Petak

1 Listopad

  • 06:05

    Moja je kuhinja najbolja: Australija

    +

    , Sezona 6 | Epizoda 20

    Idite na emisiju
  • 07:00

    Miguelove gozbe

    +

    Epizoda 8, Sezona 2 | Epizoda 8

    U ovoj epizodi Miguelove gozbe, novi način pripreme pržene ribe i pomfrita, tajna ukusnog rižota od gljiva i Miguel otkriva savršeni američki dodatak roštilju, makarone sa sirom.

  • 07:30

    Miguelove gozbe

    +

    Epizoda 9, Sezona 2 | Epizoda 9

    U ovoj epizodi Miguelove gozbe, ukusna pita od jaja i slanine, gurmanska jeftina večera koje će zadiviti svakoga, najbolji morski recept od svježeg ulova i omiljeni irski recept koji će zagrijati vaše srce.

  • 08:00

    Jamiejeva vegetarijanska jela

    +

    Neuredne lazanje i uveličana brokula, Sezona 1 | Epizoda 2

    Jamiejeva vegetarijanska misija se nastavlja s jednostavnim lasagnama od patlidžana, brokolom, azijskom salatom od graha i novim pogledom na sushi.

    Idite na emisiju
  • 09:00

    Pecimo s Franciscom Moreirom

    +

    Slatkiši bez granica, Sezona 1 | Epizoda 21

    Nakon što je proputovao cijeli svijet, danas Francisco donosi tri recepta za slatkiše bez granica. Iz Meksika tri leches torte, slatki i vlažni biskvit od različitih vrsta mlijeka. Iz Italije je tiramisu s mascarpone kremom i okusom kave, a iz Francuske slavna pita tartin.

    Idite na emisiju
  • 09:30

    Pecimo s Franciscom Moreirom

    +

    Piknik, Sezona 1 | Epizoda 22

    Jeste li primijetili da su piknici uvijek više slani nego slatki? Kako bi to promijenio, Francisco predlaže tri sjajne ideje. Vlažni "babás" u egzotičnom sirupu s mangom, kokosvim mlijekom, ananasom i raznim začinima. Kakao kolač sa slojevima pržene banane i džema od marakuje. A za kraj Sablé Breton

    Idite na emisiju
  • 10:00

    Velika britanska pustolovina Jamesa Martina

    +

    Devon, Sezona 1 | Epizoda 19

    Kako se Jamesova britanska vantura približava kraju, odlazi u Devon, kako bi se družio sa svojim starim prijateljem Michaelom Cainesom koji je usput i chef s Michelinovom zvijezdom i vlasnik lokala Lympstone Manor!

    Idite na emisiju
  • 10:55

    Maksutova nova turska kuhinja

    +

    Kobasice u umaku od rajčice, Sezona 1 | Epizoda 3

    Očaravajući i kreativni kuhar 24 Kitchena, Maksut Ashkar, radio je na neolokalnoj kuhinji, filozofski unoseći dašak svježine u tursku kuhinju. Turskoj će hrani dodati suvremeni i umjetnički dah.

  • 11:25

    Dobar tek

    +

    Prekuhana jela, Sezona 5 | Epizoda 5

    Puno povrća i orašastih plodova, koje se transformiraju u nježnu kremu, popraćene prikladnim začinima – to je Lorina i Stoyanova tajna pripreme ukusnih jela bez proizvoda životinjskog podrijetla, koje će sa zadovoljstvom podijeliti s gledateljima.

    Idite na emisiju
  • 11:55

    Jednostavna jela s Nigelom Slaterom 1

    +

    Šećer i začini, Sezona 1 | Epizoda 5

    Nigel će nam otkriti zašto je ovaj egzotični spoj tako dobar u kuhinji. Uz klasičnu tortu od cimeta, đumbira i šljive, Nigel će nam pokazati neočekivani recept s ljepljivim odrescima i ljutom juhom od leće uz karamelizirani luk.

    Idite na emisiju
  • 12:30

    Jednostavna jela s Nigelom Slaterom 1

    +

    Uzgojeno, Sezona 1 | Epizoda 6

    Nigel Slater istražit će kakva jela funkcioniraju zahvaljujući spoju sastojaka koji su rasli zajedno. Ukusno jesenje jelo zapečenih gljiva i kestenja te pita od kupina i smokava; tu je i mediteranski recept s pečenim paprikama, rajčicom i bosiljkom.

    Idite na emisiju
  • 13:00

    Blaga iz staklenke s Primožem

    +

    , Sezona 1 | Epizoda 9

  • 13:30

    Blaga iz staklenke s Primožem

    +

    , Sezona 1 | Epizoda 10

  • 14:00

    Miguelove gozbe

    +

    Epizoda 10, Sezona 2 | Epizoda 10

    U ovoj epizodi Miguelove gozbe, tajna božanstvenih karamel ploški, novi način pripreme omiljenog morskog recepta i jednostavno domaće jelo, spremno u 10 minuta.

  • 14:30

    Miguelove gozbe

    +

    Epizoda 11, Sezona 2 | Epizoda 11

    U ovoj epizodi Miguelove gozbe, street food recepti iz L.A.-ja koje možete napraviti kod kuće, izazov hrane s plaže, divan riblji recept i zabavan način pripreme povrća.

  • 15:00

    Jamiejeva vegetarijanska jela

    +

    Burger od graha, pečena salata, ljuti curry, Sezona 1 | Epizoda 3

    Jamie započinje vegetarijansku zabavu smjelim burgerom od crnog graha sa svježom salsom. Tu su i pougljenjela, hrskava salata s kul krutonima i curry prepun začina.

    Idite na emisiju
  • 16:00

    Maksutova nova turska kuhinja

    +

    Maklube, Sezona 1 | Epizoda 4

    Očaravajući i kreativni kuhar 24 Kitchena, Maksut Ashkar, radio je na neolokalnoj kuhinji, filozofski unoseći dašak svježine u tursku kuhinju. Turskoj će hrani dodati suvremeni i umjetnički dah.

  • 16:30

    Dobar tek

    +

    Prekuhana jela, Sezona 5 | Epizoda 5

    Puno povrća i orašastih plodova, koje se transformiraju u nježnu kremu, popraćene prikladnim začinima – to je Lorina i Stoyanova tajna pripreme ukusnih jela bez proizvoda životinjskog podrijetla, koje će sa zadovoljstvom podijeliti s gledateljima.

    Idite na emisiju
  • 17:00

    Pecimo s Franciscom Moreirom

    +

    Keksi, Sezona 2 | Epizoda 1

    Dobar keks nikad se ne odbija, a najbolji keksi pripremaju se kod kuće.

    Idite na emisiju
  • 17:30

    Pecimo s Franciscom Moreirom

    +

    Prirodne prehrambene boje, Sezona 2 | Epizoda 2

    Prirodni pigmenti često se upotrebljavaju u slasticama, a Francisco ih voli jer, osim boje, imaju i poseban okus.

    Idite na emisiju
  • 18:00

    Velika britanska pustolovina Jamesa Martina

    +

    Cornwall, Sezona 1 | Epizoda 20

    Nastavljajući svoju britansku pustolovinu, James putuje u Cornwall, gdje je njegov suputnik lokalni junak, chef Paul Ainsworth.

    Idite na emisiju
  • 19:00

    Jednostavna jela s Nigelom Slaterom 1

    +

    Šećer i začini, Sezona 1 | Epizoda 5

    Nigel će nam otkriti zašto je ovaj egzotični spoj tako dobar u kuhinji. Uz klasičnu tortu od cimeta, đumbira i šljive, Nigel će nam pokazati neočekivani recept s ljepljivim odrescima i ljutom juhom od leće uz karamelizirani luk.

    Idite na emisiju
  • 19:30

    Jednostavna jela s Nigelom Slaterom 1

    +

    Uzgojeno, Sezona 1 | Epizoda 6

    Nigel Slater istražit će kakva jela funkcioniraju zahvaljujući spoju sastojaka koji su rasli zajedno. Ukusno jesenje jelo zapečenih gljiva i kestenja te pita od kupina i smokava; tu je i mediteranski recept s pečenim paprikama, rajčicom i bosiljkom.

    Idite na emisiju
  • 20:00

    Ginov bijeg na talijansku obalu

    +

    Venecija i Burano, Sezona 6 | Epizoda 1

    Gino se vratio u svoju domovinu, Italiju, da pokaže jednu od njenih najbolje čuvanih tajni, neverovatne jadranske obale. U ovom serijalu putuje duž čitave istočne obale upijajući sve što ovaj manje poznati kraj Italije ima za pokazati.

    Idite na emisiju
  • 20:30

    Ginov bijeg na talijansku obalu

    +

    Ravena i San Marino, Sezona 6 | Epizoda 2

    Večeras Gino kreće na jug da posjeti dva mjesta proglašena UNESCO kulturnom baštinom. Prvo, predivni grad Ravenu, poznat po svojim bizantinskim mozaicima. Gino će upoznati umjetnike koji rade na očuvanju ovih drevnih umjetničkih radova.

    Idite na emisiju
  • 21:00

    Jamiejeva vegetarijanska jela

    +

    Burger od graha, pečena salata, ljuti curry, Sezona 1 | Epizoda 3

    Jamie započinje vegetarijansku zabavu smjelim burgerom od crnog graha sa svježom salsom. Tu su i pougljenjela, hrskava salata s kul krutonima i curry prepun začina.

    Idite na emisiju
  • 22:00

    Miguelove gozbe

    +

    Epizoda 10, Sezona 2 | Epizoda 10

    U ovoj epizodi Miguelove gozbe, tajna božanstvenih karamel ploški, novi način pripreme omiljenog morskog recepta i jednostavno domaće jelo, spremno u 10 minuta.

  • 22:30

    Miguelove gozbe

    +

    Epizoda 11, Sezona 2 | Epizoda 11

    U ovoj epizodi Miguelove gozbe, street food recepti iz L.A.-ja koje možete napraviti kod kuće, izazov hrane s plaže, divan riblji recept i zabavan način pripreme povrća.

  • 23:00

    Blaga iz staklenke s Primožem

    +

    , Sezona 1 | Epizoda 9

  • 23:30

    Blaga iz staklenke s Primožem

    +

    , Sezona 1 | Epizoda 10

  • 00:00

    Dobar tek

    +

    Prekuhana jela, Sezona 5 | Epizoda 5

    Puno povrća i orašastih plodova, koje se transformiraju u nježnu kremu, popraćene prikladnim začinima – to je Lorina i Stoyanova tajna pripreme ukusnih jela bez proizvoda životinjskog podrijetla, koje će sa zadovoljstvom podijeliti s gledateljima.

    Idite na emisiju
  • 00:30

    Maksutova nova turska kuhinja

    +

    Maklube, Sezona 1 | Epizoda 4

    Očaravajući i kreativni kuhar 24 Kitchena, Maksut Ashkar, radio je na neolokalnoj kuhinji, filozofski unoseći dašak svježine u tursku kuhinju. Turskoj će hrani dodati suvremeni i umjetnički dah.

  • 01:00

    Moja je kuhinja najbolja: Australija

    +

    , Sezona 6 | Epizoda 21

    Idite na emisiju
  • 02:00

    Velika britanska pustolovina Jamesa Martina

    +

    Cornwall, Sezona 1 | Epizoda 20

    Nastavljajući svoju britansku pustolovinu, James putuje u Cornwall, gdje je njegov suputnik lokalni junak, chef Paul Ainsworth.

    Idite na emisiju
  • 02:45

    Ginov bijeg na talijansku obalu

    +

    Venecija i Burano, Sezona 6 | Epizoda 1

    Gino se vratio u svoju domovinu, Italiju, da pokaže jednu od njenih najbolje čuvanih tajni, neverovatne jadranske obale. U ovom serijalu putuje duž čitave istočne obale upijajući sve što ovaj manje poznati kraj Italije ima za pokazati.

    Idite na emisiju
  • 03:10

    Ginov bijeg na talijansku obalu

    +

    Ravena i San Marino, Sezona 6 | Epizoda 2

    Večeras Gino kreće na jug da posjeti dva mjesta proglašena UNESCO kulturnom baštinom. Prvo, predivni grad Ravenu, poznat po svojim bizantinskim mozaicima. Gino će upoznati umjetnike koji rade na očuvanju ovih drevnih umjetničkih radova.

    Idite na emisiju
  • 03:30

    Pecimo s Franciscom Moreirom

    +

    Keksi, Sezona 2 | Epizoda 1

    Dobar keks nikad se ne odbija, a najbolji keksi pripremaju se kod kuće.

    Idite na emisiju
  • 03:55

    Pecimo s Franciscom Moreirom

    +

    Prirodne prehrambene boje, Sezona 2 | Epizoda 2

    Prirodni pigmenti često se upotrebljavaju u slasticama, a Francisco ih voli jer, osim boje, imaju i poseban okus.

    Idite na emisiju
  • 04:20

    Jednostavna jela s Nigelom Slaterom 1

    +

    Šećer i začini, Sezona 1 | Epizoda 5

    Nigel će nam otkriti zašto je ovaj egzotični spoj tako dobar u kuhinji. Uz klasičnu tortu od cimeta, đumbira i šljive, Nigel će nam pokazati neočekivani recept s ljepljivim odrescima i ljutom juhom od leće uz karamelizirani luk.

    Idite na emisiju
  • 04:45

    Jednostavna jela s Nigelom Slaterom 1

    +

    Uzgojeno, Sezona 1 | Epizoda 6

    Nigel Slater istražit će kakva jela funkcioniraju zahvaljujući spoju sastojaka koji su rasli zajedno. Ukusno jesenje jelo zapečenih gljiva i kestenja te pita od kupina i smokava; tu je i mediteranski recept s pečenim paprikama, rajčicom i bosiljkom.

    Idite na emisiju
  • 05:15

    Jamiejeva vegetarijanska jela

    +

    Burger od graha, pečena salata, ljuti curry, Sezona 1 | Epizoda 3

    Jamie započinje vegetarijansku zabavu smjelim burgerom od crnog graha sa svježom salsom. Tu su i pougljenjela, hrskava salata s kul krutonima i curry prepun začina.

    Idite na emisiju