Nedjelja

3 Listopad

  • 06:05

    Za Patinim meksičkim stolom

    +

    Mocorito, zemlja Chilorioa, Sezona 8 | Epizoda 9

    Mocorito je miran gradić prepun boja poznat po omiljenim receptima: sporo kuhano jelo od svinjetine koje se zove chilorio. Pati i Victoria odlaze posjetiti njezinu sestru Fabiolu, koja živi blizu mjesta koji radi specijalitet, jamoncillo.

    Idite na emisiju
  • 06:35

    Za Patinim meksičkim stolom

    +

    Obalne zalogajnice, Sezona 8 | Epizoda 10

    Ruralni primorski gradić Celestino Gasca postao je idealno mjesto za odmor zbog svojih idiličnih uvjeta za surfere. Pati upoznaje vlasnicu lokalnog restorana i pomaže joj pripremiti legendarno jelo, pescado zarandeado.

    Idite na emisiju
  • 07:00

    Pecimo s Franciscom Moreirom

    +

    Slatkiši bez granica, Sezona 1 | Epizoda 21

    Nakon što je proputovao cijeli svijet, danas Francisco donosi tri recepta za slatkiše bez granica. Iz Meksika tri leches torte, slatki i vlažni biskvit od različitih vrsta mlijeka. Iz Italije je tiramisu s mascarpone kremom i okusom kave, a iz Francuske slavna pita tartin.

    Idite na emisiju
  • 07:30

    Pecimo s Franciscom Moreirom

    +

    Piknik, Sezona 1 | Epizoda 22

    Jeste li primijetili da su piknici uvijek više slani nego slatki? Kako bi to promijenio, Francisco predlaže tri sjajne ideje. Vlažni "babás" u egzotičnom sirupu s mangom, kokosvim mlijekom, ananasom i raznim začinima. Kakao kolač sa slojevima pržene banane i džema od marakuje. A za kraj Sablé Breton

    Idite na emisiju
  • 08:00

    Jamie: Kuhaj i samo tako dalje

    +

    Epizoda 7, Sezona 2 | Epizoda 7

    Snimajući kod kuće na nekoliko mobitela, Jamie za svoju obitelj pravi quesadillu s povrćem koristeći sastojke koje ima u hladnjaku i dijeli s nama svoj recept iz prošlosti za mesnu štrucu sa špagetima i riblji tikka curry.

    Idite na emisiju
  • 08:30

    Jamie: Kuhaj i samo tako dalje

    +

    Epizoda 8, Sezona 2 | Epizoda 8

    Snimajući kod kuće na nekoliko mobitela sa svojom suprugom kao snimateljicom, Jamie pretvara klasično prženje u nešto posebno. Dijeli s nama recepte iz prošlosti, pitu od povrća i tikka masalu od smrznute ribe, koji nam sada doista dobro dođu.

    Idite na emisiju
  • 09:00

    Ainsleyjeva karipska kuhinja 1

    +

    Antigva, Sezona 1 | Epizoda 9

    Ainsley odlazi u Antigvu iskusiti otok mora i sunca. Njegova prva stanica je engleska luka, gdje se sastaje s lokalnim povjesničarem dr. Regom Murphyjem, kako bi dobio uvid u povijest otoka. Kokteli će u ovoj epizodi biti glavni okus dana.

  • 10:00

    Tajne tete Cátie

    +

    Aromatični začini, Sezona 3 | Epizoda 13

    Teta Katie je bezuvjetni obožavatelj bilja – aroma koju ostavljaju u zraku i okus koji dobivamo kuhanjem. Zato ćemo u tri jela koja slijede koristiti i iskoristiti, aromatično bilje.

    Idite na emisiju
  • 10:30

    Tajne tete Cátie

    +

    Tisuću i jedna noć, Sezona 3 | Epizoda 14

    Teta Katie je prihvatila izazov da napravi recepte nadahnute okusima i aromom istoka. Iz Libanona, Sirije i drugih zemalja Bliskog istoka, Katie nam predstavlja Tabbouleh.

    Idite na emisiju
  • 11:00

    Blaga iz staklenke s Primožem

    +

    Umak od rajčice, Sezona 1 | Epizoda 4

    U ovoj epizodi, Primož pokazuje kako napraviti zimnicu od dvije vrste povrća. Ispeći će patlidžan na ulju, skuhati dva umaka od rajčice, te pripremiti ukusne lazanje.

  • 11:30

    Blaga iz staklenke s Primožem

    +

    Kupus, Sezona 1 | Epizoda 5

    U ovoj epizodi, Primož otkriva tajne fermentacije povrća, te u tu svrhu posjećuje majstora fermentacije g. Jorga Zupana, koji će mu pokazati razne fermentacijske procese.

  • 12:00

    Hestonova odlična britanska jela

    +

    Riba i pomfrit, Sezona 1 | Epizoda 1

    Iz Britanije dolaze neka od najpoznatijih jela na svijetu. U ovoj seriji Heston istražuje priče iza tih omiljenih jela tražeći inspiraciju za stvaranje nevjerojatnih kulinarskih delicija kao počast nacionalnom blagu u obliku hrane.

  • 13:00

    Za Patinim meksičkim stolom

    +

    Dan na selu Sinaloe, Sezona 8 | Epizoda 11

    U ovoj epizodi Pati putuje na selo, vidjeti farme i ribarnice kako bi pobliže upoznala bogatstvo koje Sinaloa nudi. Posjetit će mljekaru koja je poznata po svježem siru i dobiti lekciju iz slatkovodnog pecanja.

    Idite na emisiju
  • 13:30

    Za Patinim meksičkim stolom

    +

    Sinaloanski stil domaćeg kuhanja, Sezona 8 | Epizoda 12

    U ovoj epizodi Pati posjećuje domove i legendarne restorane Sinaloe, gdje će isprobati neke od najpoznatijih jela te države. Kušat će morska jela koje vole slavne osobe, političari i lokalno stanovništvo.

    Idite na emisiju
  • 14:00

    Anthony Bourdain: U prolazu

    +

    Philly, Sezona 2 | Epizoda 9

    Tony napokon obrađuje Philadelphiju. 36 h jela, pića, povijesti i umjetnosti bez odreska sa sirom. Odlazi u obilazak povijesne priče o bećarenju osnivača domovine i umjetničke zbirke od 25 milijuna dolara.

    Idite na emisiju
  • 14:55

    Jamie: Kuhaj i samo tako dalje

    +

    Epizoda 9, Sezona 2 | Epizoda 9

    Jamie iz karantene nudi recepte iz svog doma, a snima ga njegova supruga mobitelom. Od ostataka iz hladnjaka pravi makarone sa sirom i cvjetačom te dijeli s nama recepte za pečenje s kobasicama i njegovom sinu omiljene pločice sa žitaricama.

    Idite na emisiju
  • 15:25

    Jamie: Kuhaj i samo tako dalje

    +

    Epizoda 10, Sezona 2 | Epizoda 10

    Snimajući kod kuće na svom mobitelu, Jamie kuha slasnu singapursku rižu od ostataka iz hladnjaka i dijeli s nama recepte iz prošlosti, rustične njoke i pečenje od piletine s pet sastojaka, koji bi nam sada mogli biti korisni.

    Idite na emisiju
  • 15:55

    Blaga iz staklenke s Primožem

    +

    Ghee, Sezona 1 | Epizoda 6

    U ovoj epizodi, Primož otkriva tajnu pripreme zlatnog Ghee maslaca tj. pročišćenog maslaca. Taj je maslac u upotrebi već tisućama godina zbog svoje nekvarljivosti, a može se čuvati na sobnoj temperaturi.

  • 16:25

    Blaga iz staklenke s Primožem

    +

    , Sezona 1 | Epizoda 7

  • 16:55

    Na Serifin način 2

    +

    Purica, Sezona 1 | Epizoda 7

    Zvijezda ove epizode Na Serifin način dragulj je svakog novogodišnjeg stola – purica. Serifa Aksoy ne samo da sve proizvode uzgaja na svojoj zemlji, već se bavi i peradarstvom.

  • 17:30

    Na Serifin način 2

    +

    Bamija, Sezona 1 | Epizoda 8

    Serifa Aksoy bere svoju vlastitu bamiju i dijeli s nama koliko različitih, ali ukusnih okusa može nastati korištenjem ispravne vrste za određeni recept. Kuha bogatu juhu od bamija, tempuru od bamija, Serifin ekskluzivni recept i ukiseljenu bamiju.

  • 18:00

    Pecimo s Franciscom Moreirom

    +

    Okusi Portugala, Sezona 1 | Epizoda 19

    Francisco priznaje da voli tradicionalne portugalske okuse. Skuta i cimet stvorit će tortu koju treba preliti sirupom od meta i ukrasiti koštunjavim voćem.

    Idite na emisiju
  • 18:30

    Pecimo s Franciscom Moreirom

    +

    Choux tjestenina, Sezona 1 | Epizoda 20

    Danas će Francisco pripremiti choux paketiće punjene ganache kremom od mliječne čokolade i mango gelom s okusom kardamoma; profiterole s pekmezom od malina i laganom pjenicom od čokolade i kokosa. Za kraj Paris-Brest od lješnjaka, karamele i pralina.

    Idite na emisiju
  • 19:00

    Ainsleyjeva karipska kuhinja 1

    +

    Antigva 2. dio, Sezona 1 | Epizoda 10

    Dok se Ainsleyjeva karipska pustolovina bliži kraju – najbolje je sačuvao za kraj. Upoznat će gđu Douglas, koja vodi najbolji štand voća i povrća na Antigvi. Pokupit će poznate crne ananase i napraviti koktel s jastogom.

  • 20:00

    Plodovi Bondija s Guyom Turlandom

    +

    Brzo i jednostavno, Sezona 1 | Epizoda 3

    Pronaći vrijeme za balansiranu ishranu je teško, posebno kada imamo toliko mnogo obaveza. Što jedemo i kada jedemo nam najčešće nije previše bitno. U ovoj epizodi, Guy sprema ukusne obroke, koji ne zahtijevaju mnogo vremena.

    Idite na emisiju
  • 20:30

    Plodovi Bondija s Guyom Turlandom

    +

    U obiteljskom kafiću Depot, Sezona 1 | Epizoda 4

    Vrijeme je da Guy ode u kuhinju svog obiteljskog kafića "Depot" u Sjevernom Bondiju. Profesionalna kuhinja omogućava Guyu da radi ono što najviše voli, a to je da se igra sa sastojcima.

    Idite na emisiju
  • 21:00

    Blaga iz staklenke s Primožem

    +

    , Sezona 1 | Epizoda 9

  • 21:30

    Blaga iz staklenke s Primožem

    +

    , Sezona 1 | Epizoda 10

  • 22:00

    Jamiejevi gastronomski izleti

    +

    Andaluzija, Sezona 1 | Epizoda 2

    Andaluzija na Jugu Španjolske slavi sastojke i proizvode. Jamie se smjestio u Rondi i Esteponi te upoznaje pripravnike matadore, koji vježbaju u areni s kolicima na kojima su rogovi.

    Idite na emisiju
  • 23:00

    Za Patinim meksičkim stolom

    +

    Dan na selu Sinaloe, Sezona 8 | Epizoda 11

    U ovoj epizodi Pati putuje na selo, vidjeti farme i ribarnice kako bi pobliže upoznala bogatstvo koje Sinaloa nudi. Posjetit će mljekaru koja je poznata po svježem siru i dobiti lekciju iz slatkovodnog pecanja.

    Idite na emisiju
  • 23:30

    Za Patinim meksičkim stolom

    +

    Sinaloanski stil domaćeg kuhanja, Sezona 8 | Epizoda 12

    U ovoj epizodi Pati posjećuje domove i legendarne restorane Sinaloe, gdje će isprobati neke od najpoznatijih jela te države. Kušat će morska jela koje vole slavne osobe, političari i lokalno stanovništvo.

    Idite na emisiju
  • 00:00

    Anthony Bourdain: U prolazu

    +

    Philly, Sezona 2 | Epizoda 9

    Tony napokon obrađuje Philadelphiju. 36 h jela, pića, povijesti i umjetnosti bez odreska sa sirom. Odlazi u obilazak povijesne priče o bećarenju osnivača domovine i umjetničke zbirke od 25 milijuna dolara.

    Idite na emisiju
  • 00:50

    Jamie: Kuhaj i samo tako dalje

    +

    Epizoda 9, Sezona 2 | Epizoda 9

    Jamie iz karantene nudi recepte iz svog doma, a snima ga njegova supruga mobitelom. Od ostataka iz hladnjaka pravi makarone sa sirom i cvjetačom te dijeli s nama recepte za pečenje s kobasicama i njegovom sinu omiljene pločice sa žitaricama.

    Idite na emisiju
  • 01:20

    Jamie: Kuhaj i samo tako dalje

    +

    Epizoda 10, Sezona 2 | Epizoda 10

    Snimajući kod kuće na svom mobitelu, Jamie kuha slasnu singapursku rižu od ostataka iz hladnjaka i dijeli s nama recepte iz prošlosti, rustične njoke i pečenje od piletine s pet sastojaka, koji bi nam sada mogli biti korisni.

    Idite na emisiju
  • 01:50

    Ginova obalna Odiseja

    +

    Kalabrija, Sezona 5 | Epizoda 7

    Gino večeras otkriva divlju regiju Kalabriju. Ovaj kraj koji je poznat po svojoj divljoj prirodi, nudi vruća i začinjena kulinarska iznenađenja. Pridružite se Ginu u istraživanju ovog predivnog kraja.

    Idite na emisiju
  • 02:15

    Ginova obalna Odiseja

    +

    Liparski oto, Sezona 5 | Epizoda 8

    Eolski otovi se često nalaze na mjestima koje treba posjetiti i one su i posljednja destinacija Ginovog putovanja obalom. Večeras će posjetiti dva potpuno različita otoka Salina i Panarea.

    Idite na emisiju
  • 02:40

    Ginov bijeg na talijansku obalu

    +

    Venecija i Burano, Sezona 6 | Epizoda 1

    Gino se vratio u svoju domovinu, Italiju, da pokaže jednu od njenih najbolje čuvanih tajni, neverovatne jadranske obale. U ovom serijalu putuje duž čitave istočne obale upijajući sve što ovaj manje poznati kraj Italije ima za pokazati.

    Idite na emisiju
  • 03:05

    Ginov bijeg na talijansku obalu

    +

    Ravena i San Marino, Sezona 6 | Epizoda 2

    Večeras Gino kreće na jug da posjeti dva mjesta proglašena UNESCO kulturnom baštinom. Prvo, predivni grad Ravenu, poznat po svojim bizantinskim mozaicima. Gino će upoznati umjetnike koji rade na očuvanju ovih drevnih umjetničkih radova.

    Idite na emisiju
  • 03:30

    Na Serifin način 2

    +

    Purica, Sezona 1 | Epizoda 7

    Zvijezda ove epizode Na Serifin način dragulj je svakog novogodišnjeg stola – purica. Serifa Aksoy ne samo da sve proizvode uzgaja na svojoj zemlji, već se bavi i peradarstvom.

  • 04:00

    Na Serifin način 2

    +

    Bamija, Sezona 1 | Epizoda 8

    Serifa Aksoy bere svoju vlastitu bamiju i dijeli s nama koliko različitih, ali ukusnih okusa može nastati korištenjem ispravne vrste za određeni recept. Kuha bogatu juhu od bamija, tempuru od bamija, Serifin ekskluzivni recept i ukiseljenu bamiju.

  • 04:25

    Ainsleyjeva karipska kuhinja 1

    +

    Antigva 2. dio, Sezona 1 | Epizoda 10

    Dok se Ainsleyjeva karipska pustolovina bliži kraju – najbolje je sačuvao za kraj. Upoznat će gđu Douglas, koja vodi najbolji štand voća i povrća na Antigvi. Pokupit će poznate crne ananase i napraviti koktel s jastogom.

  • 05:10

    Plodovi Bondija s Guyom Turlandom

    +

    Brzo i jednostavno, Sezona 1 | Epizoda 3

    Pronaći vrijeme za balansiranu ishranu je teško, posebno kada imamo toliko mnogo obaveza. Što jedemo i kada jedemo nam najčešće nije previše bitno. U ovoj epizodi, Guy sprema ukusne obroke, koji ne zahtijevaju mnogo vremena.

    Idite na emisiju
  • 05:40

    Plodovi Bondija s Guyom Turlandom

    +

    U obiteljskom kafiću Depot, Sezona 1 | Epizoda 4

    Vrijeme je da Guy ode u kuhinju svog obiteljskog kafića "Depot" u Sjevernom Bondiju. Profesionalna kuhinja omogućava Guyu da radi ono što najviše voli, a to je da se igra sa sastojcima.

    Idite na emisiju