Subota

2 Listopad

  • 06:05

    Za Patinim meksičkim stolom

    +

    Jinetes, pustolovine u planinama, Sezona 8 | Epizoda 7

    Pati putuje u planine Sinaloe gdje je maleno selo Jinetes – mjesto koje se čini kao da je zapelo u vremenu. U selu živi 100 ljudi koji preživljavaju od stvari koje im daje zemlja. Miljama udaljeni od civilizacije, sačuvali su stare običaje i recepte.

    Idite na emisiju
  • 06:35

    Za Patinim meksičkim stolom

    +

    El Chepe, željeznica u prošlost, Sezona 8 | Epizoda 8

    Napravljena da povezuje stočni sajam u Kansasu i luku Topolobampo u Meksiku, danas je El Chepe pruga povijesna željeznica. U ovoj epizodi, Pati će se voziti prvim dijelom rute vlaka od Los Mochisa do El Fuertea.

    Idite na emisiju
  • 07:00

    Pecimo s Franciscom Moreirom

    +

    Azijsko nadanuće, Sezona 1 | Epizoda 15

    Francisco se voli poigravati azijskim okusima. Smrznuti yuzu sendviči i karamele sa sezamom kombiniraju citrus, tost i slatkiše u predivne, moćne porcije. Japanski flan od mlijeka i jaja je mekan. A u matcha torti možete naći komadiće nashi kruške u citronela sirupu.

    Idite na emisiju
  • 07:30

    Pecimo s Franciscom Moreirom

    +

    Deserti u čaši, Sezona 1 | Epizoda 16

    U Schwarzwald torti ima kompota od trešanja i šlag, a mi ćemo je razgraditi. Dacquoise od kokosa ima mango kremu i svježi mango s koricom limete. A slatka riža će se naći u društvu pijanih kruški prekrivena hrskavim mrvicama s bademima.

    Idite na emisiju
  • 08:00

    Jamie: Kuhaj i samo tako dalje

    +

    Epizoda 5, Sezona 1 | Epizoda 5

    Jamie zaokružuje ovaj nevjerojatni tjedan s još recepata u kojima koristimo namirnice iz ostave i zamrzivača: iznimno jednostavan umak za curry za koji koristi namirnice iz obližnje trgovine i slasnu minestrone juhu.

    Idite na emisiju
  • 08:30

    Jamie: Kuhaj i samo tako dalje

    +

    Epizoda 6, Sezona 2 | Epizoda 6

    Snimajući kod kuće na svom mobitelu, Jamie za svoju obitelj pravi tjesteninu sa zelenim povrćem od sastojaka koje ima u ostavi, hladnjaku i zamrzivaču i podsjeća nas na svoje recepte za pileću pitu i rösti od povrća koje je pravio u prošlosti.

    Idite na emisiju
  • 09:00

    Ainsleyjeva karipska kuhinja 1

    +

    Dominika, Sezona 1 | Epizoda 8

    Divlje kišne šume Dominike skrivaju veliki broj vodopada i rijeka – Ainsley putuje prema najpoznatijem vodopadu, Smaragdnom bazenu. Zatim će zakuhati oluju na crnom pijesku plaže Picard, pripremom Tostonesa tj. dvostruko prženih banana.

  • 10:00

    Tajne tete Cátie

    +

    Tapasi i grickalice, Sezona 3 | Epizoda 11

    Danas vas Teta Katia poziva na užinu. Predstavlja nam male doze ukusnih delikatesa kako bismo ih mogli kušati u društvu obitelji i prijatelja u neformalnom okruženju. Počinjem sa zlatnim zalogajima, popraćeno malim štapićima od krumpira.

    Idite na emisiju
  • 10:30

    Tajne tete Cátie

    +

    Recepti bez laktoze, Sezona 3 | Epizoda 12

    Intolerancija na laktozu je stvarnost za mnoge, ali zapamtite da u kuhinji ništa nije nemoguće. U sljedećim receptima Teta Katie će zamijeniti mlijeko za druge sastojke bez laktoze. Zabilježite: pečeni karfiol u pećnici, bez mlijeka, maslaca i sira.

    Idite na emisiju
  • 11:00

    Blaga iz staklenke s Primožem

    +

    Gljive, Sezona 1 | Epizoda 2

    U ovoj će epizodi Primož govoriti o gljivama. Ugostit će enciklopediju o gljivama – svoju majku, gđu Lučku Dolničar, koja će mu pokazati kako vrganje i lisičarke pripremiti za zimnicu. Skuhat će ukusnu juhu od gljiva koje je pripremio za zimnicu.

  • 11:30

    Blaga iz staklenke s Primožem

    +

    Marmelada, Sezona 1 | Epizoda 3

    U ovoj epizodi, govorit ćemo o voćnoj marmeladi. Primož će posjetiti gosp. Metu Hareja koji to radi na isti način kao i naše bake; uz minimalno dodavanje šećera. Pokazat će nam kako napraviti marmeladu od borovnica i malina, te druge ukusne stvari.

  • 12:00

    Jamiejevi gastronomski izleti

    +

    Andaluzija, Sezona 1 | Epizoda 2

    Andaluzija na Jugu Španjolske slavi sastojke i proizvode. Jamie se smjestio u Rondi i Esteponi te upoznaje pripravnike matadore, koji vježbaju u areni s kolicima na kojima su rogovi.

    Idite na emisiju
  • 13:00

    Za Patinim meksičkim stolom

    +

    Mocorito, zemlja Chilorioa, Sezona 8 | Epizoda 9

    Mocorito je miran gradić prepun boja poznat po omiljenim receptima: sporo kuhano jelo od svinjetine koje se zove chilorio. Pati i Victoria odlaze posjetiti njezinu sestru Fabiolu, koja živi blizu mjesta koji radi specijalitet, jamoncillo.

    Idite na emisiju
  • 13:30

    Za Patinim meksičkim stolom

    +

    Obalne zalogajnice, Sezona 8 | Epizoda 10

    Ruralni primorski gradić Celestino Gasca postao je idealno mjesto za odmor zbog svojih idiličnih uvjeta za surfere. Pati upoznaje vlasnicu lokalnog restorana i pomaže joj pripremiti legendarno jelo, pescado zarandeado.

    Idite na emisiju
  • 14:00

    Anthony Bourdain: U prolazu

    +

    Toronto, Sezona 2 | Epizoda 8

    U ovoj epizodi Tony ima manje od 48 sati za ubiti u najvećem kanadskom gradu, Torontu. Iako ga ne smatraju prvoklasnim turističkim odredištem, Toronto je grad u kojem ukusnu hranu možete pronaći iza svakog ugla.

    Idite na emisiju
  • 14:55

    Jamie: Kuhaj i samo tako dalje

    +

    Epizoda 7, Sezona 2 | Epizoda 7

    Snimajući kod kuće na nekoliko mobitela, Jamie za svoju obitelj pravi quesadillu s povrćem koristeći sastojke koje ima u hladnjaku i dijeli s nama svoj recept iz prošlosti za mesnu štrucu sa špagetima i riblji tikka curry.

    Idite na emisiju
  • 15:25

    Jamie: Kuhaj i samo tako dalje

    +

    Epizoda 8, Sezona 2 | Epizoda 8

    Snimajući kod kuće na nekoliko mobitela sa svojom suprugom kao snimateljicom, Jamie pretvara klasično prženje u nešto posebno. Dijeli s nama recepte iz prošlosti, pitu od povrća i tikka masalu od smrznute ribe, koji nam sada doista dobro dođu.

    Idite na emisiju
  • 15:55

    Blaga iz staklenke s Primožem

    +

    Umak od rajčice, Sezona 1 | Epizoda 4

    U ovoj epizodi, Primož pokazuje kako napraviti zimnicu od dvije vrste povrća. Ispeći će patlidžan na ulju, skuhati dva umaka od rajčice, te pripremiti ukusne lazanje.

  • 16:25

    Blaga iz staklenke s Primožem

    +

    Kupus, Sezona 1 | Epizoda 5

    U ovoj epizodi, Primož otkriva tajne fermentacije povrća, te u tu svrhu posjećuje majstora fermentacije g. Jorga Zupana, koji će mu pokazati razne fermentacijske procese.

  • 17:00

    Na Serifin način 2

    +

    Mlijeko, Sezona 1 | Epizoda 5

    Kuharica Serifa Aksoy cilja na stvaranje samodostatnog načina života za sebe; stalo joj je do pronalaženja i korištenja geografski autentičnih proizvoda, a u ovoj epizodi, koristit će glavni kuhinjski sastojak, mlijeko.

  • 17:35

    Na Serifin način 2

    +

    Rajčice, Sezona 1 | Epizoda 6

    Proizvod u ovoj epizodi Na Serifin način je kraljica kulinarskog stola – rajčica. Kuharica Serifa Aksoy koristit će vlastite uzgojene rajčice, od listova do korijena, ubrat će ih nekoliko vrsta kako bi stvorila potpuno različite okuse.

  • 18:20

    Pecimo s Franciscom Moreirom

    +

    Slatko povrće, Sezona 1 | Epizoda 18

    Slatko povrće odavno se koristi kod deserta. Kušajte tortu od mrkve s orasima i posebnom kremom od bučinog soka; biskvit od lješnjaka punjen kompotom od rajčica s krasnom pjenicom od čokolade.

    Idite na emisiju
  • 19:00

    Ainsleyjeva karipska kuhinja 1

    +

    Antigva, Sezona 1 | Epizoda 9

    Ainsley odlazi u Antigvu iskusiti otok mora i sunca. Njegova prva stanica je engleska luka, gdje se sastaje s lokalnim povjesničarem dr. Regom Murphyjem, kako bi dobio uvid u povijest otoka. Kokteli će u ovoj epizodi biti glavni okus dana.

  • 20:00

    Plodovi Bondija s Guyom Turlandom

    +

    Jedan dan u životu, Sezona 1 | Epizoda 1

    Dobro došli u Bondi Harvest! U ovoj epizodi Guy nam pokazuje svoju Bondi, počevši od svog stana, gdj Guy pravi ukusnu ljetnu granolu sa sjeckanim jabukama. Zatim zaranja s lokalnom legendom slobodnog ronjenja, Janom Puckom Puckeridgeom.

    Idite na emisiju
  • 20:30

    Plodovi Bondija s Guyom Turlandom

    +

    Ljetni specijaliteti, Sezona 1 | Epizoda 2

    Subota ujutro je ritualni dan za mnoge stanovnike Bondija. Vrijeme je za odlazak na tržnicu. Guy i njegov kompa Mitch odlaze rano na tržnicu kako bi kupili najsvježije proizvode.

    Idite na emisiju
  • 21:00

    Kuhar van dužnosti 1

    +

    Epizoda 5, Sezona 1 | Epizoda 5

  • 21:30

    Kuhar van dužnosti 1

    +

    Epizoda 6, Sezona 1 | Epizoda 6

  • 22:00

    Rudolphova pekarnica

    +

    Epizoda 31, Sezona 6 | Epizoda 31

    Rudolph radi kolač od naranče i jogurta, te robusne kolače s lješnjacima.

    Idite na emisiju
  • 22:30

    Rudolphova pekarnica

    +

    Epizoda 32, Sezona 6 | Epizoda 32

    Danas Rudolph radi američku pitu od jabuka bez glutena i čajne kolačiće s bademima i marelicama.

    Idite na emisiju
  • 23:00

    Za Patinim meksičkim stolom

    +

    Mocorito, zemlja Chilorioa, Sezona 8 | Epizoda 9

    Mocorito je miran gradić prepun boja poznat po omiljenim receptima: sporo kuhano jelo od svinjetine koje se zove chilorio. Pati i Victoria odlaze posjetiti njezinu sestru Fabiolu, koja živi blizu mjesta koji radi specijalitet, jamoncillo.

    Idite na emisiju
  • 23:30

    Za Patinim meksičkim stolom

    +

    Obalne zalogajnice, Sezona 8 | Epizoda 10

    Ruralni primorski gradić Celestino Gasca postao je idealno mjesto za odmor zbog svojih idiličnih uvjeta za surfere. Pati upoznaje vlasnicu lokalnog restorana i pomaže joj pripremiti legendarno jelo, pescado zarandeado.

    Idite na emisiju
  • 00:00

    Anthony Bourdain: U prolazu

    +

    Toronto, Sezona 2 | Epizoda 8

    U ovoj epizodi Tony ima manje od 48 sati za ubiti u najvećem kanadskom gradu, Torontu. Iako ga ne smatraju prvoklasnim turističkim odredištem, Toronto je grad u kojem ukusnu hranu možete pronaći iza svakog ugla.

    Idite na emisiju
  • 00:50

    Jamie: Kuhaj i samo tako dalje

    +

    Epizoda 7, Sezona 2 | Epizoda 7

    Snimajući kod kuće na nekoliko mobitela, Jamie za svoju obitelj pravi quesadillu s povrćem koristeći sastojke koje ima u hladnjaku i dijeli s nama svoj recept iz prošlosti za mesnu štrucu sa špagetima i riblji tikka curry.

    Idite na emisiju
  • 01:20

    Jamie: Kuhaj i samo tako dalje

    +

    Epizoda 8, Sezona 2 | Epizoda 8

    Snimajući kod kuće na nekoliko mobitela sa svojom suprugom kao snimateljicom, Jamie pretvara klasično prženje u nešto posebno. Dijeli s nama recepte iz prošlosti, pitu od povrća i tikka masalu od smrznute ribe, koji nam sada doista dobro dođu.

    Idite na emisiju
  • 01:50

    Ginova obalna Odiseja

    +

    Amalfijska obala, Sezona 5 | Epizoda 1

    Gino pokazuje svoja omiljena mesta duž sredozemne obale. Večeras počinje svoje putovanje na prekrasnoj obali Amalfija. Pridružite se Ginu dok posjećuje Positano i jedri uz obalu Amalfija, sve to dok usput istažuje jela koja lokalci čuvaju od zaborava.

    Idite na emisiju
  • 02:15

    Ginova obalna Odiseja

    +

    Sorrento i Capri, Sezona 5 | Epizoda 2

    Nastavljajući svoje kulinarsko putovanje po Sredozemlju, Gino odlazi na otok Capri, najbolji otok koji možete posjetiti u Italiji. Tamo će Gino iskusiti sve čari života i upoznati čovjeka koji se proslavio fotografirajući Jackie Kennedy.

    Idite na emisiju
  • 02:40

    Ginova obalna Odiseja

    +

    Toskana/Lacij, Sezona 5 | Epizoda 3

    Zaboravite vinograde i čemprese, danas će vam Gino pokazati prave čari Toscane sa njenim plažama i kaubojima. Gino sjeda na konja i pridružuje se kaubojima da nauči nešto o njihovoj tradiciji prije nego što organziira roštilj na plaži.

    Idite na emisiju
  • 03:05

    Ginova obalna Odiseja

    +

    Elba, Sezona 5 | Epizoda 4

    Večeras se Gino nalazi na drevnom otoku Elbi. Otok je proslavio Napoleon, ali je u Italiji poznato po proizvodnji meda i željeza. Gino upoznaje 80-godišnjaka koji je poznat po prozivodnji nagrađivanog meda.

    Idite na emisiju
  • 03:30

    Ginova obalna Odiseja

    +

    Paestum, Sezona 5 | Epizoda 5

    Večeras se Gino nalazi u središut talijanske kuhinje i domu Mozzarelle. Gino mora masirati ove veličanstvene beštije prije nego što može kušati taj svjetski poznati sir. Također odlazi u drevne ruševine Paestuma i uči kako se tradicionalno pravi fusili tijesto.

    Idite na emisiju
  • 03:55

    Ginova obalna Odiseja

    +

    Napulj, Sezona 5 | Epizoda 6

    Večeras se Gino vraća u regiju u kojoj je odrastao, zaljev Napulja. Dom pizze, ulične hrane i nevjerojatnih morksih plodova, ovo mjesto je raj za svakog ljubitelja hrane.

    Idite na emisiju
  • 04:15

    Ainsleyjeva karipska kuhinja 1

    +

    Antigva, Sezona 1 | Epizoda 9

    Ainsley odlazi u Antigvu iskusiti otok mora i sunca. Njegova prva stanica je engleska luka, gdje se sastaje s lokalnim povjesničarem dr. Regom Murphyjem, kako bi dobio uvid u povijest otoka. Kokteli će u ovoj epizodi biti glavni okus dana.

  • 05:10

    Plodovi Bondija s Guyom Turlandom

    +

    Jedan dan u životu, Sezona 1 | Epizoda 1

    Dobro došli u Bondi Harvest! U ovoj epizodi Guy nam pokazuje svoju Bondi, počevši od svog stana, gdj Guy pravi ukusnu ljetnu granolu sa sjeckanim jabukama. Zatim zaranja s lokalnom legendom slobodnog ronjenja, Janom Puckom Puckeridgeom.

    Idite na emisiju
  • 05:40

    Plodovi Bondija s Guyom Turlandom

    +

    Ljetni specijaliteti, Sezona 1 | Epizoda 2

    Subota ujutro je ritualni dan za mnoge stanovnike Bondija. Vrijeme je za odlazak na tržnicu. Guy i njegov kompa Mitch odlaze rano na tržnicu kako bi kupili najsvježije proizvode.

    Idite na emisiju