Salma Asi, Sezona 1 | Epizoda 6

    Očaravajući i kreativni kuhar 24 Kitchena, Maksut Ashkar, radio je na neolokalnoj kuhinji, filozofski unoseći dašak svježine u tursku kuhinju. Turskoj će hrani dodati suvremeni i umjetnički dah.

  • 16:30

    Dobar tek

    +

    Za vikende i blagdane, Sezona 5 | Epizoda 7

    U ovoj epizodi, Lora i Stoyan rade juhu jarkih boja. Ovo je bezmesna verzija boršča i svakako su zadovoljni krajnjim rezultatom. Poseban recept će biti pohana svinjetina i pečene cherry rajčice.

    Idite na emisiju
  • 17:00

    Pecimo s Miljuschkom 1

    +

    Tijesto za kolače, Sezona 1 | Epizoda 2

    Tema dana je osnova tijesta za kolače s kojim će Mijuschka prvo napraviti kolač od limuna i rabarbare. S istim tijestom će napraviti čokoladnu sladolednu tortu s lješnjacima.

  • 17:30

    Pecimo s Franciscom Moreirom

    +

    Palačinke, Sezona 2 | Epizoda 4

    Francisco obožava palačinke, posebice zbog njihove raznovrsnosti – od crepe suzette do najobičnijih palačinki s mnoštvom punjenja.

    Idite na emisiju
  • 18:00

    Čokolada Rachel Khoo

    +

    Za svakoga ponešto, Sezona 1 | Epizoda 2

    Rachel Khoo istražuje sve naše želje za čokoladnim stvarima. U Hampton Courtu otkiva kako je to postalo normalno piće za plemstvo, te odlazi na duhovno putovanje istražujući zdravstvene dobrobiti kakaa.

    Idite na emisiju
  • 19:00

    Specijalitet dana Nigela Slatera 1

    +

    Kako iskoristiti sve, Sezona 1 | Epizoda 1

    Kuhar Nigel Slater pokazat će nam načine kako kuhati s obiljem sastojaka, bilo da se radi o nečemu iz vrta ili od posebne ponude iz trgovina. Dokazuje da postoje kreativni načini za pripremu ukusne hrane svaki dan u tjednu.

    Idite na emisiju
  • 19:30

    Specijalitet dana Nigela Slatera 1

    +

    Neopjevani junaci, Sezona 1 | Epizoda 2

    Nigel će nam pokazati kako nam kuhanje može zasjati. Neke zanemarene osnovne namirnice priredit će u senzacionalna jela. Ovaj put su to složenac od bakalara, odrezak od janjetine sa švedskim pireom i linguine s fetom i komoračem.

    Idite na emisiju
  • 20:00

    Ginov bijeg na talijansku obalu

    +

    Gargano i Polignano a Mare, Sezona 6 | Epizoda 5

    Ovog tjedna je Gino na pola puta putovanja po Jadranu i istražuje nevjerojatni planinski lanac nacionalnog parka Gargango. Odalzi do stare farme, skrivene između starih stabala maslina, koji i dalje priprema starinski kačkavalj.

    Idite na emisiju
  • 20:30

    Ginov bijeg na talijansku obalu

    +

    Masseria i Ostuni, Sezona 6 | Epizoda 6

    Gino je sada zašao duboko u sela Puglijana. Večeras će posjetiti farmu na kojoj se uzgajaju nevjerojatni sastojci od smokava do badema i naravno maslina. Gino isprobava njihova ulja, imeđu drevnih stabala maslina.

    Idite na emisiju
  • 21:00

    Jamiejeva vegetarijanska jela

    +

    Šparoge, slatka carbonara od poriluka, pečeni karfiol, Sezona 1 | Epizoda 5

    Jamie priprema quiche od šparoga i pastu carbonaru s raskošnim vegetarijanskim zaokretom. Nakon zaustavljanja u Jerusalemu priprema pečenu cvjetaču od koje sve staje.

    Idite na emisiju
  • 22:00

    Izlet s Curtisom Stoneom

    +

    Središnja obala, Kalifornija, Sezona 1 | Epizoda 3

    Curtis autocestom kreće prema obali kako bi otkrio blago Pacifika. Posjećuje par koji je iz tehnološke industrije prešao u proizvodnju sira, uživa u ježincima i pronalazi inspiraciju na farmama morskih trava i petrovog uha u Montereyu.

    Idite na emisiju
  • 22:30

    Izlet s Curtisom Stoneom

    +

    Umrija, Italija, Sezona 1 | Epizoda 4

    Među srednjevjekovnim gradovima, gustim šumama i zavojitim ulicama, Curtis prati pse u potrazi za crnim tartufima i dobiva poduku kako pripremiti porchettu. Zatim usavršava rezanje goluba pri kojem se upotrebljavaju svi dijelovi ptice.

    Idite na emisiju
  • 23:00

    Rudolphova pekarnica

    +

    Epizoda 33, Sezona 6 | Epizoda 33

    Rudolph radi japansku tortu od sira i kekse za doručak kada ste kratki s vremenom ujutro.

    Idite na emisiju
  • 23:30

    Rudolphova pekarnica

    +

    Epizoda 34, Sezona 6 | Epizoda 34

    Danas Rudolph radi južnoameričke Alfajores kolačiće i voćni kolač bez dodanog šećera.

    Idite na emisiju
  • 00:00

    Dobar tek

    +

    Za vikende i blagdane, Sezona 5 | Epizoda 7

    U ovoj epizodi, Lora i Stoyan rade juhu jarkih boja. Ovo je bezmesna verzija boršča i svakako su zadovoljni krajnjim rezultatom. Poseban recept će biti pohana svinjetina i pečene cherry rajčice.

    Idite na emisiju
  • 00:30

    Maksutova nova turska kuhinja

    +

    Salma Asi, Sezona 1 | Epizoda 6

    Očaravajući i kreativni kuhar 24 Kitchena, Maksut Ashkar, radio je na neolokalnoj kuhinji, filozofski unoseći dašak svježine u tursku kuhinju. Turskoj će hrani dodati suvremeni i umjetnički dah.

  • 01:00

    Moja je kuhinja najbolja: Australija

    +

    , Sezona 6 | Epizoda 23

    Idite na emisiju
  • 02:00

    Čokolada Rachel Khoo

    +

    Za svakoga ponešto, Sezona 1 | Epizoda 2

    Rachel Khoo istražuje sve naše želje za čokoladnim stvarima. U Hampton Courtu otkiva kako je to postalo normalno piće za plemstvo, te odlazi na duhovno putovanje istražujući zdravstvene dobrobiti kakaa.

    Idite na emisiju
  • 02:45

    Ginov bijeg na talijansku obalu

    +

    Gargano i Polignano a Mare, Sezona 6 | Epizoda 5

    Ovog tjedna je Gino na pola puta putovanja po Jadranu i istražuje nevjerojatni planinski lanac nacionalnog parka Gargango. Odalzi do stare farme, skrivene između starih stabala maslina, koji i dalje priprema starinski kačkavalj.

    Idite na emisiju
  • 03:10

    Ginov bijeg na talijansku obalu

    +

    Masseria i Ostuni, Sezona 6 | Epizoda 6

    Gino je sada zašao duboko u sela Puglijana. Večeras će posjetiti farmu na kojoj se uzgajaju nevjerojatni sastojci od smokava do badema i naravno maslina. Gino isprobava njihova ulja, imeđu drevnih stabala maslina.

    Idite na emisiju
  • 03:30

    Pecimo s Miljuschkom 1

    +

    Tijesto za kolače, Sezona 1 | Epizoda 2

    Tema dana je osnova tijesta za kolače s kojim će Mijuschka prvo napraviti kolač od limuna i rabarbare. S istim tijestom će napraviti čokoladnu sladolednu tortu s lješnjacima.

  • 03:55

    Pecimo s Franciscom Moreirom

    +

    Palačinke, Sezona 2 | Epizoda 4

    Francisco obožava palačinke, posebice zbog njihove raznovrsnosti – od crepe suzette do najobičnijih palačinki s mnoštvom punjenja.

    Idite na emisiju
  • 04:20

    Specijalitet dana Nigela Slatera 1

    +

    Kako iskoristiti sve, Sezona 1 | Epizoda 1

    Kuhar Nigel Slater pokazat će nam načine kako kuhati s obiljem sastojaka, bilo da se radi o nečemu iz vrta ili od posebne ponude iz trgovina. Dokazuje da postoje kreativni načini za pripremu ukusne hrane svaki dan u tjednu.

    Idite na emisiju
  • 04:45

    Specijalitet dana Nigela Slatera 1

    +

    Neopjevani junaci, Sezona 1 | Epizoda 2

    Nigel će nam pokazati kako nam kuhanje može zasjati. Neke zanemarene osnovne namirnice priredit će u senzacionalna jela. Ovaj put su to složenac od bakalara, odrezak od janjetine sa švedskim pireom i linguine s fetom i komoračem.

    Idite na emisiju
  • 05:15

    Jamiejeva vegetarijanska jela

    +

    Šparoge, slatka carbonara od poriluka, pečeni karfiol, Sezona 1 | Epizoda 5

    Jamie priprema quiche od šparoga i pastu carbonaru s raskošnim vegetarijanskim zaokretom. Nakon zaustavljanja u Jerusalemu priprema pečenu cvjetaču od koje sve staje.

    Idite na emisiju