Ponedjeljak

4 Listopad

  • 06:05

    Moja je kuhinja najbolja: Australija

    +

    , Sezona 6 | Epizoda 21

    Idite na emisiju
  • 06:55

    Ginov bijeg na talijansku obalu

    +

    Venecija i Burano, Sezona 6 | Epizoda 1

    Gino se vratio u svoju domovinu, Italiju, da pokaže jednu od njenih najbolje čuvanih tajni, neverovatne jadranske obale. U ovom serijalu putuje duž čitave istočne obale upijajući sve što ovaj manje poznati kraj Italije ima za pokazati.

    Idite na emisiju
  • 07:00

    Miguelove gozbe

    +

    Epizoda 10, Sezona 2 | Epizoda 10

    U ovoj epizodi Miguelove gozbe, tajna božanstvenih karamel ploški, novi način pripreme omiljenog morskog recepta i jednostavno domaće jelo, spremno u 10 minuta.

  • 07:30

    Miguelove gozbe

    +

    Epizoda 11, Sezona 2 | Epizoda 11

    U ovoj epizodi Miguelove gozbe, street food recepti iz L.A.-ja koje možete napraviti kod kuće, izazov hrane s plaže, divan riblji recept i zabavan način pripreme povrća.

  • 08:00

    Jamiejeva vegetarijanska jela

    +

    Burger od graha, pečena salata, ljuti curry, Sezona 1 | Epizoda 3

    Jamie započinje vegetarijansku zabavu smjelim burgerom od crnog graha sa svježom salsom. Tu su i pougljenjela, hrskava salata s kul krutonima i curry prepun začina.

    Idite na emisiju
  • 09:00

    Pecimo s Franciscom Moreirom

    +

    Keksi, Sezona 2 | Epizoda 1

    Dobar keks nikad se ne odbija, a najbolji keksi pripremaju se kod kuće.

    Idite na emisiju
  • 09:30

    Pecimo s Franciscom Moreirom

    +

    Prirodne prehrambene boje, Sezona 2 | Epizoda 2

    Prirodni pigmenti često se upotrebljavaju u slasticama, a Francisco ih voli jer, osim boje, imaju i poseban okus.

    Idite na emisiju
  • 10:00

    Velika britanska pustolovina Jamesa Martina

    +

    Cornwall, Sezona 1 | Epizoda 20

    Nastavljajući svoju britansku pustolovinu, James putuje u Cornwall, gdje je njegov suputnik lokalni junak, chef Paul Ainsworth.

    Idite na emisiju
  • 10:55

    Maksutova nova turska kuhinja

    +

    Maklube, Sezona 1 | Epizoda 4

    Očaravajući i kreativni kuhar 24 Kitchena, Maksut Ashkar, radio je na neolokalnoj kuhinji, filozofski unoseći dašak svježine u tursku kuhinju. Turskoj će hrani dodati suvremeni i umjetnički dah.

  • 11:25

    Dobar tek

    +

    Hrana koja stvara sjećanja, Sezona 5 | Epizoda 6

    Dati salati glavnu mjesto na stolu i nije lak zadatak, ali Lora i Stoyan znaju kako to postići. U ovoj epizodi, odlučili su je napraviti s orzo tjesteninom, šarenim povrćem i kobasicom od govedine kako bi postigli još ukusniji rezultat.

    Idite na emisiju
  • 11:55

    Jednostavna jela s Nigelom Slaterom 1

    +

    Vruće i hladno, Sezona 1 | Epizoda 7

    Nigel Slater ovaj put gleda različite temperature kako bi nam pokazao da kombinacija toplog i hladnog može pretvoriti dobro jelo u nešto posebno. Od klasične pite od jabuka sa sladoledom do kipuće ribe s limetom i "octom" od čilija.

    Idite na emisiju
  • 12:30

    Jednostavna jela s Nigelom Slaterom 1

    +

    Neobično i divno, Sezona 1 | Epizoda 8

    Nigel pokazuje da neobična kombinacija sastojaka može biti najbolja. Oni koji nisu ljubitelji crnog pudinga možda postanu obožavatelji Nigelove kobasice, a zaljubljenici će obožavati Nigelovu verziju s egzotičnim začinima i karameliziranim bananama.

    Idite na emisiju
  • 13:00

    Jamiejevi gastronomski izleti

    +

    Stockholm, Sezona 1 | Epizoda 3

    Jamie voli švedsku kuhinju, koja se temelji na svježim proizvodima, kiselišima i džemovima. Ide brati gljive na jedan od otoka koji okružuju grad, kuša delikatese poput fermentirane haringe, koja smrdi kao ništa na svijetu.

    Idite na emisiju
  • 14:00

    Izlet s Curtisom Stoneom

    +

    Margaret River, Australija, Sezona 1 | Epizoda 1

    Curtis traži nadahnuće u vinogradima i pejzažima ove regije smještene na jugozapadnom kutu Australije. Sastaje se s rančerima, lovi riječne rakove, posjećuje vinograd i bere obalno bilje.

    Idite na emisiju
  • 14:30

    Izlet s Curtisom Stoneom

    +

    Lombardija, Italija, Sezona 1 | Epizoda 2

    Curtis putuje u Lombardiju u podnožju talijanskih Alpa kako bi otkrio lokalni sir i seljačko jelo. Zatim odlazi na obilazak vinograda helikopterom kako bi kupio pjenušac koji će popiti uz jesetrin kavijar.

    Idite na emisiju
  • 15:00

    Jamiejeva vegetarijanska jela

    +

    Vegetarijanski tajlandski pad i pizza od sira i karfiola, Sezona 1 | Epizoda 4

    Jamie pretvara tajlandske jastučiće u svilenu, hrskavu vegetarijansku gozbu. Miješa pečene krumpire s kul ukiseljenim povrćem i kuha cvjetaču sa sirom kao nitko drugi.

    Idite na emisiju
  • 16:00

    Maksutova nova turska kuhinja

    +

    Pire od patlidžana, Sezona 1 | Epizoda 5

    Očaravajući i kreativni kuhar 24 Kitchena, Maksut Ashkar, radio je na neolokalnoj kuhinji, filozofski unoseći dašak svježine u tursku kuhinju. Turskoj će hrani dodati suvremeni i umjetnički dah.

  • 16:30

    Dobar tek

    +

    Hrana koja stvara sjećanja, Sezona 5 | Epizoda 6

    Dati salati glavnu mjesto na stolu i nije lak zadatak, ali Lora i Stoyan znaju kako to postići. U ovoj epizodi, odlučili su je napraviti s orzo tjesteninom, šarenim povrćem i kobasicom od govedine kako bi postigli još ukusniji rezultat.

    Idite na emisiju
  • 17:00

    Pecimo s Miljuschkom 1

    +

    Rahlo tijesto, Sezona 1 | Epizoda 1

    Danas Miljuschka priprema rahlo tijesto. Zatim radi ukusnu klasičnu šlapicu od jagoda s mini brulee kremom na dnu šlapice.

  • 17:30

    Pecimo s Franciscom Moreirom

    +

    Brzi deserti, Sezona 2 | Epizoda 3

    Kad Francisco nema vremena za složene deserte, brzi recepti su uvijek na dohvat ruke.

    Idite na emisiju
  • 18:00

    Čokolada Rachel Khoo

    +

    Savršeno upareni, Sezona 1 | Epizoda 1

    Rachel Khoo otkriva zašto čokolada odlično ide s drugim okusima i stvara ukusna jela s čokoladom koja je zaista svestrana. U Stockholmu susreće Duanea Dovea, stručnjaka za vina, rum i čokoladu, te Paula Younga, poznatog po ludim kombinacijama okusa.

    Idite na emisiju
  • 19:00

    Jednostavna jela s Nigelom Slaterom 1

    +

    Vruće i hladno, Sezona 1 | Epizoda 7

    Nigel Slater ovaj put gleda različite temperature kako bi nam pokazao da kombinacija toplog i hladnog može pretvoriti dobro jelo u nešto posebno. Od klasične pite od jabuka sa sladoledom do kipuće ribe s limetom i "octom" od čilija.

    Idite na emisiju
  • 19:30

    Jednostavna jela s Nigelom Slaterom 1

    +

    Neobično i divno, Sezona 1 | Epizoda 8

    Nigel pokazuje da neobična kombinacija sastojaka može biti najbolja. Oni koji nisu ljubitelji crnog pudinga možda postanu obožavatelji Nigelove kobasice, a zaljubljenici će obožavati Nigelovu verziju s egzotičnim začinima i karameliziranim bananama.

    Idite na emisiju
  • 20:00

    Ginov bijeg na talijansku obalu

    +

    Rivijera Conero, Sezona 6 | Epizoda 3

    Sljedeća etapa Ginovog putovanja dovodi ga do mjesta koje nikad ranije nije obišao, Conero rivijeru. Ovo mjesto krase šumovite planine, tirkizna voda i beskrajni vinogradi. Ovdje Gino odlazi u drevnu vinariju, gde pravi ukusnu slasticu koju će poslužiti s vinom.

    Idite na emisiju
  • 20:30

    Ginov bijeg na talijansku obalu

    +

    Tremiti, Sezona 6 | Epizoda 4

    Večeras Gino ostavlja talijansko kopno i zrakoplovom odlazi do udaljenih otoka Tremiti. Ovaj nevjerojatni arhipelag je jedno od najbolje čuvanih tajni Italije. Arhipelag se nalazi 35 km u sredini Jadranskog mora.

    Idite na emisiju
  • 21:00

    Jamiejeva vegetarijanska jela

    +

    Vegetarijanski tajlandski pad i pizza od sira i karfiola, Sezona 1 | Epizoda 4

    Jamie pretvara tajlandske jastučiće u svilenu, hrskavu vegetarijansku gozbu. Miješa pečene krumpire s kul ukiseljenim povrćem i kuha cvjetaču sa sirom kao nitko drugi.

    Idite na emisiju
  • 22:00

    Izlet s Curtisom Stoneom

    +

    Margaret River, Australija, Sezona 1 | Epizoda 1

    Curtis traži nadahnuće u vinogradima i pejzažima ove regije smještene na jugozapadnom kutu Australije. Sastaje se s rančerima, lovi riječne rakove, posjećuje vinograd i bere obalno bilje.

    Idite na emisiju
  • 22:30

    Izlet s Curtisom Stoneom

    +

    Lombardija, Italija, Sezona 1 | Epizoda 2

    Curtis putuje u Lombardiju u podnožju talijanskih Alpa kako bi otkrio lokalni sir i seljačko jelo. Zatim odlazi na obilazak vinograda helikopterom kako bi kupio pjenušac koji će popiti uz jesetrin kavijar.

    Idite na emisiju
  • 23:00

    Jamiejevi gastronomski izleti

    +

    Stockholm, Sezona 1 | Epizoda 3

    Jamie voli švedsku kuhinju, koja se temelji na svježim proizvodima, kiselišima i džemovima. Ide brati gljive na jedan od otoka koji okružuju grad, kuša delikatese poput fermentirane haringe, koja smrdi kao ništa na svijetu.

    Idite na emisiju
  • 00:00

    Dobar tek

    +

    Hrana koja stvara sjećanja, Sezona 5 | Epizoda 6

    Dati salati glavnu mjesto na stolu i nije lak zadatak, ali Lora i Stoyan znaju kako to postići. U ovoj epizodi, odlučili su je napraviti s orzo tjesteninom, šarenim povrćem i kobasicom od govedine kako bi postigli još ukusniji rezultat.

    Idite na emisiju
  • 00:30

    Maksutova nova turska kuhinja

    +

    Pire od patlidžana, Sezona 1 | Epizoda 5

    Očaravajući i kreativni kuhar 24 Kitchena, Maksut Ashkar, radio je na neolokalnoj kuhinji, filozofski unoseći dašak svježine u tursku kuhinju. Turskoj će hrani dodati suvremeni i umjetnički dah.

  • 01:00

    Moja je kuhinja najbolja: Australija

    +

    , Sezona 6 | Epizoda 22

    Idite na emisiju
  • 02:00

    Čokolada Rachel Khoo

    +

    Savršeno upareni, Sezona 1 | Epizoda 1

    Rachel Khoo otkriva zašto čokolada odlično ide s drugim okusima i stvara ukusna jela s čokoladom koja je zaista svestrana. U Stockholmu susreće Duanea Dovea, stručnjaka za vina, rum i čokoladu, te Paula Younga, poznatog po ludim kombinacijama okusa.

    Idite na emisiju
  • 02:45

    Ginov bijeg na talijansku obalu

    +

    Rivijera Conero, Sezona 6 | Epizoda 3

    Sljedeća etapa Ginovog putovanja dovodi ga do mjesta koje nikad ranije nije obišao, Conero rivijeru. Ovo mjesto krase šumovite planine, tirkizna voda i beskrajni vinogradi. Ovdje Gino odlazi u drevnu vinariju, gde pravi ukusnu slasticu koju će poslužiti s vinom.

    Idite na emisiju
  • 03:10

    Ginov bijeg na talijansku obalu

    +

    Tremiti, Sezona 6 | Epizoda 4

    Večeras Gino ostavlja talijansko kopno i zrakoplovom odlazi do udaljenih otoka Tremiti. Ovaj nevjerojatni arhipelag je jedno od najbolje čuvanih tajni Italije. Arhipelag se nalazi 35 km u sredini Jadranskog mora.

    Idite na emisiju
  • 03:30

    Pecimo s Miljuschkom 1

    +

    Rahlo tijesto, Sezona 1 | Epizoda 1

    Danas Miljuschka priprema rahlo tijesto. Zatim radi ukusnu klasičnu šlapicu od jagoda s mini brulee kremom na dnu šlapice.

  • 03:55

    Pecimo s Franciscom Moreirom

    +

    Brzi deserti, Sezona 2 | Epizoda 3

    Kad Francisco nema vremena za složene deserte, brzi recepti su uvijek na dohvat ruke.

    Idite na emisiju
  • 04:20

    Jednostavna jela s Nigelom Slaterom 1

    +

    Vruće i hladno, Sezona 1 | Epizoda 7

    Nigel Slater ovaj put gleda različite temperature kako bi nam pokazao da kombinacija toplog i hladnog može pretvoriti dobro jelo u nešto posebno. Od klasične pite od jabuka sa sladoledom do kipuće ribe s limetom i "octom" od čilija.

    Idite na emisiju
  • 04:45

    Jednostavna jela s Nigelom Slaterom 1

    +

    Neobično i divno, Sezona 1 | Epizoda 8

    Nigel pokazuje da neobična kombinacija sastojaka može biti najbolja. Oni koji nisu ljubitelji crnog pudinga možda postanu obožavatelji Nigelove kobasice, a zaljubljenici će obožavati Nigelovu verziju s egzotičnim začinima i karameliziranim bananama.

    Idite na emisiju
  • 05:15

    Jamiejeva vegetarijanska jela

    +

    Vegetarijanski tajlandski pad i pizza od sira i karfiola, Sezona 1 | Epizoda 4

    Jamie pretvara tajlandske jastučiće u svilenu, hrskavu vegetarijansku gozbu. Miješa pečene krumpire s kul ukiseljenim povrćem i kuha cvjetaču sa sirom kao nitko drugi.

    Idite na emisiju